Illarrát kéne már Xabi posztján játszatni...Banán írta:Diego López, Raphaël Varane, Sergio Ramos, Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Gareth Bale, Marcelo, Alonso, Carvajal, Isco, Illarra.
jobb ez is mint a semmi, de nah.
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. május 4., vasárnap 20:02
Illarrát kéne már Xabi posztján játszatni...Banán írta:Diego López, Raphaël Varane, Sergio Ramos, Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Gareth Bale, Marcelo, Alonso, Carvajal, Isco, Illarra.
HozzászólásSzerző: Banán » 2014. május 4., vasárnap 20:00
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. május 4., vasárnap 19:56
HozzászólásSzerző: nagyi » 2014. május 4., vasárnap 19:24
dzsi91 írta:Meg is mutatják majd, olyan pucsítás lesz ,hogy nézni is rossz lesz, minden barca támadásnál 100ezer ember fog fújolni.Csak akkor van esélyünk, ha Schuster-ék hoznak valami óriási meglepetést jövő héten.Természetesen örülnék a triplázásnak, de a BL győzelem most a legfontosabb számomra.Ha most elém vágnának egy papírt ,hogy az Atleti-é a liga milyenk a BL simán alá írnám,szerencsére Ancelotti-ék nem így gondolják.nagyi írta:Most megmutathatják a több mint egy klub mennyire igaz!!!
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. május 4., vasárnap 19:24
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. május 4., vasárnap 19:20
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. május 4., vasárnap 19:19
HozzászólásSzerző: chronic » 2014. május 4., vasárnap 19:16
Ch, de szar. Mind1, jobb mintha mi játszanánk hamarabb és csak utána tutira pucsitana a barca.. Igy talán nem fognak lefeküdni maguktól.. Igazából én is aláirnám,hogy a BL-t mi, a Ligát meg az Atleti vigye, de azért nem esne rosszul egy tripla sem.. Meccset végignéztem, fáradtak is voltak a matracosok, meg szerencsétlenek is, talán másodszor,harmadszor idén a ligában, szal..El Unico írta:Nem véletlenül van az utolsó fordulóban az összes meccs egy időben...
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 4., vasárnap 19:15
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. május 4., vasárnap 19:12
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. május 4., vasárnap 19:11
Meg is mutatják majd, olyan pucsítás lesz ,hogy nézni is rossz lesz, minden barca támadásnál 100ezer ember fog fújolni.Csak akkor van esélyünk, ha Schuster-ék hoznak valami óriási meglepetést jövő héten.Természetesen örülnék a triplázásnak, de a BL győzelem most a legfontosabb számomra.Ha most elém vágnának egy papírt ,hogy az Atleti-é a liga milyenk a BL simán alá írnám,szerencsére Ancelotti-ék nem így gondolják.nagyi írta:Most megmutathatják a több mint egy klub mennyire igaz!!!
HozzászólásSzerző: revolver » 2014. május 4., vasárnap 19:10
HozzászólásSzerző: nagyi » 2014. május 4., vasárnap 19:06
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. május 4., vasárnap 19:06
Sierra írta:Igen utána olvastam csak amit még odaírtál.Csabi írta:szerintem meg ez a logikus, lásd lejjebb.
De ha ez a logikusabb szerinted, akkor a többi nagy ligában miért a gólkülönbség számít?
HozzászólásSzerző: DT8 » 2014. május 4., vasárnap 19:05
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. május 4., vasárnap 19:05
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. május 4., vasárnap 19:04
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. május 4., vasárnap 19:02
Köszi, akkor meg nem adhatja le, mert arra nem apellálhat hogy mi minden meccset behúzzuk , mert ha mégsem akkor meg magukat copatják!!!BlancoMark írta:0-0 lett az első meccs, tehát a Barca egy bármilyen arányú győzelemmel még simán odaérhet.Ramioli írta:pontegyenlőség esetén hogy áll a barca meg az Atletico egymás ellen??
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. május 4., vasárnap 19:01
az majd a 38. fordulóban dől el, mert akkor játszanak, az első meccs 0-0 volt.pontegyenlőség esetén hogy áll a barca meg az Atletico egymás ellen??
az egy másik dolog, nem mondom, hogy nem úgy kéne lenni mint máshol van, csak annyit hogy én egyetértek ezzel a szabállyal és szerintem ez a logikus.De ha ez a logikusabb szerinted, akkor a többi nagy ligában miért a gólkülönbség számít?
HozzászólásSzerző: nagyi » 2014. május 4., vasárnap 19:01
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem