Az elso felidoben azt hittem foldhoz baszom a soros korsot. Nem jatszottunk jol, majdnem 2-0-as hatranyba kerultunk. A spori csunyan benezte, nem ertem egyebkent, videobiro nelkul is ra tudnanak szolni, hogy kirugas kovetkezik. Na mindegy. Ez volt a kulcs, 2-0-rol nem sok eselyunk maradt volna a tovabbjutasra. Aztan jott CR.
Es itt alljunk meg egy pillanatra. Nem szokasom izelni, meg hangulatot szitani, de ilyenkor hol vannak a karogok? Megertem a masik oldal kritikait, nagyreszuk jogos, es igaz is. Na de valaki hajlamos mar szo szerint kibacni a csapatbol, ami azert elegge szanalmas hozzaallas es tulzas. Jo az oreg a haznal, 32 evesen is eldonteni egy ilyen meccset, nem semmi. A sok suttyo peldat vehetne rola, de komolyan. Lehet, hogy megkopott, de idonkent meg felemeli a kozepso ujjat a sok karogonak. Az egesz idenyben gyengen teljesit, de majd ha lesz mas aki csak megkozeliti hozzaallasban es profizmusban, illetve kepes ennyi golt szerezni durvan szar formaban is, na majd akkor...
Bale nagyon halovany volt, max 60 %os allapotban van, egyertelmu. Tole meg varok egy durrantast a szezonban, hacsak mem serul le 2 honapra.
Kroos tanar volt, ahogyan Nacho es Ramos is, habar elobbi szerintem lemaradt Vidalrol 1-0-nal.
Marcelonak ahogy terulete nyilt, egybol ficankolt, az elso felidoben csak vedekezesre futotta, de jol hatastalanitotta Robbent. Ribery es Muller nem tudom hogy lehetnek a Bayernben, foleg Ancelottinal. Nagyon keveset tudnak hozzatenni.
Modric nekem kicsit Iniesta, jelentosen visszaesett, de meg mindig hasznos, viszont mindket jatekos eseteben igaz, hogy megfelelo igazolassal potolhatoak lennenek. Sajnalom a horvatot, hogy nem 26 eves...
Casemiro... szerintem egyaltalan nem hasznos. Isco vagy Kovacic is le tudna hozni ezt, elsosorban tamadasban nem erunk vele sokat. Igy, hogy CR es Bale is visszazart, teljesen felesleges volt. Es a tovabbiakban is jo lenne, ha a ket ló visszazarna, mindig, ezaltal szuksegtelenne valna a szerepeltetese, es belephetne a rendszerbe Isco vagy Kova. Annyira adja magat...
Neuer. Szavak nincsenek ra, nem hittem el, miket fogott meg. Szeretem Navast, de DDG es a tobbi fiatal elit kapus a jovo, nekunk pedig a legjobbak kellenek, hosszutavra, szoval nyaron el kell hozni a spanyolt.
Lewandowskitol nagyon tartok, ha o lesz, sokkal veszelyesebb lesz a Bayern, ez az ember mar parszor megleckeztetett minket. Oda kell majd ra figyelni.
A 2. felidoben ideges voltam, mert eldonthettuk volna a meccset. Sajnalom, hogy azt a stilust kepviseljuk, hogy inkabb visszaveszunk. Volt mar ilyen a Barca ellen is, kitomhettuk volna oket, de akkor is inkabb lotyogtunk. Hianyzik az a mentalitas, hogy nem hasznaljuk ki ezeket a lehetosegeket. Mar a 3-1 is kedvezo lett volna, tekintve a menetrendunket. Nagyon kemeny lesz. Talan jobb igy, de azert orultem volna. Zidane tudja mit csinal, a biztonsagra jatszott, vegulis igaza van, az 1-2-ot alairtam volna barmikor, csak adott szituacioban azert bosszanto tud lenni...
Osszessegeben: turelemmel es szerencsevel vertuk a Bayernt, kivancsi leszek, eleg lesz e ez az elony... Vamos Real, Hasta el final! HALA MADRID!