Sorozatok, TV műsorok
Re: Sorozatok, TV műsorok
be kell rakjak két brand newt, nézzétek
the old man
black bird
utóbbi numero one lett az elmúlt évekből, plus mogwai soundtrack
the old man
black bird
utóbbi numero one lett az elmúlt évekből, plus mogwai soundtrack
Pont ma gondoltam rá, hogy újrázom, mert letudtam a The Last Kingdomot, ami amúgy nem volt rossz, se elnyújtottan élvezhetetlen fölösleges.soadroli írta: "DAREDEVIL: BORN AGAIN’ is officially announced and will release in Spring 2024."
"DAREDEVIL: BORN AGAIN’ is 18 episodes long. Charlie Cox will return."
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mayans M.C S03
Az elso ket evaddal se volt kulonosebb bajom, elnezegettem, de valahogy mindig erzodott, hogy valami hianyzik belole, ami a SoA-ban megvolt, egy kis extra. Ezt a szintlepest ereztem ebben az evadban. Sokkal inkabb a klub kerult a kozeppontba, porgosebb volt a sorozat, mertek varatlanokat is huzni. Jo, hogy mar kezdhetem is a negyedik evadot.
Az elso ket evaddal se volt kulonosebb bajom, elnezegettem, de valahogy mindig erzodott, hogy valami hianyzik belole, ami a SoA-ban megvolt, egy kis extra. Ezt a szintlepest ereztem ebben az evadban. Sokkal inkabb a klub kerult a kozeppontba, porgosebb volt a sorozat, mertek varatlanokat is huzni. Jo, hogy mar kezdhetem is a negyedik evadot.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
stay close megvolt valakinek ?
brit misztikus drama thriller valami, egy evad, 8 epizod, igy bukkantunk ra, mert mini sorozatot kerestem.
nehol eleg gagyi de az utolso ket resz elott azert mar erdekes a tortenet.
ez a tipik mindenki keze benne van mindenben agyfaccnak tunik, lovesem sincs, hova lyukadnak ki, de nem rossz.
brit misztikus drama thriller valami, egy evad, 8 epizod, igy bukkantunk ra, mert mini sorozatot kerestem.
nehol eleg gagyi de az utolso ket resz elott azert mar erdekes a tortenet.
ez a tipik mindenki keze benne van mindenben agyfaccnak tunik, lovesem sincs, hova lyukadnak ki, de nem rossz.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
Suburra-t merem ajánlani(akinek bejön az olasz maffia) Film is jó de a sorozat az keményebb!
https://www.youtube.com/watch?v=cKOegEuCcfw
Nem vartam tul sokat a trailertol, de ez faszanak es atgondoltnak nez ki, meg Rogue One is nagyon jo volt.
Nem vartam tul sokat a trailertol, de ez faszanak es atgondoltnak nez ki, meg Rogue One is nagyon jo volt.
- h3x0r
Reacher S01
Hat ez rohadt jo volt, tegnap este kezdtem el, most fejeztem be; alig birtam megallni vele. Egy kis nyomozas, melle akcio na meg ugye verekedes eleg nagy mennyisegben. Reacher hatalmas, szo szerint is. Aki szerette a Bansheet, az mindenkepp probalja be.soadroli írta: A Reacher elég fasza lett, Alan Ritchsonnak jól áll ez a szerep. Mekkora állat te jó ég
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
péntekre lehet végzek azzal is, sponsored by home officeMester77 írta:Óriasi sorozat. De azért készülj, a harmadik évadban lesznek az eddigiekhez képest is meredek dolgokwZoLee7 írta: 3 nap alatt ledaráltam a The Boys 1. és 2. évadát Hát ez kemény, valszeg a többség már a 3. évadon is túl van, de ezután minden más szuperhősös cucc millió kérdőjjelel lebeg a fejemben és eltörpül emellett
- Mester77
Óriasi sorozat. De azért készülj, a harmadik évadban lesznek az eddigiekhez képest is meredek dolgokwZoLee7 írta: 3 nap alatt ledaráltam a The Boys 1. és 2. évadát Hát ez kemény, valszeg a többség már a 3. évadon is túl van, de ezután minden más szuperhősös cucc millió kérdőjjelel lebeg a fejemben és eltörpül emellett
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Bazdmeg Hehehehetheoriginal írta:Jo motyo, bar teny, hogy nem egy marvelwZoLee7 írta: 3 nap alatt ledaráltam a The Boys 1. és 2. évadát Hát ez kemény, valszeg a többség már a 3. évadon is túl van, de ezután minden más szuperhősös cucc millió kérdőjjelel lebeg a fejemben és eltörpül emellett
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Jo motyo, bar teny, hogy nem egy marvelwZoLee7 írta: 3 nap alatt ledaráltam a The Boys 1. és 2. évadát Hát ez kemény, valszeg a többség már a 3. évadon is túl van, de ezután minden más szuperhősös cucc millió kérdőjjelel lebeg a fejemben és eltörpül emellett
thereisonly1ronaldo
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
3 nap alatt ledaráltam a The Boys 1. és 2. évadát Hát ez kemény, valszeg a többség már a 3. évadon is túl van, de ezután minden más szuperhősös cucc millió kérdőjjelel lebeg a fejemben és eltörpül emellett
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
na megvolt a lincoln lawyer sori, meglepo modon nem esett rola szo eddig itt.
1 evad, 10 resz, igazabol 1 esetet dolgoz fel, habar vannak kis mellekszalak.
nehol kiszamithato es talan tul sok a szereplo, de az alapsztori elviszi es hat vannak benne fordulatok, szeretem ezt a birosagon ugyeskedos mufajt.
bar epp nem az a polc, mint az ozark, bb, killing vagy prison break, de egybol az azt koveto.
ajanlom, mar csak azert is, mert 10x50p az itteni sorozat junkieknak 2 nap.
allitolag lesz masodik evad is.
spoiler : Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!aki latta a primal fear-t, annak lesz egy kis dejavuje, es hat nekem az top20-as film, de talan top10 is.
1 evad, 10 resz, igazabol 1 esetet dolgoz fel, habar vannak kis mellekszalak.
nehol kiszamithato es talan tul sok a szereplo, de az alapsztori elviszi es hat vannak benne fordulatok, szeretem ezt a birosagon ugyeskedos mufajt.
bar epp nem az a polc, mint az ozark, bb, killing vagy prison break, de egybol az azt koveto.
ajanlom, mar csak azert is, mert 10x50p az itteni sorozat junkieknak 2 nap.
allitolag lesz masodik evad is.
spoiler : Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!aki latta a primal fear-t, annak lesz egy kis dejavuje, es hat nekem az top20-as film, de talan top10 is.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
18 keci. Kari vansoadroli írta: "DAREDEVIL: BORN AGAIN’ is officially announced and will release in Spring 2024."
She Hulk trailer
Banner mekkora forma
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A legvége
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
"DAREDEVIL: BORN AGAIN’ is officially announced and will release in Spring 2024."
Bebop live action sokkal jobb lett azért a Dragon Ballnál.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Ismerősöm nekem valahonnan ez a Raisen_Bushido_ írta:+ remélem Raisen (Raizen) is szerepelni fog benne!tubatibi írta: Yu Yu Hakusho - by Netflix
Elég hangulatos poszterrel jelentették be, remélem a Toguro-s arc-ot fogják elénk rakni.
Cowboy Bebop elég gagyira sikeredett, ahogy anno a DB élőszereplős film is, remélem ezt nem cseszik el.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
+ remélem Raisen (Raizen) is szerepelni fog benne!tubatibi írta: Yu Yu Hakusho - by Netflix
Elég hangulatos poszterrel jelentették be, remélem a Toguro-s arc-ot fogják elénk rakni.
Cowboy Bebop elég gagyira sikeredett, ahogy anno a DB élőszereplős film is, remélem ezt nem cseszik el.
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
Nebasssszzzzzzzzztubatibi írta: Yu Yu Hakusho - by Netflix