Alvaro Arbeloa - 17
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Alvaro Arbeloa - 17
Az ilyen játékosokkal nincs gond, akiknél ha gyengébb a teljesítmény, akkor nem csak a szájuk jár. Hatalmas tisztelet felé, meglehetne becsülni a legendákat, ha mindenkinek ilyen hozzáállása lenne. A szíve mindig a helyén volt, talán túlságosan is, mert mindig túlpörög, de ezt az elszántságot várnám el minden játékostól ebben a mezben.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Én elégedett voltam a teljesítményével az előszezon során, főleg, hogy a baloson kapott szerepet, biztos vagyok benne, sőt, külön figyeltem a teljesítményét a két oldalon az elmúlt két szezonban, hogy jobban teljesített ezen az oldalon; örültem, ha Danival egyszerre voltak a pályán, amikor lehetőséget kapott...benne lesz mindig a tűz, a sárga lap, Carlo is szerette, emlékszem, amikor zsinórban mindig be lett cserélve az utolsó negyed órára az elmúlt szezonban (jó, legtöbbször Dani helyett állt be), örülök, hogy marad, pedig volt, amikor elküldtem volna a csapattól, hajrá!
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Realista24 írta:És nem hazudottnmate írta:Az öltözőben kell egy ilyen forma. kis túlzással nincs is más igazi madridista a csapatban.
Meg ha már jön a mezem, ne igazoljon még el
Egyébként +1. Relatív alacsony fizetés, nulla teljesítmény, de a szíve a helyén.
Azért nem nulla......danilo eddig,na az nulla. Az idős teszi a dolgát,persze egyre többet váradizik...benne van a baromság,de csereként jobbra és balra belehet tuszkolni azért még.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Végre annak a fickónak a mezében fogsz játszani, akinek a stílusa passzol hozzád.nmate írta: Meg ha már jön a mezem, ne igazoljon még el
+1 én is, maradjon csak. De fog is, Benitez szereti.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
És nem hazudottnmate írta:Az öltözőben kell egy ilyen forma. kis túlzással nincs is más igazi madridista a csapatban.
Egyébként +1. Relatív alacsony fizetés, nulla teljesítmény, de a szíve a helyén.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Az öltözőben kell egy ilyen forma. kis túlzással nincs is más igazi madridista a csapatban.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Én megtartanám....sokat romlott a teljesítménye az igaz,de lelkes,akar,szereti a klubot,cserének nem rossz.....a dolgát megteszi.
Többposztos.
Többposztos.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
http://www.marca.com/en/2015/07/19/en/f ... 21992.html
itt egy hosszabb videó róluk Alvaro meg úgy néz ki azzal a szemüveg szakáll kombóval, mint egy jobb terrorista
itt egy hosszabb videó róluk Alvaro meg úgy néz ki azzal a szemüveg szakáll kombóval, mint egy jobb terrorista
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Az egyik legkomolyabb a keretben.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
hatalmas arc az ember
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
Igazán frappáns összehasonlítani egy világklasszist egy a világ életében középszerű játékossal. Arbeloa soha nem volt több, még fénykorában sem, hova pattogna? Olyan, mint a 4-6-os átugrani nehezebb, megkerülni gyerekjáték.érdekes, hogy az ő esetében nincsenek botrányok azzal kapcsolatban, hogy marad vagy megy, fizetés, padozás stb.
remélem marad az öreg. bár elég jól megvagyunk a széleken védőkből. Danilo, Carvajal, Marcelo, Coentrao sőt még Nacho is be tud ugrani. vész esetén kupameccsek első körében, tét nélküli bl csoportmeccsen tökéletesen tudjuk használni tehermentesítésre.
nagyon bírom a tagot, hatalmas madridista és fontos szerepe van az öltözőben, nagy veszteség lenne ha távozna. idén se toporzékolt több játékpercért, szerintem jövőre se fog.
nagyon bírom a tagot, hatalmas madridista és fontos szerepe van az öltözőben, nagy veszteség lenne ha távozna. idén se toporzékolt több játékpercért, szerintem jövőre se fog.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Így van. Így, hogy nem panaszkodik és elvállalja ezt a szerepet maradhat. De viszont remélem a pályán nem lesz rá feltétlen szükség.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- mocsok
én is azt szeretném ha maradna.
nagyon bírom őt. egyik legnagyobb arc a csapatban.
padról beállva pedig még néha jól jöhet.
nagyon bírom őt. egyik legnagyobb arc a csapatban.
padról beállva pedig még néha jól jöhet.
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
érdekes, hogy az ő esetében nincsenek botrányok azzal kapcsolatban, hogy marad vagy megy, fizetés, padozás stb.
na nekem ő az igazi madridista a csapatban
na nekem ő az igazi madridista a csapatban
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
örülnék ha maradna már csak lélektani szempontból is. kell ő az öltözőbe
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
BAlhátvédet is "tud" játszani.
Coentraónál többet érünk vele...
Coentraónál többet érünk vele...
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Volt hir. Vittek volna, maradni akar, maradni fog.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema