Eden Hazard
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Eden Hazard - 7
Tegnap egész jó volt, nem world class, de már jobb, mint eddig. Persze ehhez kellett a gyenge ellenfél is.
Csak, hogy ne mindig a savat kapja itt
Szerk.: véletlen dupla lett, sorry
Szerk.: véletlen dupla lett, sorry
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára el magico 2021. január 24., vasárnap 11:05-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Tegnap egész jó volt, nem world class, de már jobb, mint eddig. Persze ehhez kellett a gyenge ellenfél is.
Minden statisztikai oldalnak megvan a sajat definicioja, eleg melyre astok megtalaljatok mindkettot.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Sztem nem de lehet régen úgy volt és már nem.Kerlon írta:Nem, a gol elotti passz a golpassz statisztikailag.Realista24 írta:
Nem, ez nem gólpassz, mármint amir Ati ír.
A gp fogalma a helyzetbe hoz vagy ilyesmi. A lényeg hogy utána szinte egy erintesbol gólt verj.
De én igazából rejzen excelenek hiszek csak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nem, a gol elotti passz a golpassz statisztikailag.Realista24 írta:Nem, ez nem gólpassz, mármint amir Ati ír.Kerlon írta:
Persze. Az is gólpassz, ha valakinek odaadod és beveri 30 ról, mint ló a lónak, pedig az értéke nem akkora, mint egy olyan passznak, amibe csak bele kell érni.
A gp fogalma a helyzetbe hoz vagy ilyesmi. A lényeg hogy utána szinte egy erintesbol gólt verj.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem, ez nem gólpassz, mármint amir Ati ír.Kerlon írta:Persze. Az is gólpassz, ha valakinek odaadod és beveri 30 ról, mint ló a lónak, pedig az értéke nem akkora, mint egy olyan passznak, amibe csak bele kell érni.reeed_ati írta: Off, de mi van olyan esetben, ha valaki fèlpályán kap egy passzt, onnan begyalogol vele kapuig, 5vèdőt kicselezve, akkor is gòlpassznak számìt az utsò passz??
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Persze. Az is gólpassz, ha valakinek odaadod és beveri 30 ról, mint ló a lónak, pedig az értéke nem akkora, mint egy olyan passznak, amibe csak bele kell érni.reeed_ati írta: Off, de mi van olyan esetben, ha valaki fèlpályán kap egy passzt, onnan begyalogol vele kapuig, 5vèdőt kicselezve, akkor is gòlpassznak számìt az utsò passz??
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Off, de mi van olyan esetben, ha valaki fèlpályán kap egy passzt, onnan begyalogol vele kapuig, 5vèdőt kicselezve, akkor is gòlpassznak számìt az utsò passz??
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ez csak akkor vicces mikor ugyanaz rugja a tizit, mint aki kiharcoltaKerlon írta: Amúgy logikusan átgondolva ez nem hülyeség, mert komoly helyzetbe hozod a csapattársat.
Gyenge sajnos ez az Eden karrier fehérben... de leginkább elszomorító.
Faust írta: Miert erzem hogy azota, miota Messit ki kellett hozni golpassz kiralynak?
A Squawka es egyeb tm-nel relevansabb statisztikai oldalak ugy szamoljak, ahogy gondolnad. Ott is o a kiraly.
Miert erzem hogy azota, miota Messit ki kellett hozni golpassz kiralynak?Realista24 írta:Régóta így írja a tm.Pad'em írta:
Mert soknak tűnt. Meg is néztem, ebben a 7-ben 3 db 11-es kiharcolása is benne van. Így már értem, mondjuk nem tudom az mióta számít gólpassznak
Amúgy logikusan átgondolva ez nem hülyeség, mert komoly helyzetbe hozod a csapattársat.
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Régóta így írja a tm.Pad'em írta:Mert soknak tűnt. Meg is néztem, ebben a 7-ben 3 db 11-es kiharcolása is benne van. Így már értem, mondjuk nem tudom az mióta számít gólpassznakmexes írta:
miért?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Mert soknak tűnt. Meg is néztem, ebben a 7-ben 3 db 11-es kiharcolása is benne van. Így már értem, mondjuk nem tudom az mióta számít gólpassznakmexes írta:miért?Pad'em írta:
Ezt a 7 gólpasszt én fenntartásokkal kezelném
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
miért?Pad'em írta:Ezt a 7 gólpasszt én fenntartásokkal kezelnémmexes írta:
Wow. Adott 7 gólpasszt? Szemelyszeint feldobtad a napomat
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Jah, bocsanat, beneztem. Osszessegeben is a szarok kozott van de voltak rosszabbak is. Nalunk top, az biztosRealista24 írta:Nem, alattad ketten is írták, hogy összességében.wZoLee7 írta: Real Madrid igazolasokrol van szo
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Guti
Mielőtt temetném én megnézném egy szervezett csapatban, ahol mindenki tudja hogy mi a dolga és hogy hova mozogjon védekezésben és támadásnan egyaránt.
Persze amellett hogy egy pár hónapot folyamatosan és egészségesen tudjon játszani...
Persze amellett hogy egy pár hónapot folyamatosan és egészségesen tudjon játszani...
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Szerintem ugyanúgy kuka mindegyik. Egyik se használható, nem lehet rájuk számítani.
- h3x0r
Mert Hazard fel szezononkent lo 1 golt, a ket barcasnal ez a szam 5. Ami meg mindig nem sok, de Hazard szamara egy 11 vagy 14 golos szezon jelenleg alom kategoria.pheco írta:Mitol rosszabb, mint Coutinho vagy Dembele?kiserik írta:
Globálisan... eddig...
Griezmann viselkedes alapjan egy bohoc, a CR - Messi fele asztaltol meg aztan foleg messze van. De attol meg a tavalyi 15 goljaval masodik lenne Benzema mogott a hazi Real gollovolistan (Benzema 27, Ramos 13, Rodrygo 7), az idei 9-el meg aztan foleg (Benzema 13, Modric 4, Casemiro 4)TheBull6 írta:Örülnék ha Eden annyira szar lenne mint Griezes. Pedig Griez is egy lókuki az biztos.pheco írta: Akkor plane rosszabb igazolas Cou, mert meg dragabban is vettek, mint mi Edent. Dembele meg neha villan, de szerintem nagyon elmaradt attol a szinttol, amit vartak tole. Illetve 80%-ban serult. Griez sem tul fenyes igazolas. Szoval szerintem meg igy is jobban allunk az elbaszott igazolasokat tekintve, mint a Barca
De utolsó 4 meccsén pl 4 gól meg 3 gólpassz. Meg összekotort idén már 9 gólt.
Edennek összesen nincs ennyi kb mióta nálunk van
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Hát befürödtünk vele. Azért is fájó, mert ő lett volna a kulcs, hogy akkor is pengék legyünk amikor újra kell szervezni a csapatot. A szándék és előrelátás megvolt a vezetésben, csakhát az életben nem lehet mindig hatost dobni.
A legjobb szervezés mellett is szétcsúszhat minden, mert van az a hibafaktor amit nem lehet kiküszöbölni a legjobb döntésekkel sem.
Ez a produktum minden várakozást mélyen alulteljesít.
A legjobb szervezés mellett is szétcsúszhat minden, mert van az a hibafaktor amit nem lehet kiküszöbölni a legjobb döntésekkel sem.
Ez a produktum minden várakozást mélyen alulteljesít.