![@madridom az Instagramon @madridom az Instagramon](/_assets/instagram.png)
Divat
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Divat
Ugy nezelodjetek hogy szinte napról napra törlik es nyitják a boltokat mert dolgozik a cenzúra. Akitől en vettem is felszámolásra kerult mar.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
ali real mez Valaki rendelt már tőle vagy esetleg tud jobb eladót/jobb árat?
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Ma megérkezett az idei idengbeli mezünk nadrággal...Ronaldosat vettem..és marha jól néz ki tényleg...2007 után ideje volt beszereznem egy ujabb mezt
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni![🎱](//cdn.jsdelivr.net/gh/twitter/twemoji@latest/assets/svg/1f3b1.svg)
Zinedine Zidane
92:48![Szív :sziv:](./images/smilies/love.gif)
![Greatest Of All Time :goat:](./images/smilies/goat_20.png)
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
![Szív :sziv:](./images/smilies/love.gif)
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Adom amit ziro mondott a Nikr Backboardokrol. Jo cipok,jol is birjak. Nalam a masfel ev mar sok,ahhoz kepest hogy sokat megyek es nem vagyok eppen kis darab. Meg ebbol akad 48,5-s
Bar sajnos az uj dizajnok nekem nem jonnek be,regebbi dizajnba meg csak szurke van,aminek a ragasztott talpa kicsit jobban kopik mint a regebbi varrott. De. elegedett vagyok vele,megvan mar fel eve.
Mivel nehezen talalok arban es kinezetben is megfelelo cipot ezert most egy Adidas futocipofelet is hordok ami eddig elegge bejon,olcso is volt. Bar vilagoskek szine miatt nem mindenhova vehetem eppenseggel fel![Vigyor :D](./images/smilies/grin.gif)
20k felettmeg egyelore nehez szivvel aldozok cipore. Majd ha lesz sajat keresetem..
Teremcipokben Nike-kat szoktam venni regebben,Tiempokat,szeeintem azok a legjobbak (persze a bor adidasok vszeg jobbak,de azokat meg nem probaltam az aruk miatt,mert betonra sajnalnam)
Most mar 2 eve Puma PowerCat-em van,utolso darabkent rendeltem a hivatalos oldalrol,13k-ert ajandek volt,meg mindig nincs kulonosebb baja,cdak kopott kisse. Pedig sokszor hasznalom. Sajnos megszunt ez a fajta puma,ezek a szines ujak meg nem tetszenek
![Vigyor :D](./images/smilies/grin.gif)
Mivel nehezen talalok arban es kinezetben is megfelelo cipot ezert most egy Adidas futocipofelet is hordok ami eddig elegge bejon,olcso is volt. Bar vilagoskek szine miatt nem mindenhova vehetem eppenseggel fel
![Vigyor :D](./images/smilies/grin.gif)
20k felettmeg egyelore nehez szivvel aldozok cipore. Majd ha lesz sajat keresetem..
Teremcipokben Nike-kat szoktam venni regebben,Tiempokat,szeeintem azok a legjobbak (persze a bor adidasok vszeg jobbak,de azokat meg nem probaltam az aruk miatt,mert betonra sajnalnam)
Most mar 2 eve Puma PowerCat-em van,utolso darabkent rendeltem a hivatalos oldalrol,13k-ert ajandek volt,meg mindig nincs kulonosebb baja,cdak kopott kisse. Pedig sokszor hasznalom. Sajnos megszunt ez a fajta puma,ezek a szines ujak meg nem tetszenek
![Szomorú :(](./images/smilies/no.gif)
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Azon agyaltam, hogy csinálok magamnak saját realos pólókat.
Onnan jött az ötlet, hogy ugyan a mezek tetszenek, van is belőle pár, de valami más stílusú póló kell nekem, amik meg neten vannak adidastól, azok baromira nem tetszenek, ráadásul drágák is, legtöbb fazonra sem az én stílusom...
A pár hónapja vett 1800ft-os Scitec pólóm, az árához képest baromi jó minőségű, feszülős, tök jó fazonra is és a sokadik edzés, mosás után sem ment össze, nyúlt meg...
Na arra gondoltam, hogy beszerzek ilyen sima fekete pólókat és arra nyomatom a saját magam által készített mintákat.
Neten meg is találtam ezt a típusú pólót, már csak kell egy hely Győrben, ahol faxán rányomják amit kitalálok(elvileg árkádban van ilyen).
Csináltam 2 verziót, nem végleges, csak úgy próbaképp, a fehér az nekem kvára bejövős, kíváncsian várom mit szóltok??, ne kíméljetek, ha szar lett
.
Íme:
sárga
fehér
Onnan jött az ötlet, hogy ugyan a mezek tetszenek, van is belőle pár, de valami más stílusú póló kell nekem, amik meg neten vannak adidastól, azok baromira nem tetszenek, ráadásul drágák is, legtöbb fazonra sem az én stílusom...
A pár hónapja vett 1800ft-os Scitec pólóm, az árához képest baromi jó minőségű, feszülős, tök jó fazonra is és a sokadik edzés, mosás után sem ment össze, nyúlt meg...
Na arra gondoltam, hogy beszerzek ilyen sima fekete pólókat és arra nyomatom a saját magam által készített mintákat.
Neten meg is találtam ezt a típusú pólót, már csak kell egy hely Győrben, ahol faxán rányomják amit kitalálok(elvileg árkádban van ilyen).
Csináltam 2 verziót, nem végleges, csak úgy próbaképp, a fehér az nekem kvára bejövős, kíváncsian várom mit szóltok??, ne kíméljetek, ha szar lett
Íme:
sárga
fehér
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Próbáld ki azt, hogy nem csoszogsz, hanem emeled a lábad.ziro4vr írta:Na nekem pont azzal volt rossz tapasztalatom. Kb 3 hónap után jött le a talpa az enyémnek, pedig az sem volt olcsó.CS0ki írta: Amúgy pár éve vettem fél áron egy hifiger bakancsot. Oké, hogy így is 25 volt, de az megvan már szerintem 4 éve is, és egész télen abba szoktam járni. Meg egy másik Hifiger cipőm is van, az szerintem 5-6 éves, bár manapság már nem sokszor hordom, régebben nyújztam rendesen, és még mindig szinte hibátlan.
![Laza kávé :coffee:](./images/smilies/coffee.gif)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Na nekem pont azzal volt rossz tapasztalatom. Kb 3 hónap után jött le a talpa az enyémnek, pedig az sem volt olcsó.CS0ki írta: Amúgy pár éve vettem fél áron egy hifiger bakancsot. Oké, hogy így is 25 volt, de az megvan már szerintem 4 éve is, és egész télen abba szoktam járni. Meg egy másik Hifiger cipőm is van, az szerintem 5-6 éves, bár manapság már nem sokszor hordom, régebben nyújztam rendesen, és még mindig szinte hibátlan.
Nem illik.
Kicsit átalakítva:"Nem hülye az, hanem bátor..."! Ne viccelj már, TB legyen az első, amit kifizetsz, addig semmire ne adj pénzt. Ezzel nagyon nem érdemes játszani. (a másik ilyen a lakás/ház biztosítás...)Hát, elég fura helyzet ez. Esti fősulira járok, mellette dolgozom, de mint diákmunkás és mint estis nekem nem jár a tb kedvezmény mint a nappalisoknak. Fizetni nem tudok érte mert a fizetésem több mint 3/4e megy apám csodálatos hitelére, a maradék apróból meg beosztom a vonat/bp bérletet és a havi kajámat.
Egyébként szarok már ezek a cipők. Most vettem egy Timberland-et, remélem ez jól fogja bírni. Meg van egy heavy tools is, ami olcsó votl, ott az egy évnek már örülnék.
![Mosoly :)](./images/smilies/smile1.gif)
Amúgy pár éve vettem fél áron egy hifiger bakancsot. Oké, hogy így is 25 volt, de az megvan már szerintem 4 éve is, és egész télen abba szoktam járni. Meg egy másik Hifiger cipőm is van, az szerintem 5-6 éves, bár manapság már nem sokszor hordom, régebben nyújztam rendesen, és még mindig szinte hibátlan.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Realista24 írta: Nadrág? Rendeltem magamnak, páromnak jó is lett volna, ha tetszett volna nekiÉs van köztünk "néhány" centi és kiló. (fosi szerint nem az én javamra
)
![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
Na ha valamit én nem rendelnék tőlük, az a nadrág.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nadrág? Rendeltem magamnak, páromnak jó is lett volna, ha tetszett volna nekicsabi* írta:vaporom van nekem is, még a 4. szériás kb. 5-6 éve
más: aliról nadrágot vett már innen valaki? méretezés mennyivel kisebb az európainál?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
33.000 forint helyett vettem anno 16-ért utolsó darabként egy kengurubőr adidast, ilyet. 5 éve megvan, amiből 2 évet rendesen használtam szinte minden nap, azóta meg a haveri focizásokra szoktam magammal vinni. Semmi baja nincsen, iszonyatosan bírja. Kíváncsi lennék rá, hogy ezek a mai cipők bírnának-e ennyit...Kerlon írta:Mondjuk a régi kenguru bőrt összehasonlítani a mostani szintetikus cipőkkel kicsit feleslegesnek érzem. Ami a vicc, hogy még így is azok voltak az olcsóbbak.
Mondjuk a régi kenguru bőrt összehasonlítani a mostani szintetikus cipőkkel kicsit feleslegesnek érzem. Ami a vicc, hogy még így is azok voltak az olcsóbbak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
ziro4vr írta:Na jó de évi 60 meccs a kispadon...úgy könnyű.![]()
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Lehet persze, mindenki saját tapasztalatot mondd ott, de átlagban szerintem minőségre gyengébbek.
R10-esem bő 6 eve van meg, ebből 3 évig évi 60 kispályás meccs, + egyéb foci heti 2 alkalom betonon. Fel éve az eleje szakadt el, megvarrattam es ismét jó.
Tudom ez nem stoplis... De azok is durván jók.
R10-esem bő 6 eve van meg, ebből 3 évig évi 60 kispályás meccs, + egyéb foci heti 2 alkalom betonon. Fel éve az eleje szakadt el, megvarrattam es ismét jó.
Tudom ez nem stoplis... De azok is durván jók.
Cáfolat: igaz, hogy a csúcskategóriást vettem meg anno (leárazták), de már 2,5 szezont lehúztam benne.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K