Nzedge írta:Érdekes lenne, ha pont az Elche ellen lenne egy botlás a matracosoknak..
Sajnos behúzzák szerintem.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 18., péntek 21:44
Nzedge írta:Érdekes lenne, ha pont az Elche ellen lenne egy botlás a matracosoknak..
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2014. április 18., péntek 21:42
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 18., péntek 21:41
így van, szép csendben bekkelünk és imákat mormolunk. eredményekpontkom azért befigyel nálamAnthony írta:Érdekes, ha a Barca játszana már itt pörögne a fórum. Pedig nem ők az ellenfeleink a bajnoki címért folytatott harcban
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 18., péntek 21:40
Én babonából nem írok, nem nézem :ĐAnthony írta:Érdekes, ha a Barca játszana már itt pörögne a fórum. Pedig nem ők az ellenfeleink a bajnoki címért folytatott harcban
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. április 18., péntek 21:39
HozzászólásSzerző: Acho » 2014. április 18., péntek 21:38
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 18., péntek 21:38
HozzászólásSzerző: Acho » 2014. április 18., péntek 21:26
A kupa a miénk lett azóta. Ha a BL is a miénk, akkor nem fogom bánni, ha a bajnokságot csak az utolsó pillanatokban húzzuk behunmadridista írta: A Chelsea szerintem kiveri őket...a bajnokságot fogják szerintem behúzni.
Én egy ilyennel azért kiegyeznék: Atleticoé a Liga, Barcelonáé a Kupa, a Madridé a BL ...
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 18., péntek 21:16
tubatibi írta:Mivan gyerekek, márcsak 65 percet kell kibírnia az Elche-nek. :Đ
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. április 18., péntek 20:55
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 15., kedd 12:03
Nyilván ez igaz,de mivel 2 különböző sorozatról beszélünk,valamint egy döntőben tényleg bármi lehet,pláne spanyol földön ahol a JT igencsak katalónia felé húz,így közel sem biztos hogy ha ne aggy isten elveszítenénk a kupát,akkor már a bayernen sem jutnánk túl...erre gondoltam csak.Nagyon fontos meccs az a döntő,de a bayern elleni oda-vissza nekem fontosabb...BBeno írta:miért hiszitek azt hogy meglehet az BL ha még egy ilyen állapotban levő barcát sem tudunk a kupadöntőn megverni? nem azért vagyunk a kupadöntőben mert kiegyeznénk egy BL trófeával hanem azért mert a kupa is fontos. nem szabad csak úgy odaadni másnak. itt vagyunk a döntőben. az a min. hogy el is hozzuk a kupát aztán jöhet a BL
HozzászólásSzerző: kimber » 2014. április 15., kedd 8:27
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 15., kedd 8:13
Nem azt mondta, hogy a zsebünkben van, hanem hogy közel járunk es majdnem ott vagyunk.R.M.C.F írta:el uniqo:
semmi sincs a zsebünkben. ez egy ritka balga kijelentés volt. el sem hiszem hogy ezt igy mondta perez.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 15., kedd 8:00
Jó hát érdekelne, hogy mi a valós dolog, mert hát a sajtó szeret hozzá tenni és elvenni az ilyen nyilatkozatokból... Lehet csak simán lement kicsit buzdítani a népet amiben meg semmi rossz sincs.R.M.C.F írta:el uniqo:
semmi sincs a zsebünkben. ez egy ritka balga kijelentés volt. el sem hiszem hogy ezt igy mondta perez.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 15., kedd 6:50
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. április 14., hétfő 23:04
Pont ezért írtam, hogy esetleg; hisz a Kupában és a BL.-ben tényleg magunktól függünk, ott csak is kizárólag rajtunk áll vagy bukik a történet, míg a Ligában innentől kezdve könnyen lehet, hogy a 100% sem lesz elég, ha az AtMa is ugyanúgy hozza a meccseit! Egyébként persze; egyértelmű, hogy a fiúknak a TRIPLÁZÁST kell megcélozniuk, egy Real Madridnál nem is lehet más a cél!3 pontra vagyunk az Atleticotól,2 döntetlen elég az 5 meccsből,papíron ez is meg lehet,aztán majd meglátjuk.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. április 14., hétfő 22:51
Micsoda? Dehogy esetleg... Perez pont erről beszélt. Erre utalt az öreg. Hogy szinte már a zsebünkben van a "siker",azaz a triplázás. Kupadöntőben van a csapat és egy szétesett,ezer sebből vérző Barcelona az ellenfél,nehéz lesz,de meg lehet simán,ha hozzuk azt,ami bennünk van,és ezer fokon égünk. 3 pontra vagyunk az Atleticotól,2 döntetlen elég az 5 meccsből,papíron ez is meg lehet,aztán majd meglátjuk. Aztán ott a BL,ahol már CR is ott lesz szerintem,kipihenten,igaz,talán nem 100%-osan,de ott lesz,és ha egységesek leszünk,kiverhetjük a Münchent.Így-így, esetleg!
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. április 14., hétfő 22:25
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. április 14., hétfő 22:12
ez a két csapat odarakta otthon a bajnoki címre hajtó hármas ellen, 5 meccsen 15-ből 4 pont lett elhozva, és könnyen lehet, hogy mi is hagyunk még ott a villarreal ellen.Az Osasuna vagy egy Villarreal mitől komolyabb, mint egy otthoni, mocskos focit játszót Levante vagy éppen a Valencia?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 14., hétfő 21:47
Az Osasuna vagy egy Villarreal mitől komolyabb, mint egy otthoni, mocskos focit játszót Levante vagy éppen a Valencia?nagyjából, csak éppen 11 pontot buktunk a granada, valladolid, levante elleni idegenbeli, és valencia elleni hazai meccseken.
ezek inkább "kötelező" jellegű meccsek.
ellenben ti olyan helyeken buktatok (sevilla,bilbao,osasuna,sevilla,villarreal idegenben, illetőleg atletico,barcelona elleni derbik) amelyek benne vannak a pakliban, konkrétan nagyjából a legnehezebb meccseken.
a kötelezőket viszont stabilabban hoztátok.
Jelenlévő fórumozók: 33 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem