Megoldás: VLC PlayerReaper's Scythe írta:BS Playerrel nézek sorozatot már elég régóta és az lenne a problémám, hogy ha teljes méretbe kirakom, amit éppen nézek, akkor akad, ugrál a kép, ha viszont nem teljes méretben van, akkor semmi gond nincs. Eddig is ezzel a programmal néztem a sorozatokat/filmeket és eddig nem volt ilyen probléma. Igazából eddig csak az Under the Dome című sorozatnál jelentkezett. Ha valaki tud megoldást erre, akkor azt megköszönném. Elég gázos így nézni, mert hiába húzom szét teljesen az ablakot, mégsem ugyanaz, mint teljes képernyőn.
Sorozatok, TV műsorok
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Re: Sorozatok, TV műsorok
Merci Zizou!
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
ilyen már nekem is volt. és nem tudom hogy csináltam meg, de már nincs.
szívesen.
szívesen.
-
BS Playerrel nézek sorozatot már elég régóta és az lenne a problémám, hogy ha teljes méretbe kirakom, amit éppen nézek, akkor akad, ugrál a kép, ha viszont nem teljes méretben van, akkor semmi gond nincs. Eddig is ezzel a programmal néztem a sorozatokat/filmeket és eddig nem volt ilyen probléma. Igazából eddig csak az Under the Dome című sorozatnál jelentkezett. Ha valaki tud megoldást erre, akkor azt megköszönném. Elég gázos így nézni, mert hiába húzom szét teljesen az ablakot, mégsem ugyanaz, mint teljes képernyőn.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!IMDb-n meg tudod nézni, hogy hány részben fog szerepelni. Én már megtettemericco írta:Dexter S08E02
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Tuti nem a nyanya lesz a gyilkos, és remélem az évad végéig életben marad. Az előző évadban már elkaszáltak egy fasza karaktert idő előtt (az orosz maffiózóra gondolok).
- Realfan1
- Kedvenc játékosaid: CR, Modric, Diego Milito , Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Dexter S08E02
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem viszont az öreg lesz.. azon se lepődnék meg ha még lenne egy pszichopata bűntársa akit ő kezelt a múltban..(ez megmagyarázná h akasztották fel Sussmant arra a kampóra)
Az utolsó részre meg valami olyasmit tudok elképzelni, hogy amikor a mamit döfi le, a rendőrség rányit.. és itt vége... nyitottan hagynák a végét.. és még egy utolsó kis jelenetbe egy olyasmire vevő lennék h Harrison 5-7év mulva.. állatokat gyilkol pl.. és már megvan alapozva egy új sorozat is a jövőre..
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem viszont az öreg lesz.. azon se lepődnék meg ha még lenne egy pszichopata bűntársa akit ő kezelt a múltban..(ez megmagyarázná h akasztották fel Sussmant arra a kampóra)
Az utolsó részre meg valami olyasmit tudok elképzelni, hogy amikor a mamit döfi le, a rendőrség rányit.. és itt vége... nyitottan hagynák a végét.. és még egy utolsó kis jelenetbe egy olyasmire vevő lennék h Harrison 5-7év mulva.. állatokat gyilkol pl.. és már megvan alapozva egy új sorozat is a jövőre..
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Dexter S08E02
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Tuti nem a nyanya lesz a gyilkos, és remélem az évad végéig életben marad. Az előző évadban már elkaszáltak egy fasza karaktert idő előtt (az orosz maffiózóra gondolok).
Merci Zizou!
- AMYF
- Kedvenc játékosaid: CR
Vampire Diaries spin-off - The Originals előzetes
Új sorozattal készül a The CW - Előzetes
A The Tomorrow People ez év októberében debütál az Államokban. A csatorna – kihasználva a Gossip Girl és a The Vampire Diaries sorozatok hírnevét – úgy döntött, hogy most egy science-fiction sorozattal próbálja elbűvölni a közönséget. A sorozat készítője és producere, Phil Klemmer bejelentette, hogy az új széria ősszel, azaz október 9-én kerül hivatalosan vetítésre. A sorozat egy természetfeletti erőkkel bíró csoport fiataljairól fog szólni, akik képesek a teleportálásra és a telepatikus gondolatátvitelre is. A főszerepet az egykori Scooby-Doo-filmekből ismert Robbie Amell kapta, rajta kívül pedig szerepet kapott Luke Mitchell és Peyton List is.
"From the executive producers of Arrow & The Vampire Diaries."
Elsőre hasonlít a Jumper (Hipervándor) című filmre, remélem jó lesz.
Új sorozattal készül a The CW - Előzetes
A The Tomorrow People ez év októberében debütál az Államokban. A csatorna – kihasználva a Gossip Girl és a The Vampire Diaries sorozatok hírnevét – úgy döntött, hogy most egy science-fiction sorozattal próbálja elbűvölni a közönséget. A sorozat készítője és producere, Phil Klemmer bejelentette, hogy az új széria ősszel, azaz október 9-én kerül hivatalosan vetítésre. A sorozat egy természetfeletti erőkkel bíró csoport fiataljairól fog szólni, akik képesek a teleportálásra és a telepatikus gondolatátvitelre is. A főszerepet az egykori Scooby-Doo-filmekből ismert Robbie Amell kapta, rajta kívül pedig szerepet kapott Luke Mitchell és Peyton List is.
"From the executive producers of Arrow & The Vampire Diaries."
Elsőre hasonlít a Jumper (Hipervándor) című filmre, remélem jó lesz.
Lopez - Carvajal-Pepe-Varane-Coentrao - Modric-?? - Isco-Özil-CR - Benz
ezek mire lejönnek, végzek a melóban. na de hátha.dodi írta:köszi. 'csög.Csabi írta:dodi
tick. tick. tick.
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio
így már érthetőbb a zárás akkor majd meg kéne lesnem azt is a sorozat pedig egyértelműen kedvenctorjack írta:Örök kedvenc 10/10...lehet vele vitatkozni, csak nem érdemesrealfan írta:na így érettségi után sikerült befejeznem az X-Aktákat kultusz sorozatról lévén szó,muszáj volt megnéznem és nem csalódtam nagyon bejött,abszolút kedvenc sorozat lett.volt ugyan 1-2rész ami gyengébbre sikerült,de az évadok tartották a színvonalat,szerintem az 1. és 8.,9.évad volt a legjobb.a befejezés mondjuk furcsára sikeredett,hagyott nyitva kapukat,de a sorozattól el is lehet várni,hogy a befejezés egy x-akta legyen
na szóval: 10/10 ezzel lehet vitatkozni,de nyitott vagyok az ilyesmikre
A sorozatzáró meg azért volt olyan amilyen, mert a moziban akarták lezárni, csak hát a 2008-as film még egy átlagepizód szintjét sem ütötte meg...Carterék megérdemeltek volna egy lapáttal fejbeverést, pláne hogy így a 3., immáron invázióval foglalkozó filmet is sírba tették. Az igazság odaát marad...
Maga a sorozat viszont mindenidőklegjobbja
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
gondoltam egyértelmű, hogy a dexterhez, az volt épp a témakelemen.istvan írta:Marky,csak egy tanács de szerintem legközelebb írd oda,hogy mihez van a spoiler
skins
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nem tetszik. jess brittain nagyon rossz irányba vitte ezt a sorozatot. a karaktereknek elveszett a jellege, a történetnek nem nagyon van értelme, ez a naomi féle haldoklás is inkább műdrámaként hat. effy nem ilyen volt 4 évadon át, okos, céltudatos lány volt. nehéz elhinni, hogy 2-3 év alatt ennyire megváltozott volna a személyisége.
emily meg annyira töltelékszereplő lett, hogy kár volt egyáltalán beleírni.
naomiért kár, mert az ő karaktere megmaradt annak, aki volt. még akkor is, ha sokan kritizálják, mondván fel kellett volna nőnie.
remélem a maradék 2x2 rész normális lesz és nem teszik tönkre cassiet és cook-ot. bár... az előzetesből ítélve valami nagyon nagy baromság lesz cassie története.
valaki felhőre (dropbox és társai) nem tenné fel a dextert? vagy torrent nélkül fenn valahol?
(4ig aktuális )
(4ig aktuális )
tick. tick. tick.
- AMYF
- Kedvenc játékosaid: CR
Arrow - 1.évad
Kellemes csalódás volt számomra, rosszabbra számítottam. De ahogy haladt előre a story és derültek ki háttérinfók (visszaemlékezések által is), egyre jobb volt.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Picit furcsa volt, hogy szuperhős létére egyre több ember előtt fedte fel magát. Viszont ami egy idő után eszembe jutott, hogy a story, cselekmény picit hasonlít a Pókember történetére. Ott is van Peter Parker aki a hős (itt Oliver), van egy haverja akinek egy gonosz apja (ez a Pókemberben is megvolt a Zöld kobold és a fia), van egy csaja akivel mind ő mind a barátja is kavar. Végül a sorozat végén bejött a külvárosban lakó srác aki olyan hős akar lenni mint ő: ez ha nem is teljes egészében, de a Pókemberben is megvolt Peter újságíró ellenfele akit később bekebelezett a Méreg nevezetű "élő ruha".
1x01
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!- Mi az az Alkonyat?
- Jobb neked ha nem tudod meg
Scandal (Botrány) - 2.évad
Rövid bevezető egy blogbejegyzésből:
"Shonda Rhimes tud valamit – ezt már itt az elején szögezzük le. Majdnem biztos vagyok benne, hogy kb senki nem nézett ki belőle egy Scandal-t a Grey’s Anatomy után. Nem mintha utóbbi annyira pocsék lenne, de valljuk be, nem egy súlycsoportba tartozik a két sorozat. A Scandal ugyanis amellett, hogy high concept, az év egyik legjobb országos drámája."
Aki szereti a Homeland sorozatot, annak tudom ajánlani. Hasonlóan a politika a főbb téma. Az amerikai választások és egyéb fontosabb események háttérben lévő eseményeit mutatja be. Zseniális!
"Öszeesküvős-nyomozós sorozat rajongóknak pedig igazi csemege!"
"A másik dolog, amiben nagyon jó a Scandal: képes a legvégső határig, és azon is túl húzni a feszültséget. "
Kellemes csalódás volt számomra, rosszabbra számítottam. De ahogy haladt előre a story és derültek ki háttérinfók (visszaemlékezések által is), egyre jobb volt.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Picit furcsa volt, hogy szuperhős létére egyre több ember előtt fedte fel magát. Viszont ami egy idő után eszembe jutott, hogy a story, cselekmény picit hasonlít a Pókember történetére. Ott is van Peter Parker aki a hős (itt Oliver), van egy haverja akinek egy gonosz apja (ez a Pókemberben is megvolt a Zöld kobold és a fia), van egy csaja akivel mind ő mind a barátja is kavar. Végül a sorozat végén bejött a külvárosban lakó srác aki olyan hős akar lenni mint ő: ez ha nem is teljes egészében, de a Pókemberben is megvolt Peter újságíró ellenfele akit később bekebelezett a Méreg nevezetű "élő ruha".
1x01
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!- Mi az az Alkonyat?
- Jobb neked ha nem tudod meg
Scandal (Botrány) - 2.évad
Rövid bevezető egy blogbejegyzésből:
"Shonda Rhimes tud valamit – ezt már itt az elején szögezzük le. Majdnem biztos vagyok benne, hogy kb senki nem nézett ki belőle egy Scandal-t a Grey’s Anatomy után. Nem mintha utóbbi annyira pocsék lenne, de valljuk be, nem egy súlycsoportba tartozik a két sorozat. A Scandal ugyanis amellett, hogy high concept, az év egyik legjobb országos drámája."
Aki szereti a Homeland sorozatot, annak tudom ajánlani. Hasonlóan a politika a főbb téma. Az amerikai választások és egyéb fontosabb események háttérben lévő eseményeit mutatja be. Zseniális!
"Öszeesküvős-nyomozós sorozat rajongóknak pedig igazi csemege!"
"A másik dolog, amiben nagyon jó a Scandal: képes a legvégső határig, és azon is túl húzni a feszültséget. "
Lopez - Carvajal-Pepe-Varane-Coentrao - Modric-?? - Isco-Özil-CR - Benz
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Örök kedvenc 10/10...lehet vele vitatkozni, csak nem érdemesrealfan írta:na így érettségi után sikerült befejeznem az X-Aktákat kultusz sorozatról lévén szó,muszáj volt megnéznem és nem csalódtam nagyon bejött,abszolút kedvenc sorozat lett.volt ugyan 1-2rész ami gyengébbre sikerült,de az évadok tartották a színvonalat,szerintem az 1. és 8.,9.évad volt a legjobb.a befejezés mondjuk furcsára sikeredett,hagyott nyitva kapukat,de a sorozattól el is lehet várni,hogy a befejezés egy x-akta legyen
na szóval: 10/10 ezzel lehet vitatkozni,de nyitott vagyok az ilyesmikre
A sorozatzáró meg azért volt olyan amilyen, mert a moziban akarták lezárni, csak hát a 2008-as film még egy átlagepizód szintjét sem ütötte meg...Carterék megérdemeltek volna egy lapáttal fejbeverést, pláne hogy így a 3., immáron invázióval foglalkozó filmet is sírba tették. Az igazság odaát marad...
Maga a sorozat viszont mindenidőklegjobbja
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Dexter s08e02
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem meg túl egyértelmű lenne,ha a mami lenne a főgonosz,kb most minden jel arra utal,szóval tuti nem Meg ezt a sussmant is elintézte valaki,a nagyi gyenge hozzá,a csávó meg nem tudja ily módon húskampóra akasztani magát
Marky,csak egy tanács de szerintem legközelebb írd oda,hogy mihez van a spoiler
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem meg túl egyértelmű lenne,ha a mami lenne a főgonosz,kb most minden jel arra utal,szóval tuti nem Meg ezt a sussmant is elintézte valaki,a nagyi gyenge hozzá,a csávó meg nem tudja ily módon húskampóra akasztani magát
Marky,csak egy tanács de szerintem legközelebb írd oda,hogy mihez van a spoiler
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!szerintem is az öreg mami lesz. már csak azért is, mert ez a brit akcentus még mindig hátborzongató, főleg miamiban fura
deb pedig lehet a végére beszáll a családi vállalkozásba és kiderül, ő neki is van egy sötét oldala.
deb pedig lehet a végére beszáll a családi vállalkozásba és kiderül, ő neki is van egy sötét oldala.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Casillas, RC, Rooney
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United
Készítettem egy magyar feliratot a Dexter második részéhez, ha valaki esetleg nem tudna várni holnap estig.
http://filefeltolto.hu/letoltes/4010001 ... solata.rar
http://filefeltolto.hu/letoltes/4010001 ... solata.rar
- francois
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Olympique de Marseille, FC Parma
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!már pedig tök evidens h ő a sorozatgyilkos. pont akkor kerül elő egy ujabb bizonyiték, amikor dexter kételdeni kezd. amugy meg tök unalmas az egész, én azt hittem, hogy az utolsó évadra valami extrát tartogatnak, morgan family menkül, miami metro üldözi őket, mindenkit halomra gyilkolnak aztán debrát kinyirják, dexter meg megy a sittre. ehelyett tolnak egy sablon évadot, ahol majd a nyanya ki akarja nyirni dextert, akit deb ment meg, és kéz a kézben mosolygva vége az egésznekCsabi írta:dex s08e02
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nagyon csalódott leszek, ha a banya lesz a főgonosz ebben az évadban.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
dex s08e02
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nagyon csalódott leszek, ha a banya lesz a főgonosz ebben az évadban.