Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: Victor » 2013. november 26., kedd 12:27

pfej, valamelyik nap este megnéztem a Project-X-et. Hát nekem egy értelmetlen, undorító, idiótaságnak tűnt ,semmi többnek, és biztos vagyok benne, ha ezt 10 évvel ezelőtt lejátsszák valakinek, az körbe röhögi...

10/2, senkinek sem ajánlom

primrose
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: primrose » 2013. november 25., hétfő 23:40

Pénteken szeretnék már rá eljutni, trailer alapján sokkal jobbnak tűnik, mint az első rész. Én amúgy azt is bírtam :) (függetlenül J-Lawtól is! :mrgreen: )
Nekem már van szombatra jegyem a Futótűzre és nagyon várom. Imádtam anno a könyveket és nekem a film első része sem okozott csalódás. Persze a könyv jobb volt, de a film is abszolút megállta a helyét, ráadásul Jennifer Lawrence játszik benne, aki a mostani fiatal színész felhozatalból a legjobbnak tartok. A film második részét egyébként többnyire dicsérik, és pozitív kritikával illetik, szóval várom már azt a bizonyos szombati napot! :)
But he is a good boy...

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. november 25., hétfő 23:36

Mivel nem nagyon reagált róla senki minek írtam volna valamit is a spoiler alá? Ép eszű ember nem olvassa el... Nem volt érdemes túl tárgyalnom.

Amúgy HELP! :D
Megnéztem a Farkast és valaki nagyon belemerülős(Remy:D) segíthetne:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hogy élhet Xavier? Magneto visszatért ereje nem lepett meg, de Xavier nem ugrik be sehogy....
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. november 25., hétfő 22:40

Seven Psychopaths (2012)
Nagy remenyekkel ultem le megnezni, mert sok jot hallottam rola.
A film eleje tetszett, erdekelt a tema, erdekesek voltak a karakterek is, voltak poenos reszek is, a kozepe fele viszont az egesz nagyon monotonna valt, mar-mar ott tartottam hogy lekicsinyitve ment mikozben hireket olvastam. Az utolso 40 percre ki is nyomtam.
Ha tudtam volna, hogy stilusra hasonlit az In Bruges-re, akkor bele se kezdek. Ugyan igy voltam a The Guard-al is. Valahogy nem fekszik nekem ez a stilus...

Nalam 1-est kapnak azok a filmek, amiket 10-20 perc utan kinyomok, 2-est amiknek megnezem legalabb a felet es 3-ast amit megha szenvedve is, de vegig nezek.
A film eleje tetszett, ezert joszivu leszek es megadom ra a 3-ast.

3/10

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2013. november 25., hétfő 20:30

Remy írta: A lánc
Hú de jó film ez, még régebben láttam, gondolkoztam is, hogy majd egyszer bedobom filmklubba. :D
A komornyikot látta már valaki? Ha majd megyek moziba, vagy ezt, vagy a Futótüzet nézném.
Kép

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. november 25., hétfő 20:03

főszerepben: fegyverek, robbanások...
Top 10 akciófilm a legnagyobb akcióhősöktől

A lánc

Az Addams Family újrázása után kíváncsi lettem, hogy mi lett abból a gyereksztárból, aki életre keltette Wednesday Addamset, majd Casperrel bohóckodott. Christina Ricci nagy népszerűségnek örvendhetett akkoriban, de vajon ő is csak tizenévesként tudott jól szerepelni a filmvásznon, mint mondjuk Macaulay Culkin? A válasz a kérdésre. Nem.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A volt blues énekesnek, Lazarusnak az élete zátonyra futott. A felesége megcsalta, majd elhagyta, így kénytelen volt visszavonultan élnie az életét a saját kis házában a várostól nem messze. Egy nap azonban rátalált Rae-re, aki az út mellett feküdt félmeztelenül és összeverve. A lányt hazavitte, majd megpróbálta észhez téríteni a sajátos módszereivel. Rae ugyanis a helyi lotyó volt, akin szinte mindenki átment már…

Craig Brewer a blues zenét használta fel a Lánc című filmjéhez, mellyel egy parádés hangulatú alkotást hozott létre a 2006-os évben. A Lánc megmutatja, hogy van kiút a legmélyebb gödörből is, és ha valaki a kezét nyújtja segítség gyanánt, akkor ne utasítsuk el, valamint, hogy mennyire tudunk kötődni egyes emberekhez. Mindezt hangulatosan, és remek színészi játékkal körítve.

A lánc legnagyobb erénye a zene, és ezt Brewer is tudta. Ahol csak lehetett, ott fel is használta, hogy leglaposabb részek is élvezhetőek legyenek. A film csúcspontja is ehhez köthető, ugyanis, amikor megszólal Blind Lemon Jefferson - Black Snake Moan száma, akkor elérjük a tetőfokot. Mindazonáltal a film jóval kevesebb lett volna, ha a főszerepekben nem Christina Ricci és Samuel L. Jackson szerepeltek volna. Előbbi meglehetősen jól hozza a számkivetett, nimfomán lányt, aki láncra verve várja a megváltást, miközben a szexuális éhsége egy fikarcnyit sem csillapodik. Utóbbi, azaz SLJ a lecsúszott, de óriási szívvel rendelkező öreget, már-már apát formált meg, aki a zene és a hit segítségével próbálja meg jobbá tenni Rae életét. (Mondjuk Jacksontól csak jó játékot lehetett volni, hiszen minden szerepben zseniális!). Ketten együtt nagyszerű párost alkottak, akik mindenkit lejátszottak a vászonról. Megemlíteném még, hogy Justin Timberlake is szerephez jutott a filmben, de ő közel sem volt olyan figyelemreméltó, mint az említett kettős.

A Black Snake Moan történetileg sem elhanyagolható, hiszen sok fontos dologra próbál rámutatni, amiket többé-kevésbé érthetően magyaráz el. Ha röviden szeretném összefoglalni, akkor egy bő két órás blues zenét hallgathatunk meg, amihez Craig Brewer készített klipet. Egy igazi, csupaszív drámát kapunk, ha megnézzük az említett filmet, és én úgy gondolom, hogy érdemes rá időt szakítani. 7,5/10
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. november 25., hétfő 16:48

Kerlon írta:Én nem néztem trailert, de teljesen másra számítottam... Nem írok többet, mert csak spoiler lesz belőle. :)
Eloszor azt hittem, hogy trailer alapjan ertekeled a filmet :lol: (Réj utan szabadon)

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. november 25., hétfő 12:28

Én nem néztem trailert, de teljesen másra számítottam... Nem írok többet, mert csak spoiler lesz belőle. :) Haymitchnél mindig azt hittem, hogy : Hey! Mitch! :lol: :lol: beszarás volt mikor kiírta a felirat.....
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. november 25., hétfő 9:43

Kerlon írta:Futótüzet
Pénteken szeretnék már rá eljutni, trailer alapján sokkal jobbnak tűnik, mint az első rész. Én amúgy azt is bírtam :) (függetlenül J-Lawtól is! :mrgreen: )

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. november 25., hétfő 1:00

Senki nem nézte meg még a Futótüzet? Akkor majd én neki kezdek:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!fantasztikus összekötő rész a véleményem szerint és rohadt sok kérdés merült fel bennem Heymitchék kis szövetsége miatt amúgy kicsit dara, de rengeteg a fordulat, sejtem, hogy a végső felszabadításra megy ki a játék. Nálam 10/8-as a király fordulat miatt a végén.
K

