Mozi, filmek
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Mozi, filmek
235-240 sacc/kb IMDb alapján.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Mínusz 4 hónap alvás. Mínusz 3 hónap munka. Mínusz 1 hét kulázás, és a többi...Vágod, hogy 1 hónapot elszabtál a 11-ből ? de úgy kajak fullra egy hónapot. pedig addig egy csomó érdekes hsz-t is írhattál volna ide
Sokan alvással teszik ugyanezt, én meg filmmel, és munkával helyettesítem, azt a +2-4 óra felesleges alvást, a délig fekvés helyett. Szóval nem érzem úgy, hogy elszabtam volna, inkább úgy mondanám, hogy feldobtam a munkámat, így az az idő mindjárt felírható lenne oda, illetve felváltottam a tv műsorokat, érdekesebbre.
A számok meg nem szolgálnak semmit, csupán sorszámok, a címekhez. Én nem reklámozom, de ha megkérdezi valaki kirakom az asztalra.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Sok vitát megint félbeszakítván itt a legújabb American Hustle TV-Spot.
Már most imádom. (10/10 trailer alapján trollolo )
Már most imádom. (10/10 trailer alapján trollolo )
Anis írta:Darabra nem tudom hány fajta sorozatot, de 2000+ rész felett vagyok idén, filmből pedig a 157.et nézem éppen az idei évben (igaz ebből lejön 19, amiket idő előtt kinyomtam, szóval 138.-at nézem éppen amiket végig is nézek)Anyaka írta:Nekem megvan a 12 sorozat, és a 300+ film. De én, azért vezetem, hogy tudjam mit láttam már. Ettől függetlenül a 365 szép szám lenne év végére.
(2012-ben 151-et néztem meg végig)
Vágod, hogy 1 hónapot elszabtál a 11-ből ? de úgy kajak fullra egy hónapot. pedig addig egy csomó érdekes hsz-t is írhattál volna ide
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Neked mi bajod van Faust? De komolyan, mi rosszat írtam bmeg?
De oltogassal itt, ahelyett hogy rakerdeznel privatban normálisan.
De oltogassal itt, ahelyett hogy rakerdeznel privatban normálisan.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- IkerCasillas
- Kedvenc játékosaid: IC
- Kedvenc csapatod: RMCF
Hát, nem tudom te hogy vagy vele, de nekem ettől olyan érzésem van, mint amikor a kék osztrigában kirakják az asztalra, és összemérik, hogy na akkor kinek mekkora.Faust írta:Ettől is hülyét tudok kapni...Te egész nap a gép előtt ülsz, meló mellett nyomod a faszbúkot 24/7, írsz napi 485945 rövidhírt meg 37483 hosszút, most mondjam azt, hogy kemény vagy? Neked ez a hobbi, nekik a filmdarálás. Ez okoz nekik örömöt. Fasznak kell állandóan belekötni valamibe.
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Darabra nem tudom hány fajta sorozatot, de 2000+ rész felett vagyok idén, filmből pedig a 157.et nézem éppen az idei évben (igaz ebből lejön 19, amiket idő előtt kinyomtam, szóval 138.-at nézem éppen amiket végig is nézek)Anyaka írta:Nekem megvan a 12 sorozat, és a 300+ film. De én, azért vezetem, hogy tudjam mit láttam már. Ettől függetlenül a 365 szép szám lenne év végére.
(2012-ben 151-et néztem meg végig)
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
The Hunger Games: Catching Fire: Szerintem is nagyon jó volt, abszolút megérte a mozit. A vége nálam is felhúzza, meg a jó zenehasználat. Sokat javult az első rész óta. 8/10
A sentry által felvetett témához:
A mozi nem művészet, hanem szórakoztatóipar, külön hangsúllyal emelném ki az IPAR szót.
A lényeg egyszerű: legyen minnél egyszerűbb, minnél látványosabb, mert a nagy tömegeket ez vonzza, ez szórakoztatja, ezért fizetnek, ez hozza vissza a bevételt, ez termel profitot. Nem rád reflektálva, de elfogult sznobságnak tartom a "zsáner" efféle lenézését (most speciel nem egyéni filmekről beszélünk, hanem a szórakoztató blockbusterek összeségéről). Én kurvára utálom a Transformerst, tényleg, de ha a reggeli termésed különb nála, akkor hajrá, csináld nagyban. Bay is egy tehetségtelen idióta véleményem szerint, viszont nem lehet amellett elmenni, hogy technikai tudásra a legnagyobbak között van, és amit csinál, azt jól csinálja többségében. Miért sorvadna el a lelke? Ekkora hülyeséget. Erre szakosodott, ezt élvezi és imádja, és ezzel keresi szarrá magát. Megvan az egészséges egyensúly a blockbusterek és az egyedibb, mélyebb filmek között, csak az IPAR nyilván a biztosabbat promózza és támogatja. Nyilván az igazi érték az utóbbi kategóriában van, de ha nem lenne a hollywood-i ipar, akkor a művészibb ágazat sem létezne, mert ad 1. még ennyi pénz sem lenne az "értékesebb" filmekre, ad 2. a filmtechnika az elmúlt 100 év fejlődésének a töredékét sem tudná felmutatni, beszéljünk akár kamerákról, kameramozgatókról, lámpákról, stbstbstbstb. Minden vonulatnak megvannak a nagyágyúi, ilyen szinten lenézni a könnyedebb műfajt képviselő rendezőket pedig arcátlanság. Vagy, amint már mondtam, meg lehet mutatni, hogy lehet ezt jobban csinálni. Aki pedig azt mondja, hogy soha nem néz ilyen filmeket, mert soha nem esik jól neki megnézni egy agykikapcsoló darát, egy standard akciófilmet, az egész egyszerűen hazudik.
Az Indiana Jones-ra meg nem mondok semmit. "Régi", atyám...
A mozi nem művészet, hanem szórakoztatóipar, külön hangsúllyal emelném ki az IPAR szót.
A lényeg egyszerű: legyen minnél egyszerűbb, minnél látványosabb, mert a nagy tömegeket ez vonzza, ez szórakoztatja, ezért fizetnek, ez hozza vissza a bevételt, ez termel profitot. Nem rád reflektálva, de elfogult sznobságnak tartom a "zsáner" efféle lenézését (most speciel nem egyéni filmekről beszélünk, hanem a szórakoztató blockbusterek összeségéről). Én kurvára utálom a Transformerst, tényleg, de ha a reggeli termésed különb nála, akkor hajrá, csináld nagyban. Bay is egy tehetségtelen idióta véleményem szerint, viszont nem lehet amellett elmenni, hogy technikai tudásra a legnagyobbak között van, és amit csinál, azt jól csinálja többségében. Miért sorvadna el a lelke? Ekkora hülyeséget. Erre szakosodott, ezt élvezi és imádja, és ezzel keresi szarrá magát. Megvan az egészséges egyensúly a blockbusterek és az egyedibb, mélyebb filmek között, csak az IPAR nyilván a biztosabbat promózza és támogatja. Nyilván az igazi érték az utóbbi kategóriában van, de ha nem lenne a hollywood-i ipar, akkor a művészibb ágazat sem létezne, mert ad 1. még ennyi pénz sem lenne az "értékesebb" filmekre, ad 2. a filmtechnika az elmúlt 100 év fejlődésének a töredékét sem tudná felmutatni, beszéljünk akár kamerákról, kameramozgatókról, lámpákról, stbstbstbstb. Minden vonulatnak megvannak a nagyágyúi, ilyen szinten lenézni a könnyedebb műfajt képviselő rendezőket pedig arcátlanság. Vagy, amint már mondtam, meg lehet mutatni, hogy lehet ezt jobban csinálni. Aki pedig azt mondja, hogy soha nem néz ilyen filmeket, mert soha nem esik jól neki megnézni egy agykikapcsoló darát, egy standard akciófilmet, az egész egyszerűen hazudik.
Az Indiana Jones-ra meg nem mondok semmit. "Régi", atyám...
Ettől is hülyét tudok kapni...Te egész nap a gép előtt ülsz, meló mellett nyomod a faszbúkot 24/7, írsz napi 485945 rövidhírt meg 37483 hosszút, most mondjam azt, hogy kemény vagy? Neked ez a hobbi, nekik a filmdarálás. Ez okoz nekik örömöt. Fasznak kell állandóan belekötni valamibe.Realista24 írta:Kemények vagytok
- Anyaka
A bevételt általában el szokták csalni. Nem véletlen, hogy az első részek sehol sincsenek sok széria harmadik részéhez képest. Szóval az nem túl mérvadó.
Meg ott az infláció is. Eladott jegyek darabszámára pontosabb lenne.
Engem jobban érdekelnének a kiadások, abból ki lehetne számítani a valódi bevételt, mert kb. harmadolni lehet. Jelmez tisztítás - 500.000 $
Meg ott az infláció is. Eladott jegyek darabszámára pontosabb lenne.
Engem jobban érdekelnének a kiadások, abból ki lehetne számítani a valódi bevételt, mert kb. harmadolni lehet. Jelmez tisztítás - 500.000 $
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
engem meglep a vasember 3 5. helye
az 1. rész még csak-csak elment , de a második és a 3. egy nagy rakás ..
az 1. rész még csak-csak elment , de a második és a 3. egy nagy rakás ..
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Azért az Oroszlánkirály közel 1 milliárdja '94-ben odaszabós.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Egyebkent itt a teljes listaRemy írta:1,1238 milliárd dollárt szedett össze világszerte a Transformers 3 (ami amúgy a leggyengébb minőségű az emberek szerint)sentry írta:...
Tehát ezek után bátran meglehet kérdezni Bayt, hogy mennyire érdekli, hogy szar filmeket csinál?
6. legtöbb bevételt hozó film.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
1,1238 milliárd dollárt szedett össze világszerte a Transformers 3 (ami amúgy a leggyengébb minőségű az emberek szerint)sentry írta:...
Tehát ezek után bátran meglehet kérdezni Bayt, hogy mennyire érdekli, hogy szar filmeket csinál?
6. legtöbb bevételt hozó film.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- h3x0r
En inkabb a sorozatokat szeretem, tavaly telen kiszamoltam, hogy atlagosan napi masfel orat toltottem sorozatok nezesevel. Azota ez a szam szerint jocskan megnott.
Ha jol szamolom, akkor iden eddig 69 filmet neztem meg
mondjuk en kethetente megyek haza (3.5 ora haza es 3 vissza), legtobbszor pedig vagy filmet nezek vagy sorozatot. Habar az utobbi idoben sokat olvastam (a game of thrones elso kotetet is csak vonaton utazva olvastam ki.)
Ha jol szamolom, akkor iden eddig 69 filmet neztem meg
mondjuk en kethetente megyek haza (3.5 ora haza es 3 vissza), legtobbszor pedig vagy filmet nezek vagy sorozatot. Habar az utobbi idoben sokat olvastam (a game of thrones elso kotetet is csak vonaton utazva olvastam ki.)
Indiana Jones-rol nem tudok nyilatkozni, mert ha lattam, akkor az nagyon regen volt. Viszont en szeretem a csak latvany filmeket is, neha jol esik egy hosszabb nap utan beulni a fotelbe es csak bamulni a robotokat, kocsikat, stb.csabi* írta:ez komoly ,hogy ilyen pacific rimre meg halálos iramra többet adsz mint az indiana jonesra ?
ja és az összes transformers film szar ..
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Uhh ezt inkább kihagyom , de angol felirattal már van az Enemies Closer. Lehet, hogy a hétvégén nekiugrok.soadroli írta:Remy, Van Damme új filmje már elérhető a boltokban, szinkronosan is . Kár hogy nem hamarabb, így már nincs esélye beférni a toplistádba
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Remy, Van Damme új filmje már elérhető a boltokban, szinkronosan is . Kár hogy nem hamarabb, így már nincs esélye beférni a toplistádba
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Tévém sincs (mármint van, csak nincs bekötve, szóval legfeljebb filmnézésre használom), úgyhogy az említett zseniális alkotások szóba sem jönnek.Anyaka írta:Ha nem néz az ember Édes Életet, meg Barátok köztöt, akkor minden este tudja helyettesíteni egy filmmel. Így nem is olyan durva.
No mindegy, azért elég szép az a háromjegyű szám.
- mocsok
de ki az a hülye aki nem nézi meg minden hétköznap este az éjjelnappal budapest-barátokközt kombót?Anyaka írta:Ha nem néz az ember Édes Életet, meg Barátok köztöt, akkor minden este tudja helyettesíteni egy filmmel. Így nem is olyan durva.
- Anyaka
GT37 írta:Realista24 írta:Kemények vagytok
300+ film amúgy elég durva, én szerintem egész életemben összesen nem láttam ennyit.
Ha nem néz az ember Édes Életet, meg Barátok köztöt, akkor minden este tudja helyettesíteni egy filmmel. Így nem is olyan durva.