Mozi, filmek
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Re: Mozi, filmek
Prisonershez van normális felirat? Magon kommentben amit linkeltek, azt nagyon szidták hogy béna. Aki látta a filmet jó felirattal, az dobna egy linket? Nem szoktam ilyet kérni, de ez most kivételes eset
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
De az FÉNYKARD uraim
Amúgy Sith filmet én is adnék, mondjuk, hogy a sötét Jedikből hogyan lettek Sithek...
Amúgy Sith filmet én is adnék, mondjuk, hogy a sötét Jedikből hogyan lettek Sithek...
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
J.J. mellett az a bizonyos Lawrence Kasdan van, aki a Birodalom visszavág, Jedi visszatér, Elveszett frigyláda fosztogatóit írta.P. Krisz írta:ha J.J. maga mellé venné Drew Karpyshyn-t és közösen írnának egy forgatókönyvet akkor érdekelne is az új SW , így viszont "majd meglátjuk" alapon állok hozzá
Addig oké, hogy nem csak minőségi munkái vannak, de remélhetőleg a Star Wars projekttel ismét fel tud mutatni valamit.
Amúgy már csak azért is bízok a mostani stábban, mert J.J. nagyon lelkiismeretesen dolgozik az ügyön. Többször is kijelentette, hogy nagyon fontos a rajongók véleménye, és amellett, hogy tovább szeretné vinni - vagyis újítani - figyelembe veszi, hogy honnan indult az SW. Nagyon fontos neki az eredeti trilógia.
Viszont a Disney vezetője (?) viszont sürgeti a dolgot és nem enged Abramsnek, azaz nem engedi, hogy átcsússzon a film 2016-ra. Ugyebár már így is fél évvel később érkezik a mozikba.
Én inkább nézném később a filmet, de akkor legyen jó. Bízom Abramsben.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- P. Krisz
ha J.J. maga mellé venné Drew Karpyshyn-t és közösen írnának egy forgatókönyvet akkor érdekelne is az új SW , így viszont "majd meglátjuk" alapon állok hozzá
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Röviden, tömören annyi, hogy egy Jediből egy hatalmas Sith nagyúr lett, és ő találta fel.ferni írta:mesélhetnél de ténylegZsombor írta: a dupla lézerkard feltalálásáról(annak is van pikantériája )
Amúgy itt minden fent van a SW-ról, rengeteget olvasgattam már.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Szerintem meg nézd sorrendben a filmeket és kezd az első résszel. Szerintem fel tudod fogni azt a kis apróságot, hogy rengeteg év van az első és második trilógia között, így nem azt fogod nézni, hogy "húúú ez gagyi... ez CGI.. az meg makett..."lordgabi írta:
Ellenvélemény, kíváncsi vagyok?
Sokan beleesnek abba a hibába, hogy a látvány miatt ítélnek el valamit, holott a látvány nem minden. Ha a felújított verziót nézed, akkor meg pláne nem lehet belekötni... . Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!bár az nem tetszik benne, hogy a végén a fiatal Anakint teszik be Yoda és Obi-Wan mellé.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amerika kapitány cameo? az volt a legütősebb szerintemSierra írta:Örülök, hogy a humor továbbra is fontos tényező
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Sztem is kezd a 4essel, mégiscsak így lett legyártva
meg lehet túl gagyinak hatna (bár ugye nem az, mert isten király az összes rész ) az első 3 rész után a 4-5-6, így, hogy még nem láttad őket.
jobban jársz, ha a 4essel kezded
meg lehet túl gagyinak hatna (bár ugye nem az, mert isten király az összes rész ) az első 3 rész után a 4-5-6, így, hogy még nem láttad őket.
jobban jársz, ha a 4essel kezded
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Mivel még egyik részt sem láttam, ezen filóztam egész este, hogy az I. vagy a IV. legyen az első SW filmem, mindkettőt beszereztem, esélyes, hogy megfogadom a tanácsodat.messideco írta:Gyártási sorrendben nézd, úgy sokkal nagyobb az élmény, legalább is számomra az volt
Ellenvélemény, kíváncsi vagyok?
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
Thor: The Dark World
Tetszett, jó volt, látványos, vicces, jól szórakoztam. Annyit adott, amennyit vártam. Nyilván volt pár gagyi jelenet és klisé, de összességében fasza film. A látványilag is rendben volt, nem lehet rossz 3D-ben, de én mindenképpen feliratosan akartam nézni, abban meg nem volt 3D.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amikor a nagy Thor felszállt a londoni metróra, azon besírtam. De az se volt egyszerű, amikor felakasztotta a kalapácsát a ruhafogasra.
Örülök, hogy a humor továbbra is fontos tényező a Marvel filmek nagy részénél, sokat dob a filmen szerintem. DC filmek ilyen szempontból szarok, annyira komolynak akarják beállítani (Man of Steel), hogy pont ettől lesz nevetséges. Mindegy, érdemes volt moziba ülni.
8/10
Tetszett, jó volt, látványos, vicces, jól szórakoztam. Annyit adott, amennyit vártam. Nyilván volt pár gagyi jelenet és klisé, de összességében fasza film. A látványilag is rendben volt, nem lehet rossz 3D-ben, de én mindenképpen feliratosan akartam nézni, abban meg nem volt 3D.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amikor a nagy Thor felszállt a londoni metróra, azon besírtam. De az se volt egyszerű, amikor felakasztotta a kalapácsát a ruhafogasra.
Örülök, hogy a humor továbbra is fontos tényező a Marvel filmek nagy részénél, sokat dob a filmen szerintem. DC filmek ilyen szempontból szarok, annyira komolynak akarják beállítani (Man of Steel), hogy pont ettől lesz nevetséges. Mindegy, érdemes volt moziba ülni.
8/10
mesélhetnél de ténylegZsombor írta: a dupla lézerkard feltalálásáról(annak is van pikantériája )
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
kicsit átgondoltam és a 10 kdvenc sw karakterem az : a fett-ek (ez 1nek számítanak ) , yoda , maul , vader (anakint beleértve) , kenobi ( a mcgregoros és a guinesses szval old és young obi ), solo , qui-gon jin , csubi , windu , luke.
nem sorrendben
nem sorrendben
Annyi lehetőség van a Star Warsban, hogy az hihetetlen. Nem tudom mennyit olvasgattatok a háttérsztorikról, de a későbbiekben simán lehetne olyan filmet készíteni, ami a sithek és jedik eredettörténetét dolgozza fel. Vagy pl az erő megismeréséről, a dupla lézerkard feltalálásáról(annak is van pikantériája ) esetleg Darth Bane-ről.
Eredettörténetes filmekhez Yoda és Darth Sidious lenne a legjobb koncepció szerintem.
Eredettörténetes filmekhez Yoda és Darth Sidious lenne a legjobb koncepció szerintem.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Gyerekek én lány vagyok, de a Star Wars filmekre még én is azt mondom, hogy 10/10-es alkotás. A Luke, Leia és Han Solos alkotások mindenképpen, de szerintem jó volt a Baljós árnyak is. Igazából ez volt az első amit láttam és lehet, hogy a gyerekkori emlékeim miatt is, de nálam még ez is a 10-pontot üti. A Klónok támadása és a Sithek bosszúja már lehet, hogy gyengébb volt, de ezekhez is sok jó gyerekkori emlék köt, szóval nagyon lepontozni ezeket sem tudom. Nálam ezek is elérnek olyan 8 pontot.
Prisoners
Most végeztem vele, 2 óra 33 perc volt és felirat nélkül láttam, szóval nem minden dolgot értettem teljesen, de azért a lényeg megvan és mindenkinek csak ajánlani tudom. Jó kis nyomozós, drámai film, Hugh Jackman mint mindig, most is jó, de a filmet egyértelműen Jake Gyllenhaal viszi el.
Prisoners
Most végeztem vele, 2 óra 33 perc volt és felirat nélkül láttam, szóval nem minden dolgot értettem teljesen, de azért a lényeg megvan és mindenkinek csak ajánlani tudom. Jó kis nyomozós, drámai film, Hugh Jackman mint mindig, most is jó, de a filmet egyértelműen Jake Gyllenhaal viszi el.
But he is a good boy...
-
yoda nagyon adná , bár egy darth maul-os filmet is megnéznék ,mert a baljós árnyakban kevés jutott nekiRemy írta: 2015 - Star Wars VII
2016 - Eredettörténet
2017 - Star Wars VIII
2018 - Eredettörténet
2019 - Star Wars IX
Boba Fett, Han Solo, Yoda filmekről beszéltek eddig, de hivatalos infó még nincs, hogy melyik mikor érkezne.
Én a Yoda filmet preferálom.
- Remy
- Kapcsolat:
2015 - Star Wars VIIcsabi* írta:azt a következő trilógiával egyidőben forgatják vagy mi ?Remy írta: + az eredettörténetek
2016 - Eredettörténet
2017 - Star Wars VIII
2018 - Eredettörténet
2019 - Star Wars IX
Boba Fett, Han Solo, Yoda filmekről beszéltek eddig, de hivatalos infó még nincs, hogy melyik mikor érkezne.
Én a Yoda filmet preferálom.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
dettóZsombor írta:Nyílván elfogultság, de én ezeken a filmeken nőttem fel. A 4-5-6. folyton ment kazettáról itthon mikor mégcsak óvodás voltam, és arra is tisztán emlékszem, mikor 5 évesen mentem a moziba megnézni az első részt. Szóval leginkább szentimentális okokból, de nálam az egész SW 10/10.
azt a következő trilógiával egyidőben forgatják vagy mi ?Remy írta: + az eredettörténetek
realista te meg most hagyd el a fórumot ,ha még a LOTR se tetszik
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Suicide here I come!
Mindegyik star warson bealudtam.
Én egyet láttam valamikor 10 éve de azon én is.
LOTR detto.
Neki sem kezdek egyiknek sem, nem az én világom.
- Remy
- Kapcsolat:
Elhiszem Én is SW-n nőttem fel. Korábban már írtam is, hogy a 4. rész volt az első film amit láttam kb 3 és fél évesen, és teljesen emlékszek rá. Apa tékából vette ki anno régi szép idők.. na jó mégse... most könnyebb filmezniZsombor írta:Nyílván elfogultság, de én ezeken a filmeken nőttem fel. A 4-5-6. folyton ment kazettáról itthon mikor mégcsak óvodás voltam, és arra is tisztán emlékszem, mikor 5 évesen mentem a moziba megnézni az első részt. Szóval leginkább szentimentális okokból, de nálam az egész SW 10/10.
Rengetegszer láttam az első részt, de sajnos az eredeti trilógia ismerete után egyszerűen nem tudok 10-est adni rá. De ettől függetlenül bármikor megtudom nézni.
Ez a Machete Kills... Mondjuk Rodriguez... nem csalódok benne.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Gabo
- Kedvenc játékosaid: Beckham
Adni fogok nekik még egy esélyt, mielőtt kijön az új rész, de nehezen tudom rávenni magam.
Nyílván elfogultság, de én ezeken a filmeken nőttem fel. A 4-5-6. folyton ment kazettáról itthon mikor mégcsak óvodás voltam, és arra is tisztán emlékszem, mikor 5 évesen mentem a moziba megnézni az első részt. Szóval leginkább szentimentális okokból, de nálam az egész SW 10/10.