Ami lehet jobb is. Én utálom Bale-t, de ez most jár neki, a legutóbbi Villarreal elleni meccsen nyújtott teljesítményért.hehetheoriginal írta: én élném, hazi megcsinálja.
de sztem ő soha többé nem játszik már nálunk.
ffs
Karim Benzema
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Karim Benzema - 9
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Galacticos
Fixen joviccal kezdenek sztem, vagy hazarddal.
De tokre adja magat a ckm es elol vini meg isco asensio. Hamis 9esbe meg valtogatja a poziciojat a ket spanyol gigasz.
De tokre adja magat a ckm es elol vini meg isco asensio. Hamis 9esbe meg valtogatja a poziciojat a ket spanyol gigasz.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
én élném, hazi megcsinálja.
ffs
ffs
thereisonly1ronaldo
- ___Samy___
Igazad van, Hazard palyara lephetne mar igy 3 ev utan egy Klasszikusonhehetheoriginal írta:Kibaszott verszegeny impotencia az a tamadosor___Samy___ írta: Courtois
Carvajal, Militao, Alaba, Nacho
Valverde, Casemiro, Kroos
Asensio
Rodrygo, Vini
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Vininek talán az lenne a jobb, ha a belga lenne a pályán, ha meg a gólokat nézzük, akkor Bale. Rodrygo is talán tömné labdával.Sierra írta: Most pedig be lehetne rakni legalább Hazard/Bale-t.
De amúgy sanszosan Asensio lesz ott.
Amúgy simán beraknám Jovicot, ha nem tavaly játszott volna utoljára kb. Atletico meg az Sociedad után nem értem, hogy minek volt kb. jegelve.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Most pedig be lehetne rakni legalább Hazard/Bale-t.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Kibaszott verszegeny impotencia az a tamadosor___Samy___ írta: Courtois
Asensio
Rodrygo, Vini
thereisonly1ronaldo
- ___Samy___
Courtois
Asensio
Rodrygo, Vini
Asensio
Rodrygo, Vini
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Attol felek Iscoval kezd majd Carlo, pedig Bale kene.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jovic fix nem lesz kedző.Yazid írta: ja ckm alap, jovic vagy asensio fog kezdeni úgyis meg kontrákra fogunk rá menni. jobbos talán fede hogy segítse lucast vagy danit
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Se kockáztatni, se taktikát váltani nem kell.
Működik a 433, pláne Vini működik benne, hogy szétfut mindent és mindenkit, de ha elöl áll, nincs területe..
Ha nem tud játszani Benz (ami így hírek alapján kisebb csoda lenne), akkor játsszon Bélánk, ha esetleg kifütyüli a stadion, kap havi 15millió okot, hogy elbírja a kis lelke.
Benz a csapat mindene, a legkevesebbet se szabad vele kapcs. kockáztatni..
Működik a 433, pláne Vini működik benne, hogy szétfut mindent és mindenkit, de ha elöl áll, nincs területe..
Ha nem tud játszani Benz (ami így hírek alapján kisebb csoda lenne), akkor játsszon Bélánk, ha esetleg kifütyüli a stadion, kap havi 15millió okot, hogy elbírja a kis lelke.
Benz a csapat mindene, a legkevesebbet se szabad vele kapcs. kockáztatni..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
ja ckm alap, jovic vagy asensio fog kezdeni úgyis meg kontrákra fogunk rá menni. jobbos talán fede hogy segítse lucast vagy danit
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
+1.tomi_b írta:Ha necces, akkor inkább ne játsszon..flori írta: There’s only a 15% chance Benzema plays in Clasico. Currently plan is to NOT play & then stay in Madrid for International break.
Én így 4-4-2ben állnék fel. Modric mehetne még előrébb oktatni.
A CKM úgyis játszani fog, akkor legalább Valverde legyen még a pályán. Elől Vini, a 11. ember meg tökmindegy Talán Bale, vagy Jovic, ők legalább magasak és izmosak.
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Ha necces, akkor inkább ne játsszon..flori írta: There’s only a 15% chance Benzema plays in Clasico. Currently plan is to NOT play & then stay in Madrid for International break.
Én így 4-4-2ben állnék fel. Modric mehetne még előrébb oktatni.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Nem erőltetnêm. Egész szezonban penge élén táncol így is a sérülések terén.flori írta: There’s only a 15% chance Benzema plays in Clasico. Currently plan is to NOT play & then stay in Madrid for International break.
Fingom nincs nélküle mi lesz a terv, gondolom Jovic
- flori
There’s only a 15% chance Benzema plays in Clasico. Currently plan is to NOT play & then stay in Madrid for International break.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mezt cseréltek a félidőben.M1Ö írta: Láttátok a facebook sztoriját? Játékoskijárón mennek felfele a lépcsőn a Real és PSG játékosok, ő meg a kép előterében hóna alá kapja M'Bappét. Még egy sokat sejtető kép és nem arra gondolok, hogy melegek
Aztán amikor kijöttek, mindenki ott áll feszengve, ők meg dumálnak.
Óriási a két fazon.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Láttátok a facebook sztoriját? Játékoskijárón mennek felfele a lépcsőn a Real és PSG játékosok, ő meg a kép előterében hóna alá kapja M'Bappét. Még egy sokat sejtető kép és nem arra gondolok, hogy melegek
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
elég baj már a mendy ügy bár nacho nagyjából le fogja hozni.
de benzema nélkül halott az egész, asensiot fogja berakni
de benzema nélkül halott az egész, asensiot fogja berakni
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, R9, Ramos, Marcelo, Raúl, Modric, Kroos, Valverde
Köszi. Én is inkább pihentetném, ha nem 100%-os. Bár nélküle nem látok esélyt egy igazán jó teljesítményre most vasárnap.Realista24 írta:Pénteken újabb teszt. Hírek szerint 50-50% (meglepő vagy igen vagy nem), én pesszismita vagyok.ekissm írta: Róla van valami hír? Tud játszani vasránap?