Sorozatok, TV műsorok
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Sorozatok, TV műsorok
Persze, vágom mit akartatok mondani, csak épp erre lettem volna kíváncsi, hogy ez szerintetek mennyire illett ez a Barney-Ted dolog ide. Mert szerintem se passzolt a dolog és zavart is.
vagy kezdd az előzménysorozattal.Nos, beszereztem a Spartacus-t én is !
mert olyan is van ám, el ne felejtsd.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Nos, beszereztem a Spartacus-t én is !
Szerinted délután neki is kezdek az első évadnak, remélem nem fogok csalódni ! :-)
Szerinted délután neki is kezdek az első évadnak, remélem nem fogok csalódni ! :-)
"If you don't like your destiny, don't accept it."
A House of Cards második része picit jobbra sikeredett, de érzem, hogy nem nagyon fogom végignézni már az első évadot sem. Még kap 1-2 rész esélyt.
A rész végén volt ez a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!"zseniális Ted-Barney konfliktus" a bárban..nmate írta: himym Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A Ted-Barney dolog alatt te mit értesz?
Mondjuk nekem egyáltalán nem tetszett, nem is értem miért reagált így erre a Ted észrevételre, teljesen Barney karakterén kívül van ez a fajta reakció.
De ha már belerakták, nem tudom hogy mennyit akarnak ezzel kezdeni, én úgy gondolom hogy benne lesz az utolsó részben is, valahogy úgy hogy kicsit összevesznek aztán Barney rájön hogy kicsit igaza volt aztán kibékülnek és minden a régi.
Kicsit talán többet írtam a kelleténél, de remélem vágod mire gondolok.
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
nmate:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amit én is írtam, hogy a bárban Ted elkezdte mondani, hogy komolyabban kéne venni Barney-nak az esküvőt, hogy vannak dolgok amik szarul eshetnek Robinnak... aztán végül abbamaradt a téma. Félek még lesz folytatása.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amit én is írtam, hogy a bárban Ted elkezdte mondani, hogy komolyabban kéne venni Barney-nak az esküvőt, hogy vannak dolgok amik szarul eshetnek Robinnak... aztán végül abbamaradt a téma. Félek még lesz folytatása.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
himym Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A Ted-Barney dolog alatt te mit értesz?Demes írta:viszont rendesen felvezették az év végére a dolgokat gondolok ugyebár az
- Tádám
- El Siete
- Kapcsolat:
Naja, zseniális lesz!!!!kodo írta:teljesen biztos, hogy az utolsó (fél)évad lesz az idei.H20 írta:elvileg uccsó... nekem mondjuk minden rész robbantás volt... alig bírom már. imádom.
jobb is így, az írók tudták előre, hogy mennyi van nekik vissza, minthogy csak úgy hirtelen kéne lezárni a sorozatot.
épp ezért reménykedek egy tökéletes fináléban, mondjuk ettől a sorozattól mást nem is igen lehet elvárni- :-)
http://www.imdb.com/title/tt0903747/messideco írta:Bróm és bárium. Milyen kapcsolat van közöttük, vagy mi az? Nem értem...
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
VARANE
VARANE
teljesen biztos, hogy az utolsó (fél)évad lesz az idei.H20 írta:elvileg uccsó... nekem mondjuk minden rész robbantás volt... alig bírom már. imádom.
jobb is így, az írók tudták előre, hogy mennyi van nekik vissza, minthogy csak úgy hirtelen kéne lezárni a sorozatot.
épp ezért reménykedek egy tökéletes fináléban, mondjuk ettől a sorozattól mást nem is igen lehet elvárni- :-)
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ez Amerika lelkiismereteFaust írta:Meg imádom az amerikai logikát, hogy a rendőrfőnöknek mindenképpen fekának kell lennie. Tudom rasszizmus meg minden, de azért engem zavar ez a hangyányi különbség:
A Hannibál első részén bealudtam,de lehet adok neki még egy esélyt :-)
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Bróm és bárium. Milyen kapcsolat van közöttük, vagy mi az? Nem értem...
"And my heart will leave you never."
- Tádám
- El Siete
- Kapcsolat:
elvileg uccsó... nekem mondjuk minden rész robbantás volt... alig bírom már. imádom.Casso írta:Ezek után elvárom, hogy robbantsanak. Lesz még évad vagy ez lesz az utolsó?H20 írta:BrBa augusztus... de messze van.
VARANE
VARANE
Ezek után elvárom, hogy robbantsanak. Lesz még évad vagy ez lesz az utolsó?H20 írta:BrBa augusztus... de messze van.
- Tádám
- El Siete
- Kapcsolat:
VARANE
VARANE
HIMYM
Akkor ez után a rész után, már csak a dupla évadzáró van hátra nem?
Mindenesetre ez a rész semmi extra nem volt, viszont rendesen felvezették az év végére a dolgokat gondolok ugyebár az Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Olaszba utazásra illetve erre a Ted-Barney dologra a végén
Na mindegy, mi már csak hátradőlve használjuk az új kávézgatós smiley-t és várunk hogy az évadzárón robbanjon a bomba.
Akkor ez után a rész után, már csak a dupla évadzáró van hátra nem?
Mindenesetre ez a rész semmi extra nem volt, viszont rendesen felvezették az év végére a dolgokat gondolok ugyebár az Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Olaszba utazásra illetve erre a Ted-Barney dologra a végén
Na mindegy, mi már csak hátradőlve használjuk az új kávézgatós smiley-t és várunk hogy az évadzárón robbanjon a bomba.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Mikkelsen alakítása nekem bejön, semmi gond vele, csak hát a jó öreg Tony után eljátszani ezt a szerepet nem egyszerű.Faust írta:Senki sem Hopkins, csak Hopkins... :-) De Mikkelsen adogatja eléggé. Nálam a másik fószerrel van baj, egy balfasz.torjack írta:Két rész után eddig nem rossz... A casting sem, de Mikkelsen azért nem Hopkins...
Meg imádom az amerikai logikát, hogy a rendőrfőnöknek mindenképpen fekának kell lennie. Tudom rasszizmus meg minden, de azért engem zavar ez a hangyányi különbség: 1, 2.
Mikkelsen meg láthatóan élvezi a szerepet.
A Grahamet játszó tag engem is idegesít kissé...
Fishburne számára meg ez úgy néz ki egy ilyen év... Feka Crawford mellett feka Perry White. De legalább nem Lex Luthor lesz. :Đ
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Bizony!RealRaúl77 írta:Tenkes kapitányát látta-e valaki?
Most kezdtem el ezredszer. Imádom! Zseniális szerintem! Zseniális minden perce! Zseniális !:mrgreen:
Kár hogy a régi jó dolgokból nem maradt mára szinte semmi.
nem,nem ráklámozok
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tenkes kapitányát látta-e valaki?
Most kezdtem el ezredszer. Imádom! Zseniális szerintem! Zseniális minden perce! Zseniális !:mrgreen:
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
Senki sem Hopkins, csak Hopkins... :-) De Mikkelsen adogatja eléggé. Nálam a másik fószerrel van baj, egy balfasz.torjack írta:Két rész után eddig nem rossz... A casting sem, de Mikkelsen azért nem Hopkins...
Meg imádom az amerikai logikát, hogy a rendőrfőnöknek mindenképpen fekának kell lennie. Tudom rasszizmus meg minden, de azért engem zavar ez a hangyányi különbség: 1, 2.
Mikkelsen meg láthatóan élvezi a szerepet.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Két rész után eddig nem rossz... A casting sem, de Mikkelsen azért nem Hopkins...Most pedig jöhet a két Hannibal rész