FIFA
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Re: FIFA
Rendes piacon kerül 23 ezerbe, és még kicsit kevesebbe is
http://www.futbin.com/player/3177/marcelo
Napok óta 18 körül van, csak meg kell találnod a jót
És szerintem nem éri meg lecserélni
http://www.futbin.com/player/3177/marcelo
Napok óta 18 körül van, csak meg kell találnod a jót
És szerintem nem éri meg lecserélni
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem. 26 még mindig a legolcsóbb..
Egyébként Lopezt megéri lecserélni Ikerre 10k körül?
Én amúgy összevásároltam kb 30000 értékben 18 játékost, nagyjából dupla áron mennek majd el, ha minden igaz.
Egyébként Lopezt megéri lecserélni Ikerre 10k körül?
Én amúgy összevásároltam kb 30000 értékben 18 játékost, nagyjából dupla áron mennek majd el, ha minden igaz.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- sebydani
4 ezer volt legutóbb ami stabil ára voltRealRaúl77 írta:Müllernek egyébként alapjáraton mennyi volt az értéke? Vettem egyet 2000-ért, mert borzasztó alacsonynak tűnt, de amúgy nem tudom normál áraknál mennyit ért.
Én 11 ezerért vettem és mindegyik max 13 ezerért keltel Nem elírtad és 16-ot akartál írni? Az reálisabb mert annyiért már lehet venni buy now-al ténylegMarcelot akarok majd venni. Mikor érdemes? Lesznek még alacsonyabbak az árak? 26ezer körül van most.
Én összesen 24 játékost vettem, iszonyat brutál fél- és harmadárakon, alig várom jöjjön belőle a profit. Saját csapatba pedig jött Marcelo és Casillas
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Szerintem varhatsz meg kicsit.
En csak egy Sirigut vettem 3k-ert,olcsobban mint amennyi eddig volt,de lehet hogy meg megy lejjebb az ara.
Osszedobok egy PL csapatot is mert Balo,Falcao es Valencia megvan orokre. (Bar a jobbszelso nem utobbi lesz csak amig kiprobalom max)
En csak egy Sirigut vettem 3k-ert,olcsobban mint amennyi eddig volt,de lehet hogy meg megy lejjebb az ara.
Osszedobok egy PL csapatot is mert Balo,Falcao es Valencia megvan orokre. (Bar a jobbszelso nem utobbi lesz csak amig kiprobalom max)
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- RealRaúl77
bocs a dupláért.
Marcelot akarok majd venni. Mikor érdemes? Lesznek még alacsonyabbak az árak? 26ezer körül van most.
Marcelot akarok majd venni. Mikor érdemes? Lesznek még alacsonyabbak az árak? 26ezer körül van most.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- RealRaúl77
Müllernek egyébként alapjáraton mennyi volt az értéke? Vettem egyet 2000-ért, mert borzasztó alacsonynak tűnt, de amúgy nem tudom normál áraknál mennyit ért.
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Megvan az első nagyobb meccsem. Már majdnem vért izzadva, de lehoztam 3-0-ra, hiába volt komplett Bayern-e a gyereknek, kiegészítve egy két jobb játékossal. Komolyan is nyomta a játékot, de szerencsémre pont sikerült mindig értékesíteni a hibáit. Ribéry, Lewandowski, Benzema elég nehezen volt tartható, de ő se bírt Biabiany-val.
Egyébként konkrétan középkezdésből kapufát lőtt úgy 45 méterről, azt hogyan lehet kivitelezni? Meg kell tanulnom nekem is.
Egyébként konkrétan középkezdésből kapufát lőtt úgy 45 méterről, azt hogyan lehet kivitelezni? Meg kell tanulnom nekem is.
- Anyaka
Én csak, azért nyitottam, hogy legyen több játékosom, nem is reménykedtem benne, hogy lesz benne egy Messi, vagy Ronaldo. Így elértem vele, hogy lett egy angol, és spanyol csapatom is 100-as chemistryvel az olasz mellett, ami jelenleg a fő. A többi meg lassan épül a jövőben. Ratingjuk is átlag 78. De, ahogy nézem lassan egy orosz csapat is kijön.
- sebydani
Nekem Walker,Maicon és társai, párat nyitottam ki, nem teljes bukás mert egész jó kis cuccok voltak benne de nem az igazi Vettem inkább egy olcsó Casillast
Gondolom egyik sem.
- sebydani
kiadhatnának nyugodtan egy CR Aranylabdás special kártyát
- Anyaka
Egyébként így online játszva jól kijön, hogy nagy szemét ez az idei fifa. Ami hibát évekkel ezelőtt kijavítottak ma bent van újra. Ma is akkora lesgólt kaptam, hogy valami félelmetes. Még a partjelző is emelte már a zászlót, ami miatt direkt meg is álltam, erre tovább megy, gól. A kapus is le lett butítva rendesen, megy ki a labda szögletre, közben simán megfoghatná, de inkább csak fut utána.
Az meg még idegesítőbb, hogy kilépnek a játékból és jó, ha 200 coins-t kapok...
Az meg még idegesítőbb, hogy kilépnek a játékból és jó, ha 200 coins-t kapok...
- BLaZE
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle
látom nem jött át... de az tény nagy meccseket toltunk anno.A korral kopnak az emlékeid is
halálomig madridista leszek
- LaMartin
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Iker Muniain,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest, Magyarország
Most, hogy lementek az arak, ajanlom, vegyetek ír(vagy eszak-ir) jatekosokat, vmikor tavasszal lesz a szent patrik kupa, amikor boven aron felul lesznek ezek a jatekosok
A korral kopnak az emlékeid isBLaZE írta:gyere csak :P : realboy_IXPS3-on valaki nem nyom velem egy meccset? Kiméletes leszek, megígérem
felveszem a kesztyűt szívesen, fernit alapból is már elcsapkodtam párszor