Két rész után eddig nem rossz... A casting sem, de Mikkelsen azért nem Hopkins...Most pedig jöhet a két Hannibal rész
Sorozatok, TV műsorok
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Re: Sorozatok, TV műsorok
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Jó volt ez a HIMYM rész szerintem :-)
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mondjuk nem tudom abból mit fognak kihozni, amikor Ted elkezdte mondani Barney-nak, hogy komolyabban kéne vennie az esküvő témát... szerintem ott még lesz valami.
Marshall amúgy nagyon nagy volt, bocsánat, Don Marshall Vége is tetszett, amikor ültek a lépcsőn Lilyvel, jó volt ez, most már nagyon kíváncsi vagyok a végére.
Most pedig jöhet a két Hannibal rész.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mondjuk nem tudom abból mit fognak kihozni, amikor Ted elkezdte mondani Barney-nak, hogy komolyabban kéne vennie az esküvő témát... szerintem ott még lesz valami.
Marshall amúgy nagyon nagy volt, bocsánat, Don Marshall Vége is tetszett, amikor ültek a lépcsőn Lilyvel, jó volt ez, most már nagyon kíváncsi vagyok a végére.
Most pedig jöhet a két Hannibal rész.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Meglestem a House of cards első részét. Nekem kicsit unalmas volt, de Kevin Spacey miatt asszem végig fogom nézni az egészet. Elképesztően zseniális színész, ráadásul egy ízig-vérig geci karaktert játszik, ami felettébb jól áll neki. Aki csípi őt, adjon a sorozatnak egy esélyt. Az első két epizódot David Fincher dirigálta. :-)
Re: Filmek, sorozatok, minden, ami mozi
Megszavaztátok, úgyhogy kettészedjük. :-) Mostantól ide jöhet minden, ami sorozat, ikszfaktor, valóvilág, anyámkínja.
- Caúl
- Kedvenc játékosaid: Iker, Raphael, Sergio, Cristiano, Marcelo, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
HIMYM
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az előzőnél jobb volt, ez mondjuk nem volt nehéz (sztem az volt a sorozat leggyengébb része). Marshall nagy figurát hozott a a munkahelyén meg amikor az olasz jelenetek voltak :Đ :Đ :Đ Az előző részben Barney&Ted volt erőltetve most Marshall. Am a kapitány is nagy figura
[spolier]
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget! De remélem nem lesz igazam/igazunk
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az előzőnél jobb volt, ez mondjuk nem volt nehéz (sztem az volt a sorozat leggyengébb része). Marshall nagy figurát hozott a a munkahelyén meg amikor az olasz jelenetek voltak :Đ :Đ :Đ Az előző részben Barney&Ted volt erőltetve most Marshall. Am a kapitány is nagy figura
[spolier]
Pipita írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!
Szerintetek is az lesz az utolsó rész utolsó jelenete, hogy meglátjuk az anyukát, háttal állva?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget! De remélem nem lesz igazam/igazunk
"A győzelemért minden kényelmetlenség elviselhető. Ezért semmilyen szenvedés nem lehet túl sok!."-Agatha Christie
in:Carvajal-Vidal-Reus-Falcao
out:Khedira, DM, Higuaín
Kloppot a padra!
in:Carvajal-Vidal-Reus-Falcao
out:Khedira, DM, Higuaín
Kloppot a padra!
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Szerintem is tök átlagos volt az új HIMYM, a korábbi 2-3 rész sokkal jobb volt.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintetek is az lesz az utolsó rész utolsó jelenete, hogy meglátjuk az anyukát, háttal állva?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintetek is az lesz az utolsó rész utolsó jelenete, hogy meglátjuk az anyukát, háttal állva?
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nem volt egy kiemelkedő rész a HIMYM új része, de legalább nem volt idegesítő. Marshall meg a legnagyobb arc az egész sorozatban, ez hót ziher.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Vikings s03e07
Több csatajelent van benne,mint egy egész évadnyi Got-ba :-) Hol lehet megnézni,hogy mekkora a költségvetése egy résznek? Mondjuk nem hinném,hogy túl nagy lenne. Aránylag kevés helyszínen játszódik :-) Rollo\Rolf epic jeleneteSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!"hány keresztényt öltem meg,Floki?" Floki nagy forma
Több csatajelent van benne,mint egy egész évadnyi Got-ba :-) Hol lehet megnézni,hogy mekkora a költségvetése egy résznek? Mondjuk nem hinném,hogy túl nagy lenne. Aránylag kevés helyszínen játszódik :-) Rollo\Rolf epic jeleneteSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!"hány keresztényt öltem meg,Floki?" Floki nagy forma
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Tom Cruise maraton.
Gyávák és hősök
Robert Redford rendezte, majd szerepet is vállalt benne. Alapjába véve ötletes film volt, mert 3 szálon futott a film, és témáját nézve nem volt könnyű darab (Afganisztán vs USA), de kicsit súlytalan volt a film, talán a rövidsége miatt, hiszen csak 90 perces volt. Emellett Tom Cruise is full felesleges volt benne, mert a szerepét bárki eljátszhatta volna. Egy szenátor volt, aki szinte végig az asztala mögött ült, és Meryl Streepel beszélgetett
No, mindegy, azért játszott benne. 1-nek jó volt a film, de többször nem nézném meg. Ja, és még A Csodás Pókember is játszott benne gyenge 6/10
Gyávák és hősök
Robert Redford rendezte, majd szerepet is vállalt benne. Alapjába véve ötletes film volt, mert 3 szálon futott a film, és témáját nézve nem volt könnyű darab (Afganisztán vs USA), de kicsit súlytalan volt a film, talán a rövidsége miatt, hiszen csak 90 perces volt. Emellett Tom Cruise is full felesleges volt benne, mert a szerepét bárki eljátszhatta volna. Egy szenátor volt, aki szinte végig az asztala mögött ült, és Meryl Streepel beszélgetett
No, mindegy, azért játszott benne. 1-nek jó volt a film, de többször nem nézném meg. Ja, és még A Csodás Pókember is játszott benne gyenge 6/10
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Jól elmentél aludni Aztán itt fórumozik :Đ
- El Flaco
- Tiszteletbeli Szerkesztő
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Anelka, Benzema, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, FFF
Csabi írta:holy shit:
jön, jön, jön...dexter s8
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 01rIQKP374
Fu, Liev Schreiber és Jon Voight? Lesz badasség benne bőven.
"Az egykori tirpák pirult, szégyenkezett, haragudott valaha e csúfolódó szó miatt. A mai tirpák gazda büszkén a mellére üt és mondja: Igen én tirpák vagyok! Ez a csúfnév idővel megtisztelő, dicsérő kifejezéssé változott." (Krúdy Gyula)
- El Flaco
Hát a könyvekben minden olyan részletesen van kidolgozva, hogy na az tényleg lassú, de még is rohadt izgalmas. Bármi megtörténhet és meg is történik. :-)hehe írta:lehet a könyv is ilyen
"Az egykori tirpák pirult, szégyenkezett, haragudott valaha e csúfolódó szó miatt. A mai tirpák gazda büszkén a mellére üt és mondja: Igen én tirpák vagyok! Ez a csúfnév idővel megtisztelő, dicsérő kifejezéssé változott." (Krúdy Gyula)
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
pont hogy túl gyors néha, elefántléptekkel halad, de pofázáson kívül nem történik benne túl sokmindn.El Flaco írta:Tök mindegy mi lesz az eredmény, úgysem lesz külön topic.
Akik mindig arra panaszkodnak, hogy szar a GoT meg lassú, azt nem tudom hova tenni. Mondjuk én olvastam a könyveket és nekem kb. minden perce arany, még ha sokszor ferdítenek is. Az eddigi évadok sem voltak szemernyit sem gyorsabbak, az elsőben egyszerűen csak az újdonság ereje volt az, amitől jobbnak tűnt. Itt előre van egy sztori a könyvek alapján, ezt nem lehet siettetni. :-)
lehet a könyv is ilyen, de nekem akkor is hiányérzetem van. nem kell, hogy spartacus szintű mészárlás legyen, de lehetne kicsit akció- és eseménydúsabb.
- El Flaco
Tök mindegy mi lesz az eredmény, úgysem lesz külön topic.
Akik mindig arra panaszkodnak, hogy szar a GoT meg lassú, azt nem tudom hova tenni. Mondjuk én olvastam a könyveket és nekem kb. minden perce arany, még ha sokszor ferdítenek is. Az eddigi évadok sem voltak szemernyit sem gyorsabbak, az elsőben egyszerűen csak az újdonság ereje volt az, amitől jobbnak tűnt. Itt előre van egy sztori a könyvek alapján, ezt nem lehet siettetni. :-)
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Fura lesz, hogy már ősszel lehet majd darálni az egészet. GG
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Got: az öreg Tully, hogyan és mikor halt meg, mert csak a temetést mutatja...vagy csak nem voltam figyelmes
"And my heart will leave you never."
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Warm Bodies
Eleven testek
először is megnéztem a Hollywood hírügynökség új videóját, elsírtam magam a röhögéstől, és megnéztem a filmet is. Nem rossz, párszor elröhögtem magam, de nem egy tvájlájt. Vicces volt.
Tony Stonem nagy király volt itt is, nem csak a skinsben.
az erkélyjelenetnél meg elsírtam magam.
6 / 10
Eleven testek
először is megnéztem a Hollywood hírügynökség új videóját, elsírtam magam a röhögéstől, és megnéztem a filmet is. Nem rossz, párszor elröhögtem magam, de nem egy tvájlájt. Vicces volt.
Tony Stonem nagy király volt itt is, nem csak a skinsben.
az erkélyjelenetnél meg elsírtam magam.
6 / 10
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Tom Cruise maraton.
A pénz színe
Scorsese film, Tom Cruise és Paul Newman főszereplésével.
Tetszett is meg nem is. Unalmas, ugyanakkor jó film volt. Tetszett a története, és a színészi játék.
Egy visszavonult profi biliárdbajnok felkarol egy ifjú tehetséget, majd turnézni indulnak, hogy jól megszedjék magukat. A fiatal persze nehezen irányítható, így összeütközésekbe keverednek. stb stb...
Newman Oscart kapott a játékáért, és tényleg jól játszott. 6/10
A pénz színe
Scorsese film, Tom Cruise és Paul Newman főszereplésével.
Tetszett is meg nem is. Unalmas, ugyanakkor jó film volt. Tetszett a története, és a színészi játék.
Egy visszavonult profi biliárdbajnok felkarol egy ifjú tehetséget, majd turnézni indulnak, hogy jól megszedjék magukat. A fiatal persze nehezen irányítható, így összeütközésekbe keverednek. stb stb...
Newman Oscart kapott a játékáért, és tényleg jól játszott. 6/10
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ha már ennyit kellett várni, ajánlom, hogy jó legyen. Kedd reggel kávé mellé himym már-már kötelezőH20 írta:Na ma jön ki az új HIMYM rész :-)
Érdekes, hogy szerintem rosszak az új részek, de mégis nézem. Függőség.