Nem azért írtam, hanem hogy durva, hogy könnyedén mehetnek a 3. ligába, holott azért egy Mallorácról van szó.csabi* írta:inkább a mallorca mint a castilla
Utánpótlás
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Utánpótlás
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
inkább a mallorca mint a castilla
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Castilla 3-1 Las Palmas (félidő)
Ez nagyon fontos győzelem lenne. Innen nem szabad elbaszni. Viszont így a Mallorca megy a levesbe, jelen állás szerint.
Ez nagyon fontos győzelem lenne. Innen nem szabad elbaszni. Viszont így a Mallorca megy a levesbe, jelen állás szerint.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Most hallottam róla neked köszönhetően, Hála Istennek nem történt semmi komoly.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
erről tudott valaki valamit?
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Nagyjából minden évben voltak jó támadók, csatárok akik szórták a gólokat:
2009-2010-ben Juan Carlos (11), Cristian (10)
2010-2011-ben Morata (15), Joselu (14), Sarabia (12)
2011-2012-ben Joselu (26), Morata (17), Jesé (11), Denis (8)
2012-2013-ban Jesé (22), Morata (12), Denis (11), Borja (9)
Idén: De Tomás és Lucas 7-7 gól, Omar 6 góllal, ebből csak előbbi csatár.
Ha már Jesé és Morata feljöttek, Denis kölcsönbe ment, kár volt elengedni a 4.támadót, Óscar Planot!
2009-2010-ben Juan Carlos (11), Cristian (10)
2010-2011-ben Morata (15), Joselu (14), Sarabia (12)
2011-2012-ben Joselu (26), Morata (17), Jesé (11), Denis (8)
2012-2013-ban Jesé (22), Morata (12), Denis (11), Borja (9)
Idén: De Tomás és Lucas 7-7 gól, Omar 6 góllal, ebből csak előbbi csatár.
Ha már Jesé és Morata feljöttek, Denis kölcsönbe ment, kár volt elengedni a 4.támadót, Óscar Planot!
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
Tavaly is Jesé meg Morata húzta a csapatot. Amúgy a Zaragoza meg a Mallorca jól leadta.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Anis
főleg hogy a 19.helyezett, közvetlen rivális ellen! Továbbra is nyeretlenül a legutóbbi 7 meccsen, maival együtt 3 db X zsinórban! Itt is sztem az a fő probléma, hogy nincsen egy normális támadó (főleg csatár), aki hozná magát és lőné a gólokat!
Aztán innentől már csak nehezebb meccsek lesznek! Ezt kellett volna megnyerni!
de legalább a Gijón legyőzte a Herculest, akik (Hercules) így maradtak utolsók és nem előzték be a Castillát!
Aztán innentől már csak nehezebb meccsek lesznek! Ezt kellett volna megnyerni!
de legalább a Gijón legyőzte a Herculest, akik (Hercules) így maradtak utolsók és nem előzték be a Castillát!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- Remy
- Kapcsolat:
És a 90. percben bukják el a 3 pontot... nem hiszem el.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Anis
Míg az utolsó Girona verte a 6. Tenerifét idegenben és ők viszont ugrottak egyet, a Castilla elé.
nagyon nehéz lesz ez, sok reményt nem főzök hozzá, de valahogy összejöhetne.
Amúgy ha nem, akkor a Castilla és a C csapatot én összemosnám, a selejtet elküldeném (ittenieket akikből látszik hogy nem lesz semmi) és a kölcsönben itt lévőket akikről lerí, hogy semmi extra. és a többiekkel nekimenni az egyből visszajutásnak. pl a C csapatból Medrán, Mariano (házi gólkirály 16 góllal), kapust vinném Castillába ők a jobbak szerintem. Amúgy meg több 24 éves is van a C csapatban, azokból gondolom nem lesz semmi. ilyeneket felesleges itt tartani, elvenni a helyet a tehetségesebbek elől.
nagyon nehéz lesz ez, sok reményt nem főzök hozzá, de valahogy összejöhetne.
Amúgy ha nem, akkor a Castilla és a C csapatot én összemosnám, a selejtet elküldeném (ittenieket akikből látszik hogy nem lesz semmi) és a kölcsönben itt lévőket akikről lerí, hogy semmi extra. és a többiekkel nekimenni az egyből visszajutásnak. pl a C csapatból Medrán, Mariano (házi gólkirály 16 góllal), kapust vinném Castillába ők a jobbak szerintem. Amúgy meg több 24 éves is van a C csapatban, azokból gondolom nem lesz semmi. ilyeneket felesleges itt tartani, elvenni a helyet a tehetségesebbek elől.
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- ___Samy___
az a baj a castillával, hogy folyamatosan bukja az olyan mérkőzéseit, amelyeken egy közvetlen riválissal játszanak
ma is ugorhattak volna két helyet, erre x-elnek
ma is ugorhattak volna két helyet, erre x-elnek
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Anis
Az ezelőtti több nehezebb meccs után bíztam, hogy na majd most jönnek a "nyerhető" meccsek.
Castilla ma a Jaen ellen játszott OTTHON, akik a 18. helyen állnak. 1-1 lett. meccset ugyan nem láttam most, de statok alapján igazságos X lett. Újra előjött (?) a szezon eleji forma, hiszen már ez volt a 7.meccs ahol nem nyertek! (4 X, 3 vereség)
Köv fordulóban jön a Girona, akik jelenleg még épp meccset játszanak, de utolsók!
Ha ott nem nyernek akkor szerintem mondhatjuk, hogy vége!
Utána jönnek még: Las Palmas (most 4.), Cordoba (most 8.), Sabadell (most 11.) és a Murcia (5.helyről)
Ezen csapatok ellen ősszel: 2-0, 3-1, 2-3, és 2-2 a Murcia ellen.
Talán jobban kellett volna hajtania a C csapatnak, hogy rájátszós helyen végezzenek és esetleg feljussanak, és így megoldva a problémát, mert ha most kiesne a Castilla az szó szerint senkinek sem lenne jó!
Castilla ma a Jaen ellen játszott OTTHON, akik a 18. helyen állnak. 1-1 lett. meccset ugyan nem láttam most, de statok alapján igazságos X lett. Újra előjött (?) a szezon eleji forma, hiszen már ez volt a 7.meccs ahol nem nyertek! (4 X, 3 vereség)
Köv fordulóban jön a Girona, akik jelenleg még épp meccset játszanak, de utolsók!
Ha ott nem nyernek akkor szerintem mondhatjuk, hogy vége!
Utána jönnek még: Las Palmas (most 4.), Cordoba (most 8.), Sabadell (most 11.) és a Murcia (5.helyről)
Ezen csapatok ellen ősszel: 2-0, 3-1, 2-3, és 2-2 a Murcia ellen.
Talán jobban kellett volna hajtania a C csapatnak, hogy rájátszós helyen végezzenek és esetleg feljussanak, és így megoldva a problémát, mert ha most kiesne a Castilla az szó szerint senkinek sem lenne jó!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Mi történt ezzel a gyerekkel: http://en.wikipedia.org/wiki/Carlos_Exp%C3%B3sito ? Még az első 2008-as Puskás Suzuki kupán láttam játszani, ahol a torna legjobbja lett. Ügyes volt a srác, de hát sokra nem vitte:/
Ez az a korosztály amit keresel. Mert ugye a Puskás-Suzuki-Kupa egy u17-es tornaAnis írta:Köszi a választ. Ez alapján a 4-es játékos Jaime Sánchez volt
- Anis
Köszi a választ. Ez alapján a 4-es játékos Jaime Sánchez volt.
Egy picit mondjuk furcsállom a Real utánpótlását: Real C-ben a harmadosztályban is vannak 18-24 éves játékosok, gondolom utóbbi korúak többsége még szerintük nem éri el a Castilla szintjét, holott itt is vannak U válogatott játékosok (illetve volt perui nagyválogatott is Cristian Benavente személyében akivel továbbra sem tudom hogy mi a f*** van, miért nem játszik idén sem sehol). Szóval akik kevesek Castillába azoknak akár adios, akikben meg ott a lehetőség (mostani C-ből pl Medrán már feljátszik a Castillába, köv idényben ha nem lesz kölcsönadva akkor alapember lesz szerintem + 15 gólos Mariano). Real C lőtte a csoportjukban a legtöbb gólt, csak sajnos nagyon sokat is kaptak.... pedig lehet szükség lett volna egy rájátszást elérni, ki tudja mi lesz a Castillával - nagyon remélem h valami csoda folytán bentmaradnak (legutóbbi 5 meccsen a 15 pontból 2-t szereztek meg).
Egy picit mondjuk furcsállom a Real utánpótlását: Real C-ben a harmadosztályban is vannak 18-24 éves játékosok, gondolom utóbbi korúak többsége még szerintük nem éri el a Castilla szintjét, holott itt is vannak U válogatott játékosok (illetve volt perui nagyválogatott is Cristian Benavente személyében akivel továbbra sem tudom hogy mi a f*** van, miért nem játszik idén sem sehol). Szóval akik kevesek Castillába azoknak akár adios, akikben meg ott a lehetőség (mostani C-ből pl Medrán már feljátszik a Castillába, köv idényben ha nem lesz kölcsönadva akkor alapember lesz szerintem + 15 gólos Mariano). Real C lőtte a csoportjukban a legtöbb gólt, csak sajnos nagyon sokat is kaptak.... pedig lehet szükség lett volna egy rájátszást elérni, ki tudja mi lesz a Castillával - nagyon remélem h valami csoda folytán bentmaradnak (legutóbbi 5 meccsen a 15 pontból 2-t szereztek meg).
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC
Én az első félidőt néztem végig, abból kiindulva az egyik középhátvéd -sajnos a nevét meg nem mondom -, 4-es mezszámmal eléggé kitűnt a mezőnyből. Nagyon aktív volt, hátulról szépen irányította a csapatot, többször fellépett a középpályára vagy épp zavart keltet a megindulásaival.. Ja és nagyon hatékonyan passzolt.Akik nézték is a meccset azoktól kérdem, hogy volt valaki aki kiemelkedett a Real ifiből? úgy mint mondjuk anno Sarabia vagy asszem Morata is volt itt?!
Védőmunkáját nem nagyon tudnám elemezni, mert nem igazán volt az 1. félidőben dolguk a fiataloknak.
#happyshitting
- Anis
nem is lesz egyik pillanatról a másikra. máshol évtizedek óta fejlődnek, itt most (pár éve) kezdődött el valami.csabi87 írta:Szóval nemsok változást látok az utánpótlás terén.
Akik nézték is a meccset azoktól kérdem, hogy volt valaki aki kiemelkedett a Real ifiből? úgy mint mondjuk anno Sarabia vagy asszem Morata is volt itt?!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
Már most látszott a meccsen,hogy a magyarok igencsak elvannak maradva.
A meccs után a magyar srác el is mondta,hogy ez a tempó bizony nagyobb volt mint amit itt Magyarországon szoktak játszani.
A párharcokat sorra elvesztették,fejben sokkal gyorsabbak voltak a spanyolok.
Azért az tetszett amikor a meccs végén Vincze Piru mert ő az edzőjük azt mondta,hogy éppen csak kikaptak.Mondjuk hozzátette azt is amiket az előző mondtatomban leírtam.
Szóval nemsok változást látok az utánpótlás terén.
A meccs után a magyar srác el is mondta,hogy ez a tempó bizony nagyobb volt mint amit itt Magyarországon szoktak játszani.
A párharcokat sorra elvesztették,fejben sokkal gyorsabbak voltak a spanyolok.
Azért az tetszett amikor a meccs végén Vincze Piru mert ő az edzőjük azt mondta,hogy éppen csak kikaptak.Mondjuk hozzátette azt is amiket az előző mondtatomban leírtam.
Szóval nemsok változást látok az utánpótlás terén.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Nem láttam a meccset, de idén is behúzták a srácok a PSK-át.
Tajti döntött, a Real helyett a Barcelonába igazol
Tajti döntött, a Real helyett a Barcelonába igazol
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
- lordgabi
Puskás Suzuki Kupa - A Real Madrid fergeteges játékkal, 10-0-ra nyert a Melbourne Football Institute ellen, ezzel elsőként biztosította helyét a húsvéthétfői fináléban.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.