Elektronika
Re: Elektronika
Nekünk ez van, nagyon szépen dolgozik és én kisgyerekekkel szeretem hogy UV sterilizál, még ha ez gondolom messze nem is 100%-os fertőtlenítés.
https://rendeljkinait.hu/tesztek/otthon ... ivo-teszt/
https://rendeljkinait.hu/tesztek/otthon ... ivo-teszt/
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szevasztok faszikáim!
Apacsoportos (feleségem szavai) kérdés.
Robortporszívó.
Mindig szemezek vele. Most a Roborock Q5 Pro és Q8 Max amiket nézek.
https://www.hoc.hu/ar-ertek-arany-bajno ... szervizbe/
Van valakinek tapasztalata ezekkel?
Tudom, hogy az S7/8 a teteje, de nem tudom, hogy meg akarok-e venni még plusz 100k-ért egy olyat, ami túlteljesíti az igényeket
Ez a kettő a viszonylag jó szívóerő meg a dokkoló miatt tetszik. YT teszteket nézegettem, de nem tudok okosat mondani.
(Igények: kb. 60 nm parketta, ajtoknál szintkiegyenlítő, főleg por, kevés haj, nincs szőnyeg/állatszőr).
Apacsoportos (feleségem szavai) kérdés.
Robortporszívó.
Mindig szemezek vele. Most a Roborock Q5 Pro és Q8 Max amiket nézek.
https://www.hoc.hu/ar-ertek-arany-bajno ... szervizbe/
Van valakinek tapasztalata ezekkel?
Tudom, hogy az S7/8 a teteje, de nem tudom, hogy meg akarok-e venni még plusz 100k-ért egy olyat, ami túlteljesíti az igényeket
Ez a kettő a viszonylag jó szívóerő meg a dokkoló miatt tetszik. YT teszteket nézegettem, de nem tudok okosat mondani.
(Igények: kb. 60 nm parketta, ajtoknál szintkiegyenlítő, főleg por, kevés haj, nincs szőnyeg/állatszőr).
-
Megnézem majd. Az appal próbálkoztam.Dupla D írta:Ugyanilyenem van. Aliról vettem 4 éve. Akkor kuponnal 15 ezer körül volt még csak, de brutál ahhoz képest.Nika91127 írta: Na srácok.
Első Ali-s rendelés. Imádom.
Anker shop,Soundcare Motion plus. 29ezer Ft volt.
Hát, olvasgattam róla, néztem videókat. De ez brutális. Meglepően tisztán szól, van hozzá app. Totálisan pozitív csalódás,csak ajánlani tudom.
Nem tudom állítgattad-e már az EQ-t az applikációban, de érdemes.
Ez a jóképű Balázs Pali imitátor segített nekem ebben ezzel a videóval. Alapból is jól szól, de ég és föld a beállítás után. Nagyon érdemes. (12:33-nál mutatja a videóban hogy állította be ő.)
Köszi!
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Ugyanilyenem van. Aliról vettem 4 éve. Akkor kuponnal 15 ezer körül volt még csak, de brutál ahhoz képest.Nika91127 írta: Na srácok.
Hát, olvasgattam róla, néztem videókat. De ez brutális. Meglepően tisztán szól, van hozzá app. Totálisan pozitív csalódás,csak ajánlani tudom.
Nem tudom állítgattad-e már az EQ-t az applikációban, de érdemes.
Ez a jóképű Balázs Pali imitátor segített nekem ebben ezzel a videóval. Alapból is jól szól, de ég és föld a beállítás után. Nagyon érdemes. (12:33-nál mutatja a videóban hogy állította be ő.)
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
-
Na srácok.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Korábban beszéltünk a robotfűnyírókról.
Én egy ideig úgy voltam vele, hogy imádok füvet nyírni és megoldom magam, annak ellenére, hogy a kertünk adott a robothoz, nagy lapos, egyenletes terület.
1500nm szóval eltart egy darabig a nyírása. Végülis belevágtam a dologba, nagyrészt azért, hogy a kisgyerekeimmel töltsem az időt, ne a kerttel csak.
Nem bántam meg! Nagyon jót tesz a fűnek a folyamatos kis nyírás, majd jön néha-néha eső, akkor megerősödik.
Maradt egy kis terület ahol egyelőre manuálisan én nyírom, oda még nem tanítottam be a robotot. Uolyan adottságok mellett (napfény, eső mennyisége), sokkal látványosabban szebb lett a fű a robot nyírása miatt. Úgy tűnik jobban érzi magát a fű attól, hogy rendszeresen picit nyírva van és nem én időnként többet nyírok.
Rengeteg időt spórolok meg. Gyorsan megoldom a többi kerti munkát és marad idő a gyerekekre. Ráadásul a robot akkor nyír, amikor mi mást csinálunk, szóval mikor mi használjuk a kertet akkor kész minden és szép.
Gondoltam leírom a talasztalataimat, ha valakinek ez hasznos.
Én egy ideig úgy voltam vele, hogy imádok füvet nyírni és megoldom magam, annak ellenére, hogy a kertünk adott a robothoz, nagy lapos, egyenletes terület.
1500nm szóval eltart egy darabig a nyírása. Végülis belevágtam a dologba, nagyrészt azért, hogy a kisgyerekeimmel töltsem az időt, ne a kerttel csak.
Nem bántam meg! Nagyon jót tesz a fűnek a folyamatos kis nyírás, majd jön néha-néha eső, akkor megerősödik.
Maradt egy kis terület ahol egyelőre manuálisan én nyírom, oda még nem tanítottam be a robotot. Uolyan adottságok mellett (napfény, eső mennyisége), sokkal látványosabban szebb lett a fű a robot nyírása miatt. Úgy tűnik jobban érzi magát a fű attól, hogy rendszeresen picit nyírva van és nem én időnként többet nyírok.
Rengeteg időt spórolok meg. Gyorsan megoldom a többi kerti munkát és marad idő a gyerekekre. Ráadásul a robot akkor nyír, amikor mi mást csinálunk, szóval mikor mi használjuk a kertet akkor kész minden és szép.
Gondoltam leírom a talasztalataimat, ha valakinek ez hasznos.
Ja az atomeromu az olyan, hogyha a microsoft leall, akkor felrobban az eromu. A mikrod is, ha leall a google, nem is kapcsol be es a porszivo sem mukodik, ha az apple-nel baj van.ikelemen5 írta: Az oroszok voltak!!!Konkrétan ki.. elpuffannának az atomerőművek.Faust írta: Egyszer jonne egy 2 napos blackout, konkretan kihalnank bazmeg.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Az oroszok voltak!!!
Konkrétan ki.. elpuffannának az atomerőművek.Faust írta: Egyszer jonne egy 2 napos blackout, konkretan kihalnank bazmeg.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
Egyszer jonne egy 2 napos blackout, konkretan kihalnank bazmeg.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
No mikroszoft, no problem.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Azt írják a CrowdStrike-nál van a probléma, nem a Ms-nél.
- Pad'em
Microsoft Outage Hits Companies Worldwidemiro. írta: Nalatok is van gebasz a szamitogepekkel?
Minden leallt a cegnel konkretan.
Airlines and airports report disruption, London Stock Exchange also affected
Nálunk sharepointokat nem lehet elérni. Ezért mentek le mindent
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Globális Microsoft issue, szenvedünk mi is reggel óta Van pár cikk már magyarul is, épp nemrég láttam.miro. írta: Nalatok is van gebasz a szamitogepekkel?
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Nalatok is van gebasz a szamitogepekkel?
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Mindenkepp olyan helyrol vedd ahol visszaveszik ha kibontottad
Alza es mall.hu ilyen, a legtobb nem, mondjak “higieniai termek”
Alza a legkonnyebb visszavinni
Ott sok felbontott/ujszeru is van olcsobban, riziko nelkul tudsz probalni, visszaadni
Ha irsz a mail cimemre megadom a szamom par percben szivesen elmondom a tapasztalataim, sokat megprobaltam
Udv
Alza es mall.hu ilyen, a legtobb nem, mondjak “higieniai termek”
Alza a legkonnyebb visszavinni
Ott sok felbontott/ujszeru is van olcsobban, riziko nelkul tudsz probalni, visszaadni
Ha irsz a mail cimemre megadom a szamom par percben szivesen elmondom a tapasztalataim, sokat megprobaltam
Udv
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
TWS füles téma, inkább csak "kiírom magamat" jelleggel.
Hosszas review olvasgatások alapján leszűkítettem kettőre, bármelyikkel van tapasztalatotok? Leginkább komfort érdekelne.
Fejlhallgatóból most egy XM3-as Sony van, de már bő 5 éve nyúzom, 2-3 óra már nem a legkényelmesebb vele, melegben meg sosem volt az. Normális tws-em még nem volt, egy valami xiaomit vettem céges emag kuponból, de már széthullott, meg persze azért érezhető volt a különbség hangminőségben is, telefonálni meg max teljesen csendes szobában lehetett vele.
Hosszas review olvasgatások alapján leszűkítettem kettőre, bármelyikkel van tapasztalatotok? Leginkább komfort érdekelne.
Kontext: alapvetően otthonra gép elől meetingelni, de nem rossz ha a heti 1 irodai napon sem fejfájás használni (2 eszközt tudjon kezelni, hogy melóra befelé is tudjam használni). Emiatt azért a hangzás is számít, így jött szóba a Sennheiser igazából, hiába drágább jóval.Nothing Ear Truly Wireless
Sennheiser MOMENTUM True Wireless 4
Fejlhallgatóból most egy XM3-as Sony van, de már bő 5 éve nyúzom, 2-3 óra már nem a legkényelmesebb vele, melegben meg sosem volt az. Normális tws-em még nem volt, egy valami xiaomit vettem céges emag kuponból, de már széthullott, meg persze azért érezhető volt a különbség hangminőségben is, telefonálni meg max teljesen csendes szobában lehetett vele.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
nem kell rögtön fenyegetőzni.
egyszerűen tegyék a dolgukat, meg ami a törvényben meg van határozva.
2 év jótállás van mindenre, ha cserélik, akkor az új cuccra a 2 év újraindul.
teljesen mindegy mit ellenkezik vmi tenyerestalpas eladó, ha van mindenről számlád/blokkod/papirod.
egyszerűen tegyék a dolgukat, meg ami a törvényben meg van határozva.
2 év jótállás van mindenre, ha cserélik, akkor az új cuccra a 2 év újraindul.
teljesen mindegy mit ellenkezik vmi tenyerestalpas eladó, ha van mindenről számlád/blokkod/papirod.
thereisonly1ronaldo
- kecsu10
- Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
Teszek egy próbát, de nem sok reményt látok, eléggé kimért ember vagyok, nem stílusom ez, de háthaL.Miki írta:kecsu10 írta: Media Markt garanciával valaki jobban tisztában van?
Vettem egy meglehetősen drága fülhallgatót tőlük év elején, egyszer már volt szervízben, (egy hónapot kotlottak rajta, és nekem kellett Óbudára vinni ráadásul), most kb ugyanazt produkálja. Szerintetek ha odaviszem nekik valamelyik üzletbe engedik, hogy levásároljam, ha mutatom a korábbi javításról szóló papírt? Már unalmas kicsit a dolog...
Ez csak a fellépésedtől függ, ha határozottan, keményen és céltudatosan mész oda, ha pedig akaratoskodnak de még bedobod a fogyasztóvédelmi hivatal szócskát , szerintem minden bizonnyal kifogják cserélni a terméket.
Olyanokkal is érvelhetsz, hogy neked munkaeszköz, nincs időd megint várni rá, hogy megjavítsák stb.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ez csak a fellépésedtől függ, ha határozottan, keményen és céltudatosan mész oda, ha pedig akaratoskodnak de még bedobod a fogyasztóvédelmi hivatal szócskát , szerintem minden bizonnyal kifogják cserélni a terméket.kecsu10 írta: Media Markt garanciával valaki jobban tisztában van?
Vettem egy meglehetősen drága fülhallgatót tőlük év elején, egyszer már volt szervízben, (egy hónapot kotlottak rajta, és nekem kellett Óbudára vinni ráadásul), most kb ugyanazt produkálja. Szerintetek ha odaviszem nekik valamelyik üzletbe engedik, hogy levásároljam, ha mutatom a korábbi javításról szóló papírt? Már unalmas kicsit a dolog...
Olyanokkal is érvelhetsz, hogy neked munkaeszköz, nincs időd megint várni rá, hogy megjavítsák stb.
- kecsu10
- Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
Media Markt garanciával valaki jobban tisztában van?