Spanyol bajnokság
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Spanyol bajnokság
Valencia meg a Levante azert meg ott van az Atletoconak,ha azokat is hozzak akkor nincs mirol beszelni! szerintem is a Bl bol kiesnek de a bajnoksagot nagyon akarjak..megint 10ev lesz hogy ujra versenyben legyenek a bajnoki cimert..erre nagyon rafekszenek most!..mert ki tudja mikor leszek ilyen lehetoseg elott megint!!
Pont azért állhatnak ilyen jól, mert mindenki a két nagyra figyelt és nem hitték, hogy 4 fordulóval a vége előtt ők fognak vezetni 3 pont előnnyel, egyszerűen senki nem vette őket komolyan. Szerintem is megérdemelnék a bajnokságot és szerintem be is húzzák, ha beledöglenek is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Valencia, taláán Levante, Malagá, Barcelona, ha ezeket mind behúzzák, meg is érdemlik a bajnoki címet, de nem fogják. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Vale ellen jön is az x
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
igen, ez egy érdekes dolog, ha egy olyan csapat nyerné a bajnokságot, mely játékosai nem közel 100 milláért érkeznek, nem keresnek évi 10-20 millát, mégis megcsinálják... mert világklasszisaik nincsenek, de csapatuk van.VanillaSky írta:Nyugodtan húzzák csak be a bajnokságot, jót tenne. Görbe tükör a nagypofájúaknak és legalább kicsit
megbolygatja a fejeket is.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
nyerjék meg, megérdemlik. ilyen játékkal 20 évig úgyse nyer csapat bajnokságot.
tú penalti semmire
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
kiváncsiságból utána néztem, az atletico eddig (a mait nem belevéve, ugye még nincs végeredmény) nyolcszor nyert 1-0-ra szeptember óta (kezdve ugye a real otthonában elért sikerrel)
az ellenfelek:
real (i), malaga (i), bilbao (o, copa del rey), milan (i, bl), espanyol (o), granada (o), villarreal (o), barcelona (o)
az ellenfelek:
real (i), malaga (i), bilbao (o, copa del rey), milan (i, bl), espanyol (o), granada (o), villarreal (o), barcelona (o)
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Semmi......mint az egész lófax AM.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
még megcsinálják ezt a következő 3 meccsükön, aztán a Barca állhat is nekik sorfalat az utolsó fordulóban...Acho írta:Akármi lesz is a meccs vége, az atma azért nem hengerel, mostanság egy gólokkal nyernek
de ha buknának is a köv. 3 meccsen is egyet, akkor is a Barcelonát legyőzve bajnokok lehetnek és én el nem tudom képzelni ,hogy bármi is történik, ott ne az Atletico győzzön
le lehet szólni emiatt, de ha az Atletico behúzza, akkor azt meg is érdemlik, ha meg buknak kétszer a köv. 4 fordulóban, akkor szépen el kell előlük halászni a bajnoki címet, ilyen egyszerű a képlet.
-
Nyugodtan húzzák csak be a bajnokságot, jót tenne. Görbe tükör a nagypofájúaknak és legalább kicsit megbolygatja a fejeket is.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Egyszer sem hengerlt idén....benyomogatták a győzelmeket,hol erőszakkal,hol mázlival,hol akarattal,hol jó és nagyon szervezett focival.az atma azért nem hengerel,
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United, Bayern München, Juventus,
- Kapcsolat:
Akármi lesz is a meccs vége, az atma azért nem hengerel, mostanság egy gólokkal nyernek, többször támogatás is kell hozzá nekik... remélem lesz két olyan meccsük, amikor ez nem lesz elég, nekem fáradtnak tűnnek, de az elszántságuk brutális
Dream Team: Casillas - R. Carlos, Maldini, Nesta, Cafú - Makelele - Giggs, Zidane - Del Piero, Ronaldo, Raúl; edző: Sir Alex Ferguson
HT: Team Acho (580684)
HT: Team Acho (580684)
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
nem vártam mást..
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
beszenvedték.. 1-0.
szöglet után.. áh mindegy..
Nem az Elchének volt itt esélye buktatni az Atleticot.
szöglet után.. áh mindegy..
Nem az Elchének volt itt esélye buktatni az Atleticot.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Tipikus atletico. Nem lennék meglepődve, ha a barca elleni meccsig az összeset egy góllal húznák be.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Első félidőbe belenéztem Elchenek két komolyabb helyzete is volt. Védekezést nagyrészt megoldották, viszont támadásban annyira világtalanok, mintha valami harmadosztályú csapat lennének. Alap passzokat rontottak el...kb 2 pecenként.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Az a baj, hogy sok van még vissza a meccsből és nagyon oda telepedtek az Elche kapuja elé és előbb vagy utóbb hibára kényszerítik a vendégeket... de bízom bennük, hogy helytállnak. Csendben.R.M.C.F írta:Nzedge írta:Érdekes lenne, ha pont az Elche ellen lenne egy botlás a matracosoknak..
Sajnos behúzzák szerintem.