Kommentáld a híreket
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Egyre több helyen írják, hogy ez ennyi volt. Szomorú, mert itt kiteljesedhetett volna. Igazi bajnokok között lehetett volna. Nem mellesleg Benzemától tanulni sem piskóta. Neki jobb a Neymar féle bulizós, bratyizós, instás közeg. Ez van. Jöjjön olyan, aki ha felhúzza ezt a mezt örömmel teszi és mert a világ legnagyobb klubjában akar játszani egy győztes közegben.
Tucsi ,Gnarby, Darwin, James remélem ilyenek.
Tucsi ,Gnarby, Darwin, James remélem ilyenek.
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Nah kommunikálják le akkor officiálisan, aztán lapozzunk, veréb.
- BlancoMark
Persze megfenyegettek egy vilagsztar focistat, ezt te sem gondolod komolyan.Sierra írta: En azert nem kopkodnek ra, nem tudhatjuk mi megy a hatterben. Tenyleg lehet meg lett fenyegetve, meg az egesz csalad. Siman kinezem beloluk. Nem veletlenul “ragaszkodnak” ennyire hozza, itt tuti valami simlisseg a hatterben. Ugymond meg lett gyozve, az hogy milyen eszkozokkel… az mar mas kerdes. Ott baszta el a gyerek, hogy egyaltalan az arabokhoz igazolt. Tul nagy kutya ez a Kelafi ahhoz, hogy csak ugy elengedje a jovo, sot lassan a jelen legnagyobb remenyseget. En ezt mar tavaly is sejtettem, hogy ezek tenyleg kepesek BARMIT megtenni, hogy ott maradjon. Es itt most szo szerint barmit.
3 ev alatt 300-400 millio, ezek a szavak amiket keresel.
- flori
Már lehozta mindenki, ez tényleg eldőlt. Én konkrétan sokkban vagyok, biztos voltam benne, hogy itt kezdi meg a nyarat.
Elképesztő, hogy meg tudták győzni. Azt a gyereket, akinek Real Madridos poszterei voltak a falon, aki pár hónappal ezelőtt menni akart. Elkeserítő. A Real Madrid minden játékos felett áll, de ő is kellett volna egy korszakos csapathoz.
Innentől természetesen total hate, ilyet nem lehet csinálni. Remélem visszakapja ezt az élettől.
Elképesztő, hogy meg tudták győzni. Azt a gyereket, akinek Real Madridos poszterei voltak a falon, aki pár hónappal ezelőtt menni akart. Elkeserítő. A Real Madrid minden játékos felett áll, de ő is kellett volna egy korszakos csapathoz.
Innentől természetesen total hate, ilyet nem lehet csinálni. Remélem visszakapja ezt az élettől.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
A saját szemével látta, ahogy 10 kicsi kecske felmosta a fejbengyene csapatával a padlót 20 perc alatt. Oda orvosi papír nem kellett volna..
Ha neki jobban ízlik a sz@r ízű nyalóka, jó étvágyat hozzá továbbra is.. Vicces lesz a jövő szombat
Ha neki jobban ízlik a sz@r ízű nyalóka, jó étvágyat hozzá továbbra is.. Vicces lesz a jövő szombat
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
En azert nem kopkodnek ra, nem tudhatjuk mi megy a hatterben. Tenyleg lehet meg lett fenyegetve, meg az egesz csalad. Siman kinezem beloluk. Nem veletlenul “ragaszkodnak” ennyire hozza, itt tuti valami simlisseg a hatterben. Ugymond meg lett gyozve, az hogy milyen eszkozokkel… az mar mas kerdes. Ott baszta el a gyerek, hogy egyaltalan az arabokhoz igazolt. Tul nagy kutya ez a Kelafi ahhoz, hogy csak ugy elengedje a jovo, sot lassan a jelen legnagyobb remenyseget. En ezt mar tavaly is sejtettem, hogy ezek tenyleg kepesek BARMIT megtenni, hogy ott maradjon. Es itt most szo szerint barmit.
Ha most tenyleg hosszabbit, akkor egy igazi kis penzehes kocsog. Semmi tobb. Ugyanis, ha maradni akart volna hosszabithatott volna mar télen is vagy 2-3 honapja. Ergo csak a penz miatt csinalja, kisajtolta a legtobbet. Kis nyomorek pocs
Real Madrid eddig is volt, es lesz is.
Real Madrid eddig is volt, es lesz is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Toti 2022. május 21., szombat 15:46-kor.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ne mar, ezt nem hiszem el. Ha tenyleg igy lesz azert az nagy csalodas, de elkell fogadni es menni tovabb azzal aki itt akar jatszani. Viszont en meg varok, volt itt mar 99% Real Madrid is. Az egyik oldalon a vilag legnagyobb klubja 13 bl gyozelemmel a masik oldalon meg a psg
Én csak azt kívánom a kis Mbappénak, hogy annyira legyen sikeres egyéni címekben, mint az alkesz-drogos Neymi fiú.
Szépen behülyítették a fejét. Ilyen játékos nem kell ide.
Jöhet a Porro/R.James+Tchoaumeni+Gnabry/Mané pakk. Esetleg Darwin Nunez. Aztán a teknőc meg kurvázhat Párizsban kedvére a cimbikkel.
Szépen behülyítették a fejét. Ilyen játékos nem kell ide.
Jöhet a Porro/R.James+Tchoaumeni+Gnabry/Mané pakk. Esetleg Darwin Nunez. Aztán a teknőc meg kurvázhat Párizsban kedvére a cimbikkel.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
És ezt honnan tudod?lestat írta:Ez meg bullshit.Donát írta:
Baromi sérülékeny, nem mertünk kockáztatni. Én valahol megértem.
Iden szenvedett veluk.
Na bumm
Nem ezert nem vettuk meg ganem mert a penzehes teknosre gyujtottunk...big joke.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Donát 2022. május 21., szombat 15:46-kor.
Az biztos, hogy amíg Perez itt lesz, Bappet már nem látjuk real mezben. Jól átbaszata az öreget, úgy érzem kemény nyár elé nézünk.flori írta:Ekkora blama valószínűleg soha nem volt a klub történetében. Átbaszta Perezt konkrétan. Wow.Igy a foldre ulni ket szek koze, azt a jo kurva elet.
- BlancoMark
Szerintem vegul Haaland offolt ki minket, Mbappe es Benzema miatt joggal gondolhatta hogy a City jelenleg jobb dontes.Realista24 írta:Mbappéra ment az all in, úgy fest. Nem a sérülés vagy nem sérülés a ludas.Donát írta:
Csak annyit kerek hogy ne B-opciokban gondolkodjunk Haalandra varva mert ez a varakozos/majd jovore strategia nem mukodokepes.
-
Komolyan nem értelek titeket, hogy ez miért a klub blamája. Itt a játékos részéről van maximum gerinctelenség, ha tényleg a szavát adta, és úgy visszakozott.flori írta:Ekkora blama valószínűleg soha nem volt a klub történetében. Átbaszta Perezt konkrétan. Wow.Igy a foldre ulni ket szek koze, azt a jo kurva elet.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Ez meg bullshit.Donát írta:Baromi sérülékeny, nem mertünk kockáztatni. Én valahol megértem.lestat írta: Mondtam hogy Haaland a mi emberünk karakterben...
Iden szenvedett veluk.
Na bumm
Nem ezert nem vettuk meg ganem mert a penzehes teknosre gyujtottunk...big joke.
Mentalitasban oriasi kulonbsegek vannak kozottuk.
Kar hogy elkurtuk.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Verjem a kummaéletbe. Fabrizio herewego marad.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Az anyja azért szépen belépett a legjobb jatekosugynokok vilagaba.flori írta:Ekkora blama valószínűleg soha nem volt a klub történetében. Átbaszta Perezt konkrétan. Wow.Igy a foldre ulni ket szek koze, azt a jo kurva elet.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Es most mehet majd masra vagy masokra vagy megint tartogatjuk a lóvèt evekig?Realista24 írta:Mbappéra ment az all in, úgy fest. Nem a sérülés vagy nem sérülés a ludas.Donát írta:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mbappéra ment az all in, úgy fest. Nem a sérülés vagy nem sérülés a ludas.Donát írta:Baromi sérülékeny, nem mertünk kockáztatni. Én valahol megértem.lestat írta: Mondtam hogy Haaland a mi emberünk karakterben...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- flori
Ekkora blama valószínűleg soha nem volt a klub történetében. Átbaszta Perezt konkrétan. Wow.Igy a foldre ulni ket szek koze, azt a jo kurva elet.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
-
Baromi sérülékeny, nem mertünk kockáztatni. Én valahol megértem.lestat írta: Mondtam hogy Haaland a mi emberünk karakterben...