??? Hát nem attól lenne jobb a játékunk ha elhagynánk az ívelgetéseket és a földön járna a labda, mennének az 1az1ek, stb?Kerlon írta:Vicces nézeteid vannak. A különbség alacsony és magas között, hogy a magas még fejelni is tud, ha kell. Azért az ilyen érveket nehéz komolyan venni. Legalább írtad volna azt, hogy nem építenének ennyire a fejjatekra, de nem azt, hogy azért lenne jobb.
Értékeld a legutóbbi meccset
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Vicces nézeteid vannak. A különbség alacsony és magas között, hogy a magas még fejelni is tud, ha kell. Azért az ilyen érveket nehéz komolyan venni. Legalább írtad volna azt, hogy nem építenének ennyire a fejjatekra, de nem azt, hogy azért lenne jobb.M1Ö írta:A játék jobb lenne, levegőben nem lennénk ilyen erősek. Nekem az lenne a fontos, hogy legyen egy stabil, tetszetős játék. A fej játék nekem elég lenne rögzített szituknál.wxyz írta:Attól nem lesz jobb a játék, ha lecseréled az atletikusabb 180 cm feletti játekosokat alacsony emberekre.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- M1Ö
A játék jobb lenne, levegőben nem lennénk ilyen erősek. Nekem az lenne a fontos, hogy legyen egy stabil, tetszetős játék. A fej játék nekem elég lenne rögzített szituknál.wxyz írta:Attól nem lesz jobb a játék, ha lecseréled az atletikusabb 180 cm feletti játekosokat alacsony emberekre.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Attól nem lesz jobb a játék, ha lecseréled az atletikusabb 180 cm feletti játekosokat alacsony emberekre.
- M1Ö
Csak nála is sokszor jön elő, hogy ha baj van, akkor húzódik be középre és várja az ívelést. Vagy teszi be ész nélkül CR-nek. Arról nem is beszélve, hogy felállt védelem ellen annyit ér, mint halottnak a csók. Ott van példának a sok Atlético elleni meccs. Hiába tolja meg Filipe Luiz mellett, kivált rá Godin és annyi. Vagy csak szimplán hosszan tolja meg és elfogy a pálya. Azt meg már nagyon unom, hogy vissza állunk, átadjuk a kezdeményezést, csak azért, hogy legyen területünk. Nem is emlékszek rá, hogy mikor volt olyan rendszeresen, hogy mi domináljunk, mi erőltessük rá a játékunk az ellenre. Amikor egy Villarreal többet birtokolja a Bernabeuban a labdát és gyorsabban nyomja a kispasszokat, van valami féle játékuk, akkor már baj van. És ez nem csak a gyenge forma miatt van, mert egyre jellemzőbb, hogy ha valakinek a labdatartás a játéka, akkor mi idomulunk hozzájuk és nem ők váltanak. De ez nem is fog változni, míg itt van CR meg Bale. Pedig baszki, milyen k.pályánk van... Ezt picit tovább fejlesztenénk és rá állnánk, olyan játék lenne itt, hogy szűnik az ész. De nem, nekünk kell a 2 nagy név, meg a kontra foci meg az ívelés...Kerlon írta:A walesivel mi a baj? Nem lenne sérülékeny és olyan szabadon lenne, mint Ronaldo, akkor már több hasznát vennénk már szerintem. A meló sem budos neki és agilisebb is már. Jó korban is van, hogy évekig húzó ember lehessen.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Es ezért majd eladjuk Iscot apróert...mert Jamest de felejtsük el.
A harom játékosbol bejöhetne 300 millio...stop dreaming. De adjunk csak el kettőt. Mindegy is.
Kerlon. Ha nem lenne sérülékeny. De az.
A harom játékosbol bejöhetne 300 millio...stop dreaming. De adjunk csak el kettőt. Mindegy is.
Kerlon. Ha nem lenne sérülékeny. De az.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
A walesivel mi a baj? Nem lenne sérülékeny és olyan szabadon lenne, mint Ronaldo, akkor már több hasznát vennénk már szerintem. A meló sem budos neki és agilisebb is már. Jó korban is van, hogy évekig húzó ember lehessen.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
jaja, ez olyan romantikus. az a bibi, hogy a Real Madrid sosem szólt arról, hogy mindenféle tehetségekből valami jövő csapatát építsük. csak a jelen számít. mindig.rashidm írta:Kíváncsi lennék, ha tényleg jönne egy 100-120 milla ajánlat Bale-ért, meg kb ugyanennyi CR-ért, elfogadnánk-e... Én erősen gondolkoznék rajta. Abból a pénzből pedig a jövő csapatát fel lehetne építeni.M1Ö írta:Nehezen szántam rá magam, hogy leírjam, de nekem annyira nem hiányzik CR. Meg mondjuk Bale sem, de főleg C. Már Ancelottinál is gondoltam és az jött le, hogy a 2 szélsőnk miatt van ez a sok ívelgetés és emiatt is szenved a k.pálya. Azóta is minden egyes meccs arra utal, amikor nincsenek. Csak lestem, hogy mennyit jelent, hogy Asensio többször van Nacho mögött, mint CR egy egész szezonban Marcelo mögött. Lucas-t ugye nem is kell megemlíteni, nála alap. Na ez volt csapatmunka, az, hogy vissza jövünk a meccsbe, meg fordítunk "csak" a küzdés jele. A 2 100 millással nem működünk csapatként. Sarkítás, de értitek a lényeget. Annyira adná már magát egy koncepció váltás. Nem is kéne hozzá nagyon bele nyúlni a csapatba, mert a nagyja megvan. De ez fog menni amíg CR mozogni bír, Bale-ről meg nem is beszélve...
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
En meg egy percig sem gondolkodnek rajta, eladnam mind a kettot. CR t mert ezt mas is lehozna, aki a goljaival jon az nyugodjon meg, mas is hozna a golokat. Lehet h nem annyit, de ott a csapat tobbi tagja is lone a golokat. Bale meg rengeteget serult. Nagyon hasznos lenne elol, kicsit kozeprol meglodulva olyan labdakkal mint amik tegnap mentek, de igy h tobbet serult mint nem, sok ertelme ennek nincs.
Persze maradni fognak, mar csak a marketing miatt is, kellenek a nagy nevek a mezbemutatohoz
Persze maradni fognak, mar csak a marketing miatt is, kellenek a nagy nevek a mezbemutatohoz
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Cet biztos nem adjuk el, csak ha menni akar. Balere nagyon esélyt látnék, de azt sem tennem 30%nal többre.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Kíváncsi lennék, ha tényleg jönne egy 100-120 milla ajánlat Bale-ért, meg kb ugyanennyi CR-ért, elfogadnánk-e... Én erősen gondolkoznék rajta. Abból a pénzből pedig a jövő csapatát fel lehetne építeni.M1Ö írta:Nehezen szántam rá magam, hogy leírjam, de nekem annyira nem hiányzik CR. Meg mondjuk Bale sem, de főleg C. Már Ancelottinál is gondoltam és az jött le, hogy a 2 szélsőnk miatt van ez a sok ívelgetés és emiatt is szenved a k.pálya. Azóta is minden egyes meccs arra utal, amikor nincsenek. Csak lestem, hogy mennyit jelent, hogy Asensio többször van Nacho mögött, mint CR egy egész szezonban Marcelo mögött. Lucas-t ugye nem is kell megemlíteni, nála alap. Na ez volt csapatmunka, az, hogy vissza jövünk a meccsbe, meg fordítunk "csak" a küzdés jele. A 2 100 millással nem működünk csapatként. Sarkítás, de értitek a lényeget. Annyira adná már magát egy koncepció váltás. Nem is kéne hozzá nagyon bele nyúlni a csapatba, mert a nagyja megvan. De ez fog menni amíg CR mozogni bír, Bale-ről meg nem is beszélve...
- M1Ö
Nehezen szántam rá magam, hogy leírjam, de nekem annyira nem hiányzik CR. Meg mondjuk Bale sem, de főleg C. Már Ancelottinál is gondoltam és az jött le, hogy a 2 szélsőnk miatt van ez a sok ívelgetés és emiatt is szenved a k.pálya. Azóta is minden egyes meccs arra utal, amikor nincsenek. Csak lestem, hogy mennyit jelent, hogy Asensio többször van Nacho mögött, mint CR egy egész szezonban Marcelo mögött. Lucas-t ugye nem is kell megemlíteni, nála alap. Na ez volt csapatmunka, az, hogy vissza jövünk a meccsbe, meg fordítunk "csak" a küzdés jele. A 2 100 millással nem működünk csapatként. Sarkítás, de értitek a lényeget. Annyira adná már magát egy koncepció váltás. Nem is kéne hozzá nagyon bele nyúlni a csapatba, mert a nagyja megvan. De ez fog menni amíg CR mozogni bír, Bale-ről meg nem is beszélve...
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Az Eibar nem olyan rossz csapat egyébként, bár tény hogy tegnap nem tudtak vért inni és 120%-ot adni. (pont ellenünk, néha ilyen is van. )
Egyértelmű, hogy jobban játszottunk mi is, nem szartunk bele, középkezdés után egyből nekikmentünk, ez is ritkaság mostanában. Az első gólnál volt egy kis szerencsénk az eléggé kapushiba volt, onnantól pedig megtörtek kicsit ők is.
Egyértelmű, hogy jobban játszottunk mi is, nem szartunk bele, középkezdés után egyből nekikmentünk, ez is ritkaság mostanában. Az első gólnál volt egy kis szerencsénk az eléggé kapushiba volt, onnantól pedig megtörtek kicsit ők is.
CR James? Nem jó. Egyik sem tudja megtartani a labdát. Kell egy cél ember, amiben Benzema a legjobb a csapatból. Inkább CR Isco a másik megoldás. A csúcs megoldás szerintem egy Bale Benzema kettős adná a mostani viszonyokban.Xober írta:2x Azért ezt a Benzema-James kombót meg lehetne próbálni egy erősebb csapat ellen is.. Vagy CR-JamesKerlon írta:Amúgy el lehet gondolkozni azon, hogy a az ellenfél volt gyenge vagy egy egységesebb kezdő tud ekkorát lokni az egészen. Utóbbira teszem le a voksom, mert az Atletico ellen is ez hozott jó eredményt. Volt balszelunk, volt jobb szelunk, nem csak ivelgettunk, hanem betudtuk játszani a védelem mögé a labdát. Védekezés stabil volt és csak a Danilo faktor érvényesült. Normálisan leosztt szerepek, jó egyéni teljesítmények.. Ezen a vonalon kell tovább haladni.
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, CR7, Ramos, Isco
2x Azért ezt a Benzema-James kombót meg lehetne próbálni egy erősebb csapat ellen is.. Vagy CR-JamesKerlon írta:Amúgy el lehet gondolkozni azon, hogy a az ellenfél volt gyenge vagy egy egységesebb kezdő tud ekkorát lokni az egészen. Utóbbira teszem le a voksom, mert az Atletico ellen is ez hozott jó eredményt. Volt balszelunk, volt jobb szelunk, nem csak ivelgettunk, hanem betudtuk játszani a védelem mögé a labdát. Védekezés stabil volt és csak a Danilo faktor érvényesült. Normálisan leosztt szerepek, jó egyéni teljesítmények.. Ezen a vonalon kell tovább haladni.
Amúgy el lehet gondolkozni azon, hogy a az ellenfél volt gyenge vagy egy egységesebb kezdő tud ekkorát lokni az egészen. Utóbbira teszem le a voksom, mert az Atletico ellen is ez hozott jó eredményt. Volt balszelunk, volt jobb szelunk, nem csak ivelgettunk, hanem betudtuk játszani a védelem mögé a labdát. Védekezés stabil volt és csak a Danilo faktor érvényesült. Normálisan leosztt szerepek, jó egyéni teljesítmények.. Ezen a vonalon kell tovább haladni.
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Gála kezdő. Hogy máshogy. Mármint a BLben.wZoLee7 írta:Nagyon gyenge volt az ellenfél védekezése, ezt Benzema végig jól kihasználta. Viszont ha ott lett volna mellette CR akkor fele ennyi területe lett volna és valószínűleg máshogy alakul a meccs. Úgy nagyon nincs mit írni erről a meccsről, olyan peremre szorul játékosaink kaptak lehetőséget akiknek muszáj volt domborítani valamit, meg is tették. James és Aseniso ügyesen játszottak össze, sokat dolgoztak hátrafelé is. Meccs közben írta valaki hogy oké, egy lábad de amíg ilyen az az egy addig nem baj, de baj. Asensio góljánál 10-ből 9 támadó a a gyengébbikkel is belövi onnan, ami neki most a jobb lába volt, ehelyett kitekeredett és megrúgta ballal. Bement, vezettünk jó az...de ha ezt egy szoros meccsen csinálja és nincs akkora mázlink hogy épp Asensio elé pattan?
Aki ma szemmel láthatóan lefelé lógott ki az Danilo. Továbbra is nagyon elvan veszve szerencsétlen, de ilyen meccseken játszania kell, hogy Carvajal pihenjen. A kp tette amit kell, Casemiro szépen kipontozta magát a következő meccsre, a baj az hogy Kova nincs jó formában. Kíváncsi leszek hogy állunk ki a következő meccsen a bl-ben és a bajnokságban.
Bajnokin meg Cr es Morata lesz, közepén meg Isco.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Lehet a csapatok le se szarják a Realt, ha nincs ott CR. Ha ő ott van, akkor meg akarják szívatni, ezzel a Realt is. Megoldás?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nagyon gyenge volt az ellenfél védekezése, ezt Benzema végig jól kihasználta. Viszont ha ott lett volna mellette CR akkor fele ennyi területe lett volna és valószínűleg máshogy alakul a meccs. Úgy nagyon nincs mit írni erről a meccsről, olyan peremre szorul játékosaink kaptak lehetőséget akiknek muszáj volt domborítani valamit, meg is tették. James és Aseniso ügyesen játszottak össze, sokat dolgoztak hátrafelé is. Meccs közben írta valaki hogy oké, egy lábad de amíg ilyen az az egy addig nem baj, de baj. Asensio góljánál 10-ből 9 támadó a a gyengébbikkel is belövi onnan, ami neki most a jobb lába volt, ehelyett kitekeredett és megrúgta ballal. Bement, vezettünk jó az...de ha ezt egy szoros meccsen csinálja és nincs akkora mázlink hogy épp Asensio elé pattan?
Aki ma szemmel láthatóan lefelé lógott ki az Danilo. Továbbra is nagyon elvan veszve szerencsétlen, de ilyen meccseken játszania kell, hogy Carvajal pihenjen. A kp tette amit kell, Casemiro szépen kipontozta magát a következő meccsre, a baj az hogy Kova nincs jó formában. Kíváncsi leszek hogy állunk ki a következő meccsen a bl-ben és a bajnokságban.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Hála istennek elpazaroltuk az előnyünket, végre a barca vezet, most akkor nyugodtan lehet, végre felszabadultan focizni az összes xaros kiscsapat ellen.
Utána meg egy jobban szervezett csapat ellen megáll megint a tudomány és ívelgetünk.
De legalább végre idén is üldözhetjük a katalánokat. Kicsit már biztos szorongtak is a Real játékosok, hogy x hete vezettük a tabellát...
Mindenki büszke lehet most magára, megérdemelt mindenki alá a luxus sportkocsi, a luxus házzal és a luxus ribancokkal, mehet a győztes facebook poszt.
Hala Madrid!
Utána meg egy jobban szervezett csapat ellen megáll megint a tudomány és ívelgetünk.
De legalább végre idén is üldözhetjük a katalánokat. Kicsit már biztos szorongtak is a Real játékosok, hogy x hete vezettük a tabellát...
Mindenki büszke lehet most magára, megérdemelt mindenki alá a luxus sportkocsi, a luxus házzal és a luxus ribancokkal, mehet a győztes facebook poszt.
Hala Madrid!