Mozi, filmek
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Mozi, filmek
Jobs (Jobs - Gondolkozz másképp) 2013
Megneztem a Steve Jobs-rol keszult filmet es eleg nagyot csalodtam benne. A Social Network-tol, ami a facebookrol szol messze elmarad. Es az 1999-es "Pirates of Silicon Valley" film, magyarul "A sziliciumvolgy kalozai" (persze valamelyik balf.sz enkórra ugy tette fel, hogy a szilikonvolgy kalozai). Szoval az a film Bill Gates-rol, Steve Jobs-rol es a Microsoft illetve az Apple letrejotterol szol. Ennel a filmnel joval minosegibb es a szamitogepb.ziknak is joval tobb erdekes infot tartalmaz
6/10
Megneztem a Steve Jobs-rol keszult filmet es eleg nagyot csalodtam benne. A Social Network-tol, ami a facebookrol szol messze elmarad. Es az 1999-es "Pirates of Silicon Valley" film, magyarul "A sziliciumvolgy kalozai" (persze valamelyik balf.sz enkórra ugy tette fel, hogy a szilikonvolgy kalozai). Szoval az a film Bill Gates-rol, Steve Jobs-rol es a Microsoft illetve az Apple letrejotterol szol. Ennel a filmnel joval minosegibb es a szamitogepb.ziknak is joval tobb erdekes infot tartalmaz
6/10
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Az a Batman és Robin valami katasztrófa ennek ellenére jó néhányszor láttam már Schumacher nem tudom mit akart... egyedül azt sajnálom, hogy nem láttunk Jokert nála. Kíváncsi vagyok ki játszotta volna el. (Ben Stiller vagy Nicolas Cage )
Mondjuk ahhoz képest, hogy a 2. Batman filmje mennyire rossz, az első annyira hangulatos még a hibái ellenére is.
Mondjuk ahhoz képest, hogy a 2. Batman filmje mennyire rossz, az első annyira hangulatos még a hibái ellenére is.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Kalabongaaaaaa.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Batskates a legjobb
http://www.youtube.com/watch?v=qQRWfxkCdU4Faust írta:What killed the dinosaurs?nmate írta:Azokon mondjuk akkoriban is röhögtek
THE ICE AGE!!!!!!!!!
Tragikus.
a jó öreg Arnold
What killed the dinosaurs?nmate írta:Azokon mondjuk akkoriban is röhögtek
THE ICE AGE!!!!!!!!!
Tragikus.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Jó, egyébként én is odaakartam írni zárójelenese, hogy akkoriban is sokan nevettek rajtuk, de azért manapság meg főleg. Nah. Teringettitneki.Azokon mondjuk akkoriban is röhögtek
But he is a good boy...
- nmate
Azokon mondjuk akkoriban is röhögtekprimrose írta:Clooneys vagy Val Kilmeres Batmant, és szerettem Robin karakterét is (Chris O'Donnell) még ha tudom, hogy manapság ezeken a filmeken is mindenki röhög
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Én is jobban szeretem a Maguirest, és bár tudom, hogy Garfield fiút nagy tehetségnek tartják, de nekem eléggé ellenszenves feje van, nem nagyon szeretem a filmjeit. Toby lehet, hogy nem a legjobb, de nagyon is korrekt színész, és a Pókember sikeressége is inkább a rendező miatt bukhatott egyesek szemébe (az enyémben mondjuk nem). Mert az, ha valaki nem elég laza, meg nem dumál eleget, akkor inkább a forgatókönyvbe kéne keresni a hibát. Ha egyszerűen nem dumálósra írták meg a szövegét, akkor nem és kész. Nekem ez az új Pókember már túl modern, a mai eszközök már alkalmasabbak, hogy még látványosabb filmet csináljanak, arról nem is beszélve, hogy ezeknek a filmeknek már tudniuk kell az elődjük hibáit és ennek mentén elkészíteni egy jobbat. Szerintem eget verően nagy minőségi különbség így sincs a régi és az új között, sőt, mint mondottam nekem a Raimi féle jobban bejött. de hát ízlések és pofonok. Nekem amúgy a Batman filmek közül is a régiek adták, én szerettem a Clooneys vagy Val Kilmeres Batmant, és szerettem Robin karakterét is (Chris O'Donnell) még ha tudom, hogy manapság ezeken a filmeken is mindenki röhög. Oké, a TDK-t mondjuk elismerem, de ott Joker karaktere kiemelkedően jó és izgalmas volt.
But he is a good boy...
- nmate
2002-est hagyjuk is. Toby egy nyálas nyomorék, poént hírből sem ismeri. Az igazi pókember laza és több a duma (mondjuk ez az újban sem teljesen az igazi). Emellett a 2002-es tele van borzalmas párbeszédekkel, a forgatókönyv pocsék, a karakterek súlytalanok és a rengeteg drámai momentum miatt egy szappanopera minőségbe csap át inkább. Nem nevezném pókembernek, na. Az újnak a trailere viszont odabaszósnak hat, remélem übereli a 2012-est, mert az sem volt nagy eresztés, de lényegesen jobb, mint a Raimi-féle trilógia.
számomra az új tök olyan, mintha 14 éves kis kukiknak lenne, főleg a főszereplő, viszont volt abban is sok jó megoldás, de valamiért jobb a maguire-s, a nagyon régieket meg nem bírom megnézni...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- nmate
A régiek miatt utálom Pókembert.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hát pedig a "réginek" (aminél amúgy van még régebbi is) annyi köze van az igazi Pókemberhez, mint Di Marianak az okos játékhoz. Én bírtam a Raimi féle verziót is egészen addig, amíg nem tudtam összehasonlítani egy másik filmmel. (jó, nyilván a 77-es verzióhoz alapból nem akartam). Garfieldnek hála végre Pókember lett a Pókember.
Viszont a folytatástól félek, mert túl sok az ellenfél benne... ettől függetlenül nagyon várom, mert az egyik legjobb Marvel karakter, de ez kemény menet lesz.
Viszont a folytatástól félek, mert túl sok az ellenfél benne... ettől függetlenül nagyon várom, mert az egyik legjobb Marvel karakter, de ez kemény menet lesz.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
szerintem isKerlon írta:ez a régi paukembőr csak szerintem csudálatosabb, mint az újféle?
ez a régi paukembőr csak szerintem csudálatosabb, mint az újféle?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kapcsolat:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- h3x0r
We're the Millers (2013)
En is par perccel ezelott neztem meg. Nekem regebben a vigjatekok voltak a kedvenceim, de evrol evre egyre kevesebb jo vigjatek jon ki. Aniston is csupa tucat filmekben szerepel, habar a Jobaratokban szerettem.
Ez viszont tenyleg egy jo kis film, aranyos, vannak benne jo poenok is, tenyleg elvezheto.
Volt par csopogos resz, de ezek ellenere is megkapja tolem a 7/10-et.
American Reunion
Hangover
Ted
Friends with Benefits
You don't mess with the zohan
The Change-up
Grown ups
The girl next door
Just go with it
Tucker & dale vs evil
The dictator
Buliszerviz
Jay es nema bob
Easy a
Due date
Wedding crashers
You me and dupree
Crazy stupid love
The campaign
That's my boy
Group sex
21 jump street
Rat race
Rocksuli
Borat
En is par perccel ezelott neztem meg. Nekem regebben a vigjatekok voltak a kedvenceim, de evrol evre egyre kevesebb jo vigjatek jon ki. Aniston is csupa tucat filmekben szerepel, habar a Jobaratokban szerettem.
Ez viszont tenyleg egy jo kis film, aranyos, vannak benne jo poenok is, tenyleg elvezheto.
Volt par csopogos resz, de ezek ellenere is megkapja tolem a 7/10-et.
TOP10-es listam nincs, de azert irok egy parat. habar biztos jo par kimarad belole:Marci77 írta:Vígjátékok a kedvenceim,de nem vagyok nagy szakértő,meg nem láttam sok filmet szóval feltennék egy kérdést:Melyik filmek tartoznak nálatok bele a TOP10 vígjátékba?
American Reunion
Hangover
Ted
Friends with Benefits
You don't mess with the zohan
The Change-up
Grown ups
The girl next door
Just go with it
Tucker & dale vs evil
The dictator
Buliszerviz
Jay es nema bob
Easy a
Due date
Wedding crashers
You me and dupree
Crazy stupid love
The campaign
That's my boy
Group sex
21 jump street
Rat race
Rocksuli
Borat
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Elysium
Fekete pénteken vettünk egy fasza led tv-t és gondoltam kipróbálok rajta egy látványban ütős filmet full hd-ban.
Maga a film pedig jobb volt mint amire számítottam, annak ellenére, hogy a film azért eléggé klisés.
Egyszer nézős, egynek elmegy.
6/10
Fekete pénteken vettünk egy fasza led tv-t és gondoltam kipróbálok rajta egy látványban ütős filmet full hd-ban.
Maga a film pedig jobb volt mint amire számítottam, annak ellenére, hogy a film azért eléggé klisés.
Egyszer nézős, egynek elmegy.
6/10
Kick/Ass 2
nem volt olyan rossz, egyszer nézős, 6/10
nem volt olyan rossz, egyszer nézős, 6/10
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Faust, a kisfilmedet holnap én is megnézem majd, most sajnos nem tudom, mert szerencsétlenkedik a netem, és nem tudok YouTube-videókat nézni.
Addig is
Családi üzelmek
Nagyon aranyos kis film, kikapcsol, szórakoztat, alapvetően nem túl komoly hangvételű, mély üzenetű, de ilyen is kell néha. Meg azért fordulatok is vannak benne bőséggel, a lezárás
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!viszont kicsit túl amerikai.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kenny-n már akkor szétestem, amikor először megláttam
Anistont sosem bírtam különösebben, de most nem lehet rá panasz, ahogy a többi szereplőre sem.
Azoknak, akik követik az NBA-t, csak annyit mondanék, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Anthony Davis
Szóval jó kis múvi volt, nem most láttam utoljára.
Addig is
Családi üzelmek
Nagyon aranyos kis film, kikapcsol, szórakoztat, alapvetően nem túl komoly hangvételű, mély üzenetű, de ilyen is kell néha. Meg azért fordulatok is vannak benne bőséggel, a lezárás
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!viszont kicsit túl amerikai.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kenny-n már akkor szétestem, amikor először megláttam
Anistont sosem bírtam különösebben, de most nem lehet rá panasz, ahogy a többi szereplőre sem.
Azoknak, akik követik az NBA-t, csak annyit mondanék, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Anthony Davis
Szóval jó kis múvi volt, nem most láttam utoljára.