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. november 25., hétfő 0:24

Éli könyve
The book of Eli, 2010

Kevés. Bírom az ilyen posztapokaliptikus filmeket, de ez nagyon hiányos volt. Pedig meg volt a 2 órás hossz, de bőven hiányérzetem maradt. A történet még rendben lett volna, igaz, akkora klisé volt az egész (a jó és a rossz, a jónál van valami, ami kell a rossznak, ezért üldözni kezdi, persze a jóhoz hozzá szegődik egy társ, stb stb stb), millió filmben lelőtték már ezt, csak itt kivételesen a körítés volt teljesen más. Voltak dolgok amik tetszettek (a szürke-fakó színvilág, mindig szürkés-fehér volt az ég, csak a végén kékült be), a hangulata is rendben volt, színészek úgy szintén, a végére azt éreztem, hogy ránk tukmálják a hitet. Hadd döntsem már el, miben hiszek és miben nem. Mintha ez egy természetes dolog lenne. Persze van amikor sokat ad a hit, de azért e köré építeni egy filmet... Hmm... :hmmm: Meg hát jó lett volna többet megtudni a "villanásról" Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ahogy utánaolvastam atomháború lehetett, többet megtudni hogy miért is volt ez, mikor is játszódik a film, illetve maga a főszereplőről is többet akartam volna tudni.

Na mindegy, nem taglalnám tovább, egynek elment a film, de nem hiszem, hogy többször megnézem.

6/10

Illetve ma még megnéztem egy Stephen King filmet: The Langoliers-t. Nagyon régen kiskoromban láttam, és valamiért nagyon benne maradt az emlékezetemben, de az istenért nem tudtam hogy keressem meg. Aztán valamelyik nap poénból elkezdtem kereseni google-ben és viszonylag gyorsan meg is találtam (nem gondoltam volna). Persze kicsiként maradandót nyújtott, de így felnőtt fejjel igen gagyi volt, ízig-vérig B-kategóriás film. :) Mint kb. az összes King adaptáció.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. november 24., vasárnap 23:53

nmate írta:
Wolverinehez továbbra sincs kedvem, nagyon nem vonz a japó környezet.
Pedig az pont jó benne :D Csak ne lenne ketrecbe zárva ez a fenevad... :roll: :/
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. november 24., vasárnap 23:45

Na, pótoltam egy szépet és jót... :mrgreen:

Gattaca: Tetszetős, precíz, a témák érdekesek és van mondanivalójuk.........de ezt már láttuk sajnos sok sci-fiben. Nagy pozitívuma, hogy nem ül le és remek színészi teljesítményt láthatunk. Csak ugye semmi extra. 7.5/10

Meg egy újabb filmet, ami botrányosan szar, Woody Allen többször kísértett alatta. Frances Ha, 3/10

Wolverinehez továbbra sincs kedvem, nagyon nem vonz a japó környezet.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2013. november 24., vasárnap 21:50

metro manila-t nem lehet még sehonnan letölteni? with hungarian subtitle, of course. :mrgreen: ?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. november 23., szombat 12:24

Trance: Jó kezdés, jó alapötlet, unalmas középső rész, majd egy kicsit érdekessé tudták tenni a végével. A film alatt valamiért többször az Inception ugrott be, dunno why. 5.5/10

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2013. november 23., szombat 2:01

soadroli írta:A nimfomániás - Trailer
Ebből is tuti botrányfilm lesz, de én várom :shifty:
Pont most láttam.
B :cens: ssz oda nekik Lars! :lol:
Jaj hát mit fog ez kapni majd! :lol: :mrgreen:

Én várom! :mrgreen:

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. november 22., péntek 18:11

Tuti beteg lesz és unalmas, de mégis kurva jó :mrgreen: Várom én is, bár Trier tényleg megosztó, saját filmjein belül is...

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2013. november 22., péntek 18:06

Én is várom, már csak a témája miatt is :mrgreen:
Trier munkásságát újabban követem, láttam négy filmjét is, szóval kezdem megkedvelni a bácsikát. Majd nemsokár a Zantikrisztusra is sort kerítek.
"And my heart will leave you never."

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2013. november 22., péntek 18:04

A nimfomániás - Trailer
Ebből is tuti botrányfilm lesz, de én várom :shifty:
Kép

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. november 21., csütörtök 20:16