Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Tádám
El Siete
Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Kapcsolat:

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. augusztus 7., szerda 22:29

Realfan1 írta:Tádám:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hannah-val valami olyasmi volt, hogy lecsukták , de megszökött.. Az előző évad utolsó része legvégén még mutatták is, hogy lerak Dexternél valami virágot.. :)
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jaja közben már rájöttem, hogy böribe volt... :mrgreen:
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!

Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !

VARANE

Realfan1
Kedvenc játékosaid: CR, Modric, Diego Milito , Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Realfan1 » 2013. augusztus 7., szerda 22:12

Tádám:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hannah-val valami olyasmi volt, hogy lecsukták , de megszökött.. Az előző évad utolsó része legvégén még mutatták is, hogy lerak Dexternél valami virágot.. :)

http://data.hu/get/6810915/How_Not_To_L ... al_HUN.srt

Tádám
El Siete
Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. augusztus 7., szerda 12:47

Dexter S08E06

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nekem eddig nem tetszett ez az évad, de most végre betettek két új szálat is... Jó ez tanítványos dolog tényleg, bár nem hiszem, hogy sok jó dolog lesz ebből... eddig bármikor volt barátja Dexnek, az mindig holtan végezte :mrgreen:
Kíváncsi leszek mi lesz Hanna sorsa, szerintem ő is meghal... bár direkt nem néztem meg a következő rész promóját. Amúgy valamiért én úgy emlékeztem, hogy Hannat kinyírták, nem ugrott be, hogy mi lett vele.. :hmmm:
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!

Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !

VARANE

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2013. augusztus 6., kedd 11:25

Realfan1 írta:Bocsi :/ Másokét olvastam.. és sokan szoktak még promo-ból spoilerezni.. szerkeszteném a hsz-t, de nem engedi.. :'(
lehet promoból spoilerezni, de azt írd külön légy szíves.
Dexter 8x06
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!xyz
Dexter promo
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!xyz

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 6., kedd 9:06

A jó egy kicsit bántja a szemem. Nálam ez a 10/10-sorozat. Amiért a tévét kitalálták. Bár nem azon néztem.
Nem vagyunk egyformák. :) Én azt hiszem egy 8/10-et nyomtam az egészre, ami egy sokévados sorozatnál parádé.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realfan1

HozzászólásSzerző: Realfan1 » 2013. augusztus 6., kedd 2:11

Bocsi :/ Másokét olvastam.. és sokan szoktak még promo-ból spoilerezni.. szerkeszteném a hsz-t, de nem engedi.. :'(

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2013. augusztus 6., kedd 1:51

promoból ne spoilerezz már légyszi... idáig én is promoztam, most kihagyom, erre...
komolyan mondom bazzeg a tököm ki van már...
ma az eurobarcán odaírja, hogy 8x03 és jön az elhalványított rész, elolvasom, erre leírt pár dolgot a mai részből, mert ő elírtam a rész címét, 6-os helyett 3ast írt (pl a mostani rész legvégét is elsütötte...), most meg ez a promos szarság...
komolyan mondom...
még az eurobarcás eseten könnyedén túltettem magam, de ez már így pöppet sok volt...

szerk.: töröltem a vészes részt (csabi)

Realfan1

HozzászólásSzerző: Realfan1 » 2013. augusztus 6., kedd 1:42

Dexter S08E06

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ROHADTJÓVOLT! Eddigi talán legjobb rész volt ez...Végig izgalmas volt, érdekes lesz majd ez a tanítványos dolog..

Mythos90
Kedvenc játékosaid: Zidane, Casillas, RC, Rooney
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United

HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 6., kedd 1:22

Köszi a válaszokat, azt hiszem a Breaking Badet lesem meg akkor. :) Utána meg a Wiret. :mrgreen:

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. augusztus 6., kedd 0:51

bla255 írta:
Mythos90 írta:Tudnátok nekem ajánlani valami jó sorozatot? Inkább a dráma, akció az, ami bejön. Ezek voltak a kedvenceim: Lost, Dexter, Prison Break, 24. Jelenleg a Wire és a Breaking Bad között vacilálok. Melyiket lenne érdemesebb elkezdeni?
Breaking Badet nézem jelenleg, második évadában járok. Igazából a sorozat maga jó, viszont az első évad annyira nem fogott meg, második annál inkább, eleje eléggé izgalmassá sikerült a történetét nézve. Nálam abszolut rendben van. :) Wire-t nem láttam még. Breaking Badre kb. 8,5-t adnék 10-ből.

A Breaking Bad legnagyobb előnye, hogy míg más sorozatok futnak 1-2 erős évadot aztán fokozatosan leszálló ágba kerülnek, addig ez a sorozat évadról évadra jobb és jobb lesz. Az első évad valóban gyenge, de ez a gyenge évad kellett a sorozat aprólékos felépítéséhez. A maga nemében párját ritkító sorozat, még nem néztem végig, de ha marad ez a tendencia, hogy évadról évadra jobb lesz, vagy az 5. évad legalább olyan jó lesz, mint a 4., akkor számomra ez lesz a top1.

bla255
Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Luka Modric, Gareth Bale, Lahm
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Stockport County

HozzászólásSzerző: bla255 » 2013. augusztus 5., hétfő 23:55

Mythos90 írta:Tudnátok nekem ajánlani valami jó sorozatot? Inkább a dráma, akció az, ami bejön. Ezek voltak a kedvenceim: Lost, Dexter, Prison Break, 24. Jelenleg a Wire és a Breaking Bad között vacilálok. Melyiket lenne érdemesebb elkezdeni?
Breaking Badet nézem jelenleg, második évadában járok. Igazából a sorozat maga jó, viszont az első évad annyira nem fogott meg, második annál inkább, eleje eléggé izgalmassá sikerült a történetét nézve. Nálam abszolut rendben van. :) Wire-t nem láttam még. Breaking Badre kb. 8,5-t adnék 10-ből.

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. augusztus 5., hétfő 23:44

Realista24 írta:
Jelenleg a Wire és a Breaking Bad között vacilálok. Melyiket lenne érdemesebb elkezdeni?
Wire-t lepörgettem végig, nagyon rendben van. Jó karakterek, jó story, jó megvalósítás.
A egy kicsit bántja a szemem. Nálam ez a 10/10-sorozat. Amiért a tévét kitalálták. Bár nem azon néztem. :)

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2013. augusztus 5., hétfő 23:21

Dexter - S08E06

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Csak lett benne fordulat. Bár valahol számítottam Hanna visszatérésére, de inkább a vége felé. A Zach-es tanítvány dolgot meg már az évad elején az egyik lehetséges végkimenetelek közé vettem a tanítvány dolgot, főleg miután Vogel is megjelent. Így viszont már elég esélyes Dexter halála.

Munki_
Kedvenc játékosaid: Zidane, Marcelo
Kedvenc csapatod: Siempre fieles

HozzászólásSzerző: Munki_ » 2013. augusztus 4., vasárnap 20:39

falling skies, vki? a kereső kuka.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. augusztus 4., vasárnap 16:28

New Girl jó szerintem, Zooey olyan imádni való, hogy már azért megéri nézni :mrgreen:

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2013. augusztus 4., vasárnap 16:01

realistahuni írta:Ledaráltam a két New Girl évadot, hát a második évad igencsak elment szerelmi irányba sajnos és így ellaposodott, kevesebb a humor, több a nyáladzás. Azért adok egy esélyt majd a harmadik évadnak is, de ha folytatódik ez a tendencia akkor kasza lesz ebből. :ike:
Nekem ez volt az a sorozat, amit nem tudta hova tenni. Páran mondták, hogy júj de jó - igaz lányok, de jó ízlésűek filmek terén is, bár kicsit fenntartással kezeltem így is :mrgreen: - és kb 5 részt tudtam megnézni az első évadból. Pedig Zooey-t még bírom is. De nagyon távol áll a sorozat tőlem. Viszont a khöcsögh Trónok harca tényleg beszippantott. :lol:

Sorozattokkal az a bajom, hogy túl sok időt elvesz ha jó, és mostanában túl sok dolgom van, úgyhogy bele se kezdek inkább semmibe. :mrgreen: :lol:

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. augusztus 4., vasárnap 15:26

Ledaráltam a két New Girl évadot, hát a második évad igencsak elment szerelmi irányba sajnos és így ellaposodott, kevesebb a humor, több a nyáladzás. Azért adok egy esélyt majd a harmadik évadnak is, de ha folytatódik ez a tendencia akkor kasza lesz ebből. :ike:

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2013. augusztus 4., vasárnap 14:01

Ledaráltam a Homeland mindkét évadát.
Én még márciusban, egy hétvége alatt toltam le a 2 évadot. Piszkosul bejött. Nagyon várós a 3. évad.

Kb. egy hónapja meg ugyanilyen ütemben ment le a The Killing első két évada. Ez is eszméletlenül jó. Ma hajnalban lesz a 3. évad szezonzárója. Várós egy pöppet :D Remélem Peter Saarsgaard-ot nem felejtik majd el díjazni. No nem mintha az Enoh-Kinnaman páros nem érdemelné meg...

Holnapig meg bekkelünk egy kis X-akták újranézéssel B-)

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 4., vasárnap 13:03

Jelenleg a Wire és a Breaking Bad között vacilálok. Melyiket lenne érdemesebb elkezdeni?
Wire-t lepörgettem végig, nagyon rendben van. Jó karakterek, jó story, jó megvalósítás.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2013. augusztus 4., vasárnap 1:11

Drámának a Skinst tudnám ajánlani, de csak az első 4 évadát (főként persze az első kettő ami kiemelkedő, a 3-4 még tűrhető, az 5-et kaszáltam)

A kettő közül a Breaking Badet én nézem egyébként, de engem annyira nem fogott meg...jó, jó, de... :)

Vissza: