ezt mond dani alvesnek, busqetsnek meg a többi gyökérnekEl Unico írta:Ha hozzuk az elmaradt két meccset,akkor ugyanannyi pontunk van,mint az Atleticonak,és az utolsó fordulóban Barca-Atletico.
Szerintem nem fogják leadni a meccset. Én hiszek abban,hogy sportemberek játszanak hétről hétre a sportpályákon,méghozzá profik.
Spanyol bajnokság
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
Re: Spanyol bajnokság
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
amikor kapellóval bajnokok lettünk gondolom jó volt a szabály. amúgymeg szerintem épp ez a jogos, mert nehogymár a végén, HOLTVERSENYNÉL az döntsön hogy ki rúgott többet a vallecánónak. még szép hogy az egymás elleni dönt. ez a logikus.Ja amúgy rohadjon meg a spanyol szövetség, hogy az egymás elleni számít, nem a gk.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Országos , a katalánok majd erőlködnek, hogy ne nyerjenek, de még így sem jön össze a győzelem nekik.BBeno írta:még mindig tartom hogy a barca habozás nélkül leadja az ATMA elleni meccset hogy ne legyünk bajnokok. előtte persze hozni kell a hátralevő meccseinket de már levezettem ezt a forgatókönyvet. mindenesetre Levante ellen vártam egy botlást és most jött is. ennyi szerencséjük nem lehetett már. most mi lépünk, egy sebzett valenciát kell legyőzni ami nem olyan könnyű szerintem.
Mosolyogva robbantjuk fel a stadiont 17-én, aztán a várost 24-én.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ja amúgy rohadjon meg a spanyol szövetség, hogy az egymás elleni számít, nem a gk.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Le fogják, adni ez egyértemű, fordított helyzetben mi se szeretnénk, ha a legnagyobb riválisunk miattaunk lenne bajnok egy senki csapattal szemben.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ha hozzuk az elmaradt két meccset,akkor ugyanannyi pontunk van,mint az Atleticonak,és az utolsó fordulóban Barca-Atletico.
Szerintem nem fogják leadni a meccset. Én hiszek abban,hogy sportemberek játszanak hétről hétre a sportpályákon,méghozzá profik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Igazából nem ti tesztek akkor minket bajnokká, mert ti is versenyben lesztek, azaz ti elhiszitek, hogy nyerhettek, mi meg a mellékvágányon behúzzuk.GT37 írta:
De még bajnokká is tehetünk titeket, ha a maradék meccseket megnyeritek, mi meg legalább egy pontot otthon tartunk az AtMa ellen.
Akkor tennétek minket bajnokká, ha nektek már mindegy lenne és úgy nyernétek, vagy harcolnátok ki egy X-et.
Benő, a barca is bajnok lehet még, tehát...még mindig tartom hogy a barca habozás nélkül leadja az ATMA elleni meccset hogy ne legyünk bajnokok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Remy 2014. május 4., vasárnap 18:54-kor.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Marci
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Varane
- Kapcsolat:
Szerintem is le fogja majd adni a Barca, de azért annyira nem egyértelmű...
Ha addig mindenki nyeri a meccseit, akkor a mi botlásunk esetén, a Barcelona lenne a bajnok, ha nyer.
Ha addig mindenki nyeri a meccseit, akkor a mi botlásunk esetén, a Barcelona lenne a bajnok, ha nyer.
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Itt a várva várt botlás!! innen minden meccset be kell húzni , ez az ölünkbe pottyant szó szerint!! itt a sansz élni kell vele!!!! megremeg a lábuk az Atletico játékosoknak is a nagy tét miatt , már régebben is írtam még a kapuban is összeomolhatnak amikor már csak karnyújtásnyira van nekik a siker!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ramioli 2014. május 4., vasárnap 18:56-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
gt ha ez bejön neked és bajnokok lesztek akkor cf-ben egy hónapig monitor nélkül tolom ellened
Legyen már 9 óra!!!!444!!!
-
- Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane
" mi meg legalább egy pontot otthon tartunk az AtMa ellen."
Gt tedd le az italt mára elég.....
Gt tedd le az italt mára elég.....
még mindig tartom hogy a barca habozás nélkül leadja az ATMA elleni meccset hogy ne legyünk bajnokok. előtte persze hozni kell a hátralevő meccseinket de már levezettem ezt a forgatókönyvet. mindenesetre Levante ellen vártam egy botlást és most jött is. ennyi szerencséjük nem lehetett már. most mi lépünk, egy sebzett valenciát kell legyőzni ami nem olyan könnyű szerintem.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Ha a hátralévő négy meccsetekből hármat behúztok, egyen kikaptok, az Atlético megveri a Málagát, mi megverjük az Elchét és az Atléticót is, akkor hármas holtverseny lesz, 91-91-91 pont, és mi leszünk a bajnokok. Na nem mintha erre olyan sok esély lenne...
De még bajnokká is tehetünk titeket, ha a maradék meccseket megnyeritek, mi meg legalább egy pontot otthon tartunk az AtMa ellen.
Érdekes lesz ez.
Érdekes lesz ez.
-
- Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane
Hát ha bejön a megérzésed Lottózhatnánk felesbeRealista24 írta:Na mi van fiúkák?
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Ha triplázunk, megyek hozzád jósoltatni...Realista24 írta:Na mi van fiúkák?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Géci 2014. május 4., vasárnap 18:48-kor.
Mondjuk a legjobb az, HA mi hozzuk az összes meccsünket, akkor igazából a Barca-Atlético egy ikszre is jó, nem kell nyernie a barcának hogy mi bajnokok legyünk, egy jó döntetlen meg simán benne van. ÓÓÓÓÓ bárcsak adná az ég.
Realista24 írta:Na mi van fiúkák?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Na mi van fiúkák?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ateeemadrid
úgylátszik elhasználták a szerencséjüket. az ilyen meccseket simán hozták 2 szöglet utáni fejesgóllal eddig. most meg kapufákat lőnek.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
nem lesz sorfal........