Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Nzedge
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. április 25., csütörtök 20:09

Hát ez a True Blood mekkora egy beteg sorozat. :mrgreen:
De elérte,hogy ne tudjak leállni vele.Sorozatba 6 részt néztem meg ami nem kevés nálam,de így se tudta überelni a Supernatural-ból való 11 rész megtekintését sorozatba. :mrgreen:

Na akkor nézzük tovább. B-)

Eszterke
Kedvenc játékosaid: Mesut Özil, Luis Figo, Sheva, Kaká, Torres, Navas, Reus

HozzászólásSzerző: Eszterke » 2013. április 25., csütörtök 7:47

Az majd egy órás játékidő igaz a GoT-ra meg a Spartacusra is. :)
Személy szerint nekem tetszett, érdekesnek tűnik. Meg olyan "starz original" :D
Real Madrid means triumph in victory and triumph in loss. Real Madrid was yesterday, it is today and it will be tomorrow. Real Madrid are words that I still do not know how to express.

szilamer
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal

HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. április 24., szerda 18:57

Szerintem érdemes nézni cak rohadt hosszú, majdnem egy órás játékidő :D Ami nem baj ha jó lesz a sorozat :D
In vino veritas.

"Varane, boss of Real defence"

Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2013. április 24., szerda 11:01

Én megnéztem az első részét, érdemes kipróbálni, max. kaszálod ha nem jön be :)
"And my heart will leave you never."

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2013. április 24., szerda 10:45

Te nézted már őket? Érdemes?
nem még sajnos.

bates motelt néztem tegnap, illetve GoT-ot pótoltam.

bates nagyon adja, részről részre jobb.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. április 23., kedd 21:04

Te nézted már őket? Érdemes?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2013. április 23., kedd 21:04

az a kemény, h a 2.részhez hamarabb volt. :lol:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. április 23., kedd 20:57

Valaki kérdezte a Da Vinci's Demons feliratot. Ma elkészült az első részhez vele Alias.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Higuain

HozzászólásSzerző: Higuain » 2013. április 23., kedd 18:40

Victor írta:na most értem a Szökés végére... Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!sajnáltam, hogy meghalt Michael, de nem értem: most akkor hogy lennének szabadok, mikor megint megszöktettek valakit a börtönből? :roll:

amúgy nem kellett volna szerintem már scyllázni, az első 2 évad (főleg az első) szerintem világverő volt, utána már kicsit izzadságszagú... nem mondom, izgalmas, tetszett, de hülyeség volt. ha meg eddig fűzték a szálakat, akkor meg a faxnak halt meg scofield :argue:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A végén Panamában vannak már ahonnan nincs kiadatás az USA-ba. A 2 évad végére is azért mentek oda az volt michael eredeti terve. Az utolsó két részt az valóban hihetetlenül gyenge, de az már amolyan különkiadás volt.
A 3. évadot egy kicsit gyengébbnek éreztem én is, de a 4. sztem hozta a szintet. És mivel ezt az egészet le kellett zárni jó volt a scyllás rész is. Michaelnek abban is igaza volt, hogy nem hagynák őket sose békén másrészt itt elég komoly bűnökről volt szó amik ellen tenni is kellett.

Amúgy ebben a sorozatban én a minőségcsökkenést nem igazán éreztem főleg, hogy végig darálhattam az egészet.
casillas-carvajal-ramos-varane-marcelo-verratti-modric-isco-lucas-ronaldo-suarez

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2013. április 23., kedd 17:53

na most értem a Szökés végére... Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!sajnáltam, hogy meghalt Michael, de nem értem: most akkor hogy lennének szabadok, mikor megint megszöktettek valakit a börtönből? :roll:

amúgy nem kellett volna szerintem már scyllázni, az első 2 évad (főleg az első) szerintem világverő volt, utána már kicsit izzadságszagú... nem mondom, izgalmas, tetszett, de hülyeség volt. ha meg eddig fűzték a szálakat, akkor meg a faxnak halt meg scofield :argue:

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2013. április 23., kedd 15:26

Tegnap picit ráértem és megnéztem a Vikings-nek mind a 8 részét, kajaszünetet azért tartottam :Đ , meg becsúszott közben egy GOT S3/4 is :D .

NA a lényeg, hogy tetszik baromira a sorozat, eleve megvettek már a témával is, de szerintem faxányosra sikerült az egész.
HA jól tudom, már be is rendelték a második évadot. :happy:

Ja meg a Vikings előtt meglestem a Hannibál első két részét, de az nálam kasza, valahogy nem jön be az egész, pedig Mikkelsent bírom nagyon.

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2013. április 23., kedd 14:03

Banshee S01

Rettentő erős kezdés után, gyenge befejezés. Ettől függetlenül maradok, de az évad magasról esett a mélybe.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Pozitívum: Proctor és segítője, az indián vonal és az amisok feltűnése. Főgonosz karakternek remekül lett összerakva, egyszerűen részben egyet lehet érteni az emberrel, vannak emberi vonásai míg másrészről a megtestesült kegyetlenség.

Negatívumok: A seriff semmit nem változott, megy előre aztán üt mindenkit. Ahhoz képest, hogy a börtönös lelkitréner kellőképp eszesnek próbálta beállítani, cselekedeteivel nem igazán támasztja alá ezt a felvetést. Nem hittem volna, hogy valaha is írok ilyet, de a szex is túlzásba van véve, egyszerűen részeként eltesznek rá hosszú perceket, egyfajta időkitöltésnek. Ami viszont legjobban bassza a csőröm az a hihetetlen emberi test a sorozatban. Halhatatlannak ábrázolt karakterek. Főleg az utolsó 2-3 rész volt mélyponton. A seriffet kétnaponta agyonverik, de azért túlél. Ana-Olek simogatják egymást fél órán át, szétszednek egy szobát mindenestül, mindegyik kap egy karót magába és utána fél nappal már a hölgy indul embert ölni. A végső ütközet meg különösen nevetséges. Seriffünk kezelve és szúrva (ő kiesett), Ana (szintén súlyos sérülések után), 3 mezei kis rendőr és egy nyugdíjas. Bemennek egy hírhedt bűnöző rejtekhelyére, ahol kb 30 egyenöltönyben, nehézfegyverekkel felszerelt elvileg kiképzett ember van. Láss csodát a rendőrök berezelve, eltalálva majd jön Alice a Kaptárból és fél pillanat alatt rendet tesz. Rabbit persze 2 golyót kapva eltűnik. FBI és arra kóricál, de 30 halott után mindenki végzi tovább dolgát, asszonyka otthon nézi ahogy családja házat vált. :lol:

6/10

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2013. április 22., hétfő 23:47

House of cards S01E03

Ez sem volt egy eseménydús rész - és gyanítom, egyik sem lesz az a továbbiakban sem - de Spacey epizódról epizódra egyre nagyobb patkány, hihetetlen. :lol: Rajongó nem leszek, de bőven nézhető sorozat.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. április 22., hétfő 23:39

Amber Heard a Top Gearben.

boldog szülit az istennőnek. :sziv: :mrgreen:

gunner

HozzászólásSzerző: gunner » 2013. április 22., hétfő 22:48

Miért? Az egyik legjobb karakter a sorozatban szerintem. Érzem, hogy kulcsmomentum fog a nevéhez fűződni. B-)

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. április 22., hétfő 22:38

[/quote]
messideco írta:Szerintem
Nehogy már annak a majomnak(theon) szurkolsz... :vivo:
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

gunner

HozzászólásSzerző: gunner » 2013. április 22., hétfő 21:58

Szerintem Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mivel az ő családja uralkodott éveken keresztül, ezért szerintem is ő a fő esélyes. Amúgy remélem Theon Greyjoy lesz a vastrónon :D

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 22., hétfő 21:54

Most kezdem. :mrgreen: Remélem tényleg jó, mert az előző kettő nulla volt. :roll:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. április 22., hétfő 21:46

ericco írta:GoT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egyre jobban szurkolok ennek a Targaryen lánynak B-)
Amúgy nagyon jó rész volt. Tartsa ezt a szintet az évad.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hát ahogy az első évadban felhúzták és megerőszakolták, meg is érdemli a kárpótlást :lol:
Kép
Kép
Kép

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. április 22., hétfő 21:43

GoT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egyre jobban szurkolok ennek a Targaryen lánynak B-)
Amúgy nagyon jó rész volt. Tartsa ezt a szintet az évad.
Merci Zizou!

Vissza: