Real Madrid vs. Barcelona
- ViktoR4
- Kedvenc játékosaid: Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Sport1en jelenleg megy valami összefoglaló a Barca szempontjából a Pool elleni meccsről magyar felirattal.
Messi a nagy csk félidőben csendben ül meg sem szólal
Pique azt mondja gyerunk fiuk nagyon rég voltunk itt csináljuk meg
Érdekes a mi kis filmjeink közül a 10-11-12rol egyet sem láttam a tvben.
Messi a nagy csk félidőben csendben ül meg sem szólal
Pique azt mondja gyerunk fiuk nagyon rég voltunk itt csináljuk meg
Érdekes a mi kis filmjeink közül a 10-11-12rol egyet sem láttam a tvben.
Realista24 írta: BREAKING: Liverpool have made a £14 million bid to sign Philippe Coutinho on loan. There’s also a £49.5 million buy option included in the deal. Barcelona are prepared to sell the Brazilian after he flopped at the club.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
BREAKING: Liverpool have made a £14 million bid to sign Philippe Coutinho on loan. There’s also a £49.5 million buy option included in the deal. Barcelona are prepared to sell the Brazilian after he flopped at the club.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
10 éves távlatban ez a néhány meccs lószart sem számít.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
És hány szezont buktunk el egy meccsnyi különbséggel... na nem azt mondom, hogy emiatt, de akár ez is közrejátszhatott.
Jó, hát szerencse is kell a sportban. Így is szerintem bőven szerencséek lehetünk, hogy csak ennyit volt sérült.
Jó, hát szerencse is kell a sportban. Így is szerintem bőven szerencséek lehetünk, hogy csak ennyit volt sérült.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
68 nappal tudott többet edzeni, pihenni. Igy már mindjárt nem mindegy.DinhoL írta:Hát az nincs 1 hét/év. Én inkább a meccseket vettem alapul, mert mind2jük sokszor nyáron volt sérült amikor azért "ráérnek felépülni"..___Samy___ írta: A 68 nap különbséget azért nem mondanám kevésnek.
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Hát az nincs 1 hét/év. Én inkább a meccseket vettem alapul, mert mind2jük sokszor nyáron volt sérült amikor azért "ráérnek felépülni"..___Samy___ írta: A 68 nap különbséget azért nem mondanám kevésnek.
Som i Serem!
6oat
6oat
- ___Samy___
A 68 nap különbséget azért nem mondanám kevésnek.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- DinhoL
Na, a transfermarkt adatai alapján összeszámoltam csak azokat a meccseket amiket injury miatt hagytak ki, a 2008-9-es szezontól. Azért ettől mert CR-re vonatkozólag ez a legutóbbi szezon, itt mondjuk ő még Unitedes volt. Messi mostani sérülése ebben nincs még benne de azt hanyagoljuk is el.
Nem kamu, így néznek ki a számok:
Messi: 49 meccs (megjegyzem, mióta barcás összesen 98 meccs, de tény az első években nem volt alap kezdő) 291 nap (össz 521)
CR: 55 meccs 359 nap
Szerintem ez elég kis difi, de persze feltételezve, h a trmarkt nem hazudik.
Azt meg már el is felejtettem, 2005. és 2008. között milyen sérülékeny volt Messi, 4-szer hagyott ki 1 vagy annál több hónapot..
Nem kamu, így néznek ki a számok:
Messi: 49 meccs (megjegyzem, mióta barcás összesen 98 meccs, de tény az első években nem volt alap kezdő) 291 nap (össz 521)
CR: 55 meccs 359 nap
Szerintem ez elég kis difi, de persze feltételezve, h a trmarkt nem hazudik.
Azt meg már el is felejtettem, 2005. és 2008. között milyen sérülékeny volt Messi, 4-szer hagyott ki 1 vagy annál több hónapot..
Som i Serem!
6oat
6oat
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ronaldo 14 tavaszan is sokat volt serult. Kihagyta a CdR dontot es a BL dontoben sem volt 100%-os. Messinek hosszabb kieses talan 14 oszen volt, ha jol emlekszem.
2016/17 szezonban nyáron volt egy medialis tèrdszalag sérülése, július-szeptember kuka.DinhoL írta:Oké de attól még folyamatosan játszik szinte. Messi lehet nem edz annyit mint C, de azt hiszem ő is a legjobb akar lenni.kiserik írta:
CR életének minden perce arról szól, hogy a legjobb legyen. Minden egyes perce. Emellett beszart a térde és ennek hatására megváltoztatta az egész játékát, hogy minél jobban tudja óvni azt. Még máshogy is lövi el a labdát. Most is a karanténból úgy tért vissza, hogy a Juve orvosok seggre ültek.
2009-2010-es szezonban valamelyik BL meccsen egy favágó szétrúgta a bokáját, az 7 hét volt.
10-11-es szezonban 3x 10/12 napot hagyott ki izomsérülések miatt.
- DinhoL
Oké de attól még folyamatosan játszik szinte. Messi lehet nem edz annyit mint C, de azt hiszem ő is a legjobb akar lenni.kiserik írta:CR életének minden perce arról szól, hogy a legjobb legyen. Minden egyes perce. Emellett beszart a térde és ennek hatására megváltoztatta az egész játékát, hogy minél jobban tudja óvni azt. Még máshogy is lövi el a labdát. Most is a karanténból úgy tért vissza, hogy a Juve orvosok seggre ültek.DinhoL írta: Mondjuk én CR-től se emlekszem olyan hű de nagy sérülésre amiből több hónap kellett, hogy felépüljön..de majd biztos jottok vmi jó kis stattal ami megmutatja ki mennyit hagyott ki sérülés miatt és cafoltok
Som i Serem!
6oat
6oat
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mondjuk én ott elengedtem a témát, amikor a bokája vastagabb volt mint Radja Nainggolan nyaka, aztán rá nem sokra játszott újra.davi10 írta:Persze, mert a rohadék meccs közben pihenToniKroos írta: 33 éves, évente kb 60 meccset játszik és bírja minden probléma nélkül a teste.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- davi10
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Persze, mert a rohadék meccs közben pihenToniKroos írta: 33 éves, évente kb 60 meccset játszik és bírja minden probléma nélkül a teste.
CR életének minden perce arról szól, hogy a legjobb legyen. Minden egyes perce. Emellett beszart a térde és ennek hatására megváltoztatta az egész játékát, hogy minél jobban tudja óvni azt. Még máshogy is lövi el a labdát. Most is a karanténból úgy tért vissza, hogy a Juve orvosok seggre ültek.DinhoL írta: Mondjuk én CR-től se emlekszem olyan hű de nagy sérülésre amiből több hónap kellett, hogy felépüljön..de majd biztos jottok vmi jó kis stattal ami megmutatja ki mennyit hagyott ki sérülés miatt és cafoltok
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Mondjuk kb 8 éve szopik a térdével folyamatosan.
- DinhoL
Mondjuk én CR-től se emlekszem olyan hű de nagy sérülésre amiből több hónap kellett, hogy felépüljön..de majd biztos jottok vmi jó kis stattal ami megmutatja ki mennyit hagyott ki sérülés miatt és cafoltok
Som i Serem!
6oat
6oat
- RealMadridFanatic
Nem értek hozzá, úgyhogy nem tudom mennyi a valóságtartalma, de több helyen olvastam, hogy a terápia amit kapott (növekedési hormon) komolyan megerősít mindent. Ha jól tudom már tiltólistás is a legtöbb profi sport esetén.ToniKroos írta:Azért nem kicsit szerencsés
Egyébként is gyanús ez a sok "szerencse".
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
Azt írtak, hogy egy ilyen sérülés általában 10 nap alatt jön helyre. Ez nem szentírás, de Messi esetében meg főleg. Tuti kihatnak rá amiket korábban kapott. Ilyen nincs, hogy valakit ennyire elkerüljenek a sérülések, ha meg van valami, akkor fele annyi idő alatt felépül belőle, mint a nagy átlag. Hozzáteszem sérülést senkinek se kívánok, még neki se, jobb így legyőzni a Barcát ha ő is egészséges, de azért néha igazán kimaradhatna a csapatból.db97 írta: Én se olvastam sehol amúgy ezt a 10 nap dolgot. Legalábbis a klub hivatalosan biztos nem kommunikált ilyet.
33 éves, évente kb 60 meccset játszik és bírja minden probléma nélkül a teste. Ez azért nagyon ritka és ha jól tudom nem is egy Ronaldo, akinek minden napja kb percre pontosan meg van tervezve. Azért nem kicsit szerencsés, hogy tehetség mellett, ilyen izomzattal és regenerációs képességgel rendelkezik.
Én se olvastam sehol amúgy ezt a 10 nap dolgot. Legalábbis a klub hivatalosan biztos nem kommunikált ilyet.