Értékeld a legutóbbi meccset
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Egyszer borzasztóan veszi át, másszor meg parádésan. Lásd napoli meccs, kb 5 percen belül. És ez a jellemző rá, egy ilyen egy olyan.
Én is szép focit akarok persze, de az túl drasztikus, ha elmegy egyszerre a két vadló és jön mondjuk a két francia vagy az egyik helyett Hazard.
Ezért vagyok úgy, hogy most nyáron jöjjön a BBC mellé Bappa vagy Dembelé, négyet rotálni, mellettük még lenne LV meg Asensio, aztán utána nyáron meg jöhetne a másik francia, akkor már menne Ronaldo vagy Bale. Álom-álom édes álom.
Én is szép focit akarok persze, de az túl drasztikus, ha elmegy egyszerre a két vadló és jön mondjuk a két francia vagy az egyik helyett Hazard.
Ezért vagyok úgy, hogy most nyáron jöjjön a BBC mellé Bappa vagy Dembelé, négyet rotálni, mellettük még lenne LV meg Asensio, aztán utána nyáron meg jöhetne a másik francia, akkor már menne Ronaldo vagy Bale. Álom-álom édes álom.
Nem illik.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Bale a sérülése előtti pár meccsen volt biztató idén.
Azóta botrányos ismét...
Az az átvétel tényleg valami borzasztó volt tőle.
Azóta botrányos ismét...
Az az átvétel tényleg valami borzasztó volt tőle.
ZIDANE
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
En nem ertem? En nem akarom mar egyiket sem a jovo csapataban.Kerlon írta:Azt nem értitek, hogy Bale még használható lenne. C mar nem az. Hasznos meccse egy se kb.
Lehet ilyen C fele szabad játékban siman hozná magát. Főleg, hogy azbo sebessége még bőven rendben van.
Abban biztos vagyok, h aki szereti a szep focit, biztos vagyok benne, h te is koztuk vagy, az nem fog idegeskedni, h hosszan tolta es olyan Dombi Tibisen kivezette.ziro4vr írta: Mindig is elfogult voltál vele szemben, elég ha már csak +1ezel magadnak.
Asensio viszont tényleg jó, többet kéne játszania.
Ennek a csapatnak kell az uj impulzus. Az hogy csak CR-t kuldenenk el, az nem eleg ennek a csapatnak, Balenek ezutan is kijarna a berelt hely ami szinten nem tenne jot a csapatnak hosszutavon.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
Félholt C-hez sem (2015/16 + 2016/17) nem beszélve a csúcs C-hez (korábbi évek). Így remélem már érthető.ziro4vr írta:Na de donor most álljunk meg. Te azt írtad Bale fasorban sincs a félholt Céhez képest sem. Ehhez hogy kapcsolódnak ezek a számsorok?
h3x0r: ez mindenképp jogos, de nem átlag igazolásokról beszélünk, hanem magasan a többi igazolás felett álltak ők akkor és ha jól rémlik Bale vételára azért állt meg annyin, hogy CR be ne rágjon és megmaradjon világlegdrágábbjának (legalább is a rossz nyelvek ezt hangoztatták, másik rossz nyelvek 100 millióról dalolnak a mai napig). Ez pedig egy titulus volt, aminek véget vetett a PL-be özönlő végtelen pénz (mondjuk azóta is legálisan csak Pogba került náluk többe három évre rá).
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- h3x0r
Azert a ki mennyiert erkezett resznel azt is vegyuk figyelembe, hogy a Ronaldo leigazolasa elotti szezonban 407 millio volt a klub bevetele, mig Bale leigazolasa elott ennel 100 millioval tobb, pontosan 521 millio. Egyebkent a tavalyi szezonban 620 millio volt a bevetel. Ezek utan azert senki ne csodalkozzon, hogy miert kezdodnek 60 millional mar a tehetsegek is.
- ziro4vr
Na de donor most álljunk meg. Te azt írtad Bale fasorban sincs a félholt Céhez képest sem. Ehhez hogy kapcsolódnak ezek a számsorok?
Nem illik.
Tudom, csak statisztika, de mivel is lehetne mérni a támadók teljesítményét. Ami biztos: Bale (hogy CR meg ne sértődjön) 94 millióért érkezett hozzánk és a fizetése is hasonló volt C-éhez, és ez így is van a mai napig. Úgy érkezett, mint CR tükörképe, aki majd a jobb oldalról fogja megbacni az ellenfeleket, míg C a balról. Nézzük hogy sikerült:ziro4vr írta:Na ezzel nagyon nem értek egyet hogy a produktuma fasorban sincs Céhez képest. Én belátok sok mindent, leírtam hogy eladnám több okból, hogy Cével ketten nem lehetnek kb pályán, Benzema nélkül meg végképp nem. De most pl ha Asensiot felhozzuk, ő pont Cé helyén jó. Bale helyére LV van, aki kezdőként nem igazán szint egy komolyabb csapat ellen.
Lányeg a lényeg, Ronaldo és Bale egy problémacsomag, nehéz őket szétválasztani, erre akartam csak reagálni, ez a fasoros példa nagyon nem helytálló.
---------------Bale gól/gólpassz--------CR gól/gólpassz---------CR gól/gólpassz (2009/10-től- tehát első évétől)
2013/14: .........22/19....................51/18.....................33/12
2014/15:..........17/12....................61/22.....................53/18
2015/16:..........19/15....................51/15.....................60/15
2016/17:...........9/4......................26/12...................55/13 (de ez teljes szezon, szóval nem mérvadó)
Összesen:........67/50.....................189/67...................201/58
Forrás: transfermarkt. Érdemes megnézni a gólpasszokat is, mert tudjuk, hogy C-re van kihegyezve minden, és ő elönzőz mindent. Ez nálam elég fasor, ugyan azért a pénzért, a mai napig ugyan azért a fizetésért, hasonló szerepkörben.
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Az oké,hogy Bale is annyiért jött mint Cé.De míg Cé elsőszámú szupersztárként érkezett,Bale egyértelműen azért jött ,hoy segítse Cr-t.Nem a posztján van tolva itt volt egy csúcs Cé aki mellett eltörpült és rohadt nehéz így kinőni magad.De amikor magára maradt hozta a klasszisát és vezérré lépett elő.
Ugyanez van odaát is Messivel és Neymarral.Egyik sem tud vezérbika lenni amíg a két übermensch ott van.Mármint a keretben,mert hiába romlik Cé és fog romlani Messi is,addig a kultuszuk miatt rájuk lesz építve minden.
Ugyanez van odaát is Messivel és Neymarral.Egyik sem tud vezérbika lenni amíg a két übermensch ott van.Mármint a keretben,mert hiába romlik Cé és fog romlani Messi is,addig a kultuszuk miatt rájuk lesz építve minden.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ziro4vr
Na ezzel nagyon nem értek egyet hogy a produktuma fasorban sincs Céhez képest. Én belátok sok mindent, leírtam hogy eladnám több okból, hogy Cével ketten nem lehetnek kb pályán, Benzema nélkül meg végképp nem. De most pl ha Asensiot felhozzuk, ő pont Cé helyén jó. Bale helyére LV van, aki kezdőként nem igazán szint egy komolyabb csapat ellen.
Lányeg a lényeg, Ronaldo és Bale egy problémacsomag, nehéz őket szétválasztani, erre akartam csak reagálni, ez a fasoros példa nagyon nem helytálló.
Nem illik.
Pedig nagyon hasonlók az adottságaik és a játékuk. Igaz Asensio kevesebbet használja a jobb lábát, annyiszor, mint James.numberone1 írta: En meg Donorrar ertek egyet.
Nagyon keves amit Bale mutat, tamadas cimen. Asensio jateka feludules, elvezet nezni, ha o jatszik vmelyik szelen. Az mellett, h a kis spanyol is melozik rengeteget visszafele.
