Eddig csak psp-n,illetve ps2-n nyomtam a PES-sel. Pc-n csak haveroknál,inkább fifás vagyok,de az is xboxon pörög.
Na most gondoltam egyet,és kipróbálnám a gépemen.Vajon elindulna ezzel a konfiggal? :
-Cpu: 2.2ghz
-ram 2gb
-vga 512 mb
PES
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: PES
2013-al játszom, PSP-n.
egyébként nagyon érdekes, mert a 2013 van összegyúrva a pes 5-el, és ennek a kombója a játék psp-re, már megszoktam, de fura volt.
regular-en játszom, master league, 2017-18-as szezon, fly emirates a csapatnév.
eleinte nyilván szenvedtem a generált gagyi alapjátékosokkal, viszont sikerült kipofozni a csapatot, és most már a bajnoki címért is harcban vagyok idén, illetve a bl csoportkörből is továbbjutottam.
ugye aki visszavonul, az a játékban újraszületik 17 évesként, és le lehet rájuk csapni, ilyen arcokból táplálkozom.
keret :
kapusok : buffon,cudicini
védők : a.cole,maicon,p.neville,gallas,puyol,legrottaglie,samuel
kp : pirlo,scholes,gerrard,lampard,xavi,van bommel,kaká
támadók : dinho,totti,drogba,ibra,joaquin,saha
pár szezonon belül enyhén lesz skilles csapat.
és akik nemsoká visszavonulnak, tehát meg tudom őket fogni ifiként majd: villa,torres,iniesta,yaya,ferdinand,terry,silva,cr,eto'o,robben,rvp,rooney,pepe,ramos,stb. :-)
egyébként nagyon érdekes, mert a 2013 van összegyúrva a pes 5-el, és ennek a kombója a játék psp-re, már megszoktam, de fura volt.
regular-en játszom, master league, 2017-18-as szezon, fly emirates a csapatnév.
eleinte nyilván szenvedtem a generált gagyi alapjátékosokkal, viszont sikerült kipofozni a csapatot, és most már a bajnoki címért is harcban vagyok idén, illetve a bl csoportkörből is továbbjutottam.
ugye aki visszavonul, az a játékban újraszületik 17 évesként, és le lehet rájuk csapni, ilyen arcokból táplálkozom.
keret :
kapusok : buffon,cudicini
védők : a.cole,maicon,p.neville,gallas,puyol,legrottaglie,samuel
kp : pirlo,scholes,gerrard,lampard,xavi,van bommel,kaká
támadók : dinho,totti,drogba,ibra,joaquin,saha
pár szezonon belül enyhén lesz skilles csapat.
és akik nemsoká visszavonulnak, tehát meg tudom őket fogni ifiként majd: villa,torres,iniesta,yaya,ferdinand,terry,silva,cr,eto'o,robben,rvp,rooney,pepe,ramos,stb. :-)