Értékeld a legutóbbi meccset
- BlancoMark
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Nyugodjon mar meg mindenki, jovoheten nem lesz nekik belso vedojuk. Gondolom Alaba megy be es ezzel a bal oldalukat is bukjak, mert egy Bernat nem jelent tamogatast Riberynek. Tovabba lattuk, hogy semmilyen cserejuk nincs es fizikalizisan se birtak mar a kiallitas elott se.
Innem en ugy erzem max akkor eshetunk ki ha befujnak ellenunk egy tizi+piros kombot. A kiallitasig is mindossze ketszer talaltak el a kaput, nem volt kidolgozott helyzetuk es nagyon ki kell majd tamadniuk. Meglesz es meg is kell lennie!
Innem en ugy erzem max akkor eshetunk ki ha befujnak ellenunk egy tizi+piros kombot. A kiallitasig is mindossze ketszer talaltak el a kaput, nem volt kidolgozott helyzetuk es nagyon ki kell majd tamadniuk. Meglesz es meg is kell lennie!
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Rasta írta:Kedves egészségetekre a mérgelődést, engedelmetekkel én nem fogom szarul érezni magam az eredmény és a meccs képe miatt
Köszi, Zidane-al egymás vállán "sírunk"
Ennyi a baja mindenkinek, semmi több.Csalódást keltő, hogy nem tudtunk több gólt szerezni a második félidőben, de Neuer egy igazi fal volt.
Te milyen pesszimista hangulatról beszélsz?!
Hol volt egy olyan HSZ-is, hogy bazdki, most kiesünk, mert csak 1-2 lett?!
Ez amúgy nem pesszimizmus meg sírás... ez csak az elhalasztott lehetőség utáni sóvárgás meg maximalizmus.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára KAG 2017. április 12., szerda 23:40-kor.
ZIDANE
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
elnézést nem lötyögés hanem pihenés. egy Bayern ellen nincs pihenés. ha ma nyerünk 6-0ra akkor sincs pihenés, persze jobb többel nyerni de ez a pesszimista hangulat ami itt van miután nyertünk Münchenben vicc. elég is volt
- Rasta
- Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
Kedves egészségetekre a mérgelődést, engedelmetekkel én nem fogom szarul érezni magam az eredmény és a meccs képe miatt
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Szerintem meg egy kapusnak aki fejben ottvan az reflexbol ki kell hogy csapja azt a fejest.___Samy___ írta:Pedig azt nem szedi ki akárki. Annyira kevés ideje volt.Mondjuk az kozepre ment azt egy normalis kapusnak fognia/utnie kell.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- KAG
Hol írtam egy olyat, hogy laza lötyögés, keresd már ki kérlek.
De számomra ez eléggé evidens, hogy egy 1-2 es eredmény szarabb, mint egy teszem azt akárcsak 1-3 vagy 4-es.
Az utóbbinál nem kellett volna olyan szintű munka a továbbjutáshoz, mint kell most.
De számomra ez eléggé evidens, hogy egy 1-2 es eredmény szarabb, mint egy teszem azt akárcsak 1-3 vagy 4-es.
Az utóbbinál nem kellett volna olyan szintű munka a továbbjutáshoz, mint kell most.
ZIDANE
- ___Samy___
Pedig azt nem szedi ki akárki. Annyira kevés ideje volt.Mondjuk az kozepre ment azt egy normalis kapusnak fognia/utnie kell.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
most ezt konkrétan úgy gondolod hogy ha nyerünk 4-1re akkor a visszavágó laza lötyögés lenne?KAG írta:De ennek megint mi köze van ahhoz, hogy mi itt lezárhattuk volna és pihenhetnénk?
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Mondjuk az kozepre ment azt egy normalis kapusnak fognia/utnie kell.Galacticos írta:
Bale az egyetlen akivel annyira nem voltam megelegedve de ha neuer nem jatszik 2002 vb-s oliver kahnt akkor ott a gol tole is.
Szerintem is jo eredmeny ertunk el.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- KAG
___Samy___ írta:Egyébként ha most a régi Karim-CR duónk lett volna, ezt a Bayernt ma szétkaptuk volna.
Marcelot ne hagyd ki, de ez tényleg így van.
Bár, ha nem ezeket cseréli Zizou, akkor szerintem most is szétkapjuk őket.
ZIDANE
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kicsit ne magyarkodjatok már baszki, annyira tipikus. Vertük a BM-et kint, kiállítástól függetlenül is ez fel volt építve. Az a sokat említett Carlo bosszú is elmaradt. Sok csodát nem rejt a heti Real kezdő, viszont van egy x faktor, a két vadló azért havonta egyszer kifut teljesen motiváltan és eldöntik a meccset. Bale védekezése kulcs volt, ahogy Ronaldo két érkezése is. Azért had cuppantsam le magam, mondtam én hogy Cé érkezéseiből lehet gólokat szerezni, Hummels nélkül nem védik úgy a területet.
Nem illik.
- ___Samy___
Egyébként ha most a régi Karim-CR duónk lett volna, ezt a Bayernt ma szétkaptuk volna.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- KAG
V. Mester 77 írta:Azert az tegyük hozza, h a barca sem piknikezni fog a visszavágónKAG írta:a barcára rápihenve
De ennek megint mi köze van ahhoz, hogy mi itt lezárhattuk volna és pihenhetnénk?
ZIDANE
- Galacticos
Keylor.. Szerintem a golrol nem tehetett de igy hogy a masik oldalon neuer bemutatta h milyen amkor top kapusod van hat igy nalam keseru az egesz.
Carvajal nacho hoztak a kotelezot. Ramos isten, ahogy a vegen megint golt fejelt.. Az lett volna az i-re a pont de igy is jo. Na es marcelo akinek szerintem oriasi szerepe volt abban h ilyen jok voltunk az utolso fel oraban, ez a marcelo kene mindig.
Bale az egyetlen akivel annyira nem voltam megelegedve de ha neuer nem jatszik 2002 vb-s oliver kahnt akkor ott a gol tole is.
Ronaldo benzema paros pedig megmutta h meg mindig piszok jok egyutt, ahogy a modric kroos paros is.
Negativum: a kamutizi ami bar igy jo volt mert ez volt a fordulopont, de az a 2perc iszonyat bosszanto volt amig nem lotte fole vidal.
Es akkor naluk is kidolt a 2. Es 3. Szamu kh.
Amivrl maximalisan elegedett vagyok h ugy erzem h egy nehany par perces idoszaktol eltekintve teljesen kontrollaltuk a meccset. Robben nem ment semmjre ahogy ribery es thiago sem. Azert mullernek lehetett volna par lehetosege ha jobban veszi at vagy jobban helyezkedik, lewaval ez teljesen mas lett volna de mindegy ez van. Elore a 12.ert.
Carvajal nacho hoztak a kotelezot. Ramos isten, ahogy a vegen megint golt fejelt.. Az lett volna az i-re a pont de igy is jo. Na es marcelo akinek szerintem oriasi szerepe volt abban h ilyen jok voltunk az utolso fel oraban, ez a marcelo kene mindig.
Ronaldo benzema paros pedig megmutta h meg mindig piszok jok egyutt, ahogy a modric kroos paros is.
Negativum: a kamutizi ami bar igy jo volt mert ez volt a fordulopont, de az a 2perc iszonyat bosszanto volt amig nem lotte fole vidal.
Es akkor naluk is kidolt a 2. Es 3. Szamu kh.
Amivrl maximalisan elegedett vagyok h ugy erzem h egy nehany par perces idoszaktol eltekintve teljesen kontrollaltuk a meccset. Robben nem ment semmjre ahogy ribery es thiago sem. Azert mullernek lehetett volna par lehetosege ha jobban veszi at vagy jobban helyezkedik, lewaval ez teljesen mas lett volna de mindegy ez van. Elore a 12.ert.
- Mester77
Azert az tegyük hozza, h a barca sem piknikezni fog a visszavágónKAG írta:a barcára rápihenve
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Azért ezt az öngyilkos hangulatot én sem értem.
Jó meccs, szép eredmény és remélhetőleg a Bernabeuban is tolunk egy hasonló eredményt.
Ésszel és nyugodtan játszottunk, nagyon figyelve a védekezésre is.
Jó meccs, szép eredmény és remélhetőleg a Bernabeuban is tolunk egy hasonló eredményt.
Ésszel és nyugodtan játszottunk, nagyon figyelve a védekezésre is.
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Tartottam a meccstől , de jól játszottak a fiúk mondjuk a kamu tizinél megijedtem .. de hála istennek kihagyta .. hát innen már be kell húzni ,2 góllal nem hiszem hogy nyer a Bayern a Bernabeuban akár van Lewa akár nincs.
- Rasta
- Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
Ahhoz azért Neuernek is volt nem kis köze. Az egyetlen nagyobb negatívum nekem az James volt, szabályosan fájt nézni, ahogy elsétálgat, de most ez is lényegtelen. Egyelőre a saját kezünkben van a sorsunk, kicsit bízhatnánk a srácokban meg Zidane-ban, hogy tudják, hogy mit csinálnak.KAG írta: Akkor lett volna sima, ha 1-4, nem 1-2.
Idegenben megvertünk a Bayernt. 2:12-es kapuralövési aránnyal. Nem lett Ramos és Modric eltiltott, sőt oda ment egy teljesen jogos piros. A jogtalan tizit kihagyták. Ennél sokkal jobban nem nagyon alakulhatott volna a meccs.
Értem én, hogy lezárhatta volna Zidane, de tippre nem véletlenül nem rontottunk nekik 10 emberrel sem. Nekem ennyi a világos.
- RaúlCF
de. és hányszor játszották el az évek alatt azt hogy nagy az arc és koppannak. nyílván kényelmesebb lett volna egy nagyobb győzelem csak azt akartam mondani hogy ez is teljesen rendben van.Realista24 írta:Nem tűnt fel, hogy mi a REAL MADRID vagyunk?RaúlCF írta:aztán annyira lerendezzük ezt a meccset hogy a szokásos nagy arccal tolnak egy psgt. lehetett volna több, helyzetek megvoltak kimaradtak ez van visszavágón ugyanez a mentalitás és előnyben vagyunk.
Ez az előny egészen addig szép és jó, amíg nem tol nálunk is véletlen valaki egy Javi Martinezt, vagy hasonló. Ez a Bayern nagyon erős, az első félidőben lerendezhettek volna minket, aztán a másodikat meg mi hoztuk. Csak az a bajom ezzel, hogy ez a Bernabeuban is előfordulhat akár fordítva is. Ma lerendezhettük volna, és szerintem nem szégyen bevallani azt, ha ettől sokan félnek, mert mi leszünk a világ hülyei egy ilyen második félidő után, ha mégis ki tudunk esni - hazai pályán ráadásul! Ezt azért nem kívánom magunknak. Úgyhogy ezután minimum, hogy be kell húzni, mert nagyon keserű volna innen kiesni.
(Szóval szép volt, meg minden, de el ne csesszük innen!)
(Szóval szép volt, meg minden, de el ne csesszük innen!)