Bale-el mar nekem is ki van a tokom. Nem hiszem, hogy a mostani ronaldohoz kene hasonlítani. 1az. védeni azzal h visszajar meg gurcol a csunya cr meg nem. Wtf? Az hogy roni sokszor bemegy kozepre szerintem tudatos taktika, nem o talalta ki. Bale kozepszer lett ( nem azt mondom, h ennyi van benne, de ennyit mutat) nem bír megverni egy embert, neki bontani kene a vedelmeket, szarra futni mindenkit. Es mit kapunk? szokoevente fejel egy golt es akkor mar itt sokan elelveznek. Leganes nem leganes, most tisztan latszodott, hogy hiaba b csapat volt fent, jatek volt. Siman kiprobalnek egy cr,benz,asensio-isco,kovacic,? fele sort, mert modric, kroos, bale is szurke. Persze csak almodik a nyomor, atletico ellen is nezhetjuk majd a kínlódast.
Azt nem értitek, hogy Bale még használható lenne. C mar nem az. Hasznos meccse egy se kb.
Lehet ilyen C fele szabad játékban siman hozná magát. Főleg, hogy azbo sebessége még bőven rendben van.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Gondolj bele Ziro: majdnem annyiért jött, mint C, majdnem annyit keres, mint C, a produktuma meg fasorban sincs még ehhez a félholt C-hez képest sem, kimerül annyiban, hogy legalább visszajár. Hát remek. Amióta itt van, mindig azt várjuk, hogy majd ha felépül, majd ha bele lendül, majd jövőre, majd ha kigyúrja magát, majd ha leszálkásítja magát, majd ha lesz haja, majd ha levágatja. Mindig a "majd ha, majd ha...". Én csípem a fejét, de egyértelműen nincs meg a kémia közte és a klub között.ziro4vr írta:Mindig is elfogult voltál vele szemben, elég ha már csak +1ezel magadnak.numberone1 írta: Nagyon keves amit Bale mutat, tamadas cimen. Asensio jateka feludules, elvezet nezni, ha o jatszik vmelyik szelen. Az mellett, h a kis spanyol is melozik rengeteget visszafele.
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- ziro4vr
Mindig is elfogult voltál vele szemben, elég ha már csak +1ezel magadnak.numberone1 írta: Nagyon keves amit Bale mutat, tamadas cimen. Asensio jateka feludules, elvezet nezni, ha o jatszik vmelyik szelen. Az mellett, h a kis spanyol is melozik rengeteget visszafele.
Nem illik.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
En meg Donorrar ertek egyet.Veidt írta:Pedig Kerlonnak van igaza...
Nagyon keves amit Bale mutat, tamadas cimen. Asensio jateka feludules, elvezet nezni, ha o jatszik vmelyik szelen. Az mellett, h a kis spanyol is melozik rengeteget visszafele.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- ziro4vr
Szerintem meg kaukázusi volt ez a tag...
A bayernes tábor eléggé megosztott, egy része teljesen földhöz ragadt és normális, ők húzták a szájukat guardiola alatt jellemzően, a másik rész meg ez a kisebbségi komplexusos, korábban elnyomott hangadó.
A bayernes tábor eléggé megosztott, egy része teljesen földhöz ragadt és normális, ők húzták a szájukat guardiola alatt jellemzően, a másik rész meg ez a kisebbségi komplexusos, korábban elnyomott hangadó.
Nem illik.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Ja bocs,annyira egyértelmű volt számomra,hogy ha valaki azt írja kipicsáznak minket a bl-ből az csak bayernes lehet.Elis felejtettem h drága katalánéknak aztan édes mindegy ,hogy kinek a farkával verik a csalánt mybad
De azért a bayern forumon is kötőszó a margit néhány embernél.
De azért a bayern forumon is kötőszó a margit néhány embernél.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Maradjon sztem. Igazán szórakoztató. Csak röhögtem rajta.babaking írta:mia san mia írta: Remélem nem Bayernes a tag.
Egyébként kétlem. A Barcások töbet szoktak velünk foglalkozni. Nem kell vele foglalkozni.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
mia san mia írta: Remélem nem Bayernes a tag.
Egyébként kétlem. A Barcások töbet szoktak velünk foglalkozni. Nem kell vele foglalkozni.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- BlancoMark
dzsi, ezt egy kicsit tultoltad szerintem, biztos hogy nem Bayernes a tag. Eddig akarhannyal talalkoztam mindegyikuk tisztelettel beszelt rolunk, hiaba vagyunk nagy rivalisok regota. Raadasul okuk sincs ennyire gyulolni minket mint ahogy ő teszi, szerintem rossz helyen kapisgalsz.