Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2013. szeptember 17., kedd 15:21

Sleepy Hollow

A fejnélküli lovas a 21-dik században visszatér.
Ígéretesnek tűnik. Odaát fanoknak kötelező lesz belenézni. :)

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 17., kedd 15:13

Tádám írta:
hehe írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... 9840_n.jpg

:mrgreen:

:lol: :lol: :lol: Kicsit nehéz napja volt a srácnak, nézd el neki... :mrgreen:
mindig a south park jut eszembe róla, akármekkora geci is vagyok :lol: :mrgreen:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hát igen, hank elutazott egy időre :lol: a gyarló emberi természetem kibaszottmód dörzsölte a tenyerét, amikor hank felesége kárörvendően bement a stupid bitch-hez, hogy állítólag hank elkapta waltot :lol:
Kép
Kép
Kép

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. szeptember 17., kedd 14:55

Tádám írta:gyszerűen zseniális rész volt. Ebben a sorozatban a hangulat az, ami leginkább megfog... Valami ilyesminek kéne lenni az etalon záróévadnak.. most is csak néztem, pislogtam.. és vége volt a résznek, olyan feszültség, olyan dráma volt benne..
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amikor WW felhívta a feleségét, az valami epic volt. Amit mondott neki. Ugyanezt tettem volna én is. Ugyanúgy azt mondtam volna, hogy hogy merészelted, te picsa. Rohadt erős jelenetek voltak szinte végig. Az egész rész fantasztikus volt. Még mindig a hatása alatt vagyok.
Merci Zizou!

Tádám
El Siete
Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. szeptember 17., kedd 14:44

hehe írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... 9840_n.jpg

:lol: :lol: :lol: Kicsit nehéz napja volt a srácnak, nézd el neki... :mrgreen:
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!

Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !

VARANE

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 17., kedd 14:26

kelemen.istvan írta: Vampire: okt 10
Walking: okt 13
Da Vinci: - jövőre,kontkrét dátum még nincs
Bates: szintén zenész

azthiszem. :)

Walking dead spinoffhoz ki, mit szól? :)
- Vampire: tenyleg oktober 10 volt az eredeti datum, de magvaltoztattak oktober 3-ra
- walking: okt 13
- da vinci's demons: aprilistol juniusig adtak le az elso evadot, masodik evad jovore. gondolom hasonlo idopontban
- bates motel: az elso evad angolul marcius kozepen kezdodott. a masodik evad konkret idopontja meg nincs meg (gondolom az is jovo marcius korul lesz). Magyarul viszont oktober 4-en kezdodik a viasat3-on.
- dexter: jovo heten jon az utolso resz
- walking dead: en megneztem, de annyira nem nyugozott le. az evad vegen megkapta tolem a kaszat. a teli szunet alatt meg eldontom, hogy erdemes-e folytatni vagy sem.

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. szeptember 17., kedd 14:16

Toti írta:(valószínűleg réjzön lesz az..)
Há' nem
Vampire: okt 10
Walking: okt 13
Da Vinci: - jövőre,kontkrét dátum még nincs
Bates: szintén zenész

azthiszem. :)

Walking dead spinoffhoz ki, mit szól? :)
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

peadani
Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: peadani » 2013. szeptember 17., kedd 14:15

Toti írta:valaki akinek rengeteg szabadideje lesz adhatna egy listát, h ezen sorozatok aktuális azaz következő évadja mikor kezdődik: (valószínűleg réjzön lesz az..)

vampire diaries
walking dead
da vinci's demons
bates motel

illetve dexter utolsó évadja véget ért már? mert akkor ledarálom a hétvégén, bár van egy olyan érzésem, h majd hétfőn lesz az utolsó rész és pont jól időzítek, h marad 1 napom szarrá izgulni magam a hétvége után. :lol:
Én csak a Walking dead-nak tudom az pedig október 13-án kezdődik.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2013. szeptember 17., kedd 14:06

valaki akinek rengeteg szabadideje lesz adhatna egy listát, h ezen sorozatok aktuális azaz következő évadja mikor kezdődik: (valószínűleg réjzön lesz az..)

vampire diaries
walking dead
da vinci's demons
bates motel

illetve dexter utolsó évadja véget ért már? mert akkor ledarálom a hétvégén, bár van egy olyan érzésem, h majd hétfőn lesz az utolsó rész és pont jól időzítek, h marad 1 napom szarrá izgulni magam a hétvége után. :lol:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 17., kedd 13:22

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... 9840_n.jpg

Kép
Kép
Kép

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 17., kedd 12:49

Tádám írta:Egyszerűen zseniális rész volt. Ebben a sorozatban a hangulat az, ami leginkább megfog... Valami ilyesminek kéne lenni az etalon záróévadnak.. most is csak néztem, pislogtam.. és vége volt a résznek, olyan feszültség, olyan dráma volt benne.. :salute: :salute:
En meg csak a harmadik evadnal jarok, de annyi helyen olvasom, hogy milyen jo, hogy alig birom kivarni mig en is odaerek. :D

Tádám
El Siete
Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. szeptember 17., kedd 12:42

ericco írta:Legújabb Breaking Bad rész: :happy: :salute:
Nem gondoltam volna, hogy ennyire sokat ki tudnak még hozni a +1 évadból. Nagyon tetszik, ahogy továbbvitték a storyt, és be merték vállalni az elkerülhetetlen sorsot, amelyet egyes karakterfejlődések mutattak. Várom az utolsó két részt.

Egyszerűen zseniális rész volt. Ebben a sorozatban a hangulat az, ami leginkább megfog... Valami ilyesminek kéne lenni az etalon záróévadnak.. most is csak néztem, pislogtam.. és vége volt a résznek, olyan feszültség, olyan dráma volt benne.. :salute: :salute:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Persze arra számítottam, hogy Hang meghal, és arra is, hogy Walt végül persze visszaadja Holly-t és lelép egy teljesen új személyazonossággal... Most már voltaképpen sehogy sem kaphatják el, mert Walter White már nem is létezik, raádásul a pénz sincs már ott bizonyítéknak.. úgyhogy sok elvarratlan szál már nincs. Egyedül Jessé, és persze a nácik.. nagyon várom a két záró részt. AWESOME!!!! :Đ :salute:
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!

Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !

VARANE

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. szeptember 17., kedd 11:51

Tegnap befejeztem a Scrubs 2. évadját is.
Nagyon jó, szerethető sorozat. Dr. Reid karakterét imádom :mrgreen:
legjobb jelenet a 2. évadból :lol: :lol:
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. szeptember 17., kedd 10:06

Legújabb Breaking Bad rész: :happy: :salute:
Nem gondoltam volna, hogy ennyire sokat ki tudnak még hozni a +1 évadból. Nagyon tetszik, ahogy továbbvitték a storyt, és be merték vállalni az elkerülhetetlen sorsot, amelyet egyes karakterfejlődések mutattak. Várom az utolsó két részt.
Merci Zizou!

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 16., hétfő 0:22

Remy írta:Nem tudom, hogy volt-e már, de Grant Gustin fogja majd játszani Flasht a Zöld Íjász 2. évadában.
Pont ma olvastam sorozatjunkien, hogy iden 3 reszben fog szerepelni, jovo osztol pedig az uj, sajat magarol szolo sorozatban.

Spartacus Saga: Uncut jöhet? Aki újra akarja darálni a sorozat, az még várjon egy kicsit, hiszen a Starz 10.26-tóé elkezdi a Spartacus 4 (3+1) évadjának “vágatlan” részeit leadni. Több szex és több brutalitás.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. szeptember 16., hétfő 0:15

Nem tudom, hogy volt-e már, de Grant Gustin fogja majd játszani Flasht a Zöld Íjász 2. évadában.

Lassan el kéne kezdenem ezt a sorozatot, de egyszerűen nem tudok leülni sorozat epizódokat nézni :D
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. szeptember 15., vasárnap 22:48

matador írta:House of Cards. Kézhez kaptad.
Belevágtam. Igazad volt :)
Merci Zizou!

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2013. szeptember 15., vasárnap 20:08

h3x0r írta:Nepszerubb sorozatok szeptemberi premierjei:
29 - Family Guy S12
29 - The Simpsons S25
Nem véletlenül van egy napon ez a kettő, ugyanis a két sorozat egy közös résszel nyitja az új évadot.
Nagyon várom már, remélem nem okoz csalódást a rész B-)

matador
Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: matador » 2013. szeptember 11., szerda 9:40

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Általában a sorozatokban nagyon rosszul kezelik a női karaktereket. Idegesítőre sikerülnek, akik csak megnehezítik a hős férfikarakterek dolgát. Alig várom, hogy legyen már egy fontos karakter valamelyik sorozatban, amelyik reálisan fogja bemutatni a férfi-nő kapcsolatot, azaz a nő lelki és érzelmi támaszt nyújt a nehéz helyzetben a hisztizés helyett. Talán Hannah McKay ilyen a Dexterből, őt bírom is, meg szúrnám is :mrgreen:
House of Cards. Kézhez kaptad.
Zseniális sorozat a kétszeres Oscar-díjas Kevin Spacey valami frenetikus benne.
Szedjétek!
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hát messze a legirritálóbb, legnyomoroncabb picsa a sorozatok közül ez a ribanc, még a dexterből a tesóját tudnám ehhez hasonlítani. hányok tőlük :lol:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azért a Walternek is kijutott egy hülye hisztis picsa a javából.
Fasza kis család az, na! Megnézném a muterjuk mit művel, ha egér van a házban. Vagy sör...
Sportfilozófia: Roger Federer

csibi

HozzászólásSzerző: csibi » 2013. szeptember 11., szerda 9:25

egész jó volt a boardwalk szezonnyitója. tipikus semmitmondó, de megalapozza a jövő történeteit.

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. szeptember 11., szerda 8:43

hehe írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hát messze a legirritálóbb, legnyomoroncabb picsa a sorozatok közül ez a ribanc, még a dexterből a tesóját tudnám ehhez hasonlítani. hányok tőlük
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Általában a sorozatokban nagyon rosszul kezelik a női karaktereket. Idegesítőre sikerülnek, akik csak megnehezítik a hős férfikarakterek dolgát. Alig várom, hogy legyen már egy fontos karakter valamelyik sorozatban, amelyik reálisan fogja bemutatni a férfi-nő kapcsolatot, azaz a nő lelki és érzelmi támaszt nyújt a nehéz helyzetben a hisztizés helyett. Talán Hannah McKay ilyen a Dexterből, őt bírom is, meg szúrnám is :mrgreen:
Merci Zizou!

Vissza: