Sorozatok, TV műsorok
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Re: Filmek, sorozatok, minden, ami mozi
A Blade runner-ről eddig csak jót hallottam, töltöm is hd-ben Szerintetek milyen? Regény adaptáció, ha jól tájékozódtam, de sajnos csak elektronikus változatban elérhető, azt viszont nem szeretem...
"And my heart will leave you never."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Én őt választanám.Naevia - (Lesley-Ann Brandt), még az első évadból
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
A történettel az a baj, hogy a 2 óra nagyon kevés volt neki. Ha a filmet 3 órásra tervezték volna, akkor szerintem sokkal, de sokkal jobbá lehetett volna csinálni. (bár így is nagyon jó)El Maestro írta:Oblivion
Feledés
A film látványvilága nagyon jó, a sztori már kevésbé. Kicsit olyan érzésem is volt a film közben, mintha inkább a látványt helyezték volna előbbre a cselekménnyel szemben, így arra nagyobb hangsúlyt is fektetve. Véleményem szerint több volt ebben a történetben, kicsit jobban is részletezhették volna. Mivel az előzetesben majdnem minden érdemi részt elsütöttek, így kissé csalódottan jöttem ki a moziból, de mindezek ellenére egy egészen jó filmnek mondható. Egyszer mindenképp érdemes megnézni.
7/10
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
1. Sibyl - (Gwendoline Taylor), kegyetlen szép ez a csajszi, nálam mindent viszLényeges, megkerülhetetlen kérdés: Ki a legjobb nő a Spartacusban?
2. Melitta - (Marisa Ramirez)
3. Naevia - (Lesley-Ann Brandt), még az első évadból
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Oblivion
Feledés
A film látványvilága nagyon jó, a sztori már kevésbé. Kicsit olyan érzésem is volt a film közben, mintha inkább a látványt helyezték volna előbbre a cselekménnyel szemben, így arra nagyobb hangsúlyt is fektetve. Véleményem szerint több volt ebben a történetben, kicsit jobban is részletezhették volna. Mivel az előzetesben majdnem minden érdemi részt elsütöttek, így kissé csalódottan jöttem ki a moziból, de mindezek ellenére egy egészen jó filmnek mondható. Egyszer mindenképp érdemes megnézni.
7/10
Feledés
7/10
-
Lényeges, megkerülhetetlen kérdés: Ki a legjobb nő a Spartacusban?
1. Ilythia (Viva Bianca)
2. Mira (Katrina Law)
3. Chadara (Bonnie Sveen)
1. Ilythia (Viva Bianca)
2. Mira (Katrina Law)
3. Chadara (Bonnie Sveen)
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Kíváncsi leszek mit szólsz hozzá.Mázlista, ma jön az utolsó rész.
A másik oldalon írtam róla, (spoilert így tudtam megoldani, vagy van rá más mód?):
Hát srácok, még mindig a Spartacus hatása alatt vagyok.
Mindent egybevetve ez az évad nálam simán 10/10.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!
Kegyetlen rossz érzésem támadt, miután végeztem a fináléval, egyfelől azért, mert vége a kedvenc sorozatomnak, többet nem látjuk őket.
Másfelől hiába tudtam, hogy mi lesz a vége, azért így a képernyőn látva a kedvenc karaktereim kivégzését, keresztre feszítését, komoly érzelmek jönnek elő az emberből. Ezért is hatalmas ez a sorozat, mert ezt el tudták érni nálam. Az utolsó ilyen film, ami hasonló érzelmeket váltott ki belőlem, az a Gladiátor volt és az nem mostanában volt.
Kb olyan epic rész volt ez az utolsó, mint a Kill Them All a vér és homokból.
Hatalmas volt az a rész, mikor rohannak neki a rómaiaknak, aztán hirtelen megáll mindenki, pattanásig feszült hangulat, imádtam...
Spartacus halálában voltam a legbiztosabb, de azért mégis reménykedtem, hogy hátha valahogy elmenekül, végül nem így lett. Amitől tartottam, hogy nem hozzá méltóan esik el, miután átverekedte magát Crassus emberein, Crassus legyőzi 1v1-ben, ez azért csúnya lett volna. Itt megint volt egy epic rész, amikor Crassus előjött azzal a trükkel, amivel a kiképzőjét ölte meg, na ott megállt bennem az ütő, mondom így nee, így nem lehet vége baszki. Hála az égnek nem is lett, harcban nem tudták legyőzni, szóval az erkölcsi győzelem azért megmaradt.
Gannicust sajnáltam még baromira, legalább annyi happy and lehetett volna, hogy ő megmenekül és elzúznak valamerre azzal az atom buxával, nem tudom mi a neve, de kegyetlen szép az a csaj. Ezzel, hogy őt húzták keresztre, ezzel megint csak adtak az érzésnek rendesen.
Persze a két homár megmenekült.
+ A stáblista végén Andy előtt is tisztelegtek, remélem megvárta mindenki, azért az szép dolog volt.
viewtopic.php?f=12&t=80#p276messideco írta:Faust, csapunk itt filmklubot?
Ha megérkezik az összes jelentkezett tag, akkor csapassátok, ha nem, akkor 2 hónap múlva ott kezdjük, ahol abbahagytuk.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mázlista, ma jön az utolsó rész.A Spartacus van terítéken, két évad van hátra
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
A Spartacus van terítéken, két évad van hátra
Faust, csapunk itt filmklubot?
Faust, csapunk itt filmklubot?
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
A válasz a smilek közöttFlaco írta:Mit nézünk?
Csapassuk. :-)
- El Flaco
- Tiszteletbeli Szerkesztő
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Anelka, Benzema, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, FFF
Sorozatok, TV műsorok
Mit nézünk?
"Az egykori tirpák pirult, szégyenkezett, haragudott valaha e csúfolódó szó miatt. A mai tirpák gazda büszkén a mellére üt és mondja: Igen én tirpák vagyok! Ez a csúfnév idővel megtisztelő, dicsérő kifejezéssé változott." (Krúdy Gyula)