Premier League
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Re: Premier League
Maga helyett nem akar vajon edzőt venni?
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
28, szerintem 3412-t akar Wengerkodo írta:Azt sem értem minek nekik Aubameyang. Ott volt Lacazette kezdőnek, meg a Welbeck-Giroud páros a padra. Szélre igazoltam volna inkább a helyükbe, vagy a védelembe.
Főleg 30 éves játékost, ennyi pénzért, aki max sebességben kiemelkedő.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Azt sem értem minek nekik Aubameyang. Ott volt Lacazette kezdőnek, meg a Welbeck-Giroud páros a padra. Szélre igazoltam volna inkább a helyükbe, vagy a védelembe.
- sebydani
Szerintem hiba lenne amúgy kirakni a szélre a gabonit és Lacazette sem oda való. Kíváncsi vagyok, hogy oldja meg a cipzárok mestere mert még van mögöttük egy Özil is.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
auba hivatalos es michy orvosin van a bvbnel.
De mindegyik menni akar, szóval nem tudom, mire várnak. Dortmund szerintem jól járna a belgával, az Arsenalnak már édesmindegy, a Chelsea is erősödne Zsiruval.BBeno írta:mert itt egy szerelmi háromszögnek kell beteljesülnie. auba-arsenal giroud - chelsea és michy -bvb.illgner írta:Biztos már Giroud-nak a Chelsea? Nagy a hallgatás ebben az ügyben. Eléggé kicentizik ezt az Auba-féle transzfert is.
mert itt egy szerelmi háromszögnek kell beteljesülnie. auba-arsenal giroud - chelsea és michy -bvb.illgner írta:Biztos már Giroud-nak a Chelsea? Nagy a hallgatás ebben az ügyben. Eléggé kicentizik ezt az Auba-féle transzfert is.
Biztos már Giroud-nak a Chelsea? Nagy a hallgatás ebben az ügyben. Eléggé kicentizik ezt az Auba-féle transzfert is.
Nem tudom, milyen lehet egy senal-szurkoló lelkiállapota, de az biztos, hogy nem tudnak két jó meccset lehozni egymás után. Elég nyilvánvaló, hogy most már messze kerültek a top4-től is, ami az elmúlt 10 évben a védjegyük volt.
az oké hogy a swansea megveri a poolt úgy hogy egykapuzott a pool, de itt az arsenal ellen még partiban is voltak. bejött ez a 4-3-3 wengernek ahogy látom...
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Wenger tuti agyvérzést kapott kár, hogy azt már nem mutatták.. csodás gól.
monreal is tiszta amatőr volt itt. ahelyett hogy előre verte volna, dobásra engedte amivel magára húzta a swanseat. erre jön cech... szép gól.
- nzooli93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Jesszus ez ultragaz
Megis erdemlik..ospina nagy tehetseg volt, anno mikor lehetoseget kapott nagyon jo volt. Erre a tata cech az alap. Minden evben nem egy komikus potyaja van mar.
Megis erdemlik..ospina nagy tehetseg volt, anno mikor lehetoseget kapott nagyon jo volt. Erre a tata cech az alap. Minden evben nem egy komikus potyaja van mar.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
flori írta:Guardiolának még lesz arca igazolni egy 60 millió fontos Mahrezt? Tényleg ultimate team megy ott.
Közel 1 milliárdból csak nyer egy BL-t ez a zseni.
Edzőzseni. Minden idők legjobbja etc...
Mourinhot is körbe lehet röhögni a balfasz nyilatkozataiért amikor kb magat köpi szembe de a kopaszt is akkor
Mou legalabb szarbol is várat tudott épiteni. Kár hogy ma már egyikőjüknek sem elég a világ pénze sem.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
ziro4vr írta:De guardiola logikusan igazol, tegnap itt le lett vezetve.
Logikusan megvesz mindenkit háromszoros áron, aztán sunnyogva padra teszi majd eladja ötöd annyiért.
De minderről mi tehetünk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
De guardiola logikusan igazol, tegnap itt le lett vezetve.
Logikusan megvesz mindenkit háromszoros áron, aztán sunnyogva padra teszi majd eladja ötöd annyiért.
Nem illik.
- sebydani
Dehogy nyer, idén sem lesz köze hozzá.flori írta:Guardiolának még lesz arca igazolni egy 60 millió fontos Mahrezt? Tényleg ultimate team megy ott.
Közel 1 milliárdból csak nyer egy BL-t ez a zseni.