Abszolút nem amúgy, elég gyengus szerintem. De remélem gyorsan lesz még pár gól ebben a nagy fel alá rohangálásból amit csinálnak.Realista24 írta:Nem sokkal nívósabb ez a torna, mint az Afrika kupa.
Dél-amerikai foci
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Re: Dél-amerikai foci
3-1. Hegyi megszidta a faszit, két perc után gólt rúgott Magical Iván
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nem sokkal nívósabb ez a torna, mint az Afrika kupa.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Hát akkor meg rohadjanak meg, hogy megsérülnek mindketten.. Köszi az infót amúgy.MesQueUnClub írta:Ezt találtam neked: Copa America 2015: Philippe Coutinho injured during Brazil training
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Ezt találtam neked: Copa America 2015: Philippe Coutinho injured during Brazil trainingpalesz77 írta: Na afölött akkor átsiklottam tényleg, azért sorry. De a Coutinho részt akkor nem csak én nem értem.. Pedig miatta még vártam is a Copát, hogy majd még jobban megnézem magamnak, erre még a padon sincs..
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- sebydani
Gyulai Miki. Azt hiszem. Most épp a bejemelt labdát dícsérte. A végén nekiülök felélénkítem a tavalyi vb-s kommentátoros topikot Egyébként sajnos szegénynek a Darts közvetítés megy csak rendesen, az mondjuk jól, de foci meccshez én tuti nem raknám.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ki ez a szpíker? Elveszi a kedvem a meccstől.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Na afölött akkor átsiklottam tényleg, azért sorry. De a Coutinho részt akkor nem csak én nem értem.. Pedig miatta még vártam is a Copát, hogy majd még jobban megnézem magamnak, erre még a padon sincs..sebydani írta:Nem Hehe vagyok, de tegnap ő/ vagy más, beírta hogy Lucas sérült azért nincs ott elvileg, lehet átsiklottál fölötte Coutinhot én sem értem, befért volna bőven, nem egy világklasszis de a mai brazil mezőnyben bőven jó ő is .
Tényleg, őt még ki is hagytam.'shutterisland írta:vagy felipe anderson, aki szinte a hátán vitte be a laziot a bl-be.
- sebydani
Nem Hehe vagyok, de tegnap ő/ vagy más, beírta hogy Lucas sérült azért nincs ott elvileg, lehet átsiklottál fölötte Coutinhot én sem értem, befért volna bőven, nem egy világklasszis de a mai brazil mezőnyben bőven jó ő is . Közben Bolivía üti Ecuadort , 2-0 és amíg ezt írom tizi és Valencia kihagyja az újrarúgást követően, pedig az elsőt berúgtapalesz77 írta:Hehe, ha itt jász, te nem tudod véletlenül, hogy ez a duó miért nem üti meg a jelenlegi válogatott szintjét Dunga szerint?
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
vagy felipe anderson, aki szinte a hátán vitte be a laziot a bl-be.
ha meg úgysincs középcsatár, akkor bár vakok közt félszemű, de luiz adriano.
ha meg úgysincs középcsatár, akkor bár vakok közt félszemű, de luiz adriano.
-
Tudom, hogy szétpörgi magát a Real vs Barca topic, de közbe nekem valaki mondja már meg, hogy Lucas és Coutinho miért nem válogatottak, amikor Fred és Tardelli igen?? Érdemes belenézni a videókba.. Tudom, hogy nem youtube alapján kell megítélni senkit, de aki látta már őket játszani, az simán megmondja, hogy bármelyikükbe sokkal több kreativitás és tehetség szorult, mint a másik kettőbe együtt, akik KEZDŐK egy brazil válogatottban.. Én komolyan nem bírom ezt felfogni. Velük se lenne világverő a válogatott, de legalább rá lehetne fogni játék alapján, hogy brazil meccset nézek. Így jelenleg annyiból állnak, hogy vagy Neymar varázsol valamit, vagy William megpróbálja elvinni a védő mellett - aki megjegyzem piszokgyors -, csak ő meg másra nem képes, szóval vele sokra nem mennek.
Hehe, ha itt jász, te nem tudod véletlenül, hogy ez a duó miért nem üti meg a jelenlegi válogatott szintjét Dunga szerint?
Hehe, ha itt jász, te nem tudod véletlenül, hogy ez a duó miért nem üti meg a jelenlegi válogatott szintjét Dunga szerint?
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Jaj...csak ne kezdődjön újra az fgy...egylábasok...gyökkettők és minden realos leszólása.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Azért Neymar durván tolja, 23 éves de már 44 válogatott gólja van. Tudom, a felét bulimeccsen szerezte, de attól még hivatalos adat, és pár éven belül ő lesz a toplista tetején.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ez a tegnapi meccs olyan volt, mikor a grundon ott futkározik a sok agyatlan, napszúrásos arc, meg van köztük egy kiemelkedő, profi arc.
Még Willian menne el, de a faszi olyan töketlen ha kaput lát, hogy az már fájdalmas. Ja meg ez a Tardelli nagy klasszis...
Még Willian menne el, de a faszi olyan töketlen ha kaput lát, hogy az már fájdalmas. Ja meg ez a Tardelli nagy klasszis...
Nem illik.
- OutSider
- Kedvenc játékosaid: Raul, Luis Figo, Cristiano Ronaldo
Nem semmi ez a NEYMAR fiú... méltó lehet a régi brazil klasszisokhoz.
Szép mozdulatok voltak
Szép mozdulatok voltak
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
sztem már nem érte volna el a védőRealista24 írta:Esernyő ok, de a gólpassz nem zseniális meglátás volt, hanem a védő volt gyökér, amelyik visszahúzta a lábát. Makk lvl 100.
az ott lézerpassz volt
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Még messze nem tart ott mint a két állat,de ha a két überspiller abbahagyja egyszer,betöltheti azt az űrt,amit maguk után hagynak.Victor írta:sose szerettem ugyan Neymart, de a tegnapi cseleit is elnézve azt kell, hogy mondjam, lassan többre tartom őt, mint Messit vagy CR-t. Látszik rajta a brazil vér, és ha tanulna kis alázatosságot és jó modort, egy kicsit szerethetőbb játékossá válna, akkor egyik kedvencem lenne (hiába a Barcás mivoltja, Ronaldinhót is nagyon elismertem és szerettem).
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Esernyő ok, de a gólpassz nem zseniális meglátás volt, hanem a védő volt gyökér, amelyik visszahúzta a lábát. Makk lvl 100.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
sose szerettem ugyan Neymart, de a tegnapi cseleit is elnézve azt kell, hogy mondjam, lassan többre tartom őt, mint Messit vagy CR-t. Látszik rajta a brazil vér, és ha tanulna kis alázatosságot és jó modort, egy kicsit szerethetőbb játékossá válna, akkor egyik kedvencem lenne (hiába a Barcás mivoltja, Ronaldinhót is nagyon elismertem és szerettem).
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Senkiházi, nem tiszteli az ellenfelet, fúj.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Iván hozza a formáját, hogy egy percig nem volt kétséges a brazilok győzelme erre Puhl hogy hát de a 92. percig kétséges volt.