Edző és vezetőség
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Edző és vezetőség
kaja kozben legalabb ennyi szorakozasa hadd legyen az ember gyermekenek
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Hehe es atesz egyutt fujja...micsoda lovestoryziro4vr írta: Etetitek a trollt baszki.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
aa ezek a mai gyerekek nem tudjak mi az igazi ver meg fasz, hiaba keresed
thereisonly1ronaldo
Hát igen, Simontibi.
Ha ellene emelgetett volna széket Alaba, akkor ő az egész kispadot felszedve vezette volna a csapatát.
Ha ellene emelgetett volna széket Alaba, akkor ő az egész kispadot felszedve vezette volna a csapatát.
- hehetheoriginal
- hehetheoriginal
azert fail, mert pont o talalta fel a szekemelgetest.
te ilyen osbunkot szeretnel, mint ramos vagy mateusz, esetleg simontibi, aki akkor is csunyan nez, amikor haza kell gurulni a szurkolok kozt az edzesrol a 300ezres urussal.
de a vedelem azert fosi, mert a szeleken akar te is kezdhetnel, ugyanaz lenne a vege, akarmilyen verobaszok vannak kozepen.
te ilyen osbunkot szeretnel, mint ramos vagy mateusz, esetleg simontibi, aki akkor is csunyan nez, amikor haza kell gurulni a szurkolok kozt az edzesrol a 300ezres urussal.
de a vedelem azert fosi, mert a szeleken akar te is kezdhetnel, ugyanaz lenne a vege, akarmilyen verobaszok vannak kozepen.
thereisonly1ronaldo
Nála én kevésnek érzem a kamerának és nézőknek való szereplést, a székemelgetést győzelem után. Több kellene, hogy Chiellini, Nainggolan, Ramos szintű vezér legyen.
- hehetheoriginal
amugy atilla, tudom mufurcsagbol irtad, meg kötöszködöl megint, de alaba pont ilyen. most elfaradt a nagy balhatvedkedeses felala futiban, ezert nem jatszott.attesz írta: A védelembe mindenképpen kell igazolni. Kell egy vezér, aki sokat üvöltözik, nagyon tud mérges arcot vágni, idegbeteg vagy szereti magát produkálni a kamerának és a nézőknek.
thereisonly1ronaldo
- Süti
Látom nem csak én tértem vissza.attesz írta: A védelembe mindenképpen kell igazolni. Kell egy vezér, aki sokat üvöltözik, nagyon tud mérges arcot vágni, idegbeteg vagy szereti magát produkálni a kamerának és a nézőknek.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jo hogy ujra itt vagyattesz írta: A védelembe mindenképpen kell igazolni. Kell egy vezér, aki sokat üvöltözik, nagyon tud mérges arcot vágni, idegbeteg vagy szereti magát produkálni a kamerának és a nézőknek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
A védelembe mindenképpen kell igazolni. Kell egy vezér, aki sokat üvöltözik, nagyon tud mérges arcot vágni, idegbeteg vagy szereti magát produkálni a kamerának és a nézőknek.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Egy ilyen szedett-vedett Barca ellen a bajnokság kötelező lenne a szememben, a BL mindig opcionális.Impostor írta: Sajnos a bajnolságot meg a kiscsapatokon lehet elbukni.. De egyszerűen én úgy gondolom, nem lehet minden fronton ezres fordulatszámon pörögni, ahhoz Guardiola féle unlimited keret és cserepad kell.. És még ott sem tuti a győzelem ahogy láthattuk..
Szépek a múltbeli sikerek, csak azért kérdem, hogy a Castilla minek van ha senkit nem képesek kinevelni hosszú hosszú évekig? Nem akarok Jim lenni, és azt is tudom hogy mindenki vásárol, de hogy az ificsapat ennyire haszontalan legyen az szinte példátlan. A Citynek, Chelseanek, PSG-nek is van hasznos akadémiája akármennyire is szórják a pénzt.
Nyomatjuk ugyanazokat a játékosokat, hosszabbítunk minden selejttel és akkor könnyes szemmel mondjuk hogy ja hát fáradtak voltak szegények.
Na mindegy, elengedem. Szar az idei naptár, de minden csapatnak az.
-
- Kedvenc játékosaid: Figo, Ramos, Carvajal, Modric, Marcelo, Nacho
- Kedvenc csapatod: RM
Pszichológia és tudatosság.Anthony írta: Én mindent megértek, hogy fáradtak vagyunk, feltételezem mini előszezon és satöbbi.
De akkor miért nem adtak pihenőt a játékosoknak, küldjék el a Castillat, egy meccs alatt kiesnek a Valencia ellen, és a nagyok rá tudnak készülni a nehéz sorozatra.
Még egy dolog ami zavaró: nincsen egyetlen darab játékos az ifiben akit ilyenkor fel lehetne hozni a nagy csapatba? Hány éve? Ez hogyan lehetséges? Valakinek ezért felelnie kéne.
1. Kell hogy meccsben legyenek
2. Ha elbuksz és profi vagy, bántani fogja a lelkiismeretedet és utána ezerrel hajtassz, hogy bizonyíts.. Kb ez volt a Barca pofon után is...
3. Általában n nem az nyeri a Bl-t, aki a könnyű ágon jutott a döntőig, hanem aki meccsben és tűzben volt..
Volt egy cikk anno Pintussal, ahol elmondta milyen teszteket végeznek, hogyan mérik föl a fizikai és fáradtsági szinteket.. Sztem tudják hogy ki milyen állapotban van..
Sajnos a bajnolságot meg a kiscsapatokon lehet elbukni.. De egyszerűen én úgy gondolom, nem lehet minden fronton ezres fordulatszámon pörögni, ahhoz Guardiola féle unlimited keret és cserepad kell.. És még ott sem tuti a győzelem ahogy láthattuk..
Nem egyszerű ez...
- ___Samy___
Olyan csapatokat gyoztunk le, ejtettunk ki, nyertuk meg a sorozatot, akik ellen vegig le voltunk irva, nem csak itt, hanem vilagszinten mindenhol. Na majd most elpicsaznak minket, na majd most kiesunk.
Ehelyett mindenkinek mutattuk a fuckot. Olyan tartas volt abban a keretben meg olyan fizikai elony, hogy szinte barki ellen oda tudtunk csapni, hiaba a gyengebb minoseg meg jatek. Ha a tegnapi meccsen ennek a fele lett volna jelen, akkor most nem beszelgetnenk ilyenekrol.
El kene mar engedni ezt a barca fobiat, hogy csak akkor megerdemelt a gyozelem, ha szepen jatszol. Sot, a szep jatek mindenek felett. Nagyon sok minden mastol is fugg a gyozelem, es mi azokban vegig jobbak voltunk, nincs mirol beszelni.
Ehelyett mindenkinek mutattuk a fuckot. Olyan tartas volt abban a keretben meg olyan fizikai elony, hogy szinte barki ellen oda tudtunk csapni, hiaba a gyengebb minoseg meg jatek. Ha a tegnapi meccsen ennek a fele lett volna jelen, akkor most nem beszelgetnenk ilyenekrol.
El kene mar engedni ezt a barca fobiat, hogy csak akkor megerdemelt a gyozelem, ha szepen jatszol. Sot, a szep jatek mindenek felett. Nagyon sok minden mastol is fugg a gyozelem, es mi azokban vegig jobbak voltunk, nincs mirol beszelni.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: Figo, Ramos, Carvajal, Modric, Marcelo, Nacho
- Kedvenc csapatod: RM
Sztem a mostani gyengélkedés tudatosan irányított dolog, kb. megfigyelhető minden évben.. Formaidőzítés, vagy inkább fizikai időzítés Pintus módra..
Gondoljatok bele, ha titeket is a fizikai szinteteknél sokkal jobban meghajtanak egy edzésen kell egy jó idő míg észhez tértek, fáradtságot, teljesítményt csökkenést tapasztaltok.. Viszont egy idő után ez elindul a jó irányba és az előzőeknél jobb teljesítményre leszel képes..
Ez is egy szakma, méghozzá elég komoly.. nem egy egyszerű zerű fekete-fehér dolog..
Nem furcsa hogy mindenki rottyon van? Nekem igen..
Nem kommunikálhatják le, figyu fanok, szarrá hajtottak minket, formaidőzítés van, meg amúgy is szarunk erre a csiribiri kupára, mert a tavaszt akarjuk meghúzni a bajnokságban meg a Bl-t ha összejön..
Vagy összejön vagy nem.. Mert millió buktató lehet még a történetben.. Sérülések, bírói döntések.. Stb stb..
Én azt mondom várjuk ki a végét, meglátjuk.. Ha nem jön össze, úgyis figyelembe veszik, hogy mi lehetett az oka... Perez papa nem szívbajos, Carlo is tudja a dörgést a Realnál, váltanak ha kell...
Gondoljatok bele, ha titeket is a fizikai szinteteknél sokkal jobban meghajtanak egy edzésen kell egy jó idő míg észhez tértek, fáradtságot, teljesítményt csökkenést tapasztaltok.. Viszont egy idő után ez elindul a jó irányba és az előzőeknél jobb teljesítményre leszel képes..
Ez is egy szakma, méghozzá elég komoly.. nem egy egyszerű zerű fekete-fehér dolog..
Nem furcsa hogy mindenki rottyon van? Nekem igen..
Nem kommunikálhatják le, figyu fanok, szarrá hajtottak minket, formaidőzítés van, meg amúgy is szarunk erre a csiribiri kupára, mert a tavaszt akarjuk meghúzni a bajnokságban meg a Bl-t ha összejön..
Vagy összejön vagy nem.. Mert millió buktató lehet még a történetben.. Sérülések, bírói döntések.. Stb stb..
Én azt mondom várjuk ki a végét, meglátjuk.. Ha nem jön össze, úgyis figyelembe veszik, hogy mi lehetett az oka... Perez papa nem szívbajos, Carlo is tudja a dörgést a Realnál, váltanak ha kell...
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Én mindent megértek, hogy fáradtak vagyunk, feltételezem mini előszezon és satöbbi.
De akkor miért nem adtak pihenőt a játékosoknak, küldjék el a Castillat, egy meccs alatt kiesnek a Valencia ellen, és a nagyok rá tudnak készülni a nehéz sorozatra.
Még egy dolog ami zavaró: nincsen egyetlen darab játékos az ifiben akit ilyenkor fel lehetne hozni a nagy csapatba? Hány éve? Ez hogyan lehetséges? Valakinek ezért felelnie kéne.
Ami most van az egyértelműen a vezetőség hibája nem Ancelottiéké.
Így nem lehet a top klubbok között maradni ahogy a vezetőség hozzá áll az utóbbi nyarakhoz.
Így nem lehet a top klubbok között maradni ahogy a vezetőség hozzá áll az utóbbi nyarakhoz.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Az összeset, 10 perc foca kellett ellenük és azt sem tudták merre vannak arccal.ToniKroos írta: Szerinted melyik csapatot fociztuk le a kieséses szakaszban?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Valóban, csak azt néztem wikin, hogy ezüst érmes lett, de az a liga kupában volt.illgner írta:Rossz évet nézhettél, mert hatodik lett a Chelsea abban a szezonban, és a 4. Spurs rovására indulhattak a következő évben a BL-ben.ToniKroos írta:
Amúgy meg 2012ben a Chelsea BL győztes, FA kupa győztes és ezüst érmes lett a bajnokságban. Szerintem olyan hatalmas különbség nincs a két idény között ha eredményeket összehasonlítjuk.
Gondolom nézted a meccseket (most itt inkább a BL-re gondolok), melyik volt az, amelyiken szerinted megérdemelten nyertünk. Tudom, több gól lőttünk, tehát mi érdemeltük meg a tovább jutást...hagyjuk ezt, csak a foci minőségét nézve tekints el attól, hogy Real Madrid és semlegesként bármelyik továbbjutásunkra is rá tudtad volna mondani, hogy ez igen, így kell focizni, megérdemelten jutottak tovább?___Samy___ írta: Nehogy mar meg kelljen magyarazni, hogy 50 meccs utan mindket frontot megnyertuk. Egyszeruen a mi csapatunk volt a legjobb, ennyi szerencse a vilagban sincs.
Bar ZZ harom evig volt vegig szerencses, szoval...
Azt meg értem, hogy 50 meccs, de más nagy csapatoknak is annyi van a lábában. De én nem is ezt mondom, hanem a játék képét. Nem szép, még ha eredményes is. A letámadásunk egy kész katasztrófa, mintha az utcáról szednék össze az embereket és megbeszélik, hogy letámadunk, aztán ennyi. Most a Barca, de a City vagy a Bayern, legutóbbi meccsünkön a Villareal, mind gyönyörűen együtt mozogva támad és védekezik. Hol van nálunk ilyen rendszer? Szóval hiába dupláztunk tavaly, attól még egy hátast nem dobtam a játékunktól, bár tény eredményes volt. De hát kinek mi, Zidaneék idejében nem ezért szerettem meg a Realt, mert hú de eredményesek voltak (persze ha semmit nem nyernek, azt se tudnám mi az a real, de nem ez volt a fő szempont). Ez a passzív football ami Ancelotti ideje alatt itt meghonosodott a csapatnál, azt én nem adom.