Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: lestat » 2022. május 22., vasárnap 5:18

Nkunku-rol lattam most par hirt twitteren.
Csatar mindenkepp kene jovore.

Nem sok meccset lattam tole bevallom.

Jaj de kar Haalandert bassza meg. Most par honapig ezen fogok sirni :lol:
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. május 22., vasárnap 1:58

Ja meg ilyen hírek is voltak, hogy nem reagált Pérez telefonjára és nem világosította fel, hogy mi is történt, miért változott az álláspontja. De miért is tenné :).
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2022. május 22., vasárnap 1:52

dzsi91 írta: Én csak azt nem értem,hogy a többi klub miért lapít mint szar a fűben. Nem most a bappe ügynél hanem úgy amblokk. csak a Juve meg a Real lázad ez ellen az egész fertő ellen. A barsza csak azért van ott mert pénzt láttak nekik tökmindegy. De egy bayern vagy a többi olaszt nem zavarja ez? angolok nyilván elvannak a saját álomvilágukban de akkor is felfoghatatlan,hogy ehhez mindenki asszisztál amit a psg csinál.

2017ben megduplázták az addigi átigazolási rekordot most meg egy sima aláírásnál ezt a rekordot meg másfélszerezték. Ez geci beteg.Úgy hogy eredményeik alapján kb a benfica büdzséjével kéne rendelkezzenek.
Múltkor a Bayernnél valaki keményen beleállt a PSG-be, már nem emlékszem, hogy Hoennes vagy Rummenigge volt, de akkor meg is romlott köztük a viszony. Hogy azóta mi történt, nem tudom, de most valóban hallgatnak, talán azért, mert ezt nem feltétlenül a nyilvánosság előtt kell elintézni.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. május 22., vasárnap 1:47

Én csak azt nem értem,hogy a többi klub miért lapít mint szar a fűben. Nem most a bappe ügynél hanem úgy amblokk. csak a Juve meg a Real lázad ez ellen az egész fertő ellen. A barsza csak azért van ott mert pénzt láttak nekik tökmindegy. De egy bayern vagy a többi olaszt nem zavarja ez? angolok nyilván elvannak a saját álomvilágukban de akkor is felfoghatatlan,hogy ehhez mindenki asszisztál amit a psg csinál.

2017ben megduplázták az addigi átigazolási rekordot most meg egy sima aláírásnál ezt a rekordot meg másfélszerezték. Ez geci beteg.Úgy hogy eredményeik alapján kb a benfica büdzséjével kéne rendelkezzenek.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. május 22., vasárnap 1:41

🎙| Di Maria: “Mbappé has made the right decision. He is very young, he has time to go to Madrid." @elchiringuitotv

Bohóc Dimarijja.

Nagyon elnéző vagyok a játékosainkkal szemben (a Madrid előtti pályafutásukat is figyelembe véve) imádom mindegyiket, még Balet is, aki az utóbbi 3 évben a képünkbe szart, de Mbappét már soha nem szeretném habfehérben látni. Ennek ellenére, nem tudom miért, de valahogy még mindig azt érzem, hogy valamikor nálunk fog játszani, de nem lenne annyi trófea amennyivel kárpótolni tudna minket (vagy legalábbis engem), madridistákat.

Ez az "álom" dolog meg tiszta röhej. Hihetetlenül szánalmas. Azt is kinézem belőlük, hogy a mutterral már 11 éves kora óta ezt a big biznist tervezgetik. Az is inkább maradt volna a konyhában.

Kár Luis Camposért, nagyszerű szakember és egy kicsit talán most tényleg elindulnak felvele arabék, de rohadtul nem érdemlik meg.

Tényleg, nem tudom mi jár a fejében, hogy majd (a sokszor leírt) afféle Football Manageres módon felépíti a PSG-t, de sanszos, hogy ebből kutyafasz sem lesz, max már nem nyeri minden ötödik évben más csapat bajnokságot. És miért épp most vágyna erre, 5 sikertelennek mondható év után a PSG-vel?

A legnagyobb gond, hogy ez most nem csak Real szurkolólént, hanem foci szurkolóként is tragikus. Hogy engedhet ilyet az elbaszott UEFA? Miért kell elkúrniuk ezt a gyönyörű sportot a hozzá nem értő araboknak, ha annyi minden másból több pénzt kereshetnének? Stb stb.

Kedves Kylian dobogóra került a gyűlölet listán. Nem tagadhatom, hogy fáj a velünk való játszadozása, azt hittem vérbeli madridista, de hát mégsem. Ami viszont mégjobban fáj az az, hogy behódolt a focit a szakadék felé sodró, korrupt szektának. 2 olajcsapat van amelyiket nem tudom elfogadni, a City viszont mégis jobb is egy fokkal. De ezek... Pedig talán elkezdhette volna megásni a sírjukat, ha elutasítja ezt a gigaajánlatot.

Persze a legtöbb kérdésre a pénz a válasz, de akkor is elszomorító és remélem ezt egyre többen észreveszik majd és hátha történik végre valami.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. május 22., vasárnap 1:38

illgner írta:
dzsi91 írta:
Perezt már kicsit sokan vették hülyére mostanaban. Nagyszerű elnök az öreg de Neymartól bappen át most sikerült halaandot is elbaszni. Kicsit mintha a multban élne és papírzsebkendőkre írt szerződésekben hinne továbbra is.

Itt a beppe kosárnál zavaróbb,hogy halaandot buktuk emiatt azért mert le se szartuk a norvégot bízva bappeban.

Mindkettőt tűzben kellett volna tartani amíg nincsmeg az eggyik. Mondjuk azt sem értem,hogy január óta mi a faszt csináltunk? Elé kellett volna dugni az új év első napján a papírt,hogy itt írd alá vagy akkor vigyél ki minket a reptérre mert ibdulunk dortmundba.

Nem is tudom elképzelni perezék így ültek aztán néha ráírtak bappera hogy mizu? Jössz még? :D
Nem látunk bele a részletekbe, nem lehet tudni, hogy ő volt naív, vagy egyszerűen csak nem volt elég adu ász a kezében. Ezek a játékosok annyira kiemelkedőek, hogy velük már nem lehet erőből tárgyalni. Csomó ajánlat közül választhatnak, ők vannak előnyösebb helyzetben, nem a potenciális vevők. Az mondjuk igaz, hogy a két sztár közül valamelyiket be kellett volna rántani, ez így hatalmas vereség a klub számára, hogy egyik sem jött össze.
Vereségnek nem mondanám inkább csak zavaró. Halaandból nem tudjuk mi lesz bappé meg offolta magát most szeintem. Azt viszont már sokan megmondtuk korábban,hogy ő inkább future cé. Szép nagy darab fehér gyerek interjúk alapján mentally strong míg bappe az a neymaros kékre festema hajam mert hülye vagyok gyerek. valahogy sosem tudtam elképzelni ahogy Cr örökébe lép de a sebessége jól jött volna ez tény.

Inkább úgy mondanám,hogy zavaró ez a sok buzizás. Az idő még mindig minket igazol.Neymarról is jó hogy lecsúsztunk, a tróger bale is többet adott nekünk mint amit neymar valaha összeharácsolt. de jó lenne már ilyen camavingás üzleteket csinálni,hogy becsöngetünk itt a pénz elvitelre lesz köszi helo.Ez az évekig körbeudvarolós buziság egyrészt idegesítő másrészt mindig rosszul sül el. Hazardot is addig húztuk amíg kétszeresére dagadt :D

Én amúgy manét próbálnám meg jobb oldalra.Lewandowskinak nem látom a helyét. Ha ilyen dologban gondolkozunk akkor inkább mentsük meg CR-t a konferencia ligától. Benzemával ketten megoldják a góllövést. Meghát ha nyerünk párizsban és úgysincs senki elérhető fiatal tehetség romantikázzunk inkább egy kicsit. 9 év alatt 5 bl olyan lenne amit más klubok 100 év alatt csinálnak meg.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2022. május 22., vasárnap 1:29

dzsi91 írta:
Perezt már kicsit sokan vették hülyére mostanaban. Nagyszerű elnök az öreg de Neymartól bappen át most sikerült halaandot is elbaszni. Kicsit mintha a multban élne és papírzsebkendőkre írt szerződésekben hinne továbbra is.

Itt a beppe kosárnál zavaróbb,hogy halaandot buktuk emiatt azért mert le se szartuk a norvégot bízva bappeban.

Mindkettőt tűzben kellett volna tartani amíg nincsmeg az eggyik. Mondjuk azt sem értem,hogy január óta mi a faszt csináltunk? Elé kellett volna dugni az új év első napján a papírt,hogy itt írd alá vagy akkor vigyél ki minket a reptérre mert ibdulunk dortmundba.

Nem is tudom elképzelni perezék így ültek aztán néha ráírtak bappera hogy mizu? Jössz még? :D
Nem látunk bele a részletekbe, nem lehet tudni, hogy ő volt naív, vagy egyszerűen csak nem volt elég adu ász a kezében. Ezek a játékosok annyira kiemelkedőek, hogy velük már nem lehet erőből tárgyalni. Csomó ajánlat közül választhatnak, ők vannak előnyösebb helyzetben, nem a potenciális vevők. Az mondjuk igaz, hogy a két sztár közül valamelyiket be kellett volna rántani, ez így hatalmas vereség a klub számára, hogy egyik sem jött össze.

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. május 22., vasárnap 1:22

petiamadridista írta:
illgner írta:

Na ebben azért nem lennék biztos. Folyamatos tárgyalásban voltak, de amíg nem írsz alá szerződést, addig megállapodásról nem beszélhetünk, és az nem véletlen, hogy nem volt hajlandó semmilyen papírt aláírni.
Perez leigazolt már pár világsztárt.
A srác hozzáállása minden bizonnyal több volt mint reménykeltő.

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. május 22., vasárnap 1:14

illgner írta:
RealAsensio írta:

Csak a kulonbseg az, hogy
1) nalunk is vegtelen penzt kapott volna
2) evek ota sporolunk ra, minden igenyet kielegitettuk
3) jatekosokat adtunk el miatta es jatekosokrol maradtunk le miatta
4) igent mondott es megegyeztunk vele
5) az utolso pillanatban gondolta meg magat
6) a vilag legdragabb jatekosa, Neymar 222 millioert igazolt at, most 300-at kapott Mbappe csak az alairasert. Nonszensz bazdmeg…
Na ebben azért nem lennék biztos. Folyamatos tárgyalásban voltak, de amíg nem írsz alá szerződést, addig megállapodásról nem beszélhetünk, és az nem véletlen, hogy nem volt hajlandó semmilyen papírt aláírni.
Perez leigazolt már pár világsztárt.
A srác hozzáállása minden bizonnyal több volt mint reménykeltő.

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2022. május 22., vasárnap 1:05

RealAsensio írta:

6) a vilag legdragabb jatekosa, Neymar 222 millioert igazolt at, most 300-at kapott Mbappe csak az alairasert. Nonszensz bazdmeg…

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2022. május 22., vasárnap 1:03

Szeretném kommentálni a híreket:

Nejmár=Mpapé=P$G

Gyönyörű emberek társulata. Minden alkalommal élvezni fogom mikor kiesnek a BL-ből és remélem mi ütjük ki onnan újra.

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2022. május 22., vasárnap 0:59

Minek írtam kommentet. :lol:

Madridumból ki.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2022. május 22., vasárnap 0:57

RealAsensio írta:most 300-at kapott Mbappe csak az alairasert. Nonszensz bazdmeg…
Plusz ott van még a 180 milliós átigazolási díj is. Meg ugy az eddigi fizetése. Ennyit Messi+CR sem ért anno.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. május 22., vasárnap 0:53

ikarus93 írta:
dzsi91 írta: Azt kell megértrni,hogy ő most nem a Realnak mondott nemet hanem amblokk a futballnak.És ezt látja mindenki.

Ez a 600millio 3 évre még nekünk a legkevésbé arculcsapás.

Mit gondol bármelyik másik klub mennyi esély van megszerezni az aktuális világtehetségét ha még az allmighty Real Madrid sem tud meggyőzni egy buta négert a tevebaszó pénztárcájával szemben.
Én nem feszülnék ezen annyit.

Mbappe nem jön kész pont. PSG egy jó csapat végtelen pénzzel, előbb utóbb ott is kifog jönni a lépés a BL-be.

Az hogy Mbappe arcon köpte a Madridot, ez is hülyeség, csak nagy lóvét akart. Ez olyan mint mikor neked van két állás ajánlatod és megpróbálod a fizut minél magasabbra húzni. Itt is ez történt, csak nagy tételbe. Nem okolom Mbappét. A Madrid meg Madrid lesz mindig is, európa királyai voltunk vagyunk és leszünk.
:goat:

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. május 22., vasárnap 0:50

KAG írta: Rengeteg helyen amugy megy, hogy nem csak a oenz, klubbhuseg stb... :lol:

Világ nem látja annyira rossznak ezt sajnos.
Realon meg mindig szeretett röhögni minden olyan ember, aki másnak szurkol vagy semleges.
Nem értitek. Minden psg bukásnál szétlesz kapva bappe. Mostmár nemcsak azér mert minek van ott hanem mert túl nagy hatalmas van. A srácnak annyi ezt majd az idő igazolja.

A mi srácaink meg megkapták a boostot a bl döntőre úgyhogy mostmár lapozhatunk :D

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. május 22., vasárnap 0:49

Majd kinevezik Zidanet 700 millióért és ő elnöki rangban lesz míg bappe csak projectmenedzser :lol:

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7

HozzászólásSzerző: KAG » 2022. május 22., vasárnap 0:48

Rengeteg helyen amugy megy, hogy nem csak a oenz, klubbhuseg stb... :lol:

Világ nem látja annyira rossznak ezt sajnos.
Realon meg mindig szeretett röhögni minden olyan ember, aki másnak szurkol vagy semleges.
ZIDANE

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2022. május 22., vasárnap 0:46

ToniKroos írta: Amgy arra kíváncsi leszek, hogy fog bármilyen komolyabb edző is oda menni, tudva, hogy van egy kiskirály a csapatban, aki bármikor kirakhatja őt vagy egy csapattársat a csapatból.
A bérezésen múlik minden. :D

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2022. május 22., vasárnap 0:45

Amgy arra kíváncsi leszek, hogy fog bármilyen komolyabb edző is oda menni, tudva, hogy van egy kiskirály a csapatban, aki bármikor kirakhatja őt vagy egy csapattársat a csapatból.

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. május 22., vasárnap 0:42

illgner írta:
petiamadridista írta:
Ilgner : hogy az irgalmatlab pénzt választotta csak és semmi mást ?? Neymar, Dzsudzsák. Csak kettő olyat mondtam amit ezen a fórumon mindenki tud.
Nem volt ebben semmi különleges, meg egyedi.
Nem csak, és nem elsősorban a pénzre gondoltam. Mikor volt olyan, hogy valakit zsaroltak szinte, hogy maradjon, hogy az államfő marasztalta, hogy szinte nemzeti ügyként kezelték a maradását. Ez az ember még félig gyerek, egy burokban él, befolyásolja őt mindenki, az anyja, a klubja, a hazája, a városa, el sem tudjuk képzelni, milyen nyomás nehezedett rá. Neymar és Ddudzsi ügye ennél jóval egyszerűbb volt, bár Neymar esetében sem hiszem, hogy a pénz volt a döntő faktor, sokkal inkább az a csalfa remény, hogy ott majd végre ő lesz a rivaldafényben, nem a csapattársa, aki miatt nem nyerhet aranylabdát.
Persze nyomás. De affelől is volt nyomás, hogy eligazoljon.
A pénz döntött. Neymar esetében is. Nem volt ott aranylabda téma ennyire. Megdumálták a fejét a családtagok akik a pénz számított.
Minden más mese. Ne higgye el azokat senki.
A pénz pedig nem szimplán pénz,.hanem a vegtelen pénztől is több pénz. Itt erről van szó. A végtelen pénztől is több pénz. Ha igaz volt az ajanlatunk,.minden bizonnyal igaz, akkor marketing nélkül az is 200 milka 5 év alatt. Nettóban. Az is végtelen. Igen a focivilagban is végtelen.
Na itt a végteln lett megfejelve mégnagyobb végtelennel ő meg maradt.
Hag,juk ezt a VB győztes volt dumát.
Ez a játékos legenda akart lenni,.elvileg. indivisuális előrelépése most nagy veszélybe került.
Ez úgy vélem h egyértelmű.

Vissza: