Sorozatok, TV műsorok
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Sorozatok, TV műsorok
Hát ez a True Blood mekkora egy beteg sorozat.
De elérte,hogy ne tudjak leállni vele.Sorozatba 6 részt néztem meg ami nem kevés nálam,de így se tudta überelni a Supernatural-ból való 11 rész megtekintését sorozatba.
Na akkor nézzük tovább.
De elérte,hogy ne tudjak leállni vele.Sorozatba 6 részt néztem meg ami nem kevés nálam,de így se tudta überelni a Supernatural-ból való 11 rész megtekintését sorozatba.
Na akkor nézzük tovább.
- Eszterke
- Kedvenc játékosaid: Mesut Özil, Luis Figo, Sheva, Kaká, Torres, Navas, Reus
Az majd egy órás játékidő igaz a GoT-ra meg a Spartacusra is.
Személy szerint nekem tetszett, érdekesnek tűnik. Meg olyan "starz original"
Személy szerint nekem tetszett, érdekesnek tűnik. Meg olyan "starz original"
Real Madrid means triumph in victory and triumph in loss. Real Madrid was yesterday, it is today and it will be tomorrow. Real Madrid are words that I still do not know how to express.
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Szerintem érdemes nézni cak rohadt hosszú, majdnem egy órás játékidő Ami nem baj ha jó lesz a sorozat
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Én megnéztem az első részét, érdemes kipróbálni, max. kaszálod ha nem jön be
"And my heart will leave you never."
nem még sajnos.Te nézted már őket? Érdemes?
bates motelt néztem tegnap, illetve GoT-ot pótoltam.
bates nagyon adja, részről részre jobb.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Te nézted már őket? Érdemes?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
az a kemény, h a 2.részhez hamarabb volt.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Valaki kérdezte a Da Vinci's Demons feliratot. Ma elkészült az első részhez vele Alias.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A végén Panamában vannak már ahonnan nincs kiadatás az USA-ba. A 2 évad végére is azért mentek oda az volt michael eredeti terve. Az utolsó két részt az valóban hihetetlenül gyenge, de az már amolyan különkiadás volt.Victor írta:na most értem a Szökés végére... Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!sajnáltam, hogy meghalt Michael, de nem értem: most akkor hogy lennének szabadok, mikor megint megszöktettek valakit a börtönből?
amúgy nem kellett volna szerintem már scyllázni, az első 2 évad (főleg az első) szerintem világverő volt, utána már kicsit izzadságszagú... nem mondom, izgalmas, tetszett, de hülyeség volt. ha meg eddig fűzték a szálakat, akkor meg a faxnak halt meg scofield
A 3. évadot egy kicsit gyengébbnek éreztem én is, de a 4. sztem hozta a szintet. És mivel ezt az egészet le kellett zárni jó volt a scyllás rész is. Michaelnek abban is igaza volt, hogy nem hagynák őket sose békén másrészt itt elég komoly bűnökről volt szó amik ellen tenni is kellett.
Amúgy ebben a sorozatban én a minőségcsökkenést nem igazán éreztem főleg, hogy végig darálhattam az egészet.
casillas-carvajal-ramos-varane-marcelo-verratti-modric-isco-lucas-ronaldo-suarez
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
na most értem a Szökés végére... Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!sajnáltam, hogy meghalt Michael, de nem értem: most akkor hogy lennének szabadok, mikor megint megszöktettek valakit a börtönből?
amúgy nem kellett volna szerintem már scyllázni, az első 2 évad (főleg az első) szerintem világverő volt, utána már kicsit izzadságszagú... nem mondom, izgalmas, tetszett, de hülyeség volt. ha meg eddig fűzték a szálakat, akkor meg a faxnak halt meg scofield
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Tegnap picit ráértem és megnéztem a Vikings-nek mind a 8 részét, kajaszünetet azért tartottam :Đ , meg becsúszott közben egy GOT S3/4 is .
NA a lényeg, hogy tetszik baromira a sorozat, eleve megvettek már a témával is, de szerintem faxányosra sikerült az egész.
HA jól tudom, már be is rendelték a második évadot.
Ja meg a Vikings előtt meglestem a Hannibál első két részét, de az nálam kasza, valahogy nem jön be az egész, pedig Mikkelsent bírom nagyon.
NA a lényeg, hogy tetszik baromira a sorozat, eleve megvettek már a témával is, de szerintem faxányosra sikerült az egész.
HA jól tudom, már be is rendelték a második évadot.
Ja meg a Vikings előtt meglestem a Hannibál első két részét, de az nálam kasza, valahogy nem jön be az egész, pedig Mikkelsent bírom nagyon.
-
Banshee S01
Rettentő erős kezdés után, gyenge befejezés. Ettől függetlenül maradok, de az évad magasról esett a mélybe.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Pozitívum: Proctor és segítője, az indián vonal és az amisok feltűnése. Főgonosz karakternek remekül lett összerakva, egyszerűen részben egyet lehet érteni az emberrel, vannak emberi vonásai míg másrészről a megtestesült kegyetlenség.
Negatívumok: A seriff semmit nem változott, megy előre aztán üt mindenkit. Ahhoz képest, hogy a börtönös lelkitréner kellőképp eszesnek próbálta beállítani, cselekedeteivel nem igazán támasztja alá ezt a felvetést. Nem hittem volna, hogy valaha is írok ilyet, de a szex is túlzásba van véve, egyszerűen részeként eltesznek rá hosszú perceket, egyfajta időkitöltésnek. Ami viszont legjobban bassza a csőröm az a hihetetlen emberi test a sorozatban. Halhatatlannak ábrázolt karakterek. Főleg az utolsó 2-3 rész volt mélyponton. A seriffet kétnaponta agyonverik, de azért túlél. Ana-Olek simogatják egymást fél órán át, szétszednek egy szobát mindenestül, mindegyik kap egy karót magába és utána fél nappal már a hölgy indul embert ölni. A végső ütközet meg különösen nevetséges. Seriffünk kezelve és szúrva (ő kiesett), Ana (szintén súlyos sérülések után), 3 mezei kis rendőr és egy nyugdíjas. Bemennek egy hírhedt bűnöző rejtekhelyére, ahol kb 30 egyenöltönyben, nehézfegyverekkel felszerelt elvileg kiképzett ember van. Láss csodát a rendőrök berezelve, eltalálva majd jön Alice a Kaptárból és fél pillanat alatt rendet tesz. Rabbit persze 2 golyót kapva eltűnik. FBI és arra kóricál, de 30 halott után mindenki végzi tovább dolgát, asszonyka otthon nézi ahogy családja házat vált.
6/10
Rettentő erős kezdés után, gyenge befejezés. Ettől függetlenül maradok, de az évad magasról esett a mélybe.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Pozitívum: Proctor és segítője, az indián vonal és az amisok feltűnése. Főgonosz karakternek remekül lett összerakva, egyszerűen részben egyet lehet érteni az emberrel, vannak emberi vonásai míg másrészről a megtestesült kegyetlenség.
Negatívumok: A seriff semmit nem változott, megy előre aztán üt mindenkit. Ahhoz képest, hogy a börtönös lelkitréner kellőképp eszesnek próbálta beállítani, cselekedeteivel nem igazán támasztja alá ezt a felvetést. Nem hittem volna, hogy valaha is írok ilyet, de a szex is túlzásba van véve, egyszerűen részeként eltesznek rá hosszú perceket, egyfajta időkitöltésnek. Ami viszont legjobban bassza a csőröm az a hihetetlen emberi test a sorozatban. Halhatatlannak ábrázolt karakterek. Főleg az utolsó 2-3 rész volt mélyponton. A seriffet kétnaponta agyonverik, de azért túlél. Ana-Olek simogatják egymást fél órán át, szétszednek egy szobát mindenestül, mindegyik kap egy karót magába és utána fél nappal már a hölgy indul embert ölni. A végső ütközet meg különösen nevetséges. Seriffünk kezelve és szúrva (ő kiesett), Ana (szintén súlyos sérülések után), 3 mezei kis rendőr és egy nyugdíjas. Bemennek egy hírhedt bűnöző rejtekhelyére, ahol kb 30 egyenöltönyben, nehézfegyverekkel felszerelt elvileg kiképzett ember van. Láss csodát a rendőrök berezelve, eltalálva majd jön Alice a Kaptárból és fél pillanat alatt rendet tesz. Rabbit persze 2 golyót kapva eltűnik. FBI és arra kóricál, de 30 halott után mindenki végzi tovább dolgát, asszonyka otthon nézi ahogy családja házat vált.
6/10
House of cards S01E03
Ez sem volt egy eseménydús rész - és gyanítom, egyik sem lesz az a továbbiakban sem - de Spacey epizódról epizódra egyre nagyobb patkány, hihetetlen. Rajongó nem leszek, de bőven nézhető sorozat.
Ez sem volt egy eseménydús rész - és gyanítom, egyik sem lesz az a továbbiakban sem - de Spacey epizódról epizódra egyre nagyobb patkány, hihetetlen. Rajongó nem leszek, de bőven nézhető sorozat.
-
Miért? Az egyik legjobb karakter a sorozatban szerintem. Érzem, hogy kulcsmomentum fog a nevéhez fűződni.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
[/quote]
Nehogy már annak a majomnak(theon) szurkolsz...messideco írta:Szerintem
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
-
Szerintem Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mivel az ő családja uralkodott éveken keresztül, ezért szerintem is ő a fő esélyes. Amúgy remélem Theon Greyjoy lesz a vastrónon
Most kezdem. Remélem tényleg jó, mert az előző kettő nulla volt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hát ahogy az első évadban felhúzták és megerőszakolták, meg is érdemli a kárpótlástericco írta:GoT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egyre jobban szurkolok ennek a Targaryen lánynak
Amúgy nagyon jó rész volt. Tartsa ezt a szintet az évad.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
GoT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egyre jobban szurkolok ennek a Targaryen lánynak
Merci Zizou!