Ez a lyány nekem nem nagyon adja. Reméljük ""élőben"" jobb lesz.soadroli írta: The Last of Us | Official Teaser
Sorozatok, TV műsorok
Re: Sorozatok, TV műsorok
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Ilyen alapanyag+HBO....soadroli írta: The Last of Us | Official Teaser
Ezt nem cseszhetik egyszerűen el.
Videójáték történelem egyik, ha nem legjobb sztorija/játéka a The Last of Us.
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Szerintem eselytelen, hogy evekig bujkaljanak tobbszoros gyilkoskent. DNS es ahogy mondod a kamerak meg a sajat telefonja buktatna le.nzooli93 írta:
Amúgy így belegondolva a mai vilagban is letezik olyan,hogy egy sorozatgyilkos evekig élheti siman a hétköznapi életet,ugy hogy nem bukik le? Mindenhol kamerak,okoscuccok. 70-es 80as evekben más volt az tuti
Egy helyi gyerek masfel honap alatt megolt 4 embert es ket hettel az utolso gyilkossag utan elkaptak.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Semino ... ial_killer
- nzooli93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Dahmer sorozat
Sok gyilkosos dokut láttam,de egészen hihetetlen,hogy mennyire nem hitt a csavorol senki semmi rosszat. Rendorok is amit lemuveltek sokáig. Kivancsian varom a rendes magnó szalagos dokut erről a gyilkosrol, pár het es jon az is Netflixre.
Amúgy így belegondolva a mai vilagban is letezik olyan,hogy egy sorozatgyilkos evekig élheti siman a hétköznapi életet,ugy hogy nem bukik le? Mindenhol kamerak,okoscuccok. 70-es 80as evekben más volt az tuti
Sok gyilkosos dokut láttam,de egészen hihetetlen,hogy mennyire nem hitt a csavorol senki semmi rosszat. Rendorok is amit lemuveltek sokáig. Kivancsian varom a rendes magnó szalagos dokut erről a gyilkosrol, pár het es jon az is Netflixre.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Gyűrűs sorozat 1x5
Tulajdonképpen még mindig lassú és sokszor bugyuta, nem túl markáns karakterekkel, de heti 1 órára pont jó, látványos és azért erősen csikizi a lotr fanok szakállát.
Tulajdonképpen még mindig lassú és sokszor bugyuta, nem túl markáns karakterekkel, de heti 1 órára pont jó, látványos és azért erősen csikizi a lotr fanok szakállát.
Nem illik.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
majd holnap kezdem, de trailer alapján 8,5/10.Faust írta: Na Roli, milyen az uj Dahmer sorozat?
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Beckham, Zidane, Makelele, R. Carlos, Ronaldo
Bár nem Roli vagyok, de rohadt beteg.Faust írta: Na Roli, milyen az uj Dahmer sorozat?
A színész srác óriásit megy benne… Viszont nem a darálós fajta, egyszerűen nekem túl sok, (mellé iszonyú lassú) még úgy is, hogy nem vagyok finnyás
Na Roli, milyen az uj Dahmer sorozat?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Instant dohany.
Ket evados minisorozat. Korrekt munka Svedorszagbol. Masodik evad ma jott ki.
Ket evados minisorozat. Korrekt munka Svedorszagbol. Masodik evad ma jott ki.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!itt még nem ő a vezető, hanem Ser Harrold Westerling.géza írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ser Criston a Kimg’s Guard vezetoje, miert avatkoznanak kozbe amikor o veri lapatta a Joffrey gyereket? GoTot se azert szerettuk mert nagyon akciodus volt, hanem a rendkivul jol megirt parbeszedek, es intrikazasok miatt, amit ez a resz nagyon jol hozott.
Király rész volt, egész jól megoldották a Criston-Rhaenyra konflikust.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ser Criston a Kimg’s Guard vezetoje, miert avatkoznanak kozbe amikor o veri lapatta a Joffrey gyereket? GoTot se azert szerettuk mert nagyon akciodus volt, hanem a rendkivul jol megirt parbeszedek, es intrikazasok miatt, amit ez a resz nagyon jol hozott.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget! Elég uncsi. A sárkányok eddig biodíszletnek vannak, túl kevés a helyszín, szereplő.ziro4vr írta: HotD 1x5
Eddigi legjobb rész, ez simán got 1-4 minőség volt.
Vártam hogy akkor itt a rész végén beindulnak a dolgok, dehát ez a kis verekedés lófax volt. És újabb baromság egyben: az egész terem és a king's guard végignézni ahogy a másikat megölik, eléggé fura.
Ez szinte tokeletes resz volt, vagni lehetett elejetol vegeig a feszultseget. Djawadi tovabbra is kecske.ziro4vr írta: HotD 1x5
Eddigi legjobb rész, ez simán got 1-4 minőség volt.
Egy igaza nagy baj van vele, hogy csak 2 evad (egyelore).Remy írta: Ted Lasso első évad pipa. Ez igen, ez most kurvajól esett.
Régóta érett már, mert csak jókat hallottam róla. Könnyen csúszik, és jó kedved lesz tőle.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
HotD: Nekem továbbra is tetszik, jó kis kikapcsolódás így hétfő estére. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azért rendesen kijött a vér ebben a részben a Targaryen családban. Nagyon érdekel, hova fut ki az évad végére a sztori. Egyelőre túl szűknek sem érzem, szerintem építgetik szépen lassan a szálakat
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ted Lasso első évad pipa. Ez igen, ez most kurvajól esett.
Régóta érett már, mert csak jókat hallottam róla. Könnyen csúszik, és jó kedved lesz tőle.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- P. Krisz
BLEACH: Thousand-Year Blood War
Október 10.
Október 10.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ők nem Targaryenek amúgy. Valami sellő szerű izé a házuk címere. Ettől még érdekesek tejföl szőkén, de régen is voltak négerek, simán csinálhattak a készítők nekik egy házat.Anthony írta:néger Targaryenek??
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero