Humor
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Re: Humor
Óriási, ennél a mondatnál meg végem volt: nem szerüsitettem néppel semit akiakartaz megtalálta magatolmeg akinek tecik anak tecik devanhogy akor is elterjed ha nemtecik pl a pestis azse tecet senkinek megis elterjett pedig nemcsinált semitPipita írta:http://24.hu/szorakozas/2017/03/20/a-jo ... -azajelen/
Noemi Vagvolgyi interjú; zseniális.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Negatív. A háború oka szinte minden esetben a a hatalom kiterjesztése volt. Ehhez csak eszközként használták fel a vallást, akkor is lettek volna háborúk ha mindenki ateista lenne.Nagyon off, de ha megnézed a világtörténelemben a háborúk legalább felét (sőt többet is szerintem) az egyház es a vallás robbantotta ki...
Pl. Az Európai harmincéves háború is vallásháborúként van elkönyvelve, mert a katolikusok harcoltak a protestánsok ellen... Ha egy kicsit a mélyére nézünk, akkor a pápai székben mediciek ültek, a protestáns vallást pedig a fuggerek segítséggel alapították, pontosan a túlerősödött mediciek ellen. A háború pedig a két bankár család hatalmi harca volt szebb köntösbe öltöztetve. Hacsak nincs érdeklődés, akkor hosszabban nem fejteném ki, de maradjunk annyiban hogy rendszerint nem a vallás a hibás. Az egyház más tészta, maga az intézmény jó szándékú alapokon nyugszik, a probléma ott kezdődött amikor a mediciek bevásárolták magukat, azaz amikor az egyház világi hatalommá vált. De errről maga a vallás, a kereszténység és a hitbéli meggyőződés semmit sem tehet, ezert megbélyegezni vagy okolni övön aluli dolog...
Tegnap kíváncsiságból visszanéztem Hujber Feri fb posztjait. Március elejéig mentem vissza és onnantól végig tiszta zagyvaságokat írt. Teljes agymenéseket.h3x0r írta:Azt hittem egyertelmu a dolog, odahivtak egy dolog miatt, majd teljesen mast kerdeztek, ezert elpattant benne valami es szarra trollkodta oket. Parszor latszott rajta, hogy majdnem elrohogi magat.
Ha ez trollság akkor egy zseniálisan felépített, hetekkel előre eltervelt dolog, amit kétlek hogy egy TV2 képes lenne megszervezni, vagy egyáltalán megérné ebbe energiát fektetni.
Elmondom az én "verzióm" aztán én el is engedem a témát: Szerintem valamelyik TV2-es szerkesztő látta (fb posztok alapján), hogy Hujber már nem a Föld nevű bolygón van szellemileg, ezért gondolta jó móka lesz meghívni a reggeli műsorba. Sőt várható volt hogy ki fog fakani.
pl március 5.én ilyen zseniálisat posztolt:
"Az Agy csak tanulni tud érteni nem.Az Agynak nincs agya."
Azóta építik ezt a poént?
Március 7:
Kód:
Amit most írok nem vita tárgya.
Nincs mögötte szándék mint ahogy gondolat sem.
Ezek csak szavak. "Értelme" akkor lesz ha nem használsz férfi energiát tehát nem "olvasod". Szemmel. "Világa" csak a szemnek van a léleknek nincs. Kezded érteni?
Most arra kérlek ne "olvass"..."érezz".
Ekkor kezded el "érteni" hogy működnek a NŐI energiák.
Most jöhet a keményebb rész:
Teljesen mindegy hogy női vagy férfi testbe születsz, a "lényeg" hogy nagyobb részt mi van túlsúlyban.Mit használsz...
A fejlődésedben jelen időszakban domináns ENERGIÁRÓL beszélek.Az vagy IGAZÁBÓL te!!!
Innentől Ő (itt már a primitívebb nyelvekben kell egy női v férfi személyes névmás) irányít, de látszólag az Agy dönt.Látszólag...
Viszont az Agy mindig FÉRFI energia.
Nincs értelme, csak erre az egy életre született, és minden "ideológiája" fals, üres magyarul:terméketlen...(megvan ugye?)
A NŐI energia, bocsánat hogy megint odaszúrok a facebooknak "követhetetlen"...
A Facebook FÉRFI energia, de nem köt össze semmit.
Lelkeket semmiképp. Csak agyakat, szemeket, "látszatvilágokat".
Mint minden pusztán FÉRFI energia, "szándék", elcsúszik NŐI pecsét nélkül.
Jézus NŐI energia de a kereszténység már FÉRFI...
Ha most nem "figyeltél", "koncentráltál", próbáltad "megérteni":
akkor eddig átment...
Balkán Hamlet
Sajnos én ismerek egy srácot, aki rettenet tehetséges srác volt, egészen rendkívüli intelligenciával, de valami félrecsúszott nála, és ugyan ilyen vigyori, idétlen mosollyal adta elő az olyan meredek agymenéseit, hogy egy épelméjű ember csak lefagy mikor ilyeneket hall. Ráadásul a TV2 műsorvezetői sem lehetnek beépítve, mert a tegnapi adáson olyan döbbent fejet vágtak, amit még sok színész is megirigyelne, mert nem tudna olyan hirtelen vigyori fejből akkora WTF fejet vágni.
- h3x0r
Azt hittem egyertelmu a dolog, odahivtak egy dolog miatt, majd teljesen mast kerdeztek, ezert elpattant benne valami es szarra trollkodta oket. Parszor latszott rajta, hogy majdnem elrohogi magat.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Jól hitted, mert vicc az egész. Sikeresen felrobbantotta az internetet is, mindenki ugyanezt írja róla, hogy kezeltetni kéne, meg, hogy álljon le a drogokkal. Nem hiszem el, hogy ezt valaki is beveszi, hogy be van cuccozva, vagy elmerokkant lenne. Bement trollkodni egyet, azt cső, egy poénnak jó volt. Csak az a baj, hogy erre is "mindenki" vérben forgó szemmel reagál, hogy nem ember, ez már félelmetes, meg bla, bla, bla.lestat írta:Én nem akartam elhinni mikor néztem. Azt hittem viccel.
Palit sűrgősen be kéne záratni vagy álljon le a cuccról.
"Menyhárt, Menyhért. A te választásod, hogy árt, vagy ért!"
"Ez az első király, mert az egy visszatér önmagába, 1x1 az 1!"
"Aki megváltozott a hitben, vagyis az ittben!"
Ki volt ez találva, szerintem hatalmas.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nagyon off, de ha megnézed a világtörténelemben a háborúk legalább felét (sőt többet is szerintem) az egyház es a vallás robbantotta ki... es ebben a főbűnös szerintem az egyházak, akik elvakultan tolják a maguk hülyeségét, mert az embernek szüksége van valami eszmei értékre ami vezetik őket az életben... vannak akiknek ezek a vallások azok, amikben értelmet lelik az életükben. én pl. nem vagyok vallásos, de hitetlen sem.BarçaNorbi írta:
Akik viszont vallások miatt háborúznak, na őket elítélem mélyen.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Nem akarok nagyon belemenni, és másik topikba oldalakat tudnánk róla vitatkozni, de, habár nincs bajom azokkal akik valamilyen vallást komolyabb szinten gyakorolnak, de pl. aki kitalálta a bibliai történeteket, sem lehetett egyszerű alak. De az egyszerű nép sem, akik évszázadokon keresztül éltek úgy, hogy egy kérdésem sem merült fel bennük, hogy biztos igaz-e ez az egész, illetve amit az egyház állít. Aki pedig véletlenül ellenük szegült volna, kitagadták, megkövezték stb...lestat írta:
A tökèletes topicba
Én nem akartam elhinni mikor néztem. Azt hittem viccel.
Akik viszont vallások miatt háborúznak, na őket elítélem mélyen.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
A tökèletes topicba
Én nem akartam elhinni mikor néztem. Azt hittem viccel.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca