Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. november 16., szombat 22:44

Zsombor írta: Remélem a modik intézkednek. Az összes SW akkora 10/10, mint a ház.
bárcsak így lenne, én lennék a legboldogabb. A 3.-ra még megértem ha valaki 10/10-et tol, de az első kettő - hiába imádom - egyszerűen nem érdemli meg a 10-est, főleg a 2. :/

No, de majd a 7-8-9 :shifty: + az eredettörténetek :shifty:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2013. november 16., szombat 22:41

Gabo írta:Suicide here I come! :D

Mindegyik star warson bealudtam. :mrgreen:
Remélem a modik intézkednek. Az összes SW akkora 10/10, mint a ház.

Gabo
Kedvenc játékosaid: Beckham

HozzászólásSzerző: Gabo » 2013. november 16., szombat 22:34

Suicide here I come! :D

Mindegyik star warson bealudtam. :mrgreen:

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2013. november 16., szombat 15:43

Monnyuk aki a Klónok támadására 6-nál többet tud adni az nem normális. :mrgreen: Azt a kikúrt rossz filmet, atyaég. :lol:

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. november 16., szombat 14:53

Az összes királyság, én még a Clone Wars sorozatot is szeretem általánosságban (bár vannak szörnyű momentumai).

Now, fuck me, right?

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2013. november 16., szombat 14:37

a star wars mind a 6 része 10/10 :salute:

bár a most következő újabb trilógától egy pöppet félek :/
Kép

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. november 16., szombat 14:18

Az új trilógiát imádom, a régiek számomra kicsit viccesek inkább, mintsem izgalmasak. Akkoriban nagyon nagyot üthetett, nem véletlen vannak imdb-n a top 250-ben, de így, hogy 6-7 évesen a Baljós árnyakat láttam vagy 10-szer, így utólag nem igazán jönnek be.
Baljós árnyak 9/10
Klónok támadása 8/10
A Sithek bosszúja 10/10
A régieket direkt nem értékeltem imdb-n, nem akarom lehúzni őket. :)

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2013. november 16., szombat 11:50

Gyártási sorrendben nézd, úgy sokkal nagyobb az élmény, legalább is számomra az volt :) B-)
"And my heart will leave you never."

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. november 16., szombat 11:49

soadroli írta:csak az elsőt láttam eddig normálisan :D
:banplz: Never Seen Star Wars How I Met Your Mother

A IV. volt az első film, amit kb láttam. Voltam vagy 3 és fél éves, de emlékszek rá! :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Remy 2013. november 16., szombat 11:50-kor.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2013. november 16., szombat 11:38

Remy írta: STAR WARS achievement - pipa :mrgreen:
- Star Wars I 7/10
- Star Wars II 7/10
- Star Wars III 8/10
- Star Wars IV 10/10
- Star Wars V 10/10
- Star Wars VI 10/10
Mennymá' a sok 10/10-eddel :mrgreen: :lol: én Karácsony tájékán tervezem megnézni ezeket, csak az elsőt láttam eddig normálisan :D
Kép

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. november 16., szombat 3:30

Híd Terabithia földjére (Bridge to Terabithia, 2007) - Csupó Gábor nagyszerű filmje, szerintem mindenki jobban örült volna ennek a Filmklubban, mint a Jóskának. :mrgreen: Viccet félretéve, egész régóta már rajta van a gépemen, de valahogy sosem volt kedvem előkapni. Nemrég egy filmes blogon csupa jót olvastam róla, a legjobb "sírós" filmje volt a cikk írójának, így teljesen elfogott a kíváncsiság. 1 hónap telt el ezóta, tegnap délután nem maradt semmi igazán jónak tűnő darab a listámban, így kistesóval gondoltam meglehet nézni. A felénél elaludtam, most néztem meg végig, tényleg remekmű. Ezek a gyerekszínészek nagyon hitelesek voltak, le a kalappal a színészi gárda előtt. Arra emlékszem, hogy mielőtt lezárta a laptopot a tesóm, törölte a könnyeit. Hát mit mondjak, bizony meglehet hatódni rajta, még ha egyáltalán nem is számítasz semmi komolyra az elején, közepén. Sokat olvasgattam a történetről, bizony így játszott annak idején két gyerek, két igazi barát, aztán... akit érdekel, az utánajár, hogy mi történt valójában. Belegondolni is durva, nem tudtam előre, hogy valós események alapján készült, még ha nem is 100%-ban egyezik minden, brutális lehetett.
A cikk, amelyben az első helyet foglalta el, néhol spoileres is lehet, saját felelősségre! Rajta a legnagyobb kedvenc is, Pillangóhatás 1. :salute: "Egyszer már elveszítettelek, még egyszer nem foglak!" :'( + A Benjamin Button különös élete (10/10) is ilyen nálam, itt sem bírtam.
A filmhez visszatérve: nem gondoltam volna, hogy egy ilyen délutáni altató után sok jó fog még jönni, tévedtem, nem kellene minden nap hajnalig ébren maradni, és nem lenne ilyesmi. A pontszám egy erős nyolcas lett az IMDb-n, megérdemli. :)

Nektek, hogy tetszett? :hmmm:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. november 16., szombat 1:53

Anyaka írta:Talán néha komolytalannak is tűnt.
A Vasember 3 volt inkább komolytalan. Itt szerintem a poénok sokkal jobban el voltak találva.

STAR WARS achievement - pipa :mrgreen:
- Star Wars I 7/10
- Star Wars II 7/10
- Star Wars III 8/10
- Star Wars IV 10/10
- Star Wars V 10/10
- Star Wars VI 10/10

Haverral ma letoltuk mind a 6 részt :mrgreen:

Még mindig meg tudok lepődni azon, hogy a 4-5-6 mennyire zseniálisra sikeredett. Az 1-2-3 is jó, de közel sem olyanok, mint az eredeti trilógia. Egyedül a 3-ban voltak olyan pillanatok, ahol lehetett érezni, hogy mi is az a Star Wars, miért is van ott ahol.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2013. november 16., szombat 0:09

nmate írta:
Anyaka írta:3. Semmiből jött? Annyira átlátszó volt, hogy már fájt.
Thor még mindig: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem magára a trükkre értettem, hanem úgy egyáltalán. Most Odin miért halt meg? Meg hogyan? Oké, Loki "halála" előtt utalt rá, hogy utálja az apját, de ez kevés.
Ezt kellett volna az egyik stáblistás jelenetbe tenni. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Talán nem is halt meg.

Egyébként a film sokkal lazább volt, mint az előző. Volt jó pár poén. Talán néha komolytalannak is tűnt.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. november 16., szombat 0:01

Anyaka írta:3. Semmiből jött? Annyira átlátszó volt, hogy már fájt.
Thor még mindig: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem magára a trükkre értettem, hanem úgy egyáltalán. Most Odin miért halt meg? Meg hogyan? Oké, Loki "halála" előtt utalt rá, hogy utálja az apját, de ez kevés.

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2013. november 15., péntek 23:40

nmate írta:Thor 2

Logikátlan kissé, de jó iparosmunka lett azért, az első résznél hangyafasznyival minőségibb. Élvezhető mozi.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!1. Dat cameo!!!!!!!! juhuuuuuu B-)
2. Loki a végén... +2 pontot ugrott a film.
3. -1 pont amiért ez a lépés felületes és semmiből jött ugrás volt... semmit nem tudunk, mi lett Odinnal :(

7/10

ott kellett volna valamit kezdeni, hogy: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Thornak levágja Loki a kezét, utána valahogy megmenekül a kalapácsos ács és Loki lesz a főgeci. Az ultimate főgeci. Na, az lett volna Dark World.

3. Semmiből jött? :D Annyira átlátszó volt, hogy már fájt.
Egyébként kemény lesz az Avengers majd. Szépen felvezetik. :)

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2013. november 15., péntek 22:10

The counselor

Bődületesen gyenge film, szinte minden tekintetben. A sztori egy merő zagyvaság, az egyszer filozofáló, egyszer barátokközt szintű dialógokkal operáló karakterek elnagyoltak és rosszak, hangulat semmi, feszültség semmi - szépen felöltöztetett dögunalom. Fassbender és Bardem szokásukhoz híven nagyon jók (utóbbinak van egy fenomenális jelenete), nekik jár a plusz egy pont, amúgy semmi más. Pitten végig azt éreztem, hogy a legnagyobb erőfeszítése a forgatás során a csekk aláírása volt.

Nagyon fos film. Scottban megint nem csalódtam, egyre gyengébb iparos minden egyediség nélkül. Nem sokszor sajnálom, hogy mozira költöttem, de ez a mai egy ilyen alkalom volt.

4,5/10

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. november 15., péntek 21:36

Thor 2

Logikátlan kissé, de jó iparosmunka lett azért, az első résznél hangyafasznyival minőségibb. Élvezhető mozi.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!1. Dat cameo!!!!!!!! juhuuuuuu B-)
2. Loki a végén... +2 pontot ugrott a film.
3. -1 pont amiért ez a lépés felületes és semmiből jött ugrás volt... semmit nem tudunk, mi lett Odinnal :(

7/10

ott kellett volna valamit kezdeni, hogy: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Thornak levágja Loki a kezét, utána valahogy megmenekül a kalapácsos ács és Loki lesz a főgeci. Az ultimate főgeci. Na, az lett volna Dark World.

TéOeM
Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos

HozzászólásSzerző: TéOeM » 2013. november 15., péntek 7:41

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az első stáblistásban van egy utalás egy másik karakterre.

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. november 14., csütörtök 22:28

Thor - Sötét világ

Mit kell tenni ahhoz, hogy egy folytatás megállja a helyét, esetleg felülmúlja az elődjét? Sok pénz, grandiózusabb megvalósítás, erősebb forgatókönyv, jobb rendező, minőségibb CGI munka, és persze Thor. A Sötét világ minden elemében veri az első részt, így nem lehet okunk a panaszra (néhány apróságot leszámítva).

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Thor a világegyetem rendjéért harcol. Birodalomról birodalomra utazik, hogy a békét fenntartsa, ám egy szerencsétlen véletlen folytán a több ezer éve halottnak hitt Malekith újra felfedi magát, és bosszúra szomjazik. Asgard és a Föld, valamint az összes birodalom veszélybe kerül, mert a sötétség serege (elfek/tündérek… kinek hogy tetszik.) újra összeáll, hogy a fényt elűzzék az univerzumból…

A stúdió legjobb döntése az volt, hogy Alan Taylort ültette a direktori székbe, mert ő végre tudta, hogy mi kell Asgardnak és Thornak. Általa sokkal többet kaptunk Odinék életéből, valamint a hazájuk sem hasonlított már egy műanyag, csili-vili városra. Végre érezhettük, hogy milyen is az a királyság, amiért Thor valójában harcol.

Az első résszel ellentétben itt nem pakolták tele a játékidőt mindenféle kibontatlan szállal, amiből végül semmi nem lett. Jóval kerekebb lett a story, és Taylor tálalásának köszönhetően a különféle filmes elemek, a komédia, a fantasy, a dráma, az akciók mind-mind jól működtek egymás mellett. De ezek közül is talán a komédia volt az, ami a lehető leghatásosabb eredményt érte el (pláne a zseniális cameoval). Nem estek át a ló túloldalra, nem váltak kínossá a viccek, hanem pont ellenkezőleg, mindig betaláltak az adott pillanatban. Ehhez természetesen kellett egy Loki, aki ismét megmutatta, hogy miért utálják a filmben a különböző karakterek, és mi nézők, miért is szeretjük őt. Nélküle szinte már el sem lehet képzelni a Marvel filmeket.

A Thor – Sötét világ óriási szakadékot vájt a két film közé, ami a monumentálisabb világkép miatt volt érezhető. Nyilván az egyre bővülő Marvel univerzumban elengedhetetlen, hogy ne szélesítsék ki az univerzumról alkotott képünket, de itt most egy hatalmas lépésnek lehettünk szemtanúi. Ugyanakkor ehhez kapcsolódóan van is egy negatívum, mégpedig a gyenge ellenfél. Malekith – akit amúgy Christopher Eccleston nagyon jól formált meg – beáll azon ellenfelek táborába, akiknek nagyobb volt a füstjük, mint a lángjuk. Úgy érzem, hogy sokkal több volt a karakterében, és ezt sajnos nem sikerült kihozni belőle. (Remélem, hogy Thanost nem fogják elcseszni)

A Sötét világra ugyan nem lehet azt mondani, hogy a legjobba Marvel film lett, mert nem, de annyi biztos, hogy erre már büszkék lehetnek a stúdióban. Az új Thor tehát jobb, mint az első, és bár nem hibátlan, de még azok is tehetnek vele egy próbát, akiknek az első nem igazán jött be. Ez ütősebb, sötétebb, látványosabb, és jobb! 8/10

ui: KETTŐ stáblistás jelenet is van, tehát ne nagyon menjetek ki a moziból idő előtt!
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

TéOeM
Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos

HozzászólásSzerző: TéOeM » 2013. november 14., csütörtök 17:23

NOAH - Official Trailer:

http://www.youtube.com/watch?v=VLd4h61eXN8

Vissza: