Mozi, filmek
-
Re: Mozi, filmek
Moon
Gondoltam pótolgatom Kevin Spacey filmjeit, hát ezt itt egy kicsit benéztem
Egyébként jó film, de szerintem semmi extra. A legtöbb helyen ki lehetett találni, hogy mi fog történni, meg azért elég nehezen elképzelhető, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a klónok csak úgy fellázadjanak és ilyen simán átvágják a "céget". Meg számomra a robot is túl segítőkész volt, azt nem is igazán értettem.
Tetszett, végig lekötött, nem unatkoztam csak éppen nem tudott semmi kiemelkedőt adni. A zenék jók voltak, mondjuk ez Clint Mansell esetében nem meglepő. Jónak jó, de annyira nem, hogy még egyszer megnézzem magamtól
6,5/10
Gondoltam pótolgatom Kevin Spacey filmjeit, hát ezt itt egy kicsit benéztem
Egyébként jó film, de szerintem semmi extra. A legtöbb helyen ki lehetett találni, hogy mi fog történni, meg azért elég nehezen elképzelhető, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a klónok csak úgy fellázadjanak és ilyen simán átvágják a "céget". Meg számomra a robot is túl segítőkész volt, azt nem is igazán értettem.
Tetszett, végig lekötött, nem unatkoztam csak éppen nem tudott semmi kiemelkedőt adni. A zenék jók voltak, mondjuk ez Clint Mansell esetében nem meglepő. Jónak jó, de annyira nem, hogy még egyszer megnézzem magamtól
6,5/10
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
megnéztem a Gyakornokokat, és nekem bejött. Nyilván nem egy világmegváltó film, de szerethető, vicces, és végtelenül sablonos. 6/10-re nálam jó. Vince Vaughn és Owen Wilson jók voltak együtt.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Aki emlékszik a Dead Island trailerjére, itt az élőszereplős változat. Baromi jó. Jöhetne már egy film is belőle
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Elvek. Nem akar gyilkossal kezet fogni.
"And my heart will leave you never."
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
többedjére nézem a Djangot, és egy valamit nem értek.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az üzlet kötés után Schulz miért nem akar kezet fogni?? egyszerűen ésszerűtlen.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az üzlet kötés után Schulz miért nem akar kezet fogni?? egyszerűen ésszerűtlen.
-
Közben megtaláltam,de köszi
Hát horrornak nem elég rémisztő, thrillernek nem elég feszültségteljes, szóval volt egy katyvasz, kifejezetten rossznak nem mondanám,de a jó nem ilyen
Hát horrornak nem elég rémisztő, thrillernek nem elég feszültségteljes, szóval volt egy katyvasz, kifejezetten rossznak nem mondanám,de a jó nem ilyen
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Láttam a filmet. Egy többé-kevésbé jónak mondható horror/thriller. Egyszer nézős kategória.messideco írta:Valaki ide linkelt talán a Dyatov-rejtélytől egy cikket, azt keresem. Talán soadroli volt
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Szerintem ezt keresed.messideco írta:Valaki ide linkelt talán a Dyatov-rejtélytől egy cikket, azt keresem. Talán soadroli volt
-
Valaki ide linkelt talán a Dyatov-rejtélytől egy cikket, azt keresem. Talán soadroli volt
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
pedig én még nem is láttam ezidáig( ), átkapcsoltam gránátvörösék meccsére - annyira megfogott a film...nmate írta:Más. Tegnap ment az Avatar. Én ezt 3X is csak fél óráig bírtam, szörnyen irritáló film szerintem
92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Szerintem első ránézésre passzol, aztán meglátjuk. Flash úgyis fiatalabb kb. mindenkinél.
Más. Tegnap ment az Avatar. Én ezt 3X is csak fél óráig bírtam, szörnyen irritáló film szerintem
Más. Tegnap ment az Avatar. Én ezt 3X is csak fél óráig bírtam, szörnyen irritáló film szerintem
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Vágom, de hát nem tudom... szerintem rá nem illek a szerep, plusz nagyon fiatal. Olyan lenne ő mint Hulk a Marvelnél. Az össznépi zúzdában már más játszaná a karaktert. No, persze lehet hogy kellemesen csalódunk benne, de első ránézésre nem azt mondom, hogy ő az igazi Flash.nmate írta:
De már van Flashünk elvileg, csak még nem mutatkozott be. No, majd a sorozatában.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- nmate
Armie Hammer szerintem passzolna. Nagy dumás karakternek felépíteni, mint amilyen Flash a képregényekben, meg persze a lényeg, hogy jól kib'ssza magát.Remy írta:Hát nem tudom... viszont nem is tudok olyan nevet mondani, akire illene a Villám.
De már van Flashünk elvileg, csak még nem mutatkozott be. No, majd a sorozatában.
- Remy
- Kapcsolat:
Én nem cserélném le a mostani Olivert. Charlie Hunnam semmivel nem jobb, mint Stephen Amell. A többi oké, bár Pine, mint Flash? Hát nem tudom... viszont nem is tudok olyan nevet mondani, akire illene a Villám.
Amúgy Cyborg is kéne, mert a Man of Steelben volt rá utalás, azaz ő tuti benne lesz majd.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Láttam már, nagyon beteg film Viszont a Mártírokat felírom ínséges időkre.lordgabi írta:A betolakodó (À l'intérieur, 2007)
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
A betolakodó (À l'intérieur, 2007) - inkább választottad volna ezt, a jókedv nem lett volna garantált utána, nagyon jól leköt (csajjal az igazi ), nem hosszú, és eléggé brutális. A kategóriából a Mártírokhoz tudom hasonlítani, azt is nagyon jól összerakták, ami pedig a pontszámot illeti erős 7 vagy ha nem felejtem el egy ideig hétfél, ami trancsír horroroknál nagyon jónak számít. :Đ
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- nmate
Tényleg fainnak hat a trailer alapján, persze M.o-n nem lesz forgalmazva, amcsiknál is csak novemberben kerül bemutatásra... kár, hogy ilyenre nincs igény, pedig azt hittem azért művészmoziban mondjuk leadják.Faust írta:The neccesary death of Charlie Countryman trailer
Leböfföt ki nem állhatom, de a trailer és Mikkelsen nagyon meghozta a kedvemet. Imdb-n elég szarul áll, de kap egy esélyt, várós.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Démoni doboz
Kis betegség az ágyhoz döntött ma, így gondoltam nézek valami filmet és sajnos erre esett a választás. Azért egy horrorr filmnél elvárás lenne, hogy legyen benne pár ijesztő jelenet, de ez ennél nem igazán teljesült. Pedig annó a trailernél azt hittem, hogy jó film lesz még moziban is meg akartam nézni, szerencsére nem találtam egy olyan balekot se aki beült volna velem. Egy 4/10-et megér nekem
Kis betegség az ágyhoz döntött ma, így gondoltam nézek valami filmet és sajnos erre esett a választás. Azért egy horrorr filmnél elvárás lenne, hogy legyen benne pár ijesztő jelenet, de ez ennél nem igazán teljesült. Pedig annó a trailernél azt hittem, hogy jó film lesz még moziban is meg akartam nézni, szerencsére nem találtam egy olyan balekot se aki beült volna velem. Egy 4/10-et megér nekem
The neccesary death of Charlie Countryman trailer
Leböfföt ki nem állhatom, de a trailer és Mikkelsen nagyon meghozta a kedvemet. Imdb-n elég szarul áll, de kap egy esélyt, várós.