Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 6., péntek 15:03

Bíborszín, Nap birodalma, Párbaj

vélemények?

Ezek hiányoznak még a jobb Spielberg filmekből, és hát meg kell nézni, hogy toplistát tudjak összeállítani.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2013. december 6., péntek 13:59

Nekem meg a Micimackó maradt ki, 1 percnél többet nem láttam belőle, az tuti :lol: A Toy Storykat nemrég néztem, baromi jó az összes, főleg a 3. Pótoljad csak :D
Ponyvaregény 9/10 :D
Kép

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. december 6., péntek 13:11

Nálam is 7 pont volt anno a Ponyvaregény, nem vagyok már egyedül. :agree:

A Toy Story mesék valahogy kimaradtak a gyerekkoromból. A Micimackó mesék voltak a kedvenceim, van pár eredeti VHS-em, mindegyiknek az elején van néhány trailer, Toy Story, Herkules, stb. megjelenő mesékről, és valamiért sosem vonzott ez az egy mese. :/ De sosem késő bepótolni azt, ami jó. :shifty:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 6., péntek 11:22

h3x0r írta: Pulp Fiction (Ponyvaregeny)
Nem mondom hogy nem tetszik, de amennyire istenitve van, ennel joval tobbet vartam. Pozitivum hogy egy csomo hatalmas poen volt benne es hogy nem idorendi sorrendbe ment le. Negativum viszont, hogy tobbszor is ki akartam kapcsolni, egyszer meg is tettem, de csak vegig neztem. 7/10

Toy Story 3
Ez aztan mese a javabol. Gyerekkent tuti sirtam volna a vegen :mrgreen: 10/10
1 - Az volt az igazi Tarantino. Azt a stílust át kell érezni, ha nem megy, akkor tényleg nem fog brutálisan bejönni. Viszont azért az a 7 pont nem rossz, úgyhogy azért valamit elkaptál belőle. :)

2 - Toy Story 3 lezárása kb az egyik legjobb, amit valaha láttam. B-) zseniális.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. december 6., péntek 2:12

hala real írta:tudnátok mondani pár új filmet, amit "kikapcsolódás céljából" meg tudnék nézni? :)
Now you see me, the internship, despicable me 2, fast 6, pacific rim, R.I.P.D
egyik se az a nagy gondolkozos film, csak egyszeruen leulsz a fotelbe, megnezed, kikapcsolodsz 2 orara es ennyi.

A heten betegseg miatt volt idom megnezni par filmet is a sorozatok mellet :)

Pulp Fiction (Ponyvaregeny)
Nem mondom hogy nem tetszik, de amennyire istenitve van, ennel joval tobbet vartam. Pozitivum hogy egy csomo hatalmas poen volt benne es hogy nem idorendi sorrendbe ment le. Negativum viszont, hogy tobbszor is ki akartam kapcsolni, egyszer meg is tettem, de csak vegig neztem. 7/10

Toy Story 3
Ez aztan mese a javabol. Gyerekkent tuti sirtam volna a vegen :mrgreen: 10/10

Mission Impossible
Ugy emlekeztem, hogy ennel azert jobb film. Talan mai szemmel mar keves. 6/10

Silver linings Playbook
A film eleje felkeltette az erdeklodesem, majd kb fel ora utan az egyik jeleneten annyira felhuztam magam, hogy kinyomtam. Par perc utan csakis Jennifer Lawrence miatt folytattam a filmet es egyaltalan nem bantam meg. 7/10

Empire state
Hat ez meg mi volt? egy jo kis akcio filmet vartam, erre fel meg kaptam egy parodiat. (nem annak szantak, de az lett belole) Nem ajanlom senkinek, unalmas film. 4/10

Now You See Me
Nem kell nagy uzeneteket keresni benne, mert nincsenek. Izgalmas, porgos, latvanyos. Esti csaladi mozihoz tokeletes. Igaz hogy buveszfilm, de nincs ertelme osszehasonlitani a Tokeletes Trukkel (The Prestige), mert teljesen mas a hangulata. 8/10

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 5., csütörtök 22:56

Singer szórakozik Twitteren, majd hivatalossá válik, hogy 2016-ban jön az új X-Men film, ami az X-Men - Apocalypse címre hallgat. A pontos dátum 2016. május 27.

Egy 5000 éves egyiptomi ősmutásról van szó, aki amúgy kurva erős :D Mármint Apocalypse...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2013. december 5., csütörtök 17:58

:)) Olyan csak teljesen más :lol:

Az Igazság ligája animációs filmek még mindig jók. Most a Pusztulást néztem. :coffee:
"And my heart will leave you never."

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2013. december 5., csütörtök 17:48

Anis írta:Malcolm X (1992)
Aki látta a Ray című filmet és tetszett is neki annak csak ajánlani tudom. Hasonló mint az, annyi különbséggel, hogy ez a vallásról is szól, illetve a feketék szabadságjogairól (nem pedig a zenéről).
Végülis tényleg majdnem ugyanolyan. Lényeg, hogy mindenki fekete. :D
Egyébként az Ali közelebb áll hozzá, ha már itt tartunk, abban még Malcolm X is benne van.
Amúgy a Get Rich or Die Tryin' is hasonló, mint a Ray. Most így belegondolva. :hmmm: :lol:

hala real
Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: hala real » 2013. december 5., csütörtök 17:42

tudnátok mondani pár új filmet, amit "kikapcsolódás céljából" meg tudnék nézni? :)
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.

"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)

"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2013. december 5., csütörtök 15:53

Malcolm X (1992) (trailer)

202 perces film Danzel Washington főszereplésével (aki egy amerikai fekete polgárjogi harcost alakít), amiért Golden Globe + Oscar jelölést is kapott. Megtörtént események alapján. Van belőle könyv is akit az jobban érdekel.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mondjuk jó pár cselekedetét nem értettem Malcolmnak. Annyira vakon hitt az elképzeléseibe (pedig a felesége megmondta neki többször is, hogy ne legyen ennyire hiszékeny), hogy az már sokk volt néha. Például az egyik utolsó jelenetnél, amikor szerintem látta, hogy mennek felé puskával miért nem próbált meg menekülni vagy elbújni? Plusz szerintem nagyon is tisztában volt vele, hogy nagy valószínűséggel a film végén a gyűlésen is lesz incidens erre meghívja az egész családját is: a kislányok az első sorból látták apjuk szitává lövését!

Aki látta a Ray című filmet és tetszett is neki annak csak ajánlani tudom. Hasonló mint az, annyi különbséggel, hogy ez a vallásról is szól, illetve a feketék szabadságjogairól (nem pedig a zenéről).

7/10
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2013. december 5., csütörtök 15:14

http://cinestar.hu/cikk/a-csodalatos-po ... uj-trailer

Befutott a hálószövő trailer

- Gal Gadot (Halálos iramban 4-5-6) lesz Wonder Woman.
- Flash is benne lesz a Batman vs Superman filmben, a kérdés már csak az, hogy ki fogja megformálni? Gustin? Ha igen, akkor bizony lesz egy Oliverünk is.
A csaj egy kissé gebe amazonnak. Mondjuk nyilván fel lehet turbózni a forgatásig. Amúgy meg...szóval akkor lesz WW, lesz Flash, meg még esetleg Cyborg is? Szép lassan a MoS 2-ből JL film lesz, ha így haladnak.

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 4., szerda 23:58

- Gal Gadot (Halálos iramban 4-5-6) lesz Wonder Woman.
- Flash is benne lesz a Batman vs Superman filmben, a kérdés már csak az, hogy ki fogja megformálni? Gustin? Ha igen, akkor bizony lesz egy Oliverünk is.

Télapu

Vannak olyan filmek, amik szinte már hozzá tartoznak a Karácsonyhoz vagy éppen a Mikuláshoz. John Pasquin filmje, a Télapu kiállta az idők próbáját, és az elmúlt 19 év alatt akkora sikert ért el a nézők körében, hogy elengedhetetlen kelléke lett az ünnepeknek, hála a varázslatos hangulatának.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kezdjük azzal, hogy a Télapó meghal. (Úristen, ez lenne az ünnepi hangulat?) Tehát a Mikulás leesik a háztetőről, miután Scott Calvin megijesztette merő véletlenségből. Calvin nem tudja, hogy mitévő legyen, ráadásul még a Rénszarvasokat is megpillantja a háztetőn. Calvin fia Charlie addig nyüstöli apját, míg fel nem húzza a Mikulás ruháját és bele nem ülnek a szánba. Miután ez mind megtörtént, Calvin élete gyökeresen megváltozik, és napról napra kövérebb és őszebb lesz…

Karácsonyi filmekből akad néhány az elmúlt bő 110 évből, de nem mindegyik tudta átadni az igazi ünnepi hangulatot. A Télapu viszont az egyike azon filmeknek, amiknek sikerült ez, és ezért tudott a mai napig fennmaradni. Ehhez természetesen társult egy ötletes – bár az elején egy kissé morbid – alaptörténet is, amit végül sablonos elemekkel töltöttek fel. Ez utóbbi, ebben az esetben szerintem elnézhető volt, mert egy efféle családi/ünnepi filmnél nem az a fő szempont, hogy minden porcikájában eredeti legyen a film, hanem hogy sikerüljön átadnia a kellő varázst.

Mint már említettem a Télapu sablonokból dolgozik, hiszen olyan karaktereket láthatunk, amik szinte minden második filmben – kis túlzással persze - benne vannak. Adott az egyedülálló apuka, aki szeretne a gyerekével minél több időt eltölteni, de amikor együtt vannak, akkor nem találja meg a közös hangot a fiával, ám egy bizonyos fordulat után sikerül neki, és mindenki boldog lesz. Nyilván ez a lényege, hogy boldogságot, és örömöt árasszon a film a nézők felé, hiszen a szeretet ünnepéről van szó. Tim Allen és Eric Lloyd nagyszerűen mozognak a vásznon.

John Pasquin egy rendkívül szerethető mesét hozott létre, és neki köszönhetően soha nem fogunk unatkozni a decemberi hónapban, mert ezt a filmet a 12. hónap bármely napján elő lehet venni, ha meg szeretnénk teremteni az ünnepi hangulatot. 8/10
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2013. december 4., szerda 23:51

Prisoners
(Fogságban)

8|10

Kevés olyan két és fél órás film van, ami a székbe szegez az első pillanattól az utolsóig.
Sokáig gondolkodtam, hogy 7,5, vagy 8 legyen a végső pontszám, aztán a vége megadta a választ.
Meglepő, vagy sem, de hamar bejutott az imdb top250-be 2013-as megjelenésére ellenére. Azt hiszem megérdemelten. Sokan a Hetedik c. film méltó utódjaként tartják számon, erről én nem nyilatkoznék. Az utóbbi időben nem volt ilyen jól összerakott krimi az biztos, amiben még színészi teljesítmény is volt, nem akármilyen. Habár a forgatókönyvben voltak némi apróbb hibák, de ezt egy átlag tv-néző nem veszi észre.
Ahogy elindult a film, az első órában volt a legkomolyabb a feszültség a lányok eltűnése után, gyakorlatilag minden néma jelenet csak növelte. Utána kicsit leült, de helyette más került a középpontba.
Hugh Jackman, és Jake Gyllenhaal karaktere nagyon kiemeli a krimik közül, az egyik legjobb alakításukkal álltak elő, hogy mire lesz elég, szerintem egy Oscar-jelölésre valamelyikük befuthat mindenképp, amihez természetesen a rendező is alaposan hozzájárult.
Az idei év legjobb krimije, de még a drámák közül is kiemelkedne, ha odavennénk. Denis Villeneuve a Felperzselt föld után kezd berobbani a minőséggel Hollywoodba, és talán, a bekerülés után sem adja alább. :)
A lezárásnak meg örültem, hogy ez lett. Így volt tökéletes.
Előzetest ne nézzetek, nem tesz jót a filmélménynek. :)

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 4., szerda 11:05

Szellemirtók

Bill Murray a showman. De még mielőtt rátérnék a szereplőkre és egyéb más fontos dologra, szeretném leszögezni, hogy a Szellemirtók még mindig király! Nem tagadom, nagy rajongója vagyok a 80-as éveknek és úgy gondolom, hogy azaz évtized egy bizonyos aranykorszakot jelentett a filmtörténelemnek, és ebből adódóan rengeteg remekmű látta meg a napvilágot, és ezek között szerepel az Ivan Reitman által rendezett Szellemirtók is.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Dr. Venkmant, Dr. Stantzot és Dr. Spenglert kirúgják az egyetemről, mert a kutatásaik eredménytelenek és nevetségesek. A három, mindenre elhivatott barát azonban saját vállalkozást alapít, aminek a Szellemirtók nevet adják. Bár a munkájuk fura, de szerencséjükre az első megbízatásra nem kell sokáig várniuk, hiszen a szomszédból már meg is keresik őket, és ezek után indulhat a szellemvadászat…

Ki ne ismerné a Szellemirtók filmzenéjét, ki ne ismerné a bugyuta zöld szellemet, aki mindig csak a bajt csinálja? Hát igen… most is egy olyan műről esik szó, ami a saját korának egyik meghatározó filmje volt, és az idő vasfoga nem tudott kárt tenni rajta. Mindemellett a kiváló színészi gárdának hála megtudtuk, hogy ha szellemekkel találkozunk, akkor nincs baj, hiszen van négy hősünk, akik könnyedén leszámolnak velük. Ivan Reitman rendezését nem a történet tette naggyá, hanem Bill Murray, Dan Aykroyd, Rick Moranis és Harold Ramis. (plus azért illik megemlíteni Sigourney Weivert is, aki most nem Alienekkel harcolt, hanem szellemekkel). A csapat tökéletesen működik, de Bill Murray még így is kilóg közülük. Ő csinálja a show-t, ő a legnagyobb humorforrás, ő legjobb.

A Szellemirtókat lehet majd remake-elni, lehet látványügyileg jobbá tenni, lehet javítani a forgatókönyvön, és sok más egyéb apróságon, DE nem hiszem, hogy valaha is összeáll egy ennél jobb szereplőgárda, mint az 1984-es évben. És bizony ez lesz az, ami miatt húzhatjuk majd a szánkat, mert tényleg nagyszerű az, ahogy szerepelnek.

A film ugyebár közel 30 éves, és sok esetben egy mai fiatal filmszerető húzhatja a száját a látvány miatt, de nem érdemes belekötni, akkor ez volt, ezt tudták, mégis nagyszerű filmeket készítettek. (Amúgy az operatőri munkát Kovács László végezte.) Az első rész kapott egy folytatást is néhány évvel később, ami bár nem lett ilyen jó, mint az első, de simán nézhető kategória. Viszont, ami szintén nagy sikert könyvelhetett el, az a rajzfilmsorozat!

A Szellemirtók egy nagybetűs klasszikus. Lehet szeretni, lehet utálni, de ami tény, az tény. Ma a Bosszúállók csapatán nőnek fel a gyerekek, anno a Szellemirtókén. Úgy gondolom, hogy ezt a filmet is látnia kell legalább egyszer mindenkinek, mert megéri és mert „kötelező”. 8,5/10
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 3., kedd 17:53

Bill Murray hihetetlen :lol: (Szellemirtók)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2013. december 3., kedd 1:04

Nagyfiúk 2. = 4/10
Az elsőnél sajnos gyengébbre sikeredett és sajnos túlságosan erőltetik az undorító poénjaikat. Chris Rock kisfia hatalmas arc volt a filmben, illetve volt még pár poén amik a helyükön voltak. de összességében egy 1x nézhető gagyibb vígjáték.

Sherlock Holmes 1-2 = 7,5 és 6,5
RD jr. alakítása kiváló volt. Hozta azt amit a Vasember filmekből megszoktam tőle, azt az öntelt, picit nagyképű, de mégis briliáns lángelmét aki minden helyzetből kivágja magát. A második film már annyira nem jött be, viszont az első kifejezetten jóra sikeredett szerintem. A film körítése (kosztümök, városi díszletek és a hangulat) kifejezetten meggyőzőre sikeredett.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 2., hétfő 20:04

Űrgolyhók

A legnagyobb paródiák akkor születnek meg, ha az alapanyag is minőséget képvisel. Gondoljunk csak a Horrorra akadva filmekre, a Csupasz pisztolyokra vagy éppen a most terítékre kerülő Űrgolyhókra. Mel Brooks rekeszizom megmozgató filmje olyan műveket vett alapul, mint a Star Wars, az Alien, illetve a Majmok bolygója. Miután ezeket összegyúrta, megszületett a 80-as évek egyik legjobb filmparódiája, az Űrgolyhók.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Lone Starr a belevaló űrcowboy a félig ember, félig kutya társával, Morzsával utazgat a világegyetemben, ám miután megtudják, hogy Vespa hercegnőt megpróbálja elrabolni a gonosz és hatalmas Lord Helmet, hogy általa elrabolhassák a Druida bolygó légkörét, akkor már célirányosan száguldoznak az űrben. Starr és Morzsa hatalmas bátorságról tesznek tanúbizonyságot, amikor szembeszállnak az Űrgolyhókkal, akiket csak a Svarc erejének segítségével tudnak megállítani…

Miután a vígjáték műfaj haldoklik, így nem tudok mást csinálni, minthogy előveszem a régi és időtálló alkotásokat, amiket huszadjára is érdemes megtekinteni. Anno tudtak vígjátékot készíteni, és a rendezők nem csak az akkori jelenre gondoltak. Akkoriban olyan alkotások is napvilágot láttak, amiket manapság is szeretettel vesz elő az ember, és nem csak egyszeri nézésre voltak alkalmasak. Az elmúlt évekből melyik film mondhatja el ezt magáról, hogy újra és újra ugyanazt az örömöt tudja nyújtani? Nyilván 1-2 filmet össze lehet szedni a 2000-es évekből is, de sajnos nagyon rossz irányba ment el a zsáner. Az ártatlan, de annál jóval ütősebb poénokat felváltotta a fingás, a trágár beszéd és Adam Sandler…

No, de visszatérve Mel Brooks filmjére, azt kell mondanom, hogy 26 év után is felüdülés volt megtekinteni, és bizony az elsőosztályú színészi gárdát – már, ami a paródiákat illeti – még mindig öröm volt nézni. A Lord Helmetet alakító Rick Moranis volt véleményem szerint a csúcs az Űrgolyhókban, és a játékának köszönhetően az egész Star Wars univerzum kapott egy jókora pofont. De, igazából senkire nem lehetett panasz. John Candy itt is hozta a tőle elvárható magas szintet, valamint Bill Pullman, George Wyner, és a többiek is helytálltak.

Az Űrgolyhók, és igazából a 80-as évekbeli vígjátékok legnagyobb pozitívuma a jól megírt poénok voltak. (Hát mi más, hiszen vígjátékról beszélünk) Elképesztő természetességgel csinálták meg a legnagyobb ökörségeket is, és a legtöbb esetben a poénok után csak egy „Mi a f***-t tudtunk volna ellőni. Gondoljunk csak az átfésülős jelenetre, a radaros részre, vagy bármelyik jelenetre, ami a 90 perces játékidő alatt lezajlik. A természetesség volt a legnagyobb fegyvere ezeknek a filmeknek, és hiába voltak oltári nagy baromságok, hiába voltak lehetetlen helyzetek, soha nem estek át abba a kategóriába, amikor már kínos vagy éppen erőltetett lett volna az adott szituáció.

Az Űrgolyhókat minden Star Wars-ot szerető embernek látnia kell, de ez a film még azoknak is tökéletes lehet, akik a Star Wars ellen vannak. Mel Brooks filmje a legnagyobbak között van számon tartva és nem is érdemtelenül. Kötelező! 9/10

Kiszivárgott egy előzetes a Halálos Iramban 7-ből!!
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

BLaZE
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle

HozzászólásSzerző: BLaZE » 2013. december 2., hétfő 19:44

kicsit erős képek, de van benne valami :hmmm:
nekem nagyon fog hiányozni ezeken a filmeken nőttem fel, mit tehet az ember, ha egyszer autó b*zi. Tegnap erre kelni nem volt éppen a legjobb dolog. Miért mindig a legjobbakat kell elvennie az életnek...

1
2
halálomig madridista leszek

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2013. december 2., hétfő 13:58

Sztem a Halálos iramban filmek egyértelműen AAA címek. Most valakinek vagy tetszik vagy nem, de attól még az.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2013. december 2., hétfő 2:05

Dalton jó volt agresszív Bondnak. :D

Vissza: