Sorozatok, TV műsorok
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Sorozatok, TV műsorok
following s01e01
ez mi ez te??? instant dara lesz ebből úgy látom. ma nem alszunk.
ez mi ez te??? instant dara lesz ebből úgy látom. ma nem alszunk.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
https://twitter.com/szigony_
https://www.facebook.com/szigonysub
ő csinálja, még nincs, legjobb esetben késő este szerintem, de inkább holnap
https://www.facebook.com/szigonysub
ő csinálja, még nincs, legjobb esetben késő este szerintem, de inkább holnap
Van hozzá felirat?(himym 8e23)
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Még mindig nincs meg a gyerkőcök anyja?
Katasztrófa az a sorozat az első három évad után szvsz, bár az is igaz, hogy a 4. nél tovább nem láttam, ott ment a Nagy Kaszás nekik.
Katasztrófa az a sorozat az első három évad után szvsz, bár az is igaz, hogy a 4. nél tovább nem láttam, ott ment a Nagy Kaszás nekik.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
az egész himym s7s8 egy nagy időhúzás, aminek semmi köze nincs már semmihez, csak azért van ott mert nézik és írni kell tovább a részeket.
- nmate
Pipita b'szki te fordítva vagy bekötve
Csabinak igaza van, én is utálom ami most megy, de nézem ügyesek voltak, megvettek az első 4 évaddal. Ez van.
Csabinak igaza van, én is utálom ami most megy, de nézem ügyesek voltak, megvettek az első 4 évaddal. Ez van.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nmate 2013. május 7., kedd 18:24-kor.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Nekem meg a hideg futkosott végig a hátamon, zseniális rész volt ez is...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Utolsó rész címe Something new...nem lesz ebből még egy Ted-Robin. :-) de lassan jöhetne már az esküvő, kíváncsi vagyok ki lesz az anyuka, remélem valami nagy névvel robbantanak, mondjuk Emma Watsont díjaznám.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Utolsó rész címe Something new...nem lesz ebből még egy Ted-Robin. :-) de lassan jöhetne már az esküvő, kíváncsi vagyok ki lesz az anyuka, remélem valami nagy névvel robbantanak, mondjuk Emma Watsont díjaznám.
- P. Krisz
HIMYM
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nem valószínű hogy lesz belőle valami mert Ted azt mondta hogy az idegbeteg picsa után egyből az Asszonya lesz a következő nője
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nem valószínű hogy lesz belőle valami mert Ted azt mondta hogy az idegbeteg picsa után egyből az Asszonya lesz a következő nője
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Pedig szerintem valamilyen módon csak meghúzzák ezt, de én akkor kaszálok. És csak most nézem, hogy jövő héten évadzáró. Azon gondolkodtam amúgy, hogy ha most visszanézném az elejétől, lehet, hogy rájönnék, hogy már az első évadnál abba kellett volna hagyni. Egyedül arra emlékszem, hogy számomra a 3.évad már gyenge volt, a 4.kicsit jobb, utána pedig lejtő.nmate írta:himym 8.23 wtf is this shit?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Most komolyan még 1x el akarják játszani a Robin vs. Ted-et? Még egyszer? De ezt senki nem hiszi el, mert előre lelőtték, hogy Barney Robin esküvő lesz. Mind poénok, mind dráma tekintetében az utóbbi 2 rész abszolút felesleges és időhúzás volt.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Én Mogácson sírtam, kis suttyó olyan jól adja elő a f.szságaitPipita írta:Hát lehet hogy gyengül a showder klub színvonala, sőt biztos, de azért egy fellépő mindig van, aki megugorja a lécet. Múlthéten a Szomszédnénin, most meg Beliczain sírtam el magam, zseniálisak voltak.
Alföldi Koppánya...
egyetértek. ennél nagyobb bulls it még nem volt a sorozatban.nmate írta:himym 8.23 wtf is this shit?
Nem is értem mi a szart csinálnak az írók. De jöhet az utolsó rész,aztán sok minden eldől a sorozat jövőjéről is.
- nmate
himym 8.23 wtf is this shit?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Most komolyan még 1x el akarják játszani a Robin vs. Ted-et? Még egyszer? De ezt senki nem hiszi el, mert előre lelőtték, hogy Barney Robin esküvő lesz. Mind poénok, mind dráma tekintetében az utóbbi 2 rész abszolút felesleges és időhúzás volt.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Hát lehet hogy gyengül a showder klub színvonala, sőt biztos, de azért egy fellépő mindig van, aki megugorja a lécet. Múlthéten a Szomszédnénin, most meg Beliczain sírtam el magam, zseniálisak voltak.
Alföldi Koppánya...
Alföldi Koppánya...
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Ezt mire érted? Nem rémlik..Gabo írta:Új HIMYM
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Komolyan? Komolyan így el kell cseszni egy ekkora lehetőséget? Barneynak nemet kellet volna mondania a végén, legalább történt volna valami és haladtak volna az események.
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
True Blood S02
Tetszetős eddig ez a sorozat.
Bár az első évad talán jobban tetszett.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez az istenő vonal nem igazán jön be.
Remélem a tendencia nem folytatódik és a harmadik évad megint alázni fog.
Tetszetős eddig ez a sorozat.
Bár az első évad talán jobban tetszett.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez az istenő vonal nem igazán jön be.
Remélem a tendencia nem folytatódik és a harmadik évad megint alázni fog.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Got S03e06
Nem sok, de kevés. Gyakorlatilag semmi sem történt ismét, egy óra csendesen eltöltött játékidő ismét, fontosnak tűnő mozzanat nélkül...
Nem sok, de kevés. Gyakorlatilag semmi sem történt ismét, egy óra csendesen eltöltött játékidő ismét, fontosnak tűnő mozzanat nélkül...
"And my heart will leave you never."
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Még nézi valaki a Banshee-t? Két rész után eddig egész jó
"And my heart will leave you never."
- Gabo
- Kedvenc játékosaid: Beckham
Új HIMYM
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Komolyan? Komolyan így el kell cseszni egy ekkora lehetőséget? Barneynak nemet kellet volna mondania a végén, legalább történt volna valami és haladtak volna az események.
- Caúl
- Kedvenc játékosaid: Iker, Raphael, Sergio, Cristiano, Marcelo, Xabi
Valaki nézi innen "A mentalista" című sorozatot?
Holnap jön az évadzáró
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azt írták, hogy most fogja 7 emberre leszűkíteni a RJ jelöltek listáját
Szerintem az a kőgazdag Walter Mashburn lesz a befutó.
Holnap jön az évadzáró
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azt írták, hogy most fogja 7 emberre leszűkíteni a RJ jelöltek listáját
Szerintem az a kőgazdag Walter Mashburn lesz a befutó.
"A győzelemért minden kényelmetlenség elviselhető. Ezért semmilyen szenvedés nem lehet túl sok!."-Agatha Christie
in:Carvajal-Vidal-Reus-Falcao
out:Khedira, DM, Higuaín
Kloppot a padra!
in:Carvajal-Vidal-Reus-Falcao
out:Khedira, DM, Higuaín
Kloppot a padra!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Számomra nem ez volt a legjobb rész, de adta nagyon.Arrow 2.21
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Malcolm vs Olivert én is várom, de úgy, hogy mindkettő íjat ragad. Moira meg, na....ravasz egy milf
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema