Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
kodo

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: kodo » 2017. március 12., vasárnap 22:37

nem semmi ilyen szar jatekkal honapok ota hozni a pontokat.

elvileg a nagy számok törvénye alapjan elkezdunk lassan jol játszani. vagy az megvolt az eibar ellen?

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. március 8., szerda 10:57

Húú ez érdekes meccs volt, nem sok jóval lehet előállni már megint.
Zanzásítva néhány gondolat ami eszembe jut.
takarodjonmindenki :lol: :lol: na neem, komolyra fordítva

Összeségében 6-2-vel elküldtük gombáért a napolit, ez nem olyan rossz, úgyhogy ne a világvégéről közelítsük meg azt hiszem ezt a párharcot.
Amit a párharc előtt vártam, az olyan sevilla elleni kupa párharchoz tudnám hasonlítani. Ennél lényegesebben jobbak voltunk, sokkal magabiztosabban játszottunk, irányítottuk a dolgokat, mondhatni, hogy a 4 félidőből 3 a miénk volt. Igazán tiszta ziccereik tegnap sem voltak, bár nagyon ígéretes helyzeteket dolgoztak ki, és aggasztó volt maga a játék képe. De nem mondanám szerencsének, hogy "csak" 1 gólos előnyt tudtak kiharcolni. Sarri a lehető legjobban felkészítette ezt a csapatot. Az első meccsen bíztató volt a játékunk, megérdemelt, magabiztos győzelem volt az, még annak ellenére is, hogy tulajdonképpen fordítani kellett. Több jó egyéni teljesítmény volt az első meccsen, tegnap inkább a cseréket tudnám kiemelni, Lucas-Isco és Morata, igaz már 1-2-nél, de olyan stabilitást adott, hogy néha már oktatás feelinge volt a dolognak (Carvajal helyzete). Remekül szálltak be, igazán nem volt már ekkor semmi komoly veszélyre képes a nápolyi csapat.
Na ha a realitás és az idén látottak figyelembe vételével gondolkodok akkor ennyit a dicséretről.

A tegnapi meccs. Hát érdekes, hogy megint úgy megyünk fel a pályára, hogy 10 perc után teljesen nyilvánvaló, hogy a meccs tervünk kivitelezhetetlen és az ellenfél edzője megint valami jobbat talált ki. Ez azért várható volt Zidane kinevezésekor, de kijelenthető, hogy egy valamire való nagy taktikai tudással rendelkező edző, képes ennek a realnak megtalálni az ellenszerét. Fantasztikusan támadtak le 6(!) játékossal a mi térfelünkön, elszigetelve a középpályánkat a támadósortól. Így a 3 elől ácsorgó támadónkat egy egyszerű 4 védős egy sorban elhelyezkedéssel le is bilincselték. Se röviden nem tudtuk kihozni a labdát (Marcelo, Ramos, Kroos ekkor rengeteget volt zavarban), nem voltak meg a megfelelő egymás felé mozgások, de hát szűk is volt a terület, illetve a legfőbb probléma, hogy létszámban kevesek voltunk ez ellen. Ívelni próbáltuk párszor, de ugye a védősor azt egyből visszafejelte. És itt jön ki leginkább Casemiro hiányossága. Ha tegnap Kova játszik helyette, meglett volna a sebesség és +1 ész a középpályán amivel gyorsíthattuk volna a labdakihozatalt és a gyors oldalváltásokat, amivel eltolhattuk volna az egész letámadásukat úgy, hogy azt sem tudták volna merre vannak. Csak szaladgáltak volna utánunk. Megkockáztatom a következőt...Ha ezt a Case/Kova cserét (még a kezdőcsapat összeállításakor) megfejeltük volna egy támadóközéppályás pozícióban elhelyezett Iscoval Benzema helyett!!, olyan löketet adhattunk volna a támadásoknak, hogy sokkal több ziccert kidolgozhattunk volna. Ronaldo egyszer-kétszer jól indult be a kapott labdákra, Benzema ilyen irányú visszamozgásai nem voltak elég hatékonyak, tulajdonképpen limonádé a játéka. Bale a leggyengébb volt a BBC-ből, 3-4 tiszta helyzetet is elszórakozott, amiben lövésig sem jutottunk el, vagy a passz vagy a csel nem ült nála.

Kroos-Modric kicsit fáradt, de igazából a középpálya ilyen szintű statikussága miatt nem ők hibáztathatók. Letámadnak, nekik pedig nincs kire feljátszani, nincs oldalt társuk, a szélsőbekkeinket elzárták. Jól játszott a napoli.
Jött a félidő, és megléptük azt amit csere nélkül az egyetlen értékelhető lépés lehetett. (Ezt Zidane felismerte, piros pont). Egyszerűen feltoltuk az egész csapatot, a védelmet is, kijöttünk abból a szorításból amit alkalmaztak az első félidőben. Kroos-Modric néha besétált a kp-juk mögé, és ha kapták a labdát, akkor már tudtuk továbblépkedni. Persze a BBC tegnap öngólt hamarabb rúgott volna, mint az ellenfélnek betaláljon.
Ezután jött Ramos...hát no comment az ember. kurva nagy legend, de ez már teljesen nyilvánvaló mindenkinek a világon. Végülis nem örültem, hogy így sikerült eldönteni a párharcot, de nem hátrány, ha ennyire formán kívüli támadókkal és taktikai vereséggel még mindig mi tudunk kijönni jól egy ilyen szituból, hála a pontrúgásoknak...a jelenben segít, de a jövőt árnyalja.

A cserék mint említettem nagyon ültek, Isco ha elmegy a legnagyobb gyökerek vagyunk. Lucas hozza amit tud, benne sem lehet csalódni, melós, ügyes gyerek, nagyon fontos kerettag. Morata meg......hát szerencsétlen megint megrúgta a gólját, úgyhogy hétvégén kezdhet a francia, mert ő csak cserének jó...ezt a faxságot...tegnap már írtam a topicjába 18 méterről indult el a lövés pillanatában és 6ról rúgta be. Istimester rá is tolta a kérdésemre egyből, ezt bizony Raúl csinálta a legjobban a világon régen. Na de ő nincs a közelébe. De megérdemli a padot? Hát rohadtul nem. Mint jósoltam, nem fogja megkapni a bizalmat 3-5 (nemhogy 350-en...) meccsen keresztül ebben az idényben, így pedig úgy fogunk továbbadni rajta, hogy fogalmunk sincs arról, hogy mit tud. Lehet lenézni a srácot, de korosztályának egyik legjobb csatára. Nem a real kezdőjébe való, de ennél sokkal jobban lehetne használni, benne hagyunk 10 gólt legalább az idény során, amit Benya összesen épphogy össze tud rakni.

A középpályát van idő újragondolni Kova-Modric-Kroosra kell váltani, de ez önmagában édeskevés. A 3 támadóból egyet le kell szedni és a kp fölötti lyukat Iscoval kell kipótolni. Nálam a bajnokságban innentől kezdve Morata lenne a csatár. Marad 1 hely. Az meg Ronaldo-Bale-é. Auuu az a rohadt bili már megint...

Még nem értékelem továbbra sem a csapatot véglegesen, van még idő. Várom a sorsolást.
HALA

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. március 8., szerda 9:51

___Samy___ írta:Nem a BBC-vel van a gond, meg a mai kezdővel.
Volt tegnap egy szitu, ami tökéletesen megmutatta, hogy mekkora hiba is van a BBC-vel. 10 méterem belül, egy vonalban, kocogva mozogtak mindhárman ugyanabba az irányba, mikor Kroos megindult a k.pályáról. Annyira látszott, hogy várja a passz lehetőséget, de mivel nem teremtették meg neki így csak tolta, tolta, míg ki nem léptek rá és ment is a kontra. Erre Kroos van fikázva, meg hogy Modri is messze nem úgy teljesít, ahogy kéne. Hát persze, gyengék, de ilyen első hármassal csoda, hogy van amikor villognak. Már írtam valamelyik nap, de én teljesen kivagyok már a "szélsőinktől". Én nem tudom mi kéne, áldozzák fel Benzema-t ha már ennyire érinthetetlenek, mert így csak kínlódás neki is az egész. De valamit csinálni kell, mert komolyabb gondok vannak annál, hogy lerendezzük annyival, hogy hát nincsenek formában.

Azt is elhiszem, hogy lelkes volt a Napoli. De akkor mi lesz tegyünk fel egy lelkes Bayern ellen az Allianzban? Seggből szájba nyomatják majd velünk? Még több meccsük is volt, ráadásul mind rangadó, erre megint az volt, hogy ők játszották a focit, mi meg ha nem jön Ramos, akkor megint mondhattuk volna, hogy ebből a szituból tanulnunk kell, erősebben térünk vissza mint valaha, blablabla...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 8., szerda 9:04

Irreális elvárások egy olyan játékostól akit szarba se nez a többség.
Tegnap is ment letámadni az első félidőben, aztán hatranezett, a 200 millio meg csak sétált es hagyta a picsaba :lol: en is ezt tettem volna.

Crnek annyi, úgy nez ki. Bale meg alapvető technikai hianyosagokkal küzd, tegnap is jol látható volt, hogy hiába az egyik leggyorsabb, többször lassítja a játékot azzal hkgy nem tudja elorefele átvenni a labdát csak ha tökéletesen megy. Ezen a szinten ez vicc. 5 éves gyerekeknek ezt tanítjuk, hogy átvétel úgy hogy előnyös legyen belőle.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Sastre
Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo

HozzászólásSzerző: Sastre » 2017. március 8., szerda 8:59

besteve7 írta:Szerintem az egyik, ha nem a legnagyobb probléma Benzema mélyrepülése, úgy tűnik már a BL himnusz is kevés. Ami eddig a tökéletes láncszemmé tette a csapatban, h visszajár labdákért, elmozog, visszamozog, megnyitja a helyet a területet a két vadlónak, az teljesen eltűnt a játékából, és így egy hatalmas űr van a kp és a támadók között.
Így a meccs 80 százalékában Ronaldoval egymás lábát tapossák, tömörítve minden védöt egy kupacba. Tegnapi kedvenc jelenetem, mikor CR-t kilökte a labda alól, komolyan már csak nevetni tudok ezen :ike:
Bale-t meg sokan várták itt, mint a megváltót, de jelenleg ő is csak vergődik.
Jah, csak ha vissza is jár, minek nyisson területet a rét végén legelésző két pacinak? Nincs mozgás, és ha nincs mozgás, akkor Benzema is fölöslegesen próbál területeket nyitni, mert nem lesz aki kihasználja. Oké, hogy hétvégén az Eibar ellen játszottunk, de ott jól látszódott, hogy hogy lehetne Benzema képességeit kihasználni...

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2017. március 8., szerda 8:49

Szerintem az egyik, ha nem a legnagyobb probléma Benzema mélyrepülése, úgy tűnik már a BL himnusz is kevés. Ami eddig a tökéletes láncszemmé tette a csapatban, h visszajár labdákért, elmozog, visszamozog, megnyitja a helyet a területet a két vadlónak, az teljesen eltűnt a játékából, és így egy hatalmas űr van a kp és a támadók között.
Így a meccs 80 százalékában Ronaldoval egymás lábát tapossák, tömörítve minden védöt egy kupacba. Tegnapi kedvenc jelenetem, mikor CR-t kilökte a labda alól, komolyan már csak nevetni tudok ezen :ike:
Bale-t meg sokan várták itt, mint a megváltót, de jelenleg ő is csak vergődik.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. március 8., szerda 8:42

wZoLee7 írta:Bocs ha volt valakitol osszefoglalo, de nem olvastam el mindent.
Erdemes megnezni a meccset? Valaki foglalja ossze a dolgokat pls. Azt olvason h Isco jol allt be, a bbc meg gyenge volt.
Hát így a meccs eredményét tekintve talán érdemes. De valami borzalom volt a meccs.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. március 8., szerda 7:51

