valóban független?
én csak kérdezem...
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. március 30., hétfő 10:20
valóban független?
HozzászólásSzerző: Marky » 2020. március 30., hétfő 9:59
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. március 29., vasárnap 19:20
Magyarázini ezen? Semmit. Orbán elhozta nekünk és végre kaphatóak, árulják őket. OrbánSwineherd írta: Nos, a portyázók által beszerzett maszkok, fertőtlenítők azért nem jutnak el a frontvonalba, mert azokat fideszes kötődésű személyek árulják (pl. Szabó Tünde államtitkár rokona), jó pénzért.
Hogyan került hozzájuk?
A megrögzött Orbánimádók ezt hogyan védik?
Az ilyeneket a pestis, spanyolnátha stb. idején agyonverték, mint egy patkányt.
Maszkokat és fertőtlenítőt kínálnak eladásra nagy tételben Szabó Tünde államtitkár rokonságában
HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. március 29., vasárnap 18:43
sehogy, valamit majd belemagyaráznak, hogy ezt így lehet csak hivatalos úton eljuttatni, kell egy közvetítő "cég", és hát ki felelne meg jobban ennek, mint egy államtitkár érdekeltségébe tartozó, magáncég?Swineherd írta: Nos, a portyázók által beszerzett maszkok, fertőtlenítők azért nem jutnak el a frontvonalba, mert azokat fideszes kötődésű személyek árulják (pl. Szabó Tünde államtitkár rokona), jó pénzért.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. március 29., vasárnap 18:32
Hogy pár nappal ezelőttről idézzek:Swineherd írta: Nos, a portyázók által beszerzett maszkok, fertőtlenítők azért nem jutnak el a frontvonalba, mert azokat fideszes kötődésű személyek árulják (pl. Szabó Tünde államtitkár rokona), jó pénzért.
Hogyan került hozzájuk?
Az ilyeneket a pestis, spanyolnátha stb. idején agyonverték, mint egy patkányt.
Maszkokat és fertőtlenítőt kínálnak eladásra nagy tételben Szabó Tünde államtitkár rokonságában
HozzászólásSzerző: Babinho » 2020. március 29., vasárnap 18:15
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2020. március 29., vasárnap 18:07
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. március 29., vasárnap 17:07
Gondolom nem olvastad végig. Mindegy.Professore írta:Releváns kutatási eredmények a coronavirus járvány és annak európai megnyilvánulásárol hónapok múlva lesznek elérhetőek csak. Összevállogatni, kontextusból kiragadni szövegeket és ujraertelmezni sokféleképpen lehet. WHO? Hát éppen nagyon is komolyan veszi a járványt és amellett van hogy megkell állítani így ezzel nincs problémám, nem is állítottam. De mégegyszer szerinted Trump, Merkel meg a többi nagyágyú nem kéri ki a legjobb szakértők (virológusok, matekes modellezők stb.) és kutatóintezetek véleményét? Mennyi az esélye hogy egy mezei svájci orvos egyáltalán hozzáfér releváns információkhoz és helyesen értelmezi azokat és jobban megtudja ítélni a helyzetet mint sok kormány? Szerintem 0, azaz nulla. Ha ezt nem vagy képes felfogni hát nem tudom mit mondhatnek...kiserik írta:
Pedig érdemes. A ""svájci orvos"" lószart nem mond. Tények, kutatások, interjúk, bejegyzések vannak összeszedve a világból, neves, leinformálható személyektől, szervezetektől. De gondolom neked az ilyen csiricsáré WHO és társai nem egy hozzáértő bagázs.
HozzászólásSzerző: Professore » 2020. március 29., vasárnap 16:11
Releváns kutatási eredmények a coronavirus járvány és annak európai megnyilvánulásárol hónapok múlva lesznek elérhetőek csak. Összevállogatni, kontextusból kiragadni szövegeket és ujraertelmezni sokféleképpen lehet. WHO? Hát éppen nagyon is komolyan veszi a járványt és amellett van hogy megkell állítani így ezzel nincs problémám, nem is állítottam. De mégegyszer szerinted Trump, Merkel meg a többi nagyágyú nem kéri ki a legjobb szakértők (virológusok, matekes modellezők stb.) és kutatóintezetek véleményét? Mennyi az esélye hogy egy mezei svájci orvos egyáltalán hozzáfér releváns információkhoz és helyesen értelmezi azokat és jobban megtudja ítélni a helyzetet mint sok kormány? Szerintem 0, azaz nulla. Ha ezt nem vagy képes felfogni hát nem tudom mit mondhatnek...kiserik írta:Pedig érdemes. A ""svájci orvos"" lószart nem mond. Tények, kutatások, interjúk, bejegyzések vannak összeszedve a világból, neves, leinformálható személyektől, szervezetektől. De gondolom neked az ilyen csiricsáré WHO és társai nem egy hozzáértő bagázs.Pipita írta:
Imádom, hogy EGY SVÁJCI ORVOS, nem a szakma legnagyobb szaktekintélye, nem egy létező név, akit mondjuk meg lehetne nézni hogy milyen a munkássága, hanem egy vagy létező vagy nem létező svájci orvos, aki higgyük el, biztosan ért hozzá... hát köszönjük, komoly hivatkozási alap. Nem is olvastam tovább mondjuk.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2020. március 29., vasárnap 14:54
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. március 29., vasárnap 14:20
Pedig érdemes. A ""svájci orvos"" lószart nem mond. Tények, kutatások, interjúk, bejegyzések vannak összeszedve a világból, neves, leinformálható személyektől, szervezetektől. De gondolom neked az ilyen csiricsáré WHO és társai nem egy hozzáértő bagázs.Pipita írta:Imádom, hogy EGY SVÁJCI ORVOS, nem a szakma legnagyobb szaktekintélye, nem egy létező név, akit mondjuk meg lehetne nézni hogy milyen a munkássága, hanem egy vagy létező vagy nem létező svájci orvos, aki higgyük el, biztosan ért hozzá... hát köszönjük, komoly hivatkozási alap. Nem is olvastam tovább mondjuk.Professore írta: Hát khm.. Maradjunk annyiban hogy van ralatasom a kutatoi/akadémiai dolgokra. Egy komoly tanulmány átfutási ideje (kézirat beküldése majd blind per review szakasz majd pozitív döntés esetén a cikk leközlése) az minimum fél év a legfontosabb szaklapoknál nem ritka az 1 év sem... Másrészt azt is orvos és híres kutató állította ráadásul lehozta az egyik legrangosabb orvosi szaklap hogy a kötelező védőoltasok és az autizmus között szoros korreláció van. Ez megágyazott az oltás ellenes mozgalomnak ami akkor is dübörög ami után az eredeti tanulmány szerzője beismerte hamisított adatokkal dolgozott és a szaklap visszavonta a publikációt. Attól mert tudományos köntösbe van öltöztetve valami az nem biztos hogy objektív és helyes tényfeltárásra épül. Ezt a konkrét anyagot már kommentáltam. Az én szememben sima konteo gyártás.
Mert a kormányok nem dolgoznak együtt rangos kutatókkal? Dehogynem sőt a legjobbakal! Azt is meg kellene érteni hogy mindegyik kormány számára lényegében élet halál kérdés politikai értelemben hogy hogy kezeli ezt a helyzetet. Egyszóval még ha a köznép helyzete nem is foglalkoztatja őket a hatalom iránti vágyuk ösztönzi őket hogy a lehető legjobban jöjjön ki az általuk vezetett kormány a krizisből. Nyilván mindenki azt hisz el amit akar vagy éppen amit el akar hinni...
HozzászólásSzerző: Pipita » 2020. március 29., vasárnap 14:11
Imádom, hogy EGY SVÁJCI ORVOS, nem a szakma legnagyobb szaktekintélye, nem egy létező név, akit mondjuk meg lehetne nézni hogy milyen a munkássága, hanem egy vagy létező vagy nem létező svájci orvos, aki higgyük el, biztosan ért hozzá... hát köszönjük, komoly hivatkozási alap. Nem is olvastam tovább mondjuk.Professore írta: Hát khm.. Maradjunk annyiban hogy van ralatasom a kutatoi/akadémiai dolgokra. Egy komoly tanulmány átfutási ideje (kézirat beküldése majd blind per review szakasz majd pozitív döntés esetén a cikk leközlése) az minimum fél év a legfontosabb szaklapoknál nem ritka az 1 év sem... Másrészt azt is orvos és híres kutató állította ráadásul lehozta az egyik legrangosabb orvosi szaklap hogy a kötelező védőoltasok és az autizmus között szoros korreláció van. Ez megágyazott az oltás ellenes mozgalomnak ami akkor is dübörög ami után az eredeti tanulmány szerzője beismerte hamisított adatokkal dolgozott és a szaklap visszavonta a publikációt. Attól mert tudományos köntösbe van öltöztetve valami az nem biztos hogy objektív és helyes tényfeltárásra épül. Ezt a konkrét anyagot már kommentáltam. Az én szememben sima konteo gyártás.
Mert a kormányok nem dolgoznak együtt rangos kutatókkal? Dehogynem sőt a legjobbakal! Azt is meg kellene érteni hogy mindegyik kormány számára lényegében élet halál kérdés politikai értelemben hogy hogy kezeli ezt a helyzetet. Egyszóval még ha a köznép helyzete nem is foglalkoztatja őket a hatalom iránti vágyuk ösztönzi őket hogy a lehető legjobban jöjjön ki az általuk vezetett kormány a krizisből. Nyilván mindenki azt hisz el amit akar vagy éppen amit el akar hinni...
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2020. március 29., vasárnap 13:11
HozzászólásSzerző: Professore » 2020. március 29., vasárnap 11:42
Hát khm.. Maradjunk annyiban hogy van ralatasom a kutatoi/akadémiai dolgokra. Egy komoly tanulmány átfutási ideje (kézirat beküldése majd blind per review szakasz majd pozitív döntés esetén a cikk leközlése) az minimum fél év a legfontosabb szaklapoknál nem ritka az 1 év sem... Másrészt azt is orvos és híres kutató állította ráadásul lehozta az egyik legrangosabb orvosi szaklap hogy a kötelező védőoltasok és az autizmus között szoros korreláció van. Ez megágyazott az oltás ellenes mozgalomnak ami akkor is dübörög ami után az eredeti tanulmány szerzője beismerte hamisított adatokkal dolgozott és a szaklap visszavonta a publikációt. Attól mert tudományos köntösbe van öltöztetve valami az nem biztos hogy objektív és helyes tényfeltárásra épül. Ezt a konkrét anyagot már kommentáltam. Az én szememben sima konteo gyártás.kiserik írta:Brutál érdekes dolgok vannak itt és érdemes naponta olvasgatni a frissítéseket. Ne csak 1 oldalról figyeljük, higgyük az eseményeket. Köszi a linketgkovi írta: https://swprs.org/egy-svajci-orvos-a-covid-19-rol/
Nagyon elgondolkodtató dolgokról írnak:
A teljes európai halandóságot figyelő, legfrissebb, március 26-i monitoring-jelentés az összes országban és az összes korcsoportban továbbra is normál vagy átlag alatti értékeket mutat, mindössze egy kivétellel: Olaszországban a 65 év fölöttiek körében jeleznek előre magasabb halandóságot (ún. delay-adjusted z-score), de még ez is a 2016/2017. és 2017/2018. évi influenza-járvány értékei alatt van.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. március 29., vasárnap 11:35
Pont ez a lényeg, hogy ténylegesen ezt senki nem tudja. Nézzük csak meg a halálozási rátát például Olaszországban. 92000 regisztrált fertőzött van hivatalosan és 10000 halott, akiben megtalálták a COVID19-et. Ez több, mint 10%. Ez nagy sok. Félelmet keltően sok. Olaszországban laknak 60 millióan. Mennyi lehet azon emberek száma, akik megfertőződtek a vírussal de semmi tünetük nincs illetve otthon kiheverik teszt nélkül? Ha ezek is vannak 92000-n, akkor már csak 5-6% a halálozási ráta. Ha vannak 200000-n, akkor már csak 2-3%. És mennyi ebből a tényleg COVID-19 következményben elhunyt és mennyi, akiben csak utólag kimutatta a teszt? Arról már ne is beszéljünk, hogy mennyire megbízható a teszt. Nagyon bonyolult és összetett dolog ez, ezért jó nem csak 1 oldalról szemlélni az eseményeket.Swineherd írta: Te meg eldönthetnéd végre, hogy akkor ez egy sima kis influenza és a kormány feleslegesen bénítja meg a gazdaságot, vagy jól cselekszenek.
Van gond, na sebaj.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. március 29., vasárnap 11:09
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2020. március 29., vasárnap 11:02
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. március 29., vasárnap 10:46
őt csak az nyugtatja h mindent mérnek a fideszesek és aszerint cselekszenek, meg az összeesküvéselméletek amik miatt lehet parázni és mindenkit lehúzni az életrőlkiserik írta:Lehet, hogy baromságok, de a nagy részét szakemberek mondták, kutatások támasztják alá, nem a média újságírói. De ha Téged meg az nyugtat meg...Swineherd írta: Ja, hát lehet baromságokat is olvasgatni.
Ha ez megnyugtat, akkor már megérte.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. március 29., vasárnap 10:42
Lehet, hogy baromságok, de a nagy részét szakemberek mondták, kutatások támasztják alá, nem a média újságírói. De ha Téged meg az nyugtat meg...Swineherd írta: Ja, hát lehet baromságokat is olvasgatni.
Ha ez megnyugtat, akkor már megérte.
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2020. március 29., vasárnap 10:30
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem