Értékeld a legutóbbi meccset
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Itt olyan finish lesz mint 2007-ben.
Akkor éreztem először hogy a RM sosem adja fel.
Végig iszonyat szoros lesz.
Fogunk még pontokat hullajtani. Ahogy a Barca is. Erre mindenki készüljön fel. A legfontosabb hogy mi elverjük őket meg az Atmát is.
Akkor éreztem először hogy a RM sosem adja fel.
Végig iszonyat szoros lesz.
Fogunk még pontokat hullajtani. Ahogy a Barca is. Erre mindenki készüljön fel. A legfontosabb hogy mi elverjük őket meg az Atmát is.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Kemény lesz ez a szezon! a játék döcög , de le a kalappal a játékosok előtt! lehet , hogy nem fenomenális a játék de küzdeni azt tud ez a csapat! ha van még hátra 10 perc meg is nyerik szívvel ezt a meccset! hihetetlen honnan jöttek vissza 10 emberrel egy élete meccsét játszó ellenféllel szemben! jól játszott a Las Palmas jár a gratuláció nekik is!! :salute:Jó meccs volt! kár a 2 pontért de a küzdésért jár a gratuláció!!
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Oké,hogy döntetlen meg szarok voltunk de ti nem láttátok ezt?
Nem tudom számomra ez elképesztő, mámint az érzés,hogy az utolsó másodpercekben boxolom a levegőt már istentudja hanyadszor... nekem ezek nagy élmények mégha nem is jöttünk most ki ebből jól.De lesöprünk bárkit ha úgyvan, rendet kell tenni a fejekben,venni egy nagy levegőt és ledózerolni mindenkit.
Nem tudom én nem féltem ezeket,10 emberrel 1-3 ról egy ilyen zakkant sporival...
Remélem bale a fején veri szét a Realos szatyrot. Egyébként Bale-n ment el a meccs.Ez mégis mi volt? Min tudta így felhúzni magát a félidő elején.Navas is kabaré.Ilyen mentalitással amiket vesztésre állva produkálunk nem lehetséges,higy trófeák nélkül zárjunk.Csak lekéne kicsit nyugodni,sajnos pont a nehéz sorozat végére pukkantunk ki,de még a kezünkben van a sorsunk.
Jesé meg meredjen meg.
Nem tudom számomra ez elképesztő, mámint az érzés,hogy az utolsó másodpercekben boxolom a levegőt már istentudja hanyadszor... nekem ezek nagy élmények mégha nem is jöttünk most ki ebből jól.De lesöprünk bárkit ha úgyvan, rendet kell tenni a fejekben,venni egy nagy levegőt és ledózerolni mindenkit.
Nem tudom én nem féltem ezeket,10 emberrel 1-3 ról egy ilyen zakkant sporival...
Remélem bale a fején veri szét a Realos szatyrot. Egyébként Bale-n ment el a meccs.Ez mégis mi volt? Min tudta így felhúzni magát a félidő elején.Navas is kabaré.Ilyen mentalitással amiket vesztésre állva produkálunk nem lehetséges,higy trófeák nélkül zárjunk.Csak lekéne kicsit nyugodni,sajnos pont a nehéz sorozat végére pukkantunk ki,de még a kezünkben van a sorsunk.
Jesé meg meredjen meg.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Puding
- Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers
Amúgy hátrányban baromi jól megy, meg küzdenek és jönnek a fordítások, meg ma az X.
Ha esetleg ugyanezt a letámadást meg küzdést megpróbálná a csapat az első 30percben, és berámolnának 2-3 gólt (régebben ment ez, még Ancelottinál és Mounál is elég jól), legalább a hazai bajnokikon a kis és középcsapatok ellen.... az jó lenne! Mert simán megtudnák csinálni, de helyette ez a lötyögés... nem érdekelne ha a 2. félidőben 2-3 gólos előnynél menne ez, de így... mindig nem lehet fordítani, az a Celta ellen is kiderült meg ma is.
Ha esetleg ugyanezt a letámadást meg küzdést megpróbálná a csapat az első 30percben, és berámolnának 2-3 gólt (régebben ment ez, még Ancelottinál és Mounál is elég jól), legalább a hazai bajnokikon a kis és középcsapatok ellen.... az jó lenne! Mert simán megtudnák csinálni, de helyette ez a lötyögés... nem érdekelne ha a 2. félidőben 2-3 gólos előnynél menne ez, de így... mindig nem lehet fordítani, az a Celta ellen is kiderült meg ma is.
"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Most akkor optimista vagy vagy pesszimista?Indokolatlan optimizmusba menekulok. Nincs mas remeny. Egy hatar szar az egesz
Hetvegen, Zidane Style IN:
-------------------Navas
Carvajal--Ramos--Pepe/Nacho--Marcelo
----------Modric-------Casemiro
Lucas-----------Kovacic----------Ronaldo
------------------Benzema
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Mint mondtam, elfogadom, hogy másként látjuk. Egy normális világban a bíró megadja a gólt, nem fúj lest. Bale meg nem rúgdalja, ütlegeli az ellenfelet stb. Túltárgyaltuk.Sierra írta:Figyu, egy normális világban itt az első félidőben 3, 4-gyel kellett volna mennünk, bírótól, lesgóltól függetlenül, itt ennyi a történet.tibi18 írta:Az megvan, hogy egy félidőt emberhátrányban toltuk? Mit vártok ilyenkor? Passzoljuk ki őket, alakítsunk ki emberelőnyös szitukat? Nem volt szar a csapat! Azért hoztuk, mert a csapat kűzdött és ment előre. Olyan játékos volt aki szar volt, de egy ilyen teljesítményre azt mondani, hogy szar.. nálam véleményes. De mindenki máshogy látja..
Máskor ezeket a csapatokat 5 meg 6-0-al küldtük haza mindenféle megerőltetés nélkül, nem vért izzadva 3-3-mal. És ez kurva nagy különbség. Ja és nem a csapatok erősödtek meg, hanem mi vagyunk bénák.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Realista24 írta:10 perce még Lucho búcsú bajnoki címéről írtálsonic írta:Az utobbi idok legdramaibb bajnoki hajrajaban behuzzuk a bajnoksagot az utolso forduloban. You'll see.
Hogy miert vagyok egy ilyen meccs utan optimista, azt a fasz se tudja... Valoszinuleg csak kinomban.
Indokolatlan optimizmusba menekulok. Nincs mas remeny. Egy hatar szar az egesz.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Nekem amúgy pár hete az eszembe jutott, hogy Benítez annak lett áldozata, hogy először a védelmet kezdte el összerakni, és hát ennek az ára volt az impotens játék. Valami ebből azért ráragadt a fiúkra, aztán jött Zidane, visszahozta az imádott Carlo feelinget, és szívből behúzták a BL-t. Ebből a lendületből maradt valami idénre is. Most jön a neheze, de még messze nem reménytelen a helyzet.Pipita írta:Tavaly a bl győztes csapat még Benitez idejében is alig kapott gólt; idén...
Én ezt értem, érzem, de politikusokat nem szoktunk ennyire szidni, akiknek tényleg van hatása az életünkreEl Unico írta:Veled van a baj. Ez tobb, mint egy elet. Ez a madridizmus.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ericco 2017. március 1., szerda 23:42-kor.
Merci Zizou!
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, CR7, Ramos, Isco
Egyébként azzal én sem értek egyet, hogy azért alakult így, mert "szart bele a sok szarházi".. Rosszul indult, a sok lestől már eleve begörcsöltek, aztán jött a szokott válaszgól, attól még jobban (plusz gondolom Zidane utasítására a "lassú tempó"), aztán még Bale hülyesége is... Ehhez pech is kellett..Az megvan, hogy egy félidőt emberhátrányban toltuk? Mit vártok ilyenkor? Passzoljuk ki őket, alakítsunk ki emberelőnyös szitukat? Nem volt szar a csapat! Azért hoztuk, mert a csapat kűzdött és ment előre. Olyan játékos volt aki szar volt, de egy ilyen teljesítményre azt mondani, hogy szar.. nálam véleményes. De mindenki máshogy látja..
- RealVazquez
Veled van a baj. Ez tobb, mint egy elet. Ez a madridizmus.ericco írta:Szar volt a csapat hozzáállása a meccs elején, ehhez jött a bíró balf@szkodása, Bale és Ramos baromságai és egy jó nagy adag pech is. Ahhoz képest nem rossz a 3:3. Egyértelmű, ha ezen az úton folyatja a csapat, itt ismét nem lesz egy db kupa sem. Reméljük, nem így lesz.
Viszont ez a fórum nem semmi. Amik itt mennek egy-egy ilyen meccs közben/után... Mintha életek múlnának rajta
Figyu, egy normális világban itt az első félidőben 3, 4-gyel kellett volna mennünk, bírótól, lesgóltól függetlenül, itt ennyi a történet.tibi18 írta:Az megvan, hogy egy félidőt emberhátrányban toltuk? Mit vártok ilyenkor? Passzoljuk ki őket, alakítsunk ki emberelőnyös szitukat? Nem volt szar a csapat! Azért hoztuk, mert a csapat kűzdött és ment előre. Olyan játékos volt aki szar volt, de egy ilyen teljesítményre azt mondani, hogy szar.. nálam véleményes. De mindenki máshogy látja..
Máskor ezeket a csapatokat 5 meg 6-0-al küldtük haza mindenféle megerőltetés nélkül, nem vért izzadva 3-3-mal. És ez kurva nagy különbség. Ja és nem a csapatok erősödtek meg, hanem mi vagyunk bénák.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Szar volt a csapat hozzáállása a meccs elején, ehhez jött a bíró balf@szkodása, Bale és Ramos baromságai és egy jó nagy adag pech is. Ahhoz képest nem rossz a 3:3. Egyértelmű, ha ezen az úton folyatja a csapat, itt ismét nem lesz egy db kupa sem. Reméljük, nem így lesz.
Viszont ez a fórum nem semmi. Amik itt mennek egy-egy ilyen meccs közben/után... Mintha életek múlnának rajta
Merci Zizou!
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Az megvan, hogy egy félidőt emberhátrányban toltuk? Mit vártok ilyenkor? Passzoljuk ki őket, alakítsunk ki emberelőnyös szitukat? Nem volt szar a csapat! Azért hoztuk, mert a csapat kűzdött és ment előre. Olyan játékos volt aki szar volt, de egy ilyen teljesítményre azt mondani, hogy szar.. nálam véleményes. De mindenki máshogy látja..Sierra írta:Mert eddig is arról volt híres. Nem fogja ő itt soha fosni a gólokat, pláne látva az egy bites játékát.lestat írta:Bale...gratulálok. agyhalott. Remélem ha visszatér fossa majd a gólokat.
Miért szerinted ma sem volt szar a csapat?2 gólos hátrányból felállunk, 10 emberrel úgy, hogy 2 gólt nem adnak meg les miatt (tudom h 3 volt, de abból egy tényleg les volt), erre senkiházi itt mindenki.. keményen toljátok.. brafó!
-
Elöljáróban annyit, hogy várjuk ki a szezon végét, de ha zsinórban 5 évig elbukják a bajnokságot, akkor itt nem kell erőlködni reklámszerződésekkel meg stadionfelújítással. Egyszerűen a klubot át kell minősíteni valamiféle hobbicsapattá, akik ellötyögnek a La Ligaban. Egy marék konfetti is beérne velük a 3-4. helyre legalább költséghatékonyabbá válnak.
A vérfrissítés szükségességét meg csak a vak nem látja. Olyan vakon van 1-2, hogy köze nem kéne, hogy legyen a kerethez.
A vérfrissítés szükségességét meg csak a vak nem látja. Olyan vakon van 1-2, hogy köze nem kéne, hogy legyen a kerethez.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
10 perce még Lucho búcsú bajnoki címéről írtálsonic írta:Az utobbi idok legdramaibb bajnoki hajrajaban behuzzuk a bajnoksagot az utolso forduloban. You'll see.
Hogy miert vagyok egy ilyen meccs utan optimista, azt a fasz se tudja... Valoszinuleg csak kinomban.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Nincs miért várni semmit, képtelen ez a mag bajnokságot nyerni, mindegy hogy mekkora előny vagy épp hátrány van, mindig úgy csináljuk, hogy a barca ölébe hulljon. 10 év alatt 2 bajnokságot nyertünk, leírni is gáz.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Az utobbi idok legdramaibb bajnoki hajrajaban behuzzuk a bajnoksagot az utolso forduloban. You'll see.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- koax
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Modric
Ami az elso felidobe volt,na azert lehet utni ZZt,azt alairom.
Ja es meg Ramos kapufa,ott se volt szerencsenk.
Ja es meg Ramos kapufa,ott se volt szerencsenk.
- RealVazquez
Tudom, hogy sokan nem igy latjatok, es a kommentator is mast mond, de szerintem Ramos esete akkor sem volt tizenegyes. Belefordult a lovesbe, de nem volt szabalytalan kez/kar tartas... en nem fujtam volna be.
Hagggyuk már. Ez mindenhogyan egy már jelzőt sem találok játék volt. Ez megy hónapok óta. Ötlettelen, lélektelen futkorászás, értelmetlen ívelésekkel megtarkítva. Ezen nincs mit szépíteni.koax írta:En ezt a mait nem ZZ nyakaba varrom.
1-1 volt a felido,majd tortentek olyan dolgok,amirol O nem tehetett.