1. Botlik-e addig még egyet az Atma, hogy legyen esélyünk? Szerintem elég húzós lesz a kövi pár hét nekik, ez könnyen elképzelhető.
Remélhetőleg igen, mert bőven van realitása --> 26. forduló óta még csak pontot sem vesztettek és kőkemény hetek előtt állnak. Ellenkező esetben az utolsó fordulótól függetlenül lefőtt a kávé!
2. Lesz-e még esélye a Barcának az utolsó fordulóban a bajnoki címre vagy a második helyre? Ha igen, akkor talán nyerhetnek. Ha a Barcának akkor már a második helyre sem lesz esélye, akkor minket nem fognak bajnokká tenni. De szerintem a második hely sem lesz annyira vonzó, hogy megtegyék. Magyarul az utolsó forduló előtt kell nekik matematikai bajnoki esély.
Én továbbra is kitartok amellett, hogy még jelentős ponthátrányban sem feltétlenül magától értetődő dolog lenne a pucsításuk; mondom
önbecsülésből és erkölcstanból vizsgáznak maguk, a drukkereik (ilyen év és eredmények után illik szépen búcsúzni otthon a szezontól), az egész spanyol futballnemzet és minden fociszerető ember előtt!
Hozzáteszem, hogy egy ilyen húzás a VB. előtt a válogatott szereplésére és a csapaton belüli hangulatra is komoly hatással lenne (ott már nem lenne elég 1-2 telefon ) --> azt hiszem onnantól kezdve nehezen beszélhetnénk egységes csapatról, illetve egészséges csapatszellemről a válogatottnál, aminek borítékolhatóan egyenes következménye lenne a La Roja csúfos BUKÁSA is!
3. Mi meg tudjuk csinálni-e botlás nélkül? Ha lenne padunk, akkor rávágnám, hogy igen. De BL elődöntővel a nyakunkban azért erre nem olyan jók az esélyeink. És ha ez nem lesz meg, akkor lényegtelen számolgatni. Az Atma nem fog 2-nél többet botlani. De lehet, hogy még 2-t sem.
Meg hát, más különben nincs is miről beszélni! :Đ