Bocs ha volt valakitol osszefoglalo, de nem olvastam el mindent.
Erdemes megnezni a meccset? Valaki foglalja ossze a dolgokat pls. Azt olvason h Isco jol allt be, a bbc meg gyenge volt.

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. március 8., szerda 3:53

Mindenki Zizout szidja, csak szerencsetlennek meg van kotve a keze. Egyszeruen muszaj neki jatszatnia a BBC-t ebben biztos vagyok. Ha egyutt vannak mast nem lehet rajuk szabni csak az ivelgetest, egyszeruen nincs meg bennuk egyutt a lendulet. CR behuzodik kozepre a csatar nyakara, Bale meg szelen probalkozik ott meg keves a teknikai tudasa. A kp sincs vmi jo formaban.
Remelem a nyaron Zizou marad, es lesznek drasztikus lepesek a frissites erdekeben.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. március 8., szerda 1:01

dzsi91 írta:Persze egyetértek, csak itt mindenki a támadóinkat savazza többségben,persze jogos is de vannak itt bajok már a kapustól(aki még ha nem is hibázik nagyot, olyan szinten bizonytalannak tűnik,hogy a biztos ,hogy az hatással van a védelemre is) kezdve Marcelon át egészen Kroosékig.

Igazából nincs mit csinálni, ZZ szabta ezt el az egész keret rosszul lett menedzselve ahogy azt sokan leírták már itt.De még menthető lenne simán,csak hát semmi nyoma annak,hogy valamit változtatni szeretne, zs tervnek még mindig ott a jó öreg Ramos.

BBC-ben is bízom azért, hátha most fordítva lesz és a hajrára kerülnek topformába eddig mindig akkorra fingtak ki,mert agyon lettek hajtva.Idén ilyen olyan okokból de sose tudtak még igazán összeállni.
adom. mindenhol problémás a dolog de a hozzáállás és a letett munka a legnagyobb. attól mert semmi nem jön össze meg semmi nem megy be futni és dolgozni még tud az ember. ez a legfőbb probléma szerintem. látjuk a különbséget mentalitásban Ramos hülye de odateszi magát Carvajal is gyenge de lefutja a magáét vki meg meg se mozdul

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. március 8., szerda 0:54

RaúlCF írta:
dzsi91 írta:...
nem csak a bbc a gond a középpálya is rossz formában van ez eddig stimm. DE a bbc szar formában van az egy dolog de nem mozognak ezért van ez a valagnyi beadás. a futás az elmozgások nem formafüggők. 3ból 2 bent áll középen és vakargat mikor mit hogy majd úgyis arra jön vmi és lesz vmi. nem lép vissza nem mozog sehova nem csinál semmit várja az áldást. ehhez hozzájön hogy Modric és Kroos sincs egetrengető formában (de ők legalább a belüket otthagyják a pálya közepén) nem alakítanak ki középen semmit mert nincs kivel. mostanában középen akkor történik vmi ha Isco ott van és kever egyet vagy Kova gondol egyet és lever egy 40méteres sprintet a labdával. tehát igen a középső kreatív emberek lennt vannak de mennyivel más ha előttük mozognak.
Persze egyetértek, csak itt mindenki a támadóinkat savazza többségben,persze jogos is de vannak itt bajok már a kapustól(aki még ha nem is hibázik nagyot, olyan szinten bizonytalannak tűnik,hogy a biztos ,hogy az hatással van a védelemre is) kezdve Marcelon át egészen Kroosékig.

Igazából nincs mit csinálni, ZZ szabta ezt el az egész keret rosszul lett menedzselve ahogy azt sokan leírták már itt.De még menthető lenne simán,csak hát semmi nyoma annak,hogy valamit változtatni szeretne, zs tervnek még mindig ott a jó öreg Ramos.

BBC-ben is bízom azért, hátha most fordítva lesz és a hajrára kerülnek topformába eddig mindig akkorra fingtak ki,mert agyon lettek hajtva.Idén ilyen olyan okokból de sose tudtak még igazán összeállni.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. március 8., szerda 0:44

dzsi91 írta:...
nem csak a bbc a gond a középpálya is rossz formában van ez eddig stimm. DE a bbc szar formában van az egy dolog de nem mozognak ezért van ez a valagnyi beadás. a futás az elmozgások nem formafüggők. 3ból 2 bent áll középen és vakargat mikor mit hogy majd úgyis arra jön vmi és lesz vmi. nem lép vissza nem mozog sehova nem csinál semmit várja az áldást. ehhez hozzájön hogy Modric és Kroos sincs egetrengető formában (de ők legalább a belüket otthagyják a pálya közepén) nem alakítanak ki középen semmit mert nincs kivel. mostanában középen akkor történik vmi ha Isco ott van és kever egyet vagy Kova gondol egyet és lever egy 40méteres sprintet a labdával. tehát igen a középső kreatív emberek lennt vannak de mennyivel más ha előttük mozognak.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. március 8., szerda 0:36

Szerintem nem a bbc a gond.Persze formán kívül az összes de alig kerülnek helyzetbe, csak beívelésekre számíthatnak, amikor kapnak 1-1 jo labdát már is ott a helyzet.Így persze,hogy lassan Higuaini kagasságokba kerülnek,van meccsenként 1 max 2 ziccerük amit elbénáznak és egyre görcsösebbek lesznek.Máskor ha volt egy kapufa jött 6 másik helyzet aztán átszakadt a gólzsák.

Persze ettől még Cr megöregedett,Benzi tovabbra is unja, Balet még nem venném elő,most tért vissza és máris több mindent csinál mint a két másik.

Én inkább a középpályán látom a gondot.Modric és kroos is nagyon szar mostanaban,Casemiroval zsákutcába kerültünk,mert szükség van rá de mégis szar vele.Ezt már átvariálni késő Zidane meg teljesen vakon nyomja,de amíg vannak ilyen játékosaink mint Ramos vagy akár Cr-Bale jobb napjaikon bármit megnyerhetünk.Viszont amíg Zizu ebnyire vakon van bármikor bukhatunk is.

Azért annyira nemvolt ez fos, 2 meccses párharc ebből 45 percet kellet izgulni, megesik.

Nálam továbbra is a bl az elsődleges,bajnoki címet majd hoznak a shuster félék ha esetleg most nem sikerül.Ez a brigád viszont a bl-re lett összerakva ott élnek igazán és ez lehet az utolsó nagy dobása így ennek a csapatnak.

Nem is értem aki inkább a ligát akarja, csak mer rég nem nyertünk és mert fosiék ezzel érvelnek? Megvédjük a bl-t belehet hinteni sóval a camp nou tol az eurobarcan át piké twitteréig mindent.Meg amúgy is rosszul vagyok ha kora nyáron csak bajnoki meccseket kell nézzek,gyerekkori trauma azok az angol elődöntők a barcaval meg a milannal kiegészülve nekem :D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Navamiro

HozzászólásSzerző: Navamiro » 2017. március 8., szerda 0:22

poronty írta:
Ez nem seggnyalas, profiknal sokat szamit 1-2 nap piheno. Hetvegen ugyis jonnek a Iscoek, majd ok elintezik a betist.
Csak ne úgy, mint a Las Palmas-t.
Ott sztem nem iscoékkal volt a baj, hanem Bale piroslapjával. Az más kérdés, h ugyanolyan szar volt a játék aznap, mint a "gálacsapattal".

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois

HozzászólásSzerző: poronty » 2017. március 8., szerda 0:13

Ez nem seggnyalas, profiknal sokat szamit 1-2 nap piheno. Hetvegen ugyis jonnek a Iscoek, majd ok elintezik a betist.
Csak ne úgy, mint a Las Palmas-t.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. március 8., szerda 0:07

ziro4vr írta:Az, szabadnap, még egy luxuskurvát ZZ befizet mindegyiknek, prémium, megérdemlik. :lol:

Marcelot kéne egy hétig jegelni, mert láthatóan kiégett. Modric még kaphat egy felet, Isco ellesz a helyén. De ne nyaljuk már még jobban a seggüket.
:goat:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. március 7., kedd 23:58

Az, szabadnap, még egy luxuskurvát ZZ befizet mindegyiknek, prémium, megérdemlik. :lol:

Marcelot kéne egy hétig jegelni, mert láthatóan kiégett. Modric még kaphat egy felet, Isco ellesz a helyén. De ne nyaljuk már még jobban a seggüket.
Nem illik.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. március 7., kedd 23:50

Kell valami. Szukseg van valami megujulasra, en pl biztosan szabadnapot adnek mindenkinek, huzzatok haza, pihenjetek, kovi talalkozo csutortokon delelott a paintball palyan, elso edzes penteken delelott... nem normalis ami most van. Ugyis vasarnap jatszunk, ket nap eleg, hogy felkeszuljunk a Betisre...
Nyilvan nem a pihenestol leszunk jobbak, de talan segitene, kicsit mentalisnak is erzem a problemat.

Aztan, vagy felporognek a sracok maguktol, vagy Zidane kitalal valamit, ami megujulast hoz.

-----------------Navas
Carvajal--Ramos--Pepe--Marcelo
-----------------Kroos
---------Kovacic----Modric
Bale-------------Isco-----------CR
:shifty:
:goat:

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. március 7., kedd 23:38

Nem a BBC-vel van a gond, meg a mai kezdővel. Mármint ha figyelmen kívül hagyjuk a formákat, meg, hogy kik ültek a padon.

A gond azzal van, ahogy ZZ használja őket. A pálya középső részét teljesen használaton kívülre tesszük. Ha már ezt a kezdőt toljuk, akkor Benzemát kéne ide visszahúzni, többet szerepeltetni mezőnyben. Mennének rá a felpasszok, mehetne vele a kényszerítő. Ebben a játékban igazán hasznos ő. Bale és CR lehetne a két legelső ember, akik befelé mozognának, érkeznének a beadásokra, illetve ami a legfontosabb, rengeteg mozgással mindig szabadra játszanák magukat, nem csak az oldalvonal mellett és a tizenhatoson belül vakarnák a töküket. Az ilyen helyekre meg Modric és Kroos tolhatná a az ütempasszokat, mélységi passzokat, mert a jelenlegi rendszerben tőlük sincs többre szükség, mint a hajtásra, az oldalpasszokra, meg az oldalváltásokra. Ettől ők sokkal többet tudnak, amit most egyszerűen nem kamatoztatunk.

A védekezésben Casemiro megadná a stabilitást, a csapat szélességét meg továbbra is a szélső védők.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

RaúlCF

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. március 7., kedd 23:28

wxyz írta:Zidane kritika? Megint ő volt a csapat leggyengébbje.
a kezdő és a taktika rossz volt de a félidei beszéd elég jól sikerült, Ramos góloktól eltekintve is sokkal jobb volt a 2ik félidő, ettől függetlenül ez nem volt egy jó meccse

Vissza: