Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jaja közben már rájöttem, hogy böribe volt...Realfan1 írta:Tádám:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hannah-val valami olyasmi volt, hogy lecsukták , de megszökött.. Az előző évad utolsó része legvégén még mutatták is, hogy lerak Dexternél valami virágot..
Sorozatok, TV műsorok
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Re: Sorozatok, TV műsorok
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- Realfan1
- Kedvenc játékosaid: CR, Modric, Diego Milito , Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tádám:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hannah-val valami olyasmi volt, hogy lecsukták , de megszökött.. Az előző évad utolsó része legvégén még mutatták is, hogy lerak Dexternél valami virágot..
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Dexter S08E06
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nekem eddig nem tetszett ez az évad, de most végre betettek két új szálat is... Jó ez tanítványos dolog tényleg, bár nem hiszem, hogy sok jó dolog lesz ebből... eddig bármikor volt barátja Dexnek, az mindig holtan végezte
Kíváncsi leszek mi lesz Hanna sorsa, szerintem ő is meghal... bár direkt nem néztem meg a következő rész promóját. Amúgy valamiért én úgy emlékeztem, hogy Hannat kinyírták, nem ugrott be, hogy mi lett vele..
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nekem eddig nem tetszett ez az évad, de most végre betettek két új szálat is... Jó ez tanítványos dolog tényleg, bár nem hiszem, hogy sok jó dolog lesz ebből... eddig bármikor volt barátja Dexnek, az mindig holtan végezte
Kíváncsi leszek mi lesz Hanna sorsa, szerintem ő is meghal... bár direkt nem néztem meg a következő rész promóját. Amúgy valamiért én úgy emlékeztem, hogy Hannat kinyírták, nem ugrott be, hogy mi lett vele..
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
VARANE
VARANE
lehet promoból spoilerezni, de azt írd külön légy szíves.Realfan1 írta:Bocsi Másokét olvastam.. és sokan szoktak még promo-ból spoilerezni.. szerkeszteném a hsz-t, de nem engedi..
Dexter 8x06
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!xyz
Dexter promo
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!xyz
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nem vagyunk egyformák. Én azt hiszem egy 8/10-et nyomtam az egészre, ami egy sokévados sorozatnál parádé.A jó egy kicsit bántja a szemem. Nálam ez a 10/10-sorozat. Amiért a tévét kitalálták. Bár nem azon néztem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realfan1
Bocsi Másokét olvastam.. és sokan szoktak még promo-ból spoilerezni.. szerkeszteném a hsz-t, de nem engedi..
promoból ne spoilerezz már légyszi... idáig én is promoztam, most kihagyom, erre...
komolyan mondom bazzeg a tököm ki van már...
ma az eurobarcán odaírja, hogy 8x03 és jön az elhalványított rész, elolvasom, erre leírt pár dolgot a mai részből, mert ő elírtam a rész címét, 6-os helyett 3ast írt (pl a mostani rész legvégét is elsütötte...), most meg ez a promos szarság...
komolyan mondom...
még az eurobarcás eseten könnyedén túltettem magam, de ez már így pöppet sok volt...
szerk.: töröltem a vészes részt (csabi)
komolyan mondom bazzeg a tököm ki van már...
ma az eurobarcán odaírja, hogy 8x03 és jön az elhalványított rész, elolvasom, erre leírt pár dolgot a mai részből, mert ő elírtam a rész címét, 6-os helyett 3ast írt (pl a mostani rész legvégét is elsütötte...), most meg ez a promos szarság...
komolyan mondom...
még az eurobarcás eseten könnyedén túltettem magam, de ez már így pöppet sok volt...
szerk.: töröltem a vészes részt (csabi)
- Realfan1
Dexter S08E06
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ROHADTJÓVOLT! Eddigi talán legjobb rész volt ez...Végig izgalmas volt, érdekes lesz majd ez a tanítványos dolog..
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ROHADTJÓVOLT! Eddigi talán legjobb rész volt ez...Végig izgalmas volt, érdekes lesz majd ez a tanítványos dolog..
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Casillas, RC, Rooney
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United
Köszi a válaszokat, azt hiszem a Breaking Badet lesem meg akkor. Utána meg a Wiret.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
bla255 írta:Breaking Badet nézem jelenleg, második évadában járok. Igazából a sorozat maga jó, viszont az első évad annyira nem fogott meg, második annál inkább, eleje eléggé izgalmassá sikerült a történetét nézve. Nálam abszolut rendben van. Wire-t nem láttam még. Breaking Badre kb. 8,5-t adnék 10-ből.Mythos90 írta:Tudnátok nekem ajánlani valami jó sorozatot? Inkább a dráma, akció az, ami bejön. Ezek voltak a kedvenceim: Lost, Dexter, Prison Break, 24. Jelenleg a Wire és a Breaking Bad között vacilálok. Melyiket lenne érdemesebb elkezdeni?
A Breaking Bad legnagyobb előnye, hogy míg más sorozatok futnak 1-2 erős évadot aztán fokozatosan leszálló ágba kerülnek, addig ez a sorozat évadról évadra jobb és jobb lesz. Az első évad valóban gyenge, de ez a gyenge évad kellett a sorozat aprólékos felépítéséhez. A maga nemében párját ritkító sorozat, még nem néztem végig, de ha marad ez a tendencia, hogy évadról évadra jobb lesz, vagy az 5. évad legalább olyan jó lesz, mint a 4., akkor számomra ez lesz a top1.
- bla255
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Luka Modric, Gareth Bale, Lahm
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Stockport County
Breaking Badet nézem jelenleg, második évadában járok. Igazából a sorozat maga jó, viszont az első évad annyira nem fogott meg, második annál inkább, eleje eléggé izgalmassá sikerült a történetét nézve. Nálam abszolut rendben van. Wire-t nem láttam még. Breaking Badre kb. 8,5-t adnék 10-ből.Mythos90 írta:Tudnátok nekem ajánlani valami jó sorozatot? Inkább a dráma, akció az, ami bejön. Ezek voltak a kedvenceim: Lost, Dexter, Prison Break, 24. Jelenleg a Wire és a Breaking Bad között vacilálok. Melyiket lenne érdemesebb elkezdeni?
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
A jó egy kicsit bántja a szemem. Nálam ez a 10/10-sorozat. Amiért a tévét kitalálták. Bár nem azon néztem.Realista24 írta:Wire-t lepörgettem végig, nagyon rendben van. Jó karakterek, jó story, jó megvalósítás.Jelenleg a Wire és a Breaking Bad között vacilálok. Melyiket lenne érdemesebb elkezdeni?
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Dexter - S08E06
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Csak lett benne fordulat. Bár valahol számítottam Hanna visszatérésére, de inkább a vége felé. A Zach-es tanítvány dolgot meg már az évad elején az egyik lehetséges végkimenetelek közé vettem a tanítvány dolgot, főleg miután Vogel is megjelent. Így viszont már elég esélyes Dexter halála.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Csak lett benne fordulat. Bár valahol számítottam Hanna visszatérésére, de inkább a vége felé. A Zach-es tanítvány dolgot meg már az évad elején az egyik lehetséges végkimenetelek közé vettem a tanítvány dolgot, főleg miután Vogel is megjelent. Így viszont már elég esélyes Dexter halála.
- Munki_
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Siempre fieles
falling skies, vki? a kereső kuka.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
New Girl jó szerintem, Zooey olyan imádni való, hogy már azért megéri nézni
Nekem ez volt az a sorozat, amit nem tudta hova tenni. Páran mondták, hogy júj de jó - igaz lányok, de jó ízlésűek filmek terén is, bár kicsit fenntartással kezeltem így is - és kb 5 részt tudtam megnézni az első évadból. Pedig Zooey-t még bírom is. De nagyon távol áll a sorozat tőlem. Viszont a khöcsögh Trónok harca tényleg beszippantott.realistahuni írta:Ledaráltam a két New Girl évadot, hát a második évad igencsak elment szerelmi irányba sajnos és így ellaposodott, kevesebb a humor, több a nyáladzás. Azért adok egy esélyt majd a harmadik évadnak is, de ha folytatódik ez a tendencia akkor kasza lesz ebből.
Sorozattokkal az a bajom, hogy túl sok időt elvesz ha jó, és mostanában túl sok dolgom van, úgyhogy bele se kezdek inkább semmibe.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ledaráltam a két New Girl évadot, hát a második évad igencsak elment szerelmi irányba sajnos és így ellaposodott, kevesebb a humor, több a nyáladzás. Azért adok egy esélyt majd a harmadik évadnak is, de ha folytatódik ez a tendencia akkor kasza lesz ebből.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Én még márciusban, egy hétvége alatt toltam le a 2 évadot. Piszkosul bejött. Nagyon várós a 3. évad.Ledaráltam a Homeland mindkét évadát.
Kb. egy hónapja meg ugyanilyen ütemben ment le a The Killing első két évada. Ez is eszméletlenül jó. Ma hajnalban lesz a 3. évad szezonzárója. Várós egy pöppet Remélem Peter Saarsgaard-ot nem felejtik majd el díjazni. No nem mintha az Enoh-Kinnaman páros nem érdemelné meg...
Holnapig meg bekkelünk egy kis X-akták újranézéssel
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Wire-t lepörgettem végig, nagyon rendben van. Jó karakterek, jó story, jó megvalósítás.Jelenleg a Wire és a Breaking Bad között vacilálok. Melyiket lenne érdemesebb elkezdeni?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Drámának a Skinst tudnám ajánlani, de csak az első 4 évadát (főként persze az első kettő ami kiemelkedő, a 3-4 még tűrhető, az 5-et kaszáltam)
A kettő közül a Breaking Badet én nézem egyébként, de engem annyira nem fogott meg...jó, jó, de...
A kettő közül a Breaking Badet én nézem egyébként, de engem annyira nem fogott meg...jó, jó, de...