Mozi, filmek
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Re: Mozi, filmek
Tudnátok mondani olyan oldalt, ami rendszeresen összeszedi a heti dvd megjelenéseket?
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Három cowboy lovagol a prérin. Mindegyik különböző színű lovon ül. Bob aranyon, Cliff ezüstön, Charles Bronson.
"And my heart will leave you never."
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Hát szerintem elég gyenge lett, sokkal jobbat vártam. Színészek is bénák, egyedül Copley volt értékelhető. Max egy 5-öst adnék rá, és akkor nagyon jó szívű voltam.Remy írta:Open Grave
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Bepótoltam a Gattacát. Most bánom picit, hogy egy ilyen komoly üzenettel rendelkező alapmű eddig kimaradt. Nagyon jó film. A zenéje pedig csodálatos.
Ajánlom mindenkinek, aki még nem látta.
Ajánlom mindenkinek, aki még nem látta.
Merci Zizou!
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
h3x0r írta:Vas (2003 v 2004)
Epic shit, érdemes megnézni, én kevés filmen nevettem ennyit
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Par hete en is kerestem ilyen tipusu filmeket, ezeket talaltam:Galacticos írta:valaki mondjon már olyasmi filmeket mint a halálos iramban, szóval valami autósat.
teljes gázzal, meg hazárd megye lordjai meg ilyenek kilőve. ja meg a taxi is nyilván.
A parbaj (spielberg 25evesen rendezte, ez volt az elso nagyobb filmje)
Szaguldas a semmibe
Mint a villam (tom cruise)
Biker Boyz
Vas (2003 v 2004)
Ezek kozul csak az utolsot lattam jo par evvel ezelott. Ha jol emlekszem, akkoriban tetszett. Persze 12-13 evesen azert mas volt a merce )
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Open Grave
Sharlto Copley néhány hónappal ezelőtt még Matt Damonnal játszott egy filmben és szuperkütyükkel mászkált az Elysiumban. Most azonban egy Lada Nivát hajt az erdőben és hullák között ébred. Az Open Grave című filmet itthon forgatták, és tökéletes példaként szolgál a magyar filmeseknek, hogy nem csak a pénz számít. Ha van ötlet, akkor bizony CGI és világsztárok nélkül is lehet ütőképes filmet gyártani.
A főhős egy hullákkal teli veremben ébred és semmire nem emlékszik. Nem tudja, hogy ki ő, és hol van. Miután kimászik a veremből egy házhoz ér, ahol 5 másik emberrel találkozik, akik szintén nem emlékeznek semmire. Miután „összeismerkedtek” rájönnek, hogy senkiben nem bízhatnak, de mégis együttes erővel kell megoldaniuk a rejtélyeket, amik folyamatosan felmerülnek. Hol vannak, miért vannak ott, és mi lesz 18-án…
Kérdezem én, hogy miért nem tudunk ilyen filmeket forgatni? Miért nem tudunk a drámán és az agyatlan vígjátékokon kívül mást is forgatni? Nincs ötlet? Nem mernek új irányba elindulni? Vagy mégis miért? Pedig az Open Grave sem egy filmtörténeti remekmű, és nem is egy lehetetlen alkotás, de mégis jó, mert ha gondosan és lelkiismeretesen dolgozol az ötleteden, akkor sikereket lehet elérni. Gonzalo López-Gallego, és az írók, Chris Borey és Eddie Borey egy egyszerű, de annál jóval élvezetesebb filmet kovácsoltak össze, mely az alacsony költségvetés ellenére is jobban teljesít, mint sok más, több tízmilliós alkotás.
Egy olyan thrillerről van itt szó, ami az első perctől kezdve fenntartja a feszültséget, és egy pillanatra sem ül le. Igazából ezt a legnehezebb elérni, de López-Gallegonak ez sikerült, és az ötletes, de eléggé B kategóriás szagú Apollo-18 után egy óriási lépést tett azon az emelkedőn, amit meg kell másznia egy rendezőnek, ha világhírű szeretne lenni. Az Open Grave, a cselekmény folyása közben kérdéseket fogalmaz meg a nézőben, és rákényszeríti arra, hogy a tekintete végig a monitorra szegeződjön. Gallego egy kirakóst játszik velünk, amihez folyamatosan adogatja a hiányzó darabokat, és mindezt úgy, hogy nem esik túlzásokba, és tesz kárt a magasa szálló feszültségben.
Mint már írtam a sikerhez nem kell mindenáron világsztár, így Neill Blomkamp által „felfedezett” Sharlto Copley is remekül teljesít, de igazából ezt írhatom bárkire, aki a filmben szerepelt. Bár a karakterekről olyan sok információt nem tudunk meg, de ennek a filmnek az esetében talán nem is olyan nagy baj, hiszen a tudatlanság, az egymást követő kérdések feltevése teszi élvezhetővé ezt a filmet.
Gonzalo López-Gallego tehát jó munkát, és hála a magyar területeken végzett fényképezésnek, a hangulatteremtéssel se volt baj. Nem egy megszokott amerikai helyszínt kaptunk, nem a megszokott épületeket, illetve kocsikat láttunk viszont a vásznon, hanem egy hozzánk jóval közelebb állót. Az Open Grave egy remek film, egy remek thriller, és egy remek horror. 7,5/10
Sharlto Copley néhány hónappal ezelőtt még Matt Damonnal játszott egy filmben és szuperkütyükkel mászkált az Elysiumban. Most azonban egy Lada Nivát hajt az erdőben és hullák között ébred. Az Open Grave című filmet itthon forgatták, és tökéletes példaként szolgál a magyar filmeseknek, hogy nem csak a pénz számít. Ha van ötlet, akkor bizony CGI és világsztárok nélkül is lehet ütőképes filmet gyártani.
A főhős egy hullákkal teli veremben ébred és semmire nem emlékszik. Nem tudja, hogy ki ő, és hol van. Miután kimászik a veremből egy házhoz ér, ahol 5 másik emberrel találkozik, akik szintén nem emlékeznek semmire. Miután „összeismerkedtek” rájönnek, hogy senkiben nem bízhatnak, de mégis együttes erővel kell megoldaniuk a rejtélyeket, amik folyamatosan felmerülnek. Hol vannak, miért vannak ott, és mi lesz 18-án…
Kérdezem én, hogy miért nem tudunk ilyen filmeket forgatni? Miért nem tudunk a drámán és az agyatlan vígjátékokon kívül mást is forgatni? Nincs ötlet? Nem mernek új irányba elindulni? Vagy mégis miért? Pedig az Open Grave sem egy filmtörténeti remekmű, és nem is egy lehetetlen alkotás, de mégis jó, mert ha gondosan és lelkiismeretesen dolgozol az ötleteden, akkor sikereket lehet elérni. Gonzalo López-Gallego, és az írók, Chris Borey és Eddie Borey egy egyszerű, de annál jóval élvezetesebb filmet kovácsoltak össze, mely az alacsony költségvetés ellenére is jobban teljesít, mint sok más, több tízmilliós alkotás.
Egy olyan thrillerről van itt szó, ami az első perctől kezdve fenntartja a feszültséget, és egy pillanatra sem ül le. Igazából ezt a legnehezebb elérni, de López-Gallegonak ez sikerült, és az ötletes, de eléggé B kategóriás szagú Apollo-18 után egy óriási lépést tett azon az emelkedőn, amit meg kell másznia egy rendezőnek, ha világhírű szeretne lenni. Az Open Grave, a cselekmény folyása közben kérdéseket fogalmaz meg a nézőben, és rákényszeríti arra, hogy a tekintete végig a monitorra szegeződjön. Gallego egy kirakóst játszik velünk, amihez folyamatosan adogatja a hiányzó darabokat, és mindezt úgy, hogy nem esik túlzásokba, és tesz kárt a magasa szálló feszültségben.
Mint már írtam a sikerhez nem kell mindenáron világsztár, így Neill Blomkamp által „felfedezett” Sharlto Copley is remekül teljesít, de igazából ezt írhatom bárkire, aki a filmben szerepelt. Bár a karakterekről olyan sok információt nem tudunk meg, de ennek a filmnek az esetében talán nem is olyan nagy baj, hiszen a tudatlanság, az egymást követő kérdések feltevése teszi élvezhetővé ezt a filmet.
Gonzalo López-Gallego tehát jó munkát, és hála a magyar területeken végzett fényképezésnek, a hangulatteremtéssel se volt baj. Nem egy megszokott amerikai helyszínt kaptunk, nem a megszokott épületeket, illetve kocsikat láttunk viszont a vásznon, hanem egy hozzánk jóval közelebb állót. Az Open Grave egy remek film, egy remek thriller, és egy remek horror. 7,5/10
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
mindjárt megnézem a constantine a démonvadászt
régebben már láttam és akkor tetszett , vélemények róla ?
régebben már láttam és akkor tetszett , vélemények róla ?
- Galacticos
persze tudom. remélem egyszer majd meghálálhatom valahogy.mocsok írta:csak a szokásos.Galacticos írta:kösz mocsok, ismét nagy segítség voltál.
szóval. továbbra is várom, mert a tolvajtempót még csak 500x láttam.
- mocsok
csak a szokásos.Galacticos írta:kösz mocsok, ismét nagy segítség voltál.
- Galacticos
kajak azt még nem láttam, sokan mondják hogy jó lehet megnézem.mocsok írta:tolvajtempó?
kösz mocsok, ismét nagy segítség voltál.
szükségem van a magyar szinkronra.Remy írta:+ Halálos futam? (Jason Statham)mocsok írta:tolvajtempó?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ágyúgolyó futamokat ki ne hagyd
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
+ Halálos futam? (Jason Statham)mocsok írta:tolvajtempó?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- mocsok
tolvajtempó?
- Galacticos
valaki mondjon már olyasmi filmeket mint a halálos iramban, szóval valami autósat.
teljes gázzal, meg hazárd megye lordjai meg ilyenek kilőve. ja meg a taxi is nyilván.
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
én nem tudom egyébként ez miért zavar bárkit is.. ha nem akarod ne nézd meg, komolyan úgy írják páran, mintha pisztolyt tennétek a fejekhez. de mindig ez van és nem csak itt, minden fórumon. Az eredeti attól még nem fogja elveszteni értékét, sőt.. nem kis reklám neki..csabi* írta:de most komolyan mért kell ezt ?!Remy írta:kommentár nélkül...
REBOOTOLJÁK a Csupasz pisztolyt! A főszerepben Ed Helms (Másnaposok) lesz majd.
Őőő...és miért? mert Nolan csinálta?
Ez inkább ilyen nesze semmi fogd meg jól tízör, majd az ütősebbek később jönnek. Ez bullshit.
Ez inkább ilyen nesze semmi fogd meg jól tízör, majd az ütősebbek később jönnek. Ez bullshit.
- Remy
- Kapcsolat:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Michael Bay-Optimus Prime
- Remy
- Kapcsolat:
Refn - Goslingmessideco írta:
Más nem nagyon jut eszembe, nektek?
Tarantino - Samuel L. Jackson
Nolan - Michael Caine/Christian Bale
hirtelen...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots