orvosi esetek kapcsán a csapatodnak azt sem hiszem el amit kérdezdavi10 írta:3-4 napja már lehetett olvasni, hogy hétfőn már valószínűleg a csapattal fog edzeni.El Sie7e írta: 3 napja mondtak h 10 nap?
politikusok sem hazudnak ennyit mint ők
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2020. június 9., kedd 10:25
orvosi esetek kapcsán a csapatodnak azt sem hiszem el amit kérdezdavi10 írta:3-4 napja már lehetett olvasni, hogy hétfőn már valószínűleg a csapattal fog edzeni.El Sie7e írta: 3 napja mondtak h 10 nap?
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. június 8., hétfő 21:25
Inkább úgy tudom elképzelni, mint Obelixet. Már annyit kapott, hogy élete végéig kitartKerlon írta: Biztos kapott megint egy kis novekedes hormont
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. június 8., hétfő 20:43
HozzászólásSzerző: Toti » 2020. június 8., hétfő 13:33
HozzászólásSzerző: davi10 » 2020. június 8., hétfő 13:27
3-4 napja már lehetett olvasni, hogy hétfőn már valószínűleg a csapattal fog edzeni.El Sie7e írta: 3 napja mondtak h 10 nap?
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. június 8., hétfő 13:23
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2020. június 8., hétfő 13:15
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. június 6., szombat 11:34
A szerződés így is lifetime, csak a feltételek változnak éventeFaust írta:Egy lifetime egyéves szerződést, you mean.Berti írta:
Nem is mi miattunk vagy hogy lássam a Barcat jobban szenvedni, mert nem vágyom rá..de én személy szerint nagyon megnézném Messit egy másik csapatban.
Szinte 0 esély van rá, mert újból kap egy fasza ki fizetést meg egy lifetime szerződést.
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. június 6., szombat 11:07
Egy lifetime egyéves szerződést, you mean.Berti írta:Nem is mi miattunk vagy hogy lássam a Barcat jobban szenvedni, mert nem vágyom rá..de én személy szerint nagyon megnézném Messit egy másik csapatban.Realista24 írta: It's been a long time coming
But @FCBarcelona and Messi are set to start contract talks this month
Szinte 0 esély van rá, mert újból kap egy fasza ki fizetést meg egy lifetime szerződést.
HozzászólásSzerző: Berti » 2020. június 6., szombat 10:18
Nem is mi miattunk vagy hogy lássam a Barcat jobban szenvedni, mert nem vágyom rá..de én személy szerint nagyon megnézném Messit egy másik csapatban.Realista24 írta: It's been a long time coming
But @FCBarcelona and Messi are set to start contract talks this month
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. június 6., szombat 7:19
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2020. június 4., csütörtök 16:16
Asszony, ház mehet rá, hogy kezd és végig fogja játszani. Ami egy normális embernél 10 nap, az Messinél maximum a fele. Mikroszakadás 2 nap múlva edzeni fog már.Remy írta: Kezdő lesz.
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. június 4., csütörtök 13:39
HozzászólásSzerző: Anthony » 2020. június 4., csütörtök 13:24
Szerintem 1 hétMegsérült Lionel Messi, a spanyol bajnok FC Barcelona futballistája, így elképzelhető, hogy ki kell hagynia a Real Mallorca elleni jövő szombati bajnokit, amely az első tétmérkőzése lesz a koronavírus-járvány miatti kényszerleállás után.
A Marca beszámolója szerint a hatszoros aranylabdás argentin kedden szenvedett combsérülést, ami miatt szerdán már nem is tudott együtt gyakorolni társaival. Egyelőre nem lehet tudni, hogy mennyi időt kell kihagynia, további vizsgálatok várnak vár.
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. június 2., kedd 17:40
én még hiányolok egy meg nem adott higu gólt amikor CR-t buktatták előtte, ő ráesett talán masch-ra aki emiatt elesett --> szabálytalanság miatt nincs gólMorataMartin írta: Annak örömére, hogy újra indul a bajnokság picit nosztalgiáztam (NEM VITA GENERÁLÁSÁRA LINEKELEK) hitetetlen azért miket fújtak ellenünk, vagy éppen nem fújtak le a spanyol sporik.
https://www.youtube.com/watch?v=eeSXySOPlew
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2020. június 2., kedd 17:05
HozzászólásSzerző: sonic » 2020. május 28., csütörtök 11:55
Mindig mi vagyunk, mar nem ujdonsag.sebydani írta: Gaspart:A napokban nagyon pörög a sajtó, hogy mi vagyunk a csúnya gonoszok.Ha a Real Madrid lett volna az első a korlátozások előtt, már befejezték volna a bajnokságot
HozzászólásSzerző: sebydani » 2020. május 28., csütörtök 10:06
A napokban nagyon pörög a sajtó, hogy mi vagyunk a csúnya gonoszok.Ha a Real Madrid lett volna az első a korlátozások előtt, már befejezték volna a bajnokságot
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. május 28., csütörtök 7:49
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2020. május 27., szerda 10:00
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem