Sorozatok, TV műsorok
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Sorozatok, TV műsorok
Azért ez nem egy epizódikus sorozat, nem is cliffhanegeres cucc. Egy évad, aztán meglátjuk hová jut. 5 évadra tervezik, ha minden igaz.
A Gyűrűk Ura mindig is grandiózus volt, sorozatban pláne nem 2 rész után fogjuk összerakni, hogy mi lesz a sztori.
Én úgy gondolom, hogy ezt el kell fogadni és majd az összkép után kell ítélkezni. Nem egy új sorozat ez, tehát aki belekezdett az tudta, hogy mit várhat, mit kaphat ettől a világtól.
A Gyűrűk Ura mindig is grandiózus volt, sorozatban pláne nem 2 rész után fogjuk összerakni, hogy mi lesz a sztori.
Én úgy gondolom, hogy ezt el kell fogadni és majd az összkép után kell ítélkezni. Nem egy új sorozat ez, tehát aki belekezdett az tudta, hogy mit várhat, mit kaphat ettől a világtól.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
En is megneztem a Gyuruk urat, sohasem voltam a vilag legnagyobb csodaloja, a filmeket se kifejezetten szeretem, es most ez a sorozat is eleg erosen kapufa eddig.
A latvany brutalis, a sztori unalmas, a karaktereket mintha gyakornokok irtak volna, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az uj hobbit falva cringe a maximumon, az elfek monologjai cringe a maximum negyzeten, a torpoket mondjuk legalabb eltalaltak.
A latvany brutalis, a sztori unalmas, a karaktereket mintha gyakornokok irtak volna, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az uj hobbit falva cringe a maximumon, az elfek monologjai cringe a maximum negyzeten, a torpoket mondjuk legalabb eltalaltak.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Focis anime fanoknak ajánlom ezt: Blue Lock
Most, THIS FALL! októberben kezd. Az alapjául szolgáló manga nagyon népszerű Japánban és nyugaton is, a készítő stúdió is garancia a sikerhez. szóval egy próbát megér a régi Tsubasa kapitány fanoknak!
Most, THIS FALL! októberben kezd. Az alapjául szolgáló manga nagyon népszerű Japánban és nyugaton is, a készítő stúdió is garancia a sikerhez. szóval egy próbát megér a régi Tsubasa kapitány fanoknak!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
LOTR 1-2
Nem tudom. Kint lenne a maradék 6 rész, most letolnám simán, de hogy ez hová jut el az évadban, azt nem tudom. 2 óra lement és full úgy érzem, mintha 1 felvezetőrészt láttam volna csak.
Látványban szerintem ilyen szint még sorozatban messze nem volt. Látszik, hogy nagy lapáttal tolták bele a dollárokat.
1-2 helyen, pláne a tündéknél a színészválasztás szerintem elégé félrement. Igazán húzhattak volna nagyobb neveket is. LOTR azért elbírta volna.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Galadriel és a néger tünde elég jók. Őket gyors megszerettem. Törpök is adják. Elrond furcsa. Nem mondom, hogy rossz, de az eredetileg castingolt Will Poulter szerintem jobb lett volna.
Nem tudom. Kint lenne a maradék 6 rész, most letolnám simán, de hogy ez hová jut el az évadban, azt nem tudom. 2 óra lement és full úgy érzem, mintha 1 felvezetőrészt láttam volna csak.
Látványban szerintem ilyen szint még sorozatban messze nem volt. Látszik, hogy nagy lapáttal tolták bele a dollárokat.
1-2 helyen, pláne a tündéknél a színészválasztás szerintem elégé félrement. Igazán húzhattak volna nagyobb neveket is. LOTR azért elbírta volna.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Galadriel és a néger tünde elég jók. Őket gyors megszerettem. Törpök is adják. Elrond furcsa. Nem mondom, hogy rossz, de az eredetileg castingolt Will Poulter szerintem jobb lett volna.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
En is megneztem az elso ketto reszt es hat nem tudom, valszeg negnezem a tobbi reszet is, ilyen tipikus home officeban hatterben jo az.csababarca írta:Én végignéztem, nem rossz, de eddig semmi extra, max a látvány.nzooli93 írta: Valaki nezte a gyuruk ura sorozat elso ket reszet?
20 percnel tartok,de kb kapcsolnam ki, annyira nem tudok rahangolodni
Színészek közepesek nekem, ilyen kamaradarab feelinges a felhozatal.
Kicsit félre is értettem a trailereket, azt hittem, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ez Szauron felemelkedéséről fog szólni, hogy lett az aki, stb...erre meg 5 perc alatt letudták ezt az egészet, és már bujkál...no mindegy.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nem neztem utana mikor jatszodik, de szerintem valahol szauron igazi hatalomra kerulese es a nagy csata kozott ahol levagjak rola a gyurut. En ugy ertelmeztem szinte a nagy resze a kesobbi mordorban jatszodik, csak ugye akkor szauron hatalma miatt mar az egesz lepusztult, de lehet total rosszul ertelmeztem
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Én végignéztem, nem rossz, de eddig semmi extra, max a látvány.nzooli93 írta: Valaki nezte a gyuruk ura sorozat elso ket reszet?
Színészek közepesek nekem, ilyen kamaradarab feelinges a felhozatal.
Kicsit félre is értettem a trailereket, azt hittem, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ez Szauron felemelkedéséről fog szólni, hogy lett az aki, stb...erre meg 5 perc alatt letudták ezt az egészet, és már bujkál...no mindegy.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
seven seconds valaki ?
van meg 3 resz es eleg erdekesnek nez ki a vege de ennyi irritalo karaktert.
ja es termeszetesen a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!meleg es fekete kombot bele kellett eroltetni.
van meg 3 resz es eleg erdekesnek nez ki a vege de ennyi irritalo karaktert.
ja es termeszetesen a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!meleg es fekete kombot bele kellett eroltetni.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Mekkora ötlet volt nőt (nőket) főszereplőnek tenni. A filmekben volt kb 3, mind kibaszott idegesítő voltnzooli93 írta: Valaki nezte a gyuruk ura sorozat elso ket reszet?
Amúgy jól néz ki(ennyi pénzből ez a minimum), csak még szolni kell a karaktereket.
Szinte mindenki fehér minden területen, de persze azért akad 1-2 fekete is...i mean...hogy?!
Színeszek meg elég semmilyenek.
- nzooli93
Valaki nezte a gyuruk ura sorozat elso ket reszet?
Nálam ugyanez, casting parádés, kb mindenki, feeling zseni, a többi meg a durvulások meg majd jönnekRemy írta:
Nekem teljesen visszahozta a feelinget. Pedig én aztán annyira kiégtem az utolsó részek miatt, hogy konkrétan hányingerem van, ha visszagondolok rá.
Ez viszont elkapott. Legalábbis kellően annyira, hogy simán menne a dara. Matt Smith amúgy eléggé adja, fasza casting.
Pedig engem is megviselt az utolso évad, kajak felkeltem hajnalban megnézni a részeket és egy ilyen zseniális sorozatot képesek voltak ennyire elbaszni sajnos.... sose fogom ezt nekik megbocsátani...
Lavjaman!nmate írta:Hát, GoT spinoff, mit vársz.ziro4vr írta: HotD 1x2
Dögunalom volt.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Hát, GoT spinoff, mit vársz.ziro4vr írta: HotD 1x2
Dögunalom volt.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
A She-Hulk sorozatban volt egy elég erős easter egg. Igazából nem is spoiler, de azért elrejtem, hogySpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Rozsomákra utaltak. Csak az ő karakterét ne basszák el ha lehet...
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Joe Pesci will return to acting and star in ‘BUPKIS’ for Peacock.
The series, also starring Pete Davidson, will follow a heightened, fictionalized version of Pete Davidson‘s life.
végre visszatér az öreg, azt hittem többet nem látjuk a képernyőn.
The series, also starring Pete Davidson, will follow a heightened, fictionalized version of Pete Davidson‘s life.
végre visszatér az öreg, azt hittem többet nem látjuk a képernyőn.
Saul es BB is nalam all time top sorozat. Talan meg top 5 is.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én néztem, nem volt rossz.doncsontos írta:ugyanígy vagyok vele, a vége nagyon színházira sikerült számomra, de még így is egyik legerősebb sorozat volt az elmúlt években.sonic írta:
Nekem az utolso par resz nem annyira tetszett, de osszessegeben a sorozat szuper volt. Az utobbi evek legjobbja szerintem.
más: Top Boyt nézi/nézte valaki? 2011ben indult a sorozat, de két évad után elkaszálták, aztán jött Drake ( nagy rajongója a sorozatnak ) és újjáélesztette a sorozatot majdnem 10 év után. Netflixen lehet nézni a két új évadot. Sully(aki amugy Kano angliai rapper) az egyik főszereplő, de más zenészek is játszanak mellékszerepeket. pl: Dave, aki a Thiago Silva nagysikerű slágert írta nyílván nem egy deep sztori, londoni lakótelepen felnőtt arcokról szól, de a karakterek, és akcentus miatt már erősen ajánlott aki szereti az ilyen témájú dolgokat.
Sault elkezdtem nézni, harmadik evadnal járok. Tíz kört ver BBre nálam.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
ugyanígy vagyok vele, a vége nagyon színházira sikerült számomra, de még így is egyik legerősebb sorozat volt az elmúlt években.sonic írta:Nekem az utolso par resz nem annyira tetszett, de osszessegeben a sorozat szuper volt. Az utobbi evek legjobbja szerintem.Galacticos írta: Better call saul befejezo resze?
Jo sorozat volt bar sztem nagyon lassan indult be. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!erre meg a vegen nem szamitottam, gondoltam hogy valahogy kimmel fogjak lezarni, de nem igy..
más: Top Boyt nézi/nézte valaki? 2011ben indult a sorozat, de két évad után elkaszálták, aztán jött Drake ( nagy rajongója a sorozatnak ) és újjáélesztette a sorozatot majdnem 10 év után. Netflixen lehet nézni a két új évadot. Sully(aki amugy Kano angliai rapper) az egyik főszereplő, de más zenészek is játszanak mellékszerepeket. pl: Dave, aki a Thiago Silva nagysikerű slágert írta nyílván nem egy deep sztori, londoni lakótelepen felnőtt arcokról szól, de a karakterek, és akcentus miatt már erősen ajánlott aki szereti az ilyen témájú dolgokat.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Nekem az utolso par resz nem annyira tetszett, de osszessegeben a sorozat szuper volt. Az utobbi evek legjobbja szerintem.Galacticos írta: Better call saul befejezo resze?
Jo sorozat volt bar sztem nagyon lassan indult be. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!erre meg a vegen nem szamitottam, gondoltam hogy valahogy kimmel fogjak lezarni, de nem igy..
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Remy
- Kapcsolat:
Azt nézem, hogy megy itt szépen a HotD, de jövő pénteken már jön a LOTR sorozat is.
Komoly kis összehasonlítások lesznek akarva, akaratlanul.
Bár utóbbit nulla elvárással fogom nézni. Abban az egyben bízok, hogy nem hiába öltek bele annyi pénzt, amennyit. De hát ugye Star Warsnál is végtelen pénz van, mégis...
Meglátjuk. Elnézve a castingot, komoly kis karakterek vonulnak majd fel.
Komoly kis összehasonlítások lesznek akarva, akaratlanul.
Bár utóbbit nulla elvárással fogom nézni. Abban az egyben bízok, hogy nem hiába öltek bele annyi pénzt, amennyit. De hát ugye Star Warsnál is végtelen pénz van, mégis...
Meglátjuk. Elnézve a castingot, komoly kis karakterek vonulnak majd fel.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots