Cristiano Ronaldo
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Cristiano Ronaldo
Hát haver... Azért ez szerintem gáz.
Korábbi csapattársak gratuláltak, ő nem... Legalábbis én nem futottam még bele semmibe.
Haragszom.
Korábbi csapattársak gratuláltak, ő nem... Legalábbis én nem futottam még bele semmibe.
Haragszom.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Na bazdki most nézem hogy ez most lesz. Párizsban vagyok, de hétfőig nem maradok, ha tudtam volna úgy bookolok
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
100% FAKE news. Le Parisien NEVER confirmed Cristiano going to Ballon d'Or ceremony for Benzema. They only made a supposition as all nominees are invited.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Fú de rég voltGalacticos írta: Ahol ezer himre jut egy srac, ott mar barmi belefer.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Mbappe approvesRealAsensio írta:Baj, ha erre felall?Pad'em írta: Cristiano Ronaldo will be at the Ballon d’Or ceremony to see Karim Benzema pick up his award. @le_Parisien
Ha igy lesz, az oriasi respect!
ZIDANE
- Galacticos
Ahol ezer himre jut egy srac, ott mar barmi belefer.p.csabi1 írta:RealAsensio írta:
Baj, ha erre felall?
Elég elfogadó ez a közösség úgyhogy ha neked erre akkor egészségedre.
RealAsensio írta:Baj, ha erre felall?Pad'em írta: Cristiano Ronaldo will be at the Ballon d’Or ceremony to see Karim Benzema pick up his award. @le_Parisien
Elég elfogadó ez a közösség úgyhogy ha neked erre akkor egészségedre.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Év kommentjeCS0ki írta: Elmegy, hátha ezt a lasztit is lepasszolja neki Benz!
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Elmegy, hátha ezt a lasztit is lepasszolja neki Benz!
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Baj, ha erre felall?Pad'em írta: Cristiano Ronaldo will be at the Ballon d’Or ceremony to see Karim Benzema pick up his award. @le_Parisien
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Messinek.Remy írta: Hát ez óriási lenne. Imádnék egy közös képet velük.
A lasztit meg remélem Henry adja át.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hát ez óriási lenne. Imádnék egy közös képet velük.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha ez true....akkkor maxi respect.Pad'em írta: Cristiano Ronaldo will be at the Ballon d’Or ceremony to see Karim Benzema pick up his award. @le_Parisien
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Cristiano Ronaldo will be at the Ballon d’Or ceremony to see Karim Benzema pick up his award. @le_Parisien
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Ezert is ez a legnagyobb klub mindkozul.Realista24 írta: Carlo Ancelotti: "There was a chance of Cristiano Ronaldo returning to Real Madrid last season but the club policy was clear. We needed to rely on our young players, Vinícius, Rodrygo, etc".
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Carlo Ancelotti: "There was a chance of Cristiano Ronaldo returning to Real Madrid last season but the club policy was clear. We needed to rely on our young players, Vinícius, Rodrygo, etc".
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- kecsu10
- Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
Én a stadionra tippelek. Teljesen más szituáció, hogy benne van a nevében, hogy Allianz, Spotify, Emirates stb, vagy szimplán marad a tradicionális név. Ehhez pedig pénz kell, nagyon sok pénz. De megmarad a teljes tulajdon, és mellé a becsület is. Ha lesz reális esély valakire ma, hozni fogja Perez papi. Mármint olyat, aki előrelépés is lenne. Szerintem Hazard és Jovic óta retteg az öreg, nehogy megint így járjon. De csak agyalok, biztosan csak ők tudják.Donát írta:Nem tudom neked megmondani, hogy miért, nem ülök a vezetőségben. Vagy anyagi oka van (stadion?), vagy szakmai, vagy egyéb. De ezzel most nem vagy beljebb. Nekem ezt sugallják az események, de az is lehet. hogy tévedek.Professore írta:
"ezt bevallaltuk" de miért? Milyen kényszerítő körülmény van/volt hogy ez volt a legjobb döntés. Nettó baromság már elnézést. Tegnap láttam egy kimutatást hogy 2020-tol eladás/vétel téren 160m pluszban vagyunk, európában csak a Lille van előttünk, felszabadult egy rakás fizú de támadót azt nem hozunk hanem "bevállaljuk". Akkor mikor simán kellene hozni a bajnokságot minimum mert a Barca meg romokban stb. De nem mi orosz rullettezünk Benzemaval. Ott tartunk hogy a RM támadó reszlege 2 (írd és mond) komoly játékosból áll... És ezzel kurva messze vagyunk a legnagyobb riválasainkhoz képest.
Miért könyörgöm? Jövőre majd jobb lesz a piaci helyzet? Akkor majd nem fog a PSG, PL klubbok licitálni (ja és a Barca) Nkukura meg Belinghamre? Dehogynem...
Navas (es Ibra is) szerintem nem ugyanazt a szintet hozta a 2. idoszakban, szerintem sokkal gyengebb volt, csak befert a gyengebb csapatba. Amire mondhatjuk, hogy mukodott vegulis, de ez olyan meh.Sierra írta:Az lényegtelen milyen játékosok, arról volt szó, hogy az sosem sült el jól, ha valaki visszament a régi klubjához.cart írta: De ezek ilyen full atlag, szurke emberek voltak. Barhova rakod oket lehoz egy atlag szintet de attol jobbat nem tud akarhova megy.
De a tobbit adom, a minoseg tenyleg lenyegtelen volt a kerdesemben.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Teljesen más helyzetben ment vissza. Milan szét volt esve,még EL helyen se álltak asszem.ANDS írta:Ibrahimovic, Milan.zsuninnyo írta:
Mikor? Ez most nem kotekedos kerdes, de en nem emlekszek olyanra, hogy ez mukodott volna.
De valóban ritka eset.
Szerintem sokkal többször fordul elő az ellenkezője, hogy a visszatérés után már nem az igazi.
Nem értem hogy hasonlíthatjátok össze egyrészt kategóriákkal gyengébb játékosokkal,másrészt olyan esetekkel amikor a játékos gyengébb vagy gyengén szereplő klubba megy.
Ráadásul CR egoja mindre ráver.
Dinamikában egyikhez se köthető.
A magánéletes példát általánosítva nem értem mondjuk zsuninnyotol,mert más a kettő (de még ott is működhet), ott negatív általában az elválás. Sierra példáiban pozitív,mert mind feljebb lépett,majd utána ment vissza.
Viszont CR esetében pont igaz. Ebben ennyi volt. A többieknél nem így volt.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
Ki és hol írta, hogy ugyanolyanok egoban?Marci77 írta: Többit nem is említem. Hol vannak ezek az emberek egoban,kaliberben CRhez képest. Ráadásul mind gyengébb klubba ment vissza bőven,nem a legnagyobba a világon
Fel lett hozva ellenérvéként, hogy ez nem nagyon működik az életben/munkában. Erre hoztam példákat. Semmi köze CR-hez vagy az egójához. Se a csapatban betöltött szerepéhez.
Szerintem meg mind összehasonlítható olyan szempontból, hogy visszamentek régi csapataikhoz, és a legtöbb jól jött ki a dologból.Marci77 írta: Egyik se összehasonlítható eset. Szóval nem,nem jó példák,azokban kmind észrevehető egy sorminta