Spanyol bajnokság
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Spanyol bajnokság
Hogy lehetséges az,hogy ennek a Costának mindent elnéznek. Úgy ugat,hogy idáig hallani,és a bírók még szóba is állnak vele,barátságosan megdumálják a történteket. Vicc.
Az megint érdekes,hogy ez a Costa versenyben van a Pichichiért. HOW?
na de térjünk vissza a lényegre,HAJRÁÁÁÁÁÁÁ LEVANTE!
Az megint érdekes,hogy ez a Costa versenyben van a Pichichiért. HOW?
na de térjünk vissza a lényegre,HAJRÁÁÁÁÁÁÁ LEVANTE!
átértékelem, a labdarúgásról idáig tanult dolgaimat átértékelem ezekután.. puhl után szabadon.Csabi írta:nem kapott. TROLOLOLOL...7 sárgája van.
vaaagy, akkor én felállok és megyek innen kifele..
hihetetlen.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
és tuti, h utólag sem fogják megvizsgálni.Csabi írta:ez a hátrafejes simán piros kategória volt.
pepét már akasztanák egy ilyenért.
erről jut eszembe, costa kapott már idén piroslapot?
nehogy aztmondjátok, h nem.. akkor nagy baj van..
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Minden egyes alkalommal ahogy meglátom ezt a costát, azon agyalok, hogy ez hogy a rákba lőtt ennyi gólt idén. Jó nagy kocái lehettek az biztos, vagy csak simán idegileg kikészítette a védőket. Mert hogy futballtudás alapján még most is rayo szint, az hétszentség. Úgy fordul mint egy szovjet tankhajó, én nem tudom létezik-e olyan bátor ember aki skilles videokat csinált róla youtubeon, az biztos hogy vallatni lehetne vele. Én el se merném indítani.
Ezerszer elnéznék egy 42 éves, őszhajú, pocakos, pizzával és sörrel a kezében játszó Karimot mint ezt. De Mou biztos kiadat érte 40 millát okosba, szimpatikus lesz ez a cselszi.
Ezerszer elnéznék egy 42 éves, őszhajú, pocakos, pizzával és sörrel a kezében játszó Karimot mint ezt. De Mou biztos kiadat érte 40 millát okosba, szimpatikus lesz ez a cselszi.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára realistahuni 2014. május 4., vasárnap 17:40-kor.
- Galacticos
nem lehet az nehéz meccs.tubatibi írta:Én vagyok egyedül aki szerint kurva nehéz meccsünk lesz a Valencia ellen?
most nagyon megyünk. mintha győztes mentalitást kapott volna a csapat az utóbbi pár hétre, remélem kitart.
na és én ezért félek tőle. egy bl döntőn ezt észre fogják venni, és ramos és pepe könnyen lehet hogy ugyanígy ütéssel fog reagálni. vagy "jobbik" esetben csak fetrengenek két percig mondjuk ott akkor legalább ők nem lehetnek kiállítva..Toti írta:diego costa megint patkánykodik.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Jaja Szerintem henger lesz. Valenciából biztos sokat kivett az EL és azért a 2 nappal több pihi is sokat számít. Szerintem simán nyerünk.tubatibi írta:Én vagyok egyedül aki szerint kurva nehéz meccsünk lesz a Valencia ellen?
Costa mekkora egy patkány, te úristen. Amúgy hihetetlen, hogy sokszor védik a bírók. Legalább olyan megítélése kéne legyen, mint Pepének....
diego costa megint patkánykodik.
Én vagyok egyedül aki szerint kurva nehéz meccsünk lesz a Valencia ellen?
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Galacticos
nem kell jól játszaniuk hogy nyerjenek sajnos.Ramioli írta:Nem játszik jól az Atletico:-)) ami nem baj!!
amúgy. tegyük bilibe a kezünket és szaladjunk előre. tegyük fel hogy idén triplázunk úgy hogy a barca fogja meg az atleticot és azzal így mi nyerünk. a bl döntőt is behúzzuk. akkor hány olyan barcás lesz akitől majd az lesz "ti csak azért tripláztatok mert mi így akartuk"...
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Nem játszik jól az Atletico:-)) ami nem baj!! első félidőt húzza ki a Levante valahogy , vagy találjon még egy lepke gólt mit bánom én!!
-
- Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane
rm222 írta:hagyd a píbe nézd a Győr meccsetnagyi írta:Hát nem is tudom,hogy merjem nézni a meccset vagy ne....
Nem jó hitegetni magam......
Ebbe beletaláltál ide-oda nyomkodom
hagyd a píbe nézd a Győr meccsetnagyi írta:Hát nem is tudom,hogy merjem nézni a meccset vagy ne....
Nem jó hitegetni magam......
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Én gyorsan megtettem 50 centtel az Atletit,aztán majd meglátjuk. Nem baj ha elmegy
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Wily-ben benne van, hogy meccs embere tud lenni ugyebárCsabi írta:a malagában jobban bízok mint a barcában. suszterék azért 6 pontra vannak a kieséstől, egy jó X-et megfoghatnának.
Én még reménykedek...
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
De miért feküdne le a barca ha elvileg még ők is bajnokok lehetnek? nem alapozhatnak arra hogy minden meccsünket megnyerjük, mert mi van ha mégsem? menniük kell ameddig van esélyük .
1.83 az odds még várok egy kicsitEl Unico írta:Akkor tegyél rá sok-sok pénzt,házat,kutyát,remélem kitartanak a valenciaiak...ugyan az a forgatókönyv lesz mint tegnap a everton.cityn
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Akkor tegyél rá sok-sok pénzt,házat,kutyát,remélem kitartanak a valenciaiak...ugyan az a forgatókönyv lesz mint tegnap a everton.cityn