Spanyol bajnokság
- Úszómester
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Spanyol bajnokság
2 meccsen nem 1 pontot kellet volna szerzeni és akkor most nem arra kéne várni hogy bukjanak...
A Valencia volt az utolsó esélyünk. Ha ezt behúzzák, akkor végleg elúszik a bajnokság. És kétlem, hogy innen kiengednék a kezükből a meccset. Bár mostanában annyi ilyet mondtam, és aztán jött az ellenkezője, hogy....
Mindenesetre hihetetlen, hogy ez a szánalmas, favágó, örök vesztes csapat, akik pár éve még a másodosztályban sínylődtek, a rekordpontszámnál 3-mal lemaradva lehetne BAJNOKOK. Nem hiszem el.
Mindenesetre hihetetlen, hogy ez a szánalmas, favágó, örök vesztes csapat, akik pár éve még a másodosztályban sínylődtek, a rekordpontszámnál 3-mal lemaradva lehetne BAJNOKOK. Nem hiszem el.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
kurva életbe de igesítő, szaros helyzet nem volt eddig, most is miből lett a gól..
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ez a meccs is megvan. Bemakkolják, a denevéreknek meg nem lesz annyi szerencséjük.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
szokásos iparos makker favágó szar gól...
vezetnek a patkányok
- ateeemadrid
ezen az atleticon csak nevetni tudok már.
maradni is fog az 1-0, esetleg a 73. percben még szögletből fejelnek még1et.
maradni is fog az 1-0, esetleg a 73. percben még szögletből fejelnek még1et.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ateeemadrid 2014. április 27., vasárnap 17:43-kor.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Értem én, csak kicsit csalódott vagyok. Logikus, amit tesznek, én is ezt tenném, de azt hittem, megjött kicsit az étvágyuk a BL döntőre is.Kerlon írta:Miért tennék? 3 meccset kell nekik behúzni és ez a 3 meccs könnyebb, mint a Chelsea elleni visszavágó és a BL döntő megnyerése... Szerintem ők már így is boldogok a BL-ben elértekkel.Matt009 írta:Nem hiszem el az Atma megint full yolo módban a gálakezdővel szórakozik, és bírják, és nyerni fognak. Azt hittem, legalább 2-3 embert a padra raknak pihi céljából, de áhh... Így nem fognak bukni.
Miért tennék? 3 meccset kell nekik behúzni és ez a 3 meccs könnyebb, mint a Chelsea elleni visszavágó és a BL döntő megnyerése... Szerintem ők már így is boldogok a BL-ben elértekkel.Matt009 írta:Nem hiszem el az Atma megint full yolo módban a gálakezdővel szórakozik, és bírják, és nyerni fognak. Azt hittem, legalább 2-3 embert a padra raknak pihi céljából, de áhh... Így nem fognak bukni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Hát eléggé harap a Valencia eddig , csak sok a hiba .. de eddig irányítják a meccset , remélem behúzzák vagy egy X.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Nem hiszem el az Atma megint full yolo módban a gálakezdővel szórakozik, és bírják, és nyerni fognak. Azt hittem, legalább 2-3 embert a padra raknak pihi céljából, de áhh... Így nem fognak bukni.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
nagyobb az esélyük a bajnokságra már...de szerintem egy ideje lekerült a térképükről a tartalékolás fogalma, húzzák ameddig össze nem esnek, vagy lesz ebből egy világi nagy meglepetés, vagy egy nagyszerű semmi...régen nem álltak már ennyire jól. lehet hamarosan a nagyobb játékosok nem eligazolni fognak onnan, hanem inkább oda akarnak majd igazolni
- ikarus93
Atleti bukni fog pontot/pontokat nagyon úgy érzem, de most tényleg!
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Atma nem viccel:
Courtois; Juanfran, Miranda, Godín, Filipe; Koke, Tiago, Gabi, Raúl García; Diego Costa y Villa.
Valencia Guaita, Joao, Mathieu, Ricardo Costa, Gayá; Parejo, Javi Fuego, Barragán, Piatti, Jonas y Alcácer.
Courtois; Juanfran, Miranda, Godín, Filipe; Koke, Tiago, Gabi, Raúl García; Diego Costa y Villa.
Valencia Guaita, Joao, Mathieu, Ricardo Costa, Gayá; Parejo, Javi Fuego, Barragán, Piatti, Jonas y Alcácer.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Hát nemtom láttad e a bikafuttatókat a valencia ellen,de meglepne ha hárommal mennénk félidőben,mivel ki se nagyon akarnak esni.Az más kérdés hogy a valencia azon a meccsen egy fos volt,de ők sem vették őket komolyan...és bizony a pamplonai csapat jól játszott..Raull77 írta:Mondjuk szerencse hogy az osasunálval játszunk hazai pályán mert szerintem így annyira nem lesz veszélyes a meccs...lehet egy kicsit pihentetni ..jo lenne elso félidoben eldonteni aztán meg csak elfocizgatni...3 golos elony lehet túl primitív félidoig de ha az megvan akkor másik félidoben BALE,CR nek se kéne játszani...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: raul,casillas,cr
- Kedvenc csapatod: Real Madrid,FTC
Mondjuk szerencse hogy az osasunálval játszunk hazai pályán mert szerintem így annyira nem lesz veszélyes a meccs...lehet egy kicsit pihentetni ..jo lenne elso félidoben eldonteni aztán meg csak elfocizgatni...3 golos elony lehet túl primitív félidoig de ha az megvan akkor másik félidoben BALE,CR nek se kéne játszani...
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Ramos-Varane középen, NAcho-Marcelo a két szélen. Illarra, Casemiro előttük. Xabit nem is játszatnám. 3. tagnak Modric-DM váltanák egymást (egyik kezdene, másik lenne a cseréje). Előre meg Benz (70 körül lecserélés, Morata), ahogy írtad CR-Bél 45-45 min és Isco a harmadik.Csabi írta:osasuna ellen mehet nacho, marcelo, illarra a kezdőbe. bale-ronaldo 45-45 perc és cső.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
Ezért is ennyire egységesek és ezért is képesek meghalni egymásért.Realista24 írta:Simeone korrekt egy fazon, Diego Costa eligazolásával kapcsolatban azt mondta:
"Ha úgy dönt, hogy távozik, én leszek az első, aki áldását adja rá. A mi filozófiánk az, hogy játékosokat találjunk majd jobbá tegyük őket."
"Tavaly ugyanez volt Falcaoval. Bekopogtatott egy Monacotól származó ajánlattal a kezében. Mit mondhattam volna? Hogy mondanék nemet egy olyan játékosnak, aki mindenét beleadta a pályán érted."